Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Pręgutek prosi jeszcze o grosika!

no to posłałam ten grosik:lol:

Uwielbiam takie pręgowańce!
trzymam kciuki, zapsiona jestem dokumentnie, bo zaraz takie paski bym wzięła:lol:

Posted

[quote name='Itske']no to posłałam ten grosik:lol:

Uwielbiam takie pręgowańce!
trzymam kciuki, zapsiona jestem dokumentnie, bo zaraz takie paski bym wzięła:lol:[/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy :)

Posted

[quote name='bela51']A te 30 zł od Beaty, to na pewno od Itske? Czuy to jest jednorazowa pomoc ?[/QUOTE]

Obstawiam, że to jednorazowa pomoc.
bela51, jesteś nowym skarbnikiem Pręgulca? :-)

Posted

Deklaracja Ihabe i Iwony213 już tam gdzie powinny być czyli u Beli51 ;)

Haniasanko właśnie wysłała rzeczy na bazarek dla Pęgusia, moje fanty tez czekają. Czy któraś z Cioteczek nie znalazła by tez czegoś dla Pręgusia? Bo będzie krucho bardzo krucho.

Posted

[quote name='J_ulia']Deklaracja Ihabe i Iwony213 już tam gdzie powinny być czyli u Beli51 ;)

Haniasanko właśnie wysłała rzeczy na bazarek dla Pęgusia, moje fanty tez czekają. Czy któraś z Cioteczek nie znalazła by tez czegoś dla Pręgusia? Bo będzie krucho bardzo krucho.[/QUOTE]

Witam na Pregusiowym watku, sliczny psiak, a jaki charakter ( aniołek) az dziw ze jeszcze bez własnego domku!!!!!!
Mam nadzieje ze rzeczy szybko dojda i ktos sie skusi choc na kilka, to wszystko dla Pręgusia!!!! Trzymam za Ciebie kciuki pieseczku. Historie przeczytałam tak pobieżnie ( taka mała saga), ale obiecuje nadrobic zaległosci i czesto zagladac co z naszym chłopaczkiem!!!!

edit
czytam tak nadal..... i tak sie zastanawiam, Julia Ty to masz chyba jakis dar do takich Bid, i wzruszających historii wyciskajacych łzy, jak czytam o Pręgusiu to mi sie historia naszej Belluchny przypomina!!!! Mam nadzieje ze i ta historia bedzie miała szcześliwe zakonczenie

Posted

[quote name='J_ulia']Belu czy możesz napisać ile dokładnie, przy założeniu ,że wpłyną deklaracje stałe Pręguś musi dozbierać?[/QUOTE]
Pręgus ma na koncie 119, 64 zł. Nie wiem na czyje wpłaty mozna jeszcze liczyc. Na pewno 20 zl z bazarku ksiązkowego.
Wg deklaracji powinna wpłacic jeszcze agata51 -20 zł. i TeresaB.Ale Teresa nie wplaca od kilku miesiecy. Nie wiem czy mozna liczyc, ze wplaci.

Posted

[quote name='bela51']Pręgus ma na koncie 119, 64 zł. Nie wiem na czyje wpłaty mozna jeszcze liczyc. Na pewno 20 zl z bazarku ksiązkowego.
Wg deklaracji powinna wpłacic jeszcze agata51 -20 zł. i TeresaB.Ale Teresa nie wplaca od kilku miesiecy. Nie wiem czy mozna liczyc, ze wplaci.

Coś mi się nie zgadza w rozliczeniach. Iwonkowe kończą się na maju i już tam nie ma mojej deklaracji. Potem jest przerwa do września. Wobec tego podaję daty swoich wpłat na Pręgusa:

21.05. - 20zł (V;VI)
23.07. - 20zł (VII; VIII)
27.08. - 20zł - (deklaracja IX+dyszka jednorazowo)

Wszystkie wysłane pocztą na konto ihabe. Dlaczego mam do zapłacenia 20zł?