.blueberry. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 z przyjemnością będę go śledzić i czekać na same dobre wieści :) Quote
Odi Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Julio, czy Ty mogłabyś na swoje konto zbierać darowizny dla Pręgusia? Rozliczenie by było w pierwszym poście. Najważniejsze jednak jest to, iż Ty wzorowo prowadziłaś rozliczenia darowizn na Gucia i Sabę, gdzie zaraz po wpłynięciu darowizny darczyńca był powiadamiany na wątku, że datek wpłynął, a to naprawdę mobilizuje do pomocy. Natomiast tutaj jest tak, że wpłaciłam dziesięć dni temu, prosiłam o potwierdzenie wpłaty, ale moja prośba pozostała bez odzewu. To po prostu zniechęca. Nie mam konta internetowego i aby wpłacić muszę specjalnie jechać do banku, czyli poświęcam także swój czas, aby dokonać wpłaty, a jeśli jeszcze do tego mam dopraszać się potwierdzenia, czy moja wpłata dotarła to po prostu nie ma sensu i zniechęca do pomocy. Ponownie proszę o podanie info, czy mój datek za wrzesień wpłynął. Quote
J_ulia Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Odi napisał(a):Julio, czy Ty mogłabyś na swoje konto zbierać darowizny dla Pręgusia? Rozliczenie by było w pierwszym poście. Najważniejsze jednak jest to, iż Ty wzorowo prowadziłaś rozliczenia darowizn na Gucia i Sabę, gdzie zaraz po wpłynięciu darowizny darczyńca był powiadamiany na wątku, że datek wpłynął, a to naprawdę mobilizuje do pomocy. Natomiast tutaj jest tak, że wpłaciłam dziesięć dni temu, prosiłam o potwierdzenie wpłaty, ale moja prośba pozostała bez odzewu. To po prostu zniechęca. Nie mam konta internetowego i aby wpłacić muszę specjalnie jechać do banku, czyli poświęcam także swój czas, aby dokonać wpłaty, a jeśli jeszcze do tego mam dopraszać się potwierdzenia, czy moja wpłata dotarła to po prostu nie ma sensu i zniechęca do pomocy. Ponownie proszę o podanie info, czy mój datek za wrzesień wpłynął. Odi niestety ja nie mogę prowadzić księgowości Pręgusia, ponieważ będąc członkiem Fundacji mam absolutny zakaz zbierania na prywatne konto. Rozumiem Cię doskonale , postaram się zainterweniować w kwestii rozliczeń. Quote
J_ulia Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 SYTUACJA FINANSOWA PRĘGUSIA JEST BARDZO ZŁA! Dzisiaj Ihabe dostarczyła mi rozliczenie z którego wynika, że na koncie Pręgusia jest tylko 207,64 zł, przy czym hotelik za wrzesień nie został jeszcze zapłacony! Po zapłaceniu za hotelik z 50% rabatem zostanie ma październik TYLKO 57,64 ZŁ ! My płacimy odgórnie! Czyli mamy 10 dni na zebranie 250 zł... Ihabe poprosiła o zmianę osoby zbierającej na Pręgusia. Całe szczęście Bela51 zgodziła się przejąć finanse Pręgusia i na bieżąco je aktualizować. Rozliczeni Ibahe jest w excelu i nie umiem go przekleić:shake: Postaram się to jakoś zrobić. Quote
Odi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Julio, szkoda, że nie możesz prowadzić finansów Pręgusia, gdyż z wątku Sabci i Gucia wiem, iż Twój sposób prowadzenia rozliczeń można podawać za przykład. Dobrze, że Bela51 przejęła rozliczenia wątku Pręgusia. Z tego wynika, że wpłata w przyszłym miesiącu już na konto Beli51 - zgadza się? Tłumaczenie łącznie ze zdjęciami oraz prośbą o umieszczenie Pręgusia na stronie wysłał Pies Wolny. Teraz czekamy na ogłoszenie Pręgusia, gdy się ukaże podam link. Tymczasem proszę wszystkich o wsparcie finansowe dla Pręgusia, którego skarbonka mocno opustoszała. Quote
Monika z Katowic Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Proszę - wyślijcie mi nowe konto Pręgusia. Postaram się w październiku wysłać grosik. Quote
bela51 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Na prośbe J_ulii podjełam sie poprowadzic ksiegowośc Pręgusia. Wysyłam Ci PW Moniko:lol:. Quote
