Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczek007 napisał(a):
Mania raz siedzi w budce raz wychodzi...Dzis znów nie miala ochoty wychodzic...szczerze to nie przepada raczej za innymi psami...

Co to znaczy "nie przepada"? Bo w dt jest druga sunia

Posted

Czyżby to do Ady ma jechać nasza Mania ? :razz: I Ada podpytuje na wszelki wypadek ..?:razz: Mania bardzo tęskni do normalnego domu i ludzi a w schronie zżera ja ogromny strach przed wszytkim i każdym psem .:shake:

Posted

Olga, nie ja nie moge zabrac Mani bo to byla by juz trzecia sunia u mnie i ast, w takim ukladzie dotarcie sie stada nie skonczylo by sie tak szybko :shake: a walk psow nie organizuje :shake::evil_lol:

Posted

No fakt..gdy spojrzeć na twoj avatarek -jesli to akurat pies posiadaczki profilu ..:razz: A Mania to i chyba kundelka by chyba się bała - na początek ...choć ona najbardziej boi się bezdomności i ujadania stada psów w schronie ..:-( oraz obcych ludzi ...

Posted

Wsiadla i ulozyla sie na tylnej kanapie. Bez strachu. Natomiast na spacerze ona ciagle czegos wypatruje i ciagnie przed siebie. Jakby czegos - kogos szukala. Dala sie wyglaskac choc obojetnie.

Posted

Tez tak mysle. Za jakims gnojem, ktory ja wyrzucil. Przywieziono ja zaglodzona i w okropnym stanie. To albo nikt o nia nie dbal albo dlugo sie blakala i nikt jej nie szukal. Na jedno wychodzi.

Dostalam teraz wiadomosc ze sunia u weta juz byla. Nie stwierdzil nic niepokojacego.

Posted

ja tak pomyslałam, że może umarła jej pani i rodzina... jak to rodzina pieska sru na ulicę... :roll: ehhh nie dowiemy się - najwazniejsze, że małej teraz odmieniło się zycie na lepsze - trzeba szukać domku intensywnie, żeby się nie zadomowiła u wiewiórki

Posted

Oczywiscie juz musialam zadzwonic i wypytac. Upierdliwiec ze mnie:oops:. I tak: Mania obejrzana przez weta, zjadla lapczywie, wypila, z rezydentka raczej przyjaznie. W. stwierdzila, ze to kochane psiatko. Pierwszy dzien, tyle wrazen, Manka wymeczona. Pierwsza noc w ciepelku. Spij dobrze malutka.