Jump to content
Dogomania

Rottweiler Gutek zrobił postępy. Szukamy domu i grosza na jedzenie ! Ma dom.

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, a nie dałoby rady pociągiem? Znalazłam w rozkładach jazdy PKP takie połączenie (m. in.) : Kraków - Opole odjazd 7:47, przyjazd 11:27
cena biletu 2 kl. 27.- zł, za psa płaci się grosze (wiem, bo tez kiedyś wiozłam).

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zulciu nie z rozbrykanym rottweilerem, którego będą się ludzie bać (nawet w kagańcu), który jest nieokrzesany i nie będzie słuchał nieznanej mu osoby. Za duże ryzyko.

Posted

gonia66 napisał(a):
Czyzby kolenjy chwt taktyczny????:p:p:p:razz:

Tak, tak...zdzierajcie ze mnie łacha, zdzierajcie... :mad:
Nie, Hanuśka chciała do kogoś numer tel., a wpis zrobiła na tamtym forum więc jej puściłam namiar, a że tu też buszuje i jest zaaferowana to zrobiłam wpis na obu forach.

Posted

majqa napisał(a):
Tak, tak...zdzierajcie ze mnie łacha, zdzierajcie... :mad:
Nie, Hanuśka chciała do kogoś numer tel., a wpis zrobiła na tamtym forum więc jej puściłam namiar, a że tu też buszuje i jest zaaferowana to zrobiłam wpis na obu forach.

Hhihihi...tttaaaaaaaaa...jasne..a świstak siedzi...;);););):loveu::loveu::loveu:

Posted

alek5464 napisał(a):
Nie nie da sie pociagiem. Nie znasz psa, nie wiesz jak sie zachowa a do tego to nie 1 -2 stacje tylko pare godzin a jak bedzie chcial sikac?

Apropos sikania, to mi tez spędza sen z powiek :shake:Ten pies jest nieułozony, prawdopodobnie nie potrafi chodzić na smyczy, od kagańca dostanie szału, a na widok obcych pieni się i pyskuje-tak zachowuje się w swoim wsiowym domku.

Pewnie jak zmieni otoczenie to mu mina zrzednie ;)
Im mniej przesiadek tym lepiej.
Pociąg w ogóle odpada.
Dobrze by było gdyby kilka dni spędził w hotelu, to go Magda troszkę ustawi.
Chociaż, żeby w kagańcu i na smyczy potrafił się wysikać.
A jak nie to zabierzemy mu wodę :diabloti:

Posted

Biafra napisał(a):
Pociąg w ogóle odpada.

Tego sie trzymajmy, Brakuje nam ok 100 - 120 zł.

Juli a, witaj na dogo :-)

Posted

Biafra napisał(a):
Apropos sikania, to mi tez spędza sen z powiek :shake:Ten pies jest nieułozony, prawdopodobnie nie potrafi chodzić na smyczy, od kagańca dostanie szału, a na widok obcych pieni się i pyskuje-tak zachowuje się w swoim wsiowym domku.

Pewnie jak zmieni otoczenie to mu mina zrzednie ;)
Pociąg w ogóle odpada.
Chociaż, żeby w kagańcu i na smyczy potrafił się wysikać.
A jak nie to zabierzemy mu wodę :diabloti:

Łooo matko! Trzeba było od razu pisać, że transport nie dla psa a dla diabła wcielonego :roll:

Posted

Jakby ta tfu-właścicielka zgodziła się też jechać, może by jej słuchał :cool3:. A na siurki jest lignina ;). To jest tylko 3 godz. 40 minut. No i kasa bez porównania...
No tak, nie doczytałam postu Biafry, przeskoczyła... PKP odpada.

Posted

sonikowa napisał(a):

Juli a, witaj na dogo :-)

Dziękuje. Naprawde kobietki jesteście niesamowite, niestety w tym miesiącu jestem grubo pod kreska z powodu , ciężkiej operacji kota i Pręgusia. Ale może przydam się do czegoś innego. Powodzenia tzrymam kciuki mocno!

Posted

Magnesiatko napisał(a):
Łooo matko! Trzeba było od razu pisać, że transport nie dla psa a dla diabła wcielonego :roll:

Nie martw się, będziemy ćwiczyć w hotelu. W razie czego poproszę Panią Doktor o zastrzyk i wtedy prześpi nawet sikanie :evil_lol:

Posted

Biafra napisał(a):
Nie martw się, będziemy ćwiczyć w hotelu. W razie czego poproszę Panią Doktor o zastrzyk i wtedy prześpi nawet sikanie :evil_lol:

hehe spoko jakoś damy radę :) Zresztą, często nie taki diabeł straszny... Ludzie jak chcą się psa pozbyć to niesłychane historie potrafią wymyśleć :angryy:

Ja chyba pomału uciekam spać, wątek sobie zapisałam więc pewnie będę tu często zaglądać :)

Posted

Dokładam 15 zł do hoteliku, ale wpłacę 2 listopada bo teraz konto świeci pustkami i niestety tylko tyle mogę .
Poproszę tylko nr konta i jeszcze jeśli można odpowiedź na pytanie który wet z Myślenic zgodził się uśpić zdrowego psa :mad:oba na pw .