Jump to content
Dogomania

Rottweiler Gutek zrobił postępy. Szukamy domu i grosza na jedzenie ! Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie sorry ale moj transport sie rozmyslil wiec zbieramy na benzyne, albo opcja ze ja przyjede ale to jest mozliwe w piatek wiec 2 dni hotelu???? Ja mam ropniaka. Sorry ze zawaracalm D...e ale ona sie ofiarowala ale zmienila zdanie wiec myslmy jak dalej.
JA SIE NIE ROZMYSLE!!!!!

Posted

alek5464 napisał(a):
sluchajcie sorry ale moj transport sie rozmyslil wiec zbieramy na benzyne, albo opcja ze ja przyjede ale to jest mozliwe w piatek wiec 2 dni hotelu???? Ja mam ropniaka. Sorry ze zawaracalm D...e ale ona sie ofiarowala ale zmienila zdanie wiec myslmy jak dalej.
JA SIE NIE ROZMYSLE!!!!!

Lilutosi pisała, że pojedzie, tylko do Opola trzeba psa podrzucic. Więc szukamy transportu Kraków - Opole oraz nadal kasy na benzyne.
Lilutosi, ile będzie kosztowal twój odcinek?

Posted

majqa napisał(a):
ŁOOO MATKO...ROZMAWIAŁAM Z HANIĄ I ONA TO ÓW ALEK. UFF...
Potrafisz mi Hanuś podnieść ciśnienie, oj potrafisz...:mad: :evil_lol:

Ja też się zestresowałam.Szczególnie tym transportem przez osobę ze Śląska.Swego czasu " działała" jako DT jedna para właśnie z naszego regionu.Przyjmowali psy a później w dziwnych okolicznościach psy ginęły.Sami mają 2 rottki.Ale uff...można odetchnąć...

Posted

majqa napisał(a):
Nie dziwię się nerwom ale ów Alek nie mógł znać mojej stacjonarki, a do tego mówić głosem znanej mi Hani...ale przyznam, łeb mnie rozbolał równo.

No..nie musisz nawet pisać..Twoje nerwy aż "pachnialy" na odleglosc z dogo..od razu je wyczulam:lol::lol::lol:

Posted

Ale najlepszy był "chwyt taktyczny".."HANIU...ZADZWOŃ DO MNIE"....myślalm ze sie posikam jak przecztalam teraz:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Majqa..przy Tobie Scherlock Holmes to pikuś...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

magda222 napisał(a):
Ja też się zestresowałam.Szczególnie tym transportem przez osobę ze Śląska.Swego czasu " działała" jako DT jedna para właśnie z naszego regionu.Przyjmowali psy a później w dziwnych okolicznościach psy ginęły.

aż mnie ciarki przeszły...

sonikowa napisał(a):
Więc szukamy transportu Kraków - Opole oraz nadal kasy na benzyne.

Ja mogę się zadeklarować, niestety za zwrot kosztów paliwa w obie strony :( Myślę, że transport wyszedłby ok 150 PLN. Mam auto osobowe, dwudrzwiowe, więc i pieska trzeba by jakoś "zabezpieczyć" (kaganiec). Jeżeli nikogo nie znajdziecie dajcie znać na PW. Mnie odpada na pewno transport w pn-śr. Liczę jednak na to, że znajdziecie kogoś z Opola lub Krakowa, zawsze to kilka km mniej do przejechania i parę PLN do zapłacenia.

Aha jestem z Rudy Śląskiej. Jeżeli komuś coś to da by dalej transport organizować :P

Posted

Dziękuję bardzo za deklaracje :loveu:
Pomału pies jedną nogą wychodzi z kotłowni...

Jeśli chodzi o transport napisałam 500km bo domek jest za Zgorzelcem a pies za Krakowem-chciałam wpisać większe miasta, żeby ludzie łatwiej skojarzyli trasę.

Posted

alek5464 napisał(a):
mjqa staram sie jak moge:p

Wiem, mam u Ciebie farbę do pokrycia siwizny. :evil_lol:
Słuchajcie, uporządkujcie może nickami trasę, kto i na jakim odcinku, plizzz...:lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ale najlepszy był "chwyt taktyczny".."HANIU...ZADZWOŃ DO MNIE"....myślalm ze sie posikam jak przecztalam teraz:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Majqa..przy Tobie Scherlock Holmes to pikuś...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak dorzucisz jeszcze pw zgotowane między nami w kolorze czerwonym, to będziesz miała obraz sytuacji:evil_lol:.
Hania taka nieśmiała, że na pytania nie odpowiadała i już mamy alarm;)
Ale dobrze, że ktoś czuwa!!

Posted

Deklaracje finansowe w sumie 300 zl. Ciągle za mało na paliwo na tej trasie. CZY KTOŚ MOŻE POLICZYĆ ILE KONKRETNIE TO BĘDZIE? ja naprawdę nie potrafię..

AnnaA 50,00
Alek5464 50,00
Irenaka100,00 ( może też być na hotel)
LucySxy 100 zl

Transport:
Magnesiatko Krakow - Opole
LiLUtosi Opole - Zgorzelec

za zwrot benzyny.

Problem: TERMIN.

czy oddajemy psa na 2 dni do hotelu, i potem go dziewczny przewiozą?

Posted

alek5464 napisał(a):
wiesz tu czesto sa promocje to podaj numer farby a ja sie poswiece i kupie ale TYLKO w promocji:multi:

O żesz Ty... :evil_lol: I pomyśleć, że byłam dla Ciebie miła. :evil_lol:
Jest 300zł, ile wobec tego brakuje?

Posted

sonikowa napisał(a):
Kochana jesteś :-)

Sonikowa ja liczę na to, że może znajdzie się jeszcze ktoś, kto na trasie Kraków-Opole kursuje lub... jest z któregoś z tych miast, wtedy koszt byłby mniejszy, lub gdy transport przy okazji-> darmowy. Jeżeli nikogo nie znajdziecie, pieska przewiozę. Przynajmniej mogę zaproponować swój czas i samochód, niestety tylko tyle :(

Posted

sluchajcie ja zapalce za te 2 hotelu bo co nagle to po diable, moze jeszcze ktos sie dolozy i bedzie wiecej kasy na paliwo a i ja bede juz calkiem do dyspozycji od piatku. Sparawa wyglada tak ze mam wazny wyjazd we wtorek-czwartek. Nie ma problemu psa dostarczyc bo buda jest przygotowana kojec gotowy i zarelko byloby tez i bylby pracownik ktory by psa mogl przyjac ale osobiscie wolalabym byc przy tym i dlatego hotel czyli 30 zl tak?