Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczek007']ja moge dac w tym miesiącu 20zł , ale komu na konto przesłac?[/QUOTE]

Najlepiej gdyby jedna osoba z Jastrzębiej zbierała - czy to możliwe? Wiewiórce trzeba będzie przekazać pieniążki z sunią, chyba nie ma konta

Posted

Zalatwialam transport. Kiedy dokladnie dopiero sie dowiem. Moze sobota, pewniej niedziela. Nie ode mnie zalezy wiec musze sie dostosowac. Skontaktuje sie z Wiewiorka i ustale wszystko.
Teraz deklaracje - z tego co czytam na ten miesiac 30zl malawaszka i wilczek 20zl czyli brakuje 50 zl. Transport ja zaplace. Troche malo. Ale to jeszcze nie taki problem. Problem bedzie w przyszlym miesiacu bo zostanie tylko 30zl malawaszki. Recze ze zdobedziemy reszte, ale oczywiscie nie musicie nam wierzyc.I to rozumiem. Wiec jesli zaufacie to dogrywam wszystko. Juz zmieniam tytul.

Posted

[COLOR=Navy]Mam nowe wiadomości od p.Lili -dzwonila teraz do mnie.Była w schronisku w Rudzie Sl. i adoptowała pinczera średniego o imieniu JAZZ.Pies jest dość duży i raczej ostry ,ale p.Lila ma doświadczenie i podejście do takich psów.Zostal oddany do schronu z powodu poważnej choroby wlaścicielki.Zabrała go z kaszlem kennelowym-ma ataki duszności -leczy go teraz.
Zatem p.Lila na pewno już nie adoptuje Mani.Ważne jednak ,że inny pies został przez nią zabrany ze schronu ,choć nie był tam za dlugo-na szczęscie.Widocznie Mania przeznaczona jest innym ludziom ,czy człowiekowi.Podobno nie ma tego złego ..itd.
[/COLOR]

Posted

Poker kochana co my na to?:loveu: Poprosimy i pieknie podziekujemy. Na ten miesiac wystarczy tylko 50 zl.
Wyjazd w niedziele. Rozmawialam z Wiewiorka. Kochana bela51 zawiezie Manie na miejsce. To juz ktorys pies ,ktorego nam wiezie i szczescie im przynosi. Obrozke i smycz kupilam.
A jesli chodzi o p. Lile to widocznie tak mialo byc. Nasza Mania przysluzyla sie innym biedakom.

Posted

Ja postaram się dorzucić /po 10.XI./-ale raczej jednorazowo-kilka groszy na Manię.
Inaczej nie dam rady już- nie mogę deklarować stałych wpłat już.Póki kryzys nie skończy się przynajmniej.