J_ulia Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Odi napisał(a):Julio, szkoda, że nie możesz prowadzić finansów Pręgusia, gdyż z wątku Sabci i Gucia wiem, iż Twój sposób prowadzenia rozliczeń można podawać za przykład. Dobrze, że Bela51 przejęła rozliczenia wątku Pręgusia. Z tego wynika, że wpłata w przyszłym miesiącu już na konto Beli51 - zgadza się? Tłumaczenie łącznie ze zdjęciami oraz prośbą o umieszczenie Pręgusia na stronie wysłał Pies Wolny. Teraz czekamy na ogłoszenie Pręgusia, gdy się ukaże podam link. Tymczasem proszę wszystkich o wsparcie finansowe dla Pręgusia, którego skarbonka mocno opustoszała. Dziękuje za wszystko. Tak, od teraz wszystkimi finansami Pręgusia zajmuje się Bela51. Monika z Katowic napisał(a):Proszę - wyślijcie mi nowe konto Pręgusia. Postaram się w październiku wysłać grosik. Dzięki wielkie. Na ciebie Cioteczko zawsze można liczyć ! bela51 napisał(a):Na prośbe J_ulii podjełam sie poprowadzic ksiegowośc Pręgusia. Wysyłam Ci PW Moniko:lol:. A tobie Bela należą się najserdeczniejsze podziękowania! Za to że wybawiłaś mnie z kłopotu. Quote
bela51 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Zapraszam na watek Pregusia ! Szczególnie tych, którzy o nim zapomnieli. Quote
Piromanka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ależ o Pręguniu nie zapominamy!!!! Prosimy o grosiczek dla psiaka! Quote
J_ulia Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Ihabe wysłałam mi sprostowanie rozlicznia... ufff okazał się ,że Pręguś ma troszke więcej pieniędzy, na październik trzeba dozbierać 100 zł , a nie 250... Quote
ihabe Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 rozliczenie w kwocie 209,64 zł zostało przelane na konto Julii. Quote
J_ulia Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 ihabe napisał(a):rozliczenie w kwocie 209,64 zł zostało przelane na konto Julii. Jak tylko dojdą to przekaże je skarbnikowi Pręgusia. Quote
.blueberry. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jak się ma psinek-pręgulinek? :) Quote
J_ulia Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 blueberrykiss napisał(a):Jak się ma psinek-pręgulinek? :) Bardzo dobrze :) Dzisiaj rozmawiałam z Asia z Holteliku. Quote
__Lara Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nikt nie zainteresowany kawalerem :( Quote
.blueberry. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jestem z nim cały czas :) i myślami i sercem. Quote
J_ulia Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 blueberrykiss napisał(a):Jestem z nim cały czas :) i myślami i sercem. Bardzo się ciesze :) Pieniążki doszły i zostały przesłane. Quote
kaskadaffik Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 A kawaler nic się nie zmienia, dalej szaleje, siedzi troszkę z Olkiem , troszkę z Lusia i Rysiem, a od wczoraj ze szczeniakiem jednym :) Quote
J_ulia Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 kaskadaffik napisał(a):A kawaler nic się nie zmienia, dalej szaleje, siedzi troszkę z Olkiem , troszkę z Lusia i Rysiem, a od wczoraj ze szczeniakiem jednym :) Mam nadziej ,że te "sławne" szczeniaki nie sterroryzują biednego Pręgusia ;) Quote
bela51 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 J_ulia napisał(a): Pieniążki doszły i zostały przesłane. I są juz na moim koncie.:lol: Czekam na przepisanie na mnie pierwszego lub drugiego postu. Quote
J_ulia Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 bela51 napisał(a):I są juz na moim koncie.:lol: Czekam na przepisanie na mnie pierwszego lub drugiego postu. To dobrze. Lepiej drugi , bo tam od początku jest prowadzone rozliczenie. Quote
Odi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 "J_ulia" napisał(a): Napisał bela51 I są juz na moim koncie.:lol: Czekam na przepisanie na mnie pierwszego lub drugiego postu. To dobrze. Lepiej drugi , bo tam od początku jest prowadzone rozliczenie. Bela51, J_ulia prosiłyście kogoś z modów o przepisanie na belę51 drugiego postu? Może poproście Czarodziejkę o pomoc w tej sprawie. Przy okazji: Pręguś prosi dom oraz wsparcie finansowe na opłacenie hoteliku. Quote
Recommended Posts