Biafra Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Agnezia napisał(a):Nieśmiało pytam co u Gutka? Gutek zrobił spore postępy. Szukamy mu domu i pieniędzy na jedzenie :-( Domek raczej bez zwierząt. Quote
Agnezia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jaką karmę jadł do tej pory i jakiej kwoty szukacie? Quote
3 x Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Asior']tak Biafra decyduje i zadecydowała ;) pamiętacie go jeszcze? więc tak z moich informacji wynika, że Gucio stał się psem pracującym jako że miał i ma zapewne dalej bardzo trudny charakter (z Guciem pracował szkoleniowiec i sam czasami miał dość) biada temu kto nielegalnie zechce przekroczyć granicę w okolicach Cieszyna albo Zgorzelca (kurde zapomnialam gdzie Gucio pracuje :oops:) Gucio jest pracownikiem SG :) Quote
Agnezia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja pamiętałam o nim cały czas :) Ale się Gutkowi Rozpruwaczowi fucha trafiła :) Quote
sonikowa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='3 x'] biada temu kto nielegalnie zechce przekroczyć granicę w okolicach Cieszyna albo Zgorzelca (kurde zapomnialam gdzie Gucio pracuje :oops:) Gucio jest pracownikiem SG :)[/QUOTE] Ale jaja ! Gutek, gratulacje glucie! Ku chwale ojczyzny :-) Biafra, i dla ciebie ukłony! Quote
3 x Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Gucio pracuje juz czas jakis chyba 2 miesiąc juz mu zleciał ale dopiero teraz ośmieliłam się o tym napisac szczerze to po prostu bałam się ze wróci bo na Gucia z tego co mówiła Iza było dużo chętnych którzy kochali go widząc zdjęcie ale jak go poznawali na zywo - uciekali gdzie pieprze rosnie aż do pewnego dnia o Guciu zadecydowal przypadek juz nie pamietam z jakiej okazji, chyba w zastepstwie za kogoś w hotelu gdzie przebywał Gucio pojawiła sie pani wet która pracuje własnie w SG i tak oto Gucio trafił do służby ;) poniewaz juz czas jakis minał jak Gucio pracuje i nie ma zwrotu to przy okazji ze kilka dni temu dostalam zdjęcia pomyślalam, ze nie ma to tamto i trzeba na dogo wiadomośc ogłosić :) umowa jest taka, jak Gucio po skończeniu słuzby za x lat z róznych wzgledów nie będzie mógł zostac ze swoim przewodnikiem - wraca pod opiekę Fundacji kurde belek, jakby nie patrzec niezły gośc z Gucia ;) Quote
sonikowa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dokładnie, od razu poczułam się bezpieczniej :- ) Bo na takieggo poczicwego futrzaka jak mój, to nie ma co liczyć ;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wszystkiego bym się spodziewała ale nie tego że Gucio mundur założy :) Quote
3 x Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Wszystkiego bym się spodziewała ale nie tego że Gucio mundur założy :) chyba nikt się tego nie spodziewał zwłaszcza ze były próby wcisnięcia Gucia do innych służb mundurowych a tutaj proszę taki przypadek ze akurat pani wet przyszła i wypatrzyła Gucia :) ale szczerze pisząc nie chciałabym aby Gucio musiał się ze mną rozprawiac jakbym coś ten tego nieleganlego na granicy ;) btw. może ktos z wielbicieli Gucia skusi sie i zaponsoruje porcyjkę musli dla koni u Biafry? jedna porcja to tylko 5,5 zł dla nas nieduzo dla koni dzinne wyżywienie musli dla koni Quote
3 x Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 jak juz byly chy i achy nad tym jaka fuchę Gucio podłapał ;) teraz zapraszam na ochy i achy nad samym Guciem ;) nie wszystkie zdjecia są wyraźne ale tylko takie mam kurcze cieszę się bardzo, ze tak sie ułożyło Guciowi :) btw. bazarek dla koni na musli z mojego podpisu cały czas aktualny ;) Quote
irenaka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='3 x'] ale szczerze pisząc nie chciałabym aby Gucio musiał się ze mną rozprawiac jakbym coś ten tego nieleganlego na granicy ;) [/QUOTE] A ja się zastanawiałam po przeczytaniu Twojego pierwszego postu, co znaczy skrót SG;) Samopomoc Gminna?:grin::grin: Quote
