Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W tym miesiacu przelalam dla Pregola 30 zl bo akurat moglam , przepraszam ze nie przesylam zdjec do tego bazarku ale poprostu nie moge sie obrobic ostatnio. Ale caly czas o tym pamietam i postaram sie to zrobic jak najszybciej , mam nadzieje ze Pregutek mi wybaczy...

Posted

lilo napisał(a):
Czy Pregus ma aktualne ogloszenia oprocz allegro ?? jesli nie to moge oplacic bo sama nie mam czasu ich robic ale sa bazarki ogloszeniowe...

Preguś ma ogłoszenia na portalach , na bieżąco je odnawiam i od czasu do czasu dorabiam. Ale kochana Cioteczko od przybytku głowa nie boli ;)

Tak na marginesie to myślę nad zmianą tekstu na taki , krótszy i prostszy, przekonałam się, że ludziom nie chce się czytać...

Posted

Wpłynela wpłata od lilo - 30 zł.:loveu:
Jednak w przyszłym tygodniu trzeba bedzie kupic dla Pręgusia karme i dobrze, zeby Cioteczki dorzuciły na ten cel po pare grosikow.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Rzeczy na bazarek się robią. Jeszcze parę dni i będziemy zapraszać cioteczki na bazarek dla Pręgusia i Ciastusia.

:calus:mówiłam Ci już ,że jesteś kochana :)