Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malwi']i to głównie dzięki tobie Lilko :loveu:[/QUOTE] nie , nie ,nie ..... dzięki tym co kupują obrazki ... ja to tylko pośrednik jestem :)

Posted

ale to ty stworzyłaś to co oni mogą kupować :D

i dziękuję baaaardzo baaaardzo i Tobie Aniele i wszystkim zakupującym na bazarku dla Operetki :loveu:

Posted

Mamy cyrk na kółkach bo Opera ma cieczkę, pilnujemy, pilnujemy i jeszcze raz pilnujemy, dziewczyna otwarta na ludzi lubi zabawę z Griną i Moto(aktualnie wykluczone ze względu na to, że ma zakaz zabawy z kolegami), poza tym w dalszym ciągu dostojna i piękna. Strasznie szczekliwa, jutro postaram się wkleić nowe fotki artystki. To śliczna i wyjątkowa sunia, szukam jej domu na naszym terenie bardzo chciałabym ją mieć blisko siebie, aczkolwiek w grę wchodzi każdy dom byle by tylko był wyjątkowy i już na zawsze.

Posted

No tak wcięło mnie dopiero doczytałam podaję namiary na mnie gg 629999 tel 691 718 038 meil [email protected] gdy czegoś potrzebujecie ode mnie na cito tarabanić mnie fonem mam niestety lekkie zawirowanie życiowe ale postaram się jakoś ogarnąć i być częściej tutaj.

Posted

Kiedy w końcu otrzymamy jakieś informacje co u Opery razem ze zdjęciami?? Na wątku Samsunga podobny problem, gdyż Lena przestała się odzywać. I dopiero teraz napisała, że żałuje, że go ma u siebie. Zaczynam się martwić o Operę...

Posted

ja się powoli zastanawiam nad zmianą DT ... Lena poświęciła mnóstwo czasu na zsocjalizowanie Opery - to fakt , ale jak my mamy ją ogłaszać jak nie wiemy jaka jest ?

25 lutego 2010 o godz. 23:24 - Lena napisała:

lena13 napisał(a):
... Koszt sterylki zamknie się w ok 200 zł może wyjdzie mniej. U Operki wszystko gra jest wesolutka w dalszym ciągu ćwiczy chodzenie na smyczy idzie coraz fajniej.

po czym spytałam się ile dokładniej sterylka będzie kosztować a ile szczepienia które miały wyjść Operze w połowie marca... do dziś nie uzyskałam odpowiedzi na to Pytanie, A OPERA NADAL NIE MA SZCZEPIEŃ!

Posted

sterylka, szczepienia...najpierw chce wiedzieć jak ona się ma bo zaczynam mieć złe przeczucia...chcę mieć zdjęcia z jej radosnym pyszczkiem a najlepiej jakiś film

Posted

lena13 napisał(a):
Mamy cyrk na kółkach bo Opera ma cieczkę, pilnujemy, pilnujemy i jeszcze raz pilnujemy, dziewczyna otwarta na ludzi lubi zabawę z Griną i Moto(aktualnie wykluczone ze względu na to, że ma zakaz zabawy z kolegami), poza tym w dalszym ciągu dostojna i piękna. Strasznie szczekliwa, jutro postaram się wkleić nowe fotki artystki. To śliczna i wyjątkowa sunia, szukam jej domu na naszym terenie bardzo chciałabym ją mieć blisko siebie, aczkolwiek w grę wchodzi każdy dom byle by tylko był wyjątkowy i już na zawsze.

podobno ma się tak ...
ja rozumiem brak zdjęć na wątku u Samsunga - który boi się flesza - ale Opera nigdy się go nie bała...a od grudnia były zaledwie 4(?) zdjęcia ?

Posted

Ma6da napisał(a):
zrobiłam przelew za kwiecień
trace zaufanie do leny13, jak tak dalej bedzie, wycofam sie z deklaracji

dziękuję bardzo :loveu:
ja też powoli tracę to zaufanie dlatego zastanawiam się czy nie lepiej poszukać dla niej innego DT ? chociaż Opera może to bardzo przeżyć...

Co wy na to Anioły kochane ? jakie jest wasze zdanie odnośnie przenosin Opery ?

Posted

Może Lena zwyczajnie wzięła sobie za dużo bid na głowę i się już nie wyrabia.......?
Widziałam fajne zdjęcia z jej domu, jak wzięła na tymczas bokserkę Ambrę, ale to było w zeszłym roku ........

Posted

Ja obserwuję aż 3 watki, gdzie psiaki są u Leny.

I zaufania do Niej nie straciłam. To kochana osoba, która ma bardzo ciezkie ostatnie miesiace. Nigdy nie brała na sibie za dużo psów. To bardzo rozsądna Kobieta, która nie robi ze swojego domu mini schroniska.

