Jump to content
Dogomania

Rottweiler Gutek zrobił postępy. Szukamy domu i grosza na jedzenie ! Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może zabrać go do hotelu bliżej i później kombinować na spokojnie przewóz do Zgorzelca?
Nie znam nikogo, kto by mógł jechać w ciągu tygodnia na tak długiej trasie:shake:.

Posted

irenaka napisał(a):
A może zabrać go do hotelu bliżej i później kombinować na spokojnie przewóz do Zgorzelca?
Nie znam nikogo, kto by mógł jechać w ciągu tygodnia na tak długiej trasie:shake:.

Mam zarezerwowane miejsce w hotelu u Ksery ...ale nie ma ani pół deklaracji:-(
Transport bardzo ciężko znaleźć i koszty na takiej trasie też nie będą małe.

Nawet jednorazowych deklaracji nie ma :placz:

Posted

Biafra napisał(a):
Mam zarezerwowane miejsce w hotelu u Ksery ...ale nie ma ani pół deklaracji:-(
Transport bardzo ciężko znaleźć i koszty na takiej trasie też nie będą małe.

Nawet jednorazowych deklaracji nie ma :placz:

Mogę Ci wpłacić jutro 100,00.
Tylko czy coś to da?
Ile trzeba na transport przy tej trasie?

Posted

bachar napisał(a):
Pozwolę sobie przekopiować pierwszy post na forum rottweilera. Mam nadzieję, że nikt nie będzie krzyczał...

Będę krzyczeć z radości :loveu:

Posted

bachar napisał(a):
Pozwolę sobie przekopiować pierwszy post na forum rottweilera. Mam nadzieję, że nikt nie będzie krzyczał...

Zdaje się, że Kamilawa już to gdzieś wklejała u rottków, ale im więcej tym lepiej. Generalnei zgadzam sie z Irenką, że najlepiej jest go zabrać do hotelu i na spokojnei zorganizowac transport. Jets ta firma dog travel, która jezdziły psy z dogo. Oczywiscie nie mamy grosza, poza wpłata Irenki :loveu:, ale nie wierzę, że nikt więcej się nei odezwie. No tak kurde jeszcze na dogo nie było, zeby kilkaset złotych nie uzbierać...:shake: gdy chodzi o życie i godziny.

Posted

Tak, umieszczenie go na kilka dni do tego hotelu wiele pomoże. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołoży, ja niestety bez grosza, a nawet sama na siebie nie zarabiam. Także przepraszam... mogę pomóc jeżeli chodzi o ogłaszanie go... jedynie :-(

Jest na dwóch forach. Ja zakładałam na rottka.org, a ktoś inny na pomorskiej.

Posted

Biafra napisał(a):
Jasne. Będę próbować na wszystkie sposoby.
To jest 500 km w jedną stronę :roll:

Z krakowa do Zgorzelac jest az 500 km??Chyba nie...poza tym to szybka trasa, prawie cala droge jedzie sie autostrada(chyba ze pies nie jest w Krakowie)....Ihabe wiozla ostatnio tu do nas( w okolice Zorzelaca)P psa z okolic Krakowa...piszcie do niej..pytajcie....ja w jeden dzien na transport znalazlam 800zł...Wam tez się musi udać...nie ma innej opcji....

Posted

kamilawa napisał(a):
Tak, umieszczenie go na kilka dni do tego hotelu wiele pomoże. Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze dołoży, ja niestety bez grosza, a nawet sama na siebie nie zarabiam. Także przepraszam... mogę pomóc jeżeli chodzi o ogłaszanie go... jedynie :-(

Jest na dwóch forach. Ja zakładałam na rottka.org, a ktoś inny na pomorskiej.

Porozsyłaj proszę ( o ile czas pozwoli) pw do znajomych lub wrzuć wątek na inne wątki na których jesteś. To też wielka pomoc.

Posted

irenaka napisał(a):
Porozsyłaj proszę ( o ile czas pozwoli) pw do znajomych lub wrzuć wątek na inne wątki na których jesteś. To też wielka pomoc.

Już się robiiii :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
ja na razie jadę na pw, ale troche to idzie powoli :shake:

fiorsteinbock napisał(a):
Podnosze i zapisuje, tyle moge na chwile obecna :-(

Bardzo Wam dziękuję.

Zbieramy kasę na pilny transport Kraków - Zgorzelec.