bela51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 lilo napisał(a):ja dorzuce , zaraz zrobie przelew Bardzo dziekuje , lilo :loveu: Quote
J_ulia Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 lilo napisał(a):ja dorzuce , zaraz zrobie przelew Dziękuje ślicznie :):):) Quote
lilo Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Niestety zepsul mi sie token :( i nie moge zrobic przelewu Belo czy jestes w stanie zalozyc te 10 zl za mnie a ja obiecuje ze oddam , jutro bede w banku i pewnie dostane nowego tokena wtedy bede mogla zrobic przelew a jak nie to wplace od razu z banku. Przepraszam za ten dodatkowy problem ale niestety zlosliwosc rzeczy martwych :( jak jutro wplace to pewnie w czwartek beda pieniazki na Twoim koncie... Quote
bela51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Lilo, i tak mialam zalozyc te pieniadze,. Oczywiscie ,ze przelew pojdzie dzisiaj, nie martw sie. Quote
Dzika_Figa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zaglądam do Olkowego przyjaciela. Ciągle jakoś mi wątek Pręguska ginie, nie wiem czemu. Gdzie ten Twój dom piesku? Quote
lilo Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wpłaciłam obiecane 10 zł + deklaracje na nastepny miesiac . Razem 30 zl:) Quote
Odi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wczoraj wpłaciłam Pręgusiowi należność za grudzień oraz dodatkowo mały prezencik mikołajkowy (6 grudnia). Quote
bela51 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wplyneły dzisiaj wpłaty do Lilo - 30 zł oraz od Odi - 50 zł.Bardzo dziekujemy ! Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 bela51 napisał(a):Wplyneły dzisiaj wpłaty do Lilo - 30 zł oraz od Odi - 50 zł.Bardzo dziekujemy ! Dziękujemy ślicznie :) Quote
lilo Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dziewczyny a moze by sie szarpnac i zafundowac Pregusiowi w lokalnej gazecie jakies super ogloszenie ale takie wiecie wypasione na pol strony... Świąteczny Pies na zawsze... coś takiego :) Nie wiem ile cos takiego mogłoby kosztowac... Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Niestety to droga impreza... Ogłoszenie zwykłe w gazecie to ok. 90-120 zł. Quote
lilo Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 uuu az tyle ?? to niemalo... faktycznie jak sprawdzilam na stronie mojej lokalnej gazety to drogo :( Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 lilo napisał(a):uuu az tyle ?? to niemalo... faktycznie jak sprawdzilam na stronie mojej lokalnej gazety to drogo :( Niestety :( a Pręguś niestety nie jest forsiasty ... Już 13 miesięcy jest w hoteliku... Na ogłoszenia żadnego odzewu :( Quote
.blueberry. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 spróbuję coś załatwić w dzienniku zachodnim... ale nic nie obiecuję ;) Quote
lilo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 A czy mozna by bylo Pregusiowi cos na Mikolaja przeslac ?? jakis smakolyczek albo kostke ?? choc moze bym przeslala grosik na prezent dla Pregola zamiast wydawac na poczte ... kto widuje Pregutka i moglby mu cos kupic ?? Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Pręguś teraz wraz z karmą dostał trzy gratisy.... 0.5 metra kiełbasy suszone, przysmak do czyszczenia zębów i ciasteczka, czyli na Mikołaja ma ... Ale rzeczywiście na Święta można mu mały prezencik zrobić. Kaskadaffik jest prawie codziennie w hoteliku :) Quote
lilo Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No to skoro przysmaczki ma to ja wplace jeszcze grosik w