Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Chętnie oddam ten obowiazek w godniejsze rece.

Bela ani mi się waż! Pręguś nie znajdzie lepszego , sumienniejszego i dokładniejszego skarbnika...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

J_ulio, daj spokój z tymi pochwałami.:shake: Zrobiłam to na Twoja prośbe, ale wszystko mozna "odkręcic".
Na pewno nie bede czuc sie urazona, jesli ktos inny, podejmie sie tego obowiązku.:lol:

Posted

bela51 napisał(a):
J_ulio, daj spokój z tymi pochwałami.:shake: Zrobiłam to na Twoja prośbe, ale wszystko mozna "odkręcic".
Na pewno nie bede czuc sie urazona, jesli ktos inny, podejmie sie tego obowiązku.:lol:

Taaa... nawet sobie tak nie żartuj...

Posted

__Lara napisał(a):
Widzę, że finansowo nie jest dobrze :(

Nie jest , ale mam nadziej będzie lepiej. Kochana katarzyna005 obiecała ,że II edycja koronkowego bazarku, który odbędzie się pod koniec listopada w części będzie też dla Pręgola :)

Posted

Julia a zrobisz bazarek dla Pregola jak wysle Ci rzeczy ?? nic wielkiego, troche szmatek i innych drobiazgow ale wszystko w bardzo dobrym stanie , kilka nowych rzeczy tez. Ja nie umiem robic bazarkow...

Posted

lilo napisał(a):
Julia a zrobisz bazarek dla Pregola jak wysle Ci rzeczy ?? nic wielkiego, troche szmatek i innych drobiazgow ale wszystko w bardzo dobrym stanie , kilka nowych rzeczy tez. Ja nie umiem robic bazarkow...

Chcesz przesłać rzeczy, czy zdjęcia rzeczy?
Bo jesli zdjęcia, to ja mogę zrobić ten bazarek.

Posted

lilo napisał(a):

Mogłabyś podesłać w paczce nie ma problemu. Bazarek Pręgusia czeka do wystawienia na początku listopada. Można by było dołączyć, ale propozycja Piromaniki tez nie jest zła, byłoby szybciej :)

Posted

hmmm w sumie obydwie propozycje sa niezłe :) musze jutro rzucic okiem co jeszcze moglabym przeznaczyc na bazarek i wtedy sie okresle czy zdaze zrobic zdjecia czy wysle do Julki :)

Posted

[quote name='lilo']hmmm w sumie obydwie propozycje sa niezłe :) musze jutro rzucic okiem co jeszcze moglabym przeznaczyc na bazarek i wtedy sie okresle czy zdaze zrobic zdjecia czy wysle do Julki :)[/QUOTE]

Szybciej będzie jak Piromanka zrobi :)

Przepraszam Pręgusiu , że tak rzadko jestem , ale wylądowałam z 8 psami na głowie... Cztery nadplanowe to dzieci twojej dawnej nieuchwytnej miłości...

Posted

:oops:[quote name='blueberrykiss']Komu przesłać zdjęcia na bazarek? Też coś chętnie oddam :)[/QUOTE]

Może Piromanka się zgodzi ? Ślicznie proszę...:oops:

Posted

nooo trzeba wyroznic bo tak obiecalismy ze bedziemy robic porzadne ogloszenia i allegra i moze wrzucic linka na watek olusia od ktorego pregus dostal pieniazki :)