Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo martwie się o tego psiaka. Dzwoniłam wczoraj wieczorem i nie wyglądało to dobrze:shake: Dzisiaj... boje sie zadzwonić.:-(
Proponowałam, aby Wiewioreczka jeszcze wczoraj pojechała z Mania do weta ( Brynów ma dyżury całodobowe) ale chyba nie miała takiej możliwości.:-(

Posted

Zastanawiam sie czy to czym zywia psiaki w schronie nie rujnuje im zoladkow. Jak obserwuje te w nowych domach, to prawie wszystkie maja problemy z zoladkiem. Czekam na wiesci po wizycie u weta.

Posted

monika55 napisał(a):
Mam odpowiedz od Wiewiorki :"Lepiej troche. W nocy troche zjadla.Teraz gotuje ryz z kurczakiem i mam nadzieje ze zje".

Moniko, czy były u weterynarza??????

Posted

Jest dobrze, byłam u weta z rana dostała kroplówkę i zastrzyk, teraz mogę powiedzieć że jest już dobrze je i pije normalnie, ale niestety Pati i Blacki muszą być w pokojach pozamykane jeszcze dziś bo wet powiedział że mogą coś złapać od Manieczki, dziś wymiotowała tylko raz rano a biegunki już nie ma. Uspokoiła się i już nie próbuje mnie ugryźć jak tylko podchodzę, mam nadzieje że będzie dobrze!

Posted

Dało by rade zebrać pieniądze na jakieś posłanie dla Mani? Albo wy byście kupiły i mi przekazały albo mogę sama kupić, ale naprawdę by się przydało bo ona nie chce w łóżku spać i kładzie się na podłodze i leży...

Posted

całe szczęście ,że z sunią lepiej .
Moje psy i te na DT mają zakupione spanka w kuchni ,a u nas w sypialni mają ludzkie poduchy ubrane w starsze poszewki i też jest ok. Nawet chyba jest im bardziej miękko.

Posted

Wiewióreczko podeślij mi na PW twój adres (albo ktoś inny kto zna adres niech mi napisze) to wyślę posłanko. U mnie leży odłogiem, a Maniuszce się akurat nada.