wilczek007 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mania raz siedzi w budce raz wychodzi...Dzis znów nie miala ochoty wychodzic...szczerze to nie przepada raczej za innymi psami... Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wilczek007 napisał(a):Mania raz siedzi w budce raz wychodzi...Dzis znów nie miala ochoty wychodzic...szczerze to nie przepada raczej za innymi psami... Co to znaczy "nie przepada"? Bo w dt jest druga sunia Quote
Ada-jeje Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mysle ze nie jest zarlokiem :shake: i nie zje drugiej suni z DT, byc moze beda musialy sobie krotko wyjasnic kto tu rzadzi :evil_lol: Quote
Olga7 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czyżby to do Ady ma jechać nasza Mania ? :razz: I Ada podpytuje na wszelki wypadek ..?:razz: Mania bardzo tęskni do normalnego domu i ludzi a w schronie zżera ja ogromny strach przed wszytkim i każdym psem .:shake: Quote
Ada-jeje Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Olga, nie ja nie moge zabrac Mani bo to byla by juz trzecia sunia u mnie i ast, w takim ukladzie dotarcie sie stada nie skonczylo by sie tak szybko :shake: a walk psow nie organizuje :shake::evil_lol: Quote
Olga7 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No fakt..gdy spojrzeć na twoj avatarek -jesli to akurat pies posiadaczki profilu ..:razz: A Mania to i chyba kundelka by chyba się bała - na początek ...choć ona najbardziej boi się bezdomności i ujadania stada psów w schronie ..:-( oraz obcych ludzi ... Quote
Olga7 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I ja przywitam się dziś z Maniusią -ślicznotą naszą ...:p:loveu: Już lada dzień będzie miala dużo lepsze życie ... Quote
Poker Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 wpłaciłam na Manię 100 zł z mojego bazarku na kudłacze. Quote
shanti Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Doszła wpłata od Malawaszka 30 zł.:loveu: Dziękujemy! http://www.dogomania.pl/forum/13364631-post9.html Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Maniusia pojechala. Przekazalam 100zl na DT + 30zl na szampon albo cos co bedzie potrzebne. 40zl za transport dala wilczek. Dziekuje serdecznie. Quote
leni356 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Super, czekamy na wieści z dt. Jeśli będzie potrzeba jeszcze na weta to Wiewiórka da znać Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 huraa!! lalusia zaczynasz nowe zycie!!! Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Ona taka chudziutka, wystraszona. Ale reaguje na siad, stoj. Biedulka taka. Wreszcie bedzie bezpieczna. Quote
shanti Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 O rany! Ale miałam stresa :mdleje: Ale ważne że już wszystko ok.:cool2: Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a jak do samochodu? chętnie wsiadła? cieszyła się już poza schroniskiem? Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Wsiadla i ulozyla sie na tylnej kanapie. Bez strachu. Natomiast na spacerze ona ciagle czegos wypatruje i ciagnie przed siebie. Jakby czegos - kogos szukala. Dala sie wyglaskac choc obojetnie. Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 biedna ona bardzo tęskni za kimś :placz: Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Tez tak mysle. Za jakims gnojem, ktory ja wyrzucil. Przywieziono ja zaglodzona i w okropnym stanie. To albo nikt o nia nie dbal albo dlugo sie blakala i nikt jej nie szukal. Na jedno wychodzi. Dostalam teraz wiadomosc ze sunia u weta juz byla. Nie stwierdzil nic niepokojacego. Quote
malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ja tak pomyslałam, że może umarła jej pani i rodzina... jak to rodzina pieska sru na ulicę... :roll: ehhh nie dowiemy się - najwazniejsze, że małej teraz odmieniło się zycie na lepsze - trzeba szukać domku intensywnie, żeby się nie zadomowiła u wiewiórki Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 bardzo sie ciesze ze Mainiusia juz nie bedzie sie chowała po kątach i bała innych!:multi: Quote
monika55 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Oczywiscie juz musialam zadzwonic i wypytac. Upierdliwiec ze mnie:oops:. I tak: Mania obejrzana przez weta, zjadla lapczywie, wypila, z rezydentka raczej przyjaznie. W. stwierdzila, ze to kochane psiatko. Pierwszy dzien, tyle wrazen, Manka wymeczona. Pierwsza noc w ciepelku. Spij dobrze malutka. Quote
Recommended Posts