Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

Agata51, wybacz, ale myslalam, ze Twoja deklaracja to 20 zł.:oops: Tak wywnioskowałam z wrzesniowej wpłaty. Oczywiście ,masz do zaplacenia 10 zł za październik.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ło matko , ale super :) dziękujemy w imieniu Pręgusia , ten psiak zasługuje na to jak mało kto , jest taki kochany i radosny a mimo to nikt go nie chce i nie szuka :( wogole moze allegro by mu zrobic ?? ja zaplace za wyroznione tylko musi ktos zrobic...

Posted

Dzisiaj wpłynęło 200 zł dla Pręgulinka od Anny B.( nicku nie było ) Czy to wlasnie ta wpłata,na dodatek jeszcze powiększona o 20 zł ???
Bardzo dziękujemy i prosze o potwierdzenie !

Posted

Pręgusek dostaje w spadku od przyjaciela Olka http://www.dogomania.pl/threads/172985-**-Od-25.09-Olu%C5%9B-we-wspania%C5%82ym-domku-w-Poznaniu!-Nareszcie!-ROCZNIAK-OLU%C5%9A/page299 na prośbe opiekunek 180zł, przy czym podkreslam i prosze zeby zrobic mu jakies super wyroznione allegro, ogloszenia w gazetach itd! Niech znajdzie w koncu domek bidulek! :)
Prosze osobe prowadząca finanse o dane do przelewu na PW do mnie.

Posted

Dziękujemy , dziękujemy Wam ogromnie dzięki temu nie musimy już zbierac z miesiąca na miesiąc tylko uciułamy coś na następne miesiące żeby Pręguś miał zabezpieczenie , ja już właśnie myślę o bazarku i jak zwykle poszukuje kogoś kto by przygotował.

Posted

[quote name='olalolaa']Pręgusek dostaje w spadku od przyjaciela Olka http://www.dogomania.pl/threads/172985-**-Od-25.09-Olu%C5%9B-we-wspania%C5%82ym-domku-w-Poznaniu!-Nareszcie!-ROCZNIAK-OLU%C5%9A/page299 na prośbe opiekunek 180zł, przy czym podkreslam i prosze zeby zrobic mu jakies super wyroznione allegro, ogloszenia w gazetach itd! Niech znajdzie w koncu domek bidulek! :)
Prosze osobe prowadząca finanse o dane do przelewu na PW do mnie.

Bardzo ślicznie dziękuje :) Będzie na pewno!

Posted

agata51 napisał(a):
Coś mi się nie zgadza w rozliczeniach. Iwonkowe kończą się na maju i już tam nie ma mojej deklaracji. Potem jest przerwa do września. Wobec tego podaję daty swoich wpłat na Pręgusa:

21.05. - 20zł (V;VI)
23.07. - 20zł (VII; VIII)
27.08. - 20zł - (deklaracja IX+dyszka jednorazowo)

Wszystkie wysłane pocztą na konto ihabe. Dlaczego mam do zapłacenia 20zł?

Agatko
Skoro tak mowisz tzn , że przeoczyłam którąś z wpłat za co bardzo przepraszam. Przelewam brakujące 20 zł na konto Julii.
jeszcze raz przepraszam....

Posted

Pręgusiu, gdzie ten Twój wymarzony domek, gdzie te kochajace jedno wielkie serce, które da Ci tyle miłości aby zrekompensować te lata twojej tułaczki, gdzie to serce sie podziewa?

Posted

Co do ogłoszeń ;)

Moniko czy mogę prosić o ten tekścik dla Pegula nowy ;)

Ogłoszenia na portalach sama mogę mu nowe zrobić, ale wypasionego allegro nie umiem.

Posted

lilo napisał(a):
uuu a czego mozemy sie spodziewac na bazarku dla Pręgola ??

niczego specjalnego, trochę ubrań, buciki, notatniki i długopisy, troszkę książek... takie misz masz ;)

Posted

Pręgusek jest bardzo grzeczny, jego mały kompan wpatrzony w niego jak w obrazek, Pręgus pije-mały pije, Pręguś je - maly je, no kabaret :) a wogóle to jeszcze maja kolegę Fredzia :) taki zwykly długi kundelek i to starszy i się pieknie z Pręgolkiem dogaduja :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Pręgusek jest bardzo grzeczny, jego mały kompan wpatrzony w niego jak w obrazek, Pręgus pije-mały pije, Pręguś je - maly je, no kabaret :) a wogóle to jeszcze maja kolegę Fredzia :) taki zwykly długi kundelek i to starszy i się pieknie z Pręgolkiem dogaduja :)

Czyli Pręguś został przyszywanym tatusiem :)

Posted

Dostałam dzisiaj stałą deklaracje od blueberrykiss - 10 zł. Deklaracje przeslała J_ulia, kolejny juz raz i od różnych osób.
Jesli ktos nie ma mojego konta, to przesle jeszcze raz, nie róbmy J_ulii klopotu ? Dobrze ?
Chyba, ze to sugestia, abym nie zajmowała sie finansami Pregusia. Chętnie oddam ten obowiazek w godniejsze rece.