Malwi a dzwoniłas do Niej i pytałaś co u Opery?? Przeciez opieka nad psem nie polega na siedzeniu na Dogo i na pisaniu informacji o psiaku. Mysle, że jak zadzwoniusz, to dowiesz się wielu rzeczy o Operze. Poproś o zdjęcia. Lena na pewno je wykona, tylko podaj Jej od razu swojego maila, aby mogła je wysłac, bo Ona po prostu czasu nie ma na wstawianie fotek.

Jesli ktoś ma ochotę, moge podesłać watek MOTO oraz Grinusi.

Posted

Malwi napisał(a):
missy - Lena była 3 dni temu na wątku - ale co z tego jak żadnych informacji odnośnie sterylki i szczepień nie zostawiła...

missy87 napisał(a):
sterylka, szczepienia...najpierw chce wiedzieć jak ona się ma bo zaczynam mieć złe przeczucia...chcę mieć zdjęcia z jej radosnym pyszczkiem a najlepiej jakiś film

Malwi napisał(a):
podobno ma się tak ...
ja rozumiem brak zdjęć na wątku u Samsunga - który boi się flesza - ale Opera nigdy się go nie bała...a od grudnia były zaledwie 4(?) zdjęcia ?

PODOBNO??

Wybacz Malwi, darzę Cię duża sympatią, ale to Ty masz obowiązek dowiadywać się co u Opery. Lena nigdy nie siedziała na Dogo tyle co inni właściciele Hotelików.

Nie możecie na podstawie braku info na wątku chcieć przeniesć Operę. Dla mnie to dziwne. Tym bardziej, że to do załozyciela watku należy dbać o odpowiedni przepływ informacji.

Jesli jednak zdecydujecie sie przenieśc Opere, to tylko inna bida skorzysta i też dobrze ;)

Posted

lena13 napisał(a):
No tak wcięło mnie dopiero doczytałam podaję namiary na mnie gg 629999 tel 691 718 038 meil [email protected] gdy czegoś potrzebujecie ode mnie na cito tarabanić mnie fonem mam niestety lekkie zawirowanie życiowe ale postaram się jakoś ogarnąć i być częściej tutaj.

lena13 napisał(a):

Malwi napisał(a):
Leno - a jak opera do obcych ? no i ile za tą sterylkę i szczepienia ...

Malwi napisał(a):
ja się powoli zastanawiam nad zmianą DT ... Lena poświęciła mnóstwo czasu na zsocjalizowanie Opery - to fakt , ale jak my mamy ją ogłaszać jak nie wiemy jaka jest ?

25 lutego 2010 o godz. 23:24 - Lena napisała:

po czym spytałam się ile dokładniej sterylka będzie kosztować a ile szczepienia które miały wyjść Operze w połowie marca... do dziś nie uzyskałam odpowiedzi na to Pytanie, A OPERA NADAL NIE MA SZCZEPIEŃ!

zamiast pisac mase pytań na wątku, weź telefon do łapki i zadzwoń.

Posted

obraczus87 napisał(a):
PODOBNO??

Wybacz Malwi, darzę Cię duża sympatią, ale to Ty masz obowiązek dowiadywać się co u Opery. Lena nigdy nie siedziała na Dogo tyle co inni właściciele Hotelików.

Nie możecie na podstawie braku info na wątku chcieć przeniesć Operę. Dla mnie to dziwne. Tym bardziej, że to do załozyciela watku należy dbać o odpowiedni przepływ informacji.

Jesli jednak zdecydujecie sie przenieśc Opere, to tylko inna bida skorzysta i też dobrze ;)

PODOBNO? ... tak PODOBNO bo nie ma mnie na miejscu niestety nie mogę na własne ocz potwierdzić jak ma się Opera ... zadzwonię, zadzwonię , jak tylko będę miała chwile czasu na pogadanie do południa żeby po nocach nie dzwonić.... Obiecuję że zadzwonię jak najszybciej tylko będę mogła.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja obserwuję aż 3 watki, gdzie psiaki są u Leny.

I zaufania do Niej nie straciłam. To kochana osoba, która ma bardzo ciezkie ostatnie miesiace. Nigdy nie brała na sibie za dużo psów. To bardzo rozsądna Kobieta, która nie robi ze swojego domu mini schroniska.

Malwi a dzwoniłas do Niej i pytałaś co u Opery?? Przeciez opieka nad psem nie polega na siedzeniu na Dogo i na pisaniu informacji o psiaku. Mysle, że jak zadzwoniusz, to dowiesz się wielu rzeczy o Operze. Poproś o zdjęcia. Lena na pewno je wykona, tylko podaj Jej od razu swojego maila, aby mogła je wysłac, bo Ona po prostu czasu nie ma na wstawianie fotek.

Jesli ktoś ma ochotę, moge podesłać watek MOTO oraz Grinusi.

Obraczus87, ja poproszę o wątki do tych psiaków. Z góry dziękuję.