J_ulia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 bela51 napisał(a): Chętnie oddam ten obowiazek w godniejsze rece. Bela ani mi się waż! Pręguś nie znajdzie lepszego , sumienniejszego i dokładniejszego skarbnika... Quote
bela51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 J_ulio, daj spokój z tymi pochwałami.:shake: Zrobiłam to na Twoja prośbe, ale wszystko mozna "odkręcic". Na pewno nie bede czuc sie urazona, jesli ktos inny, podejmie sie tego obowiązku.:lol: Quote
J_ulia Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 bela51 napisał(a):J_ulio, daj spokój z tymi pochwałami.:shake: Zrobiłam to na Twoja prośbe, ale wszystko mozna "odkręcic". Na pewno nie bede czuc sie urazona, jesli ktos inny, podejmie sie tego obowiązku.:lol: Taaa... nawet sobie tak nie żartuj... Quote
J_ulia Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ciotki pomóżcie :( koleżance Pręguska z tej samej posesji i jej dzieciom , którą od roku próbuje oswoić... http://www.dogomania.pl/threads/195030-%C5%9Al%C4%85sk-Pilnie-potrzebny-tymczas-dla-4-szczeniak%C3%B3w?p=15595622#post15595622 Quote
Monika z Katowic Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pręguś to teraz taki niby-tatuś. :) Quote
J_ulia Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 __Lara napisał(a):Widzę, że finansowo nie jest dobrze :( Nie jest , ale mam nadziej będzie lepiej. Kochana katarzyna005 obiecała ,że II edycja koronkowego bazarku, który odbędzie się pod koniec listopada w części będzie też dla Pręgola :) Quote
lilo Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Julia a zrobisz bazarek dla Pregola jak wysle Ci rzeczy ?? nic wielkiego, troche szmatek i innych drobiazgow ale wszystko w bardzo dobrym stanie , kilka nowych rzeczy tez. Ja nie umiem robic bazarkow... Quote
Piromanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 lilo napisał(a):Julia a zrobisz bazarek dla Pregola jak wysle Ci rzeczy ?? nic wielkiego, troche szmatek i innych drobiazgow ale wszystko w bardzo dobrym stanie , kilka nowych rzeczy tez. Ja nie umiem robic bazarkow... Chcesz przesłać rzeczy, czy zdjęcia rzeczy? Bo jesli zdjęcia, to ja mogę zrobić ten bazarek. Quote
J_ulia Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 lilo napisał(a):Julia a zrobisz bazarek dla Pregola jak wysle Ci rzeczy ?? nic wielkiego, troche szmatek i innych drobiazgow ale wszystko w bardzo dobrym stanie , kilka nowych rzeczy tez. Ja nie umiem robic bazarkow... Mogłabyś podesłać w paczce nie ma problemu. Bazarek Pręgusia czeka do wystawienia na początku listopada. Można by było dołączyć, ale propozycja Piromaniki tez nie jest zła, byłoby szybciej :) Quote
J_ulia Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 __Lara napisał(a):Ja odwiedzam :) A jak z tym allegro ;):oops: Quote
kaskadaffik Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja odwiedzam i nawet se pogłaskac mogę ;) u Pręguska wszystko ok, mały dalej zapatrzony w niego jak w obrazek :) Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/195665-Dla-psa-miski-smyczki-cuda-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Ciebie-13.11?p=15655589#post15655589 Quote
lilo Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 hmmm w sumie obydwie propozycje sa niezłe :) musze jutro rzucic okiem co jeszcze moglabym przeznaczyc na bazarek i wtedy sie okresle czy zdaze zrobic zdjecia czy wysle do Julki :) Quote
__Lara Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 __Lara napisał(a):Pamiętam - dziś się postaram ;) Przepraszam cioteczki za opóźnienie. Quote
J_ulia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='lilo']hmmm w sumie obydwie propozycje sa niezłe :) musze jutro rzucic okiem co jeszcze moglabym przeznaczyc na bazarek i wtedy sie okresle czy zdaze zrobic zdjecia czy wysle do Julki :)[/QUOTE] Szybciej będzie jak Piromanka zrobi :) Przepraszam Pręgusiu , że tak rzadko jestem , ale wylądowałam z 8 psami na głowie... Cztery nadplanowe to dzieci twojej dawnej nieuchwytnej miłości... Quote
.blueberry. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Komu przesłać zdjęcia na bazarek? Też coś chętnie oddam :) Quote
J_ulia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 :oops:[quote name='blueberrykiss']Komu przesłać zdjęcia na bazarek? Też coś chętnie oddam :)[/QUOTE] Może Piromanka się zgodzi ? Ślicznie proszę...:oops: Quote
Piromanka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jasne, przeysylajcie do mnie: [email protected] Prosze oprocz zdjęć o opisy i ceny. Quote
J_ulia Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Piromanka']Jasne, przeysylajcie do mnie: [email protected] Prosze oprocz zdjęć o opisy i ceny. Dziękuję ! Quote
__Lara Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1307941780 Wyróżniamy? Quote
lilo Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 nooo trzeba wyroznic bo tak obiecalismy ze bedziemy robic porzadne ogloszenia i allegra i moze wrzucic linka na watek olusia od ktorego pregus dostal pieniazki :) Quote
Recommended Posts