Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem. PW mnie tu przywiodło :)
Mogę wpłacić jednorazowo 50zł- proszę o konto.
Nie wiem jak będzie z kasą za miesiąc, ale możecie mi przypomnieć, postaram się tez coś wpłacić ;)

Posted

Dziękuję A.R.S.:loveu: już wysyłam nr :loveu:

dziewczyny - która chętna na wystawienie bazarku ?? bo ja tam się kompletnie nie łapie co gdzie i jak ....

Posted

Przyszły wpłaty:
20 zł Kama
65 zł Szerkanka ( z bazarkiem )
20 zł Pyrdka
5 zł Gazzy
saldo konta na dziś :207 zł
nadal nie mam dwóch wpłat za luty ....

Posted

Dzięki Malwi za przypomnienie. Tak mi luty przeleciał przez palce, że pewnie nie zapłaciłem. Wyślę w tygodniu zaległość, a na marzec podniosę deklaracje do 40 zł. Przepraszam za kłopot.

Posted

dziękuję lilko:loveu::loveu: - a czy byłabyś w stanie wystawić bazarek z momi grafikami ?tzn robilabym na zamówienie coby kto chciał ...

Posted

hejka Malwi:) stałej nie mogę..ale jednorazowo coś tam wygrzebię:) A do Kundelkowej Skarbonki z prośbą o dofinansowanie sterylki pisałyście już? jak nie to szybko to zróbcie...ja ten wniosek poprę:) Poproszę o konto na Pw:)

Posted

dziękuję bardzo Nikuś :loveu: już wysyłam konto na PW :loveu:
Opera już dostała od Kundelkowej Skarbonki dofinansowanie .... na razie czekamy ile dokładnie na sterylkę będzie potrzeba funduszy ...

Posted

Nikus napisał(a):
hejka Malwi:) stałej nie mogę..ale jednorazowo coś tam wygrzebię:) A do Kundelkowej Skarbonki z prośbą o dofinansowanie sterylki pisałyście już? jak nie to szybko to zróbcie...ja ten wniosek poprę:) Poproszę o konto na Pw:)

Ja tez wniosek poprę ;)