3 x Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='irenaka']A ja się zastanawiałam po przeczytaniu Twojego pierwszego postu, co znaczy skrót SG;) Samopomoc Gminna?:grin::grin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już sobie wyobrażam samopomoc gminną w postaci Gucia, myślę ze większośc sporów gminnych Gutek rozwiązywałby po swojemu ;) (a mi zdarza się miec styczność z SG to nawet nie pomyślalam, ze może się kojarzyć z jakąs inna "jednostką" ;)) Quote
3 x Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Agnezia']A gdzie zdjęcia w mundurze????[/QUOTE] w mundurze to Gucia pan chodzi do pracy a Gucio razem z nim ale z racji tego że Gucio to Gucio to tylko Pan Gucia nosi mundur i podczas spacerów z Guciem patroluje granicę Polski :) Quote
magda222 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Super wiadomość!!! :) Ale się chłopak ustawił :) A jaki zadowolony i uśmiechnięty :) Quote
Biafra Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Nie było mnie na dogo trochę ...;) Ponad pół roku :oops: Zacznę więc od życzeń. W Nowym Roku życzę wszystkim dużo zdrowia, szczęścia i słońca każdego dnia oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Mam nadzieję, że ten rok będzie dla wszystkich lepszy i łaskawszy od poprzedniego i nie przyniesie niespodzianek w postaci kataklizmów, powodzi i innych pyłów wulkanicznych. To, że wróciłam na dogo i do własnego domu zawdzięczam Wam, przyjaciołom z dogo i miau a także osobom, które znam tylko wirtualnie albo wcale . Wszystkim , którzy choć w najmniejszym stopniu się do tego przyczynili ogromnie dziękuję .:calus: Dzięki łańcuszkowi różnych osób udało się zorganizować pomoc dla zwierząt, karmę, żwir na drogę, nowe rury do wody, generator prądotwórczy i wiele innych rzeczy. Dzięki Wam zwierzęta przebywające pod moją opieką przeżyły ten ciężki okres bez szwanku na zdrowiu z pełną miską i żłobem i niezbędnymi lekami. Dzięki Wam przeżyłam ja i to dosłownie. Nie sposób wymienić tutaj wszystkich, ale każdemu bardzo, bardzo dziękuję. Dziękuję Gosi - 3 x i Ani – Anna33 za prowadzenie moich wątków, bazarki, pośredniczenie między mną a resztą świata kiedy nie byłam odcięta od netu, prądu i jakiejkolwiek cywilizacji. Dziękuję Małgosi, że przygarnęła mnie pod swój dach gdy zostałam ewakuowana z własnego domu i za to, że woziła mnie z jedzeniem do pozostawionych zwierząt do czasu aż nie udało się wydostać z przepaści mojego samochodu. Dziękuję , że Ksera wykazała się uporem większym niż moje kozy i dała radę w szalejącej ulewie i błocie do kolan dociągnąć je siłą kilometr do swojego auta, żeby zabrać do domu. Dziękuję, dziękuję, dziękuję Mogłabym tu pisać i pisać do rana, ale chyba nie ma sensu zaśmiecać wątku i wracać do starego roku. Cieszę się, że się skończył :evil_lol: Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję i życzę cudownego 2011 roku. :BIG: Jesteście niesamowici . Quote
Ewa i flatki Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Najlepszego Biafrze, Guciowi i Dogomaniakom w 2011 roku i potem też :) Quote
3 x Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 chcialam was zaprosić na kilka bazarków na FZNJR: 1. słodkości : chałwy ze wschodu ! 2. Mega Bazarek z psimi i ludzkimi akcesoriami mamy na min m.i. * szelki * kaganiec * zabawki dla psów * gryzaki/smakołyki * kosmetyki dla ludzi * lokówkę * biustonosze * majtki * gry * perfumy * pilniki * lutereczko * szmatki muślinowe (hit internetu) i wiele wiele innych rzeczy i jeszcze na bazarek z aniołami i kotami zapraszam - przepiękne obrazy: Anioły i koty - klik Quote
3 x Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 czy ktoś z wielbicieli Guta skusi się na jaka? ładne są, idealnie pasują na każde jajo ;) wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik albo siano dla koni?: daj im siana - klik Quote
3 x Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy z Katowic do Krakowa ? Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka Dolara karmą, zostaje tylko kwestia transportu swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek Dolar - klik:) Quote
Recommended Posts