wilczek007 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ja moge dac w tym miesiącu 20zł , ale komu na konto przesłac? Quote
leni356 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='wilczek007']ja moge dac w tym miesiącu 20zł , ale komu na konto przesłac?[/QUOTE] Najlepiej gdyby jedna osoba z Jastrzębiej zbierała - czy to możliwe? Wiewiórce trzeba będzie przekazać pieniążki z sunią, chyba nie ma konta Quote
wilczek007 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 aha, to ja spytam moniki55 i shanti ;) Quote
monika55 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Zalatwialam transport. Kiedy dokladnie dopiero sie dowiem. Moze sobota, pewniej niedziela. Nie ode mnie zalezy wiec musze sie dostosowac. Skontaktuje sie z Wiewiorka i ustale wszystko. Teraz deklaracje - z tego co czytam na ten miesiac 30zl malawaszka i wilczek 20zl czyli brakuje 50 zl. Transport ja zaplace. Troche malo. Ale to jeszcze nie taki problem. Problem bedzie w przyszlym miesiacu bo zostanie tylko 30zl malawaszki. Recze ze zdobedziemy reszte, ale oczywiscie nie musicie nam wierzyc.I to rozumiem. Wiec jesli zaufacie to dogrywam wszystko. Juz zmieniam tytul. Quote
Olga7 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [COLOR=Navy]Mam nowe wiadomości od p.Lili -dzwonila teraz do mnie.Była w schronisku w Rudzie Sl. i adoptowała pinczera średniego o imieniu JAZZ.Pies jest dość duży i raczej ostry ,ale p.Lila ma doświadczenie i podejście do takich psów.Zostal oddany do schronu z powodu poważnej choroby wlaścicielki.Zabrała go z kaszlem kennelowym-ma ataki duszności -leczy go teraz. Zatem p.Lila na pewno już nie adoptuje Mani.Ważne jednak ,że inny pies został przez nią zabrany ze schronu ,choć nie był tam za dlugo-na szczęscie.Widocznie Mania przeznaczona jest innym ludziom ,czy człowiekowi.Podobno nie ma tego złego ..itd. [/COLOR] Quote
Poker Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mam z bazarków na kudlacze trochę pieniędzy, mogę na początek przeznaczyć na DT Mani 100 zł.Co Wy na to ? Quote
monika55 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Poker kochana co my na to?:loveu: Poprosimy i pieknie podziekujemy. Na ten miesiac wystarczy tylko 50 zl. Wyjazd w niedziele. Rozmawialam z Wiewiorka. Kochana bela51 zawiezie Manie na miejsce. To juz ktorys pies ,ktorego nam wiezie i szczescie im przynosi. Obrozke i smycz kupilam. A jesli chodzi o p. Lile to widocznie tak mialo byc. Nasza Mania przysluzyla sie innym biedakom. Quote
malawaszka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 niedziela już niebawem maleńka - wytrzymaj jeszcze troszkę :kciuki: Quote
leni356 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Fajnie że wszystko dograne. Ja się boję jeszcze cieszyć, poczekam do niedzieli Quote
Poker Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 to na jakie konto mam wpłacić i ile teraz ?Jeżeli 50 zł, to pozostałe 50 można przeznaczyć na inną kudłatą bidę. Quote
monika55 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Poprosze tu wplacac http://www.dogomania.pl/forum/f28/jastrzebskie-psiaki-maja-czas-do-stycznia-pomoz-nam-my-pomozemy-im-171985/ Nie wiem czy to bedzie w niedziele bo bela sie rozchorowala. Zobaczymy. Quote
monika55 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Shanti jesli moge prosic powysylaj nr konta na PW.:cool1: Quote
shanti Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Matko, wreszcie tu dotarłam. :shake: Się robi;) Quote
weszka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jak dobrze że DT na horyzoncie! Ściskam kciuki żeby w niedzielę udała się przeprowadzka! Quote
shanti Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Komu jeszcze miałam przesłać nr konta? Wysłałam pw Poker i Malawaszka, Wilczek przekaże osobiście, szkoda kasy na opłacenie przelewu ;) Quote
malawaszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No to przelałam 30 zł na razie tak jak napisała Monika55 Quote
Olga7 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja postaram się dorzucić /po 10.XI./-ale raczej jednorazowo-kilka groszy na Manię. Inaczej nie dam rady już- nie mogę deklarować stałych wpłat już.Póki kryzys nie skończy się przynajmniej. Quote
shanti Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 malawaszka napisał(a):No to przelałam 30 zł na razie tak jak napisała Monika55 Dziękujemy! :lol: Quote
monika55 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Dziekuje baaardzo.:loveu: Jutro spotykam sie z bela51 w schronisku i wyprawiam Manie. Trzymajcie zeby wszystko dobrze bylo. Quote
shanti Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bardzo trzymam. Szczególnie po dzisiejszym wydarzeniu:shake: Quote
wilczek007 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 bede tez(bo jakze inaczej) musi byc dobrze! Quote
shanti Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jak Cię znam Moniko, to jutro znowu wypatrzysz jakiegoś biednego kudłaczka i za jakiś czas pojedzie do domciu :evil_lol: Quote
Recommended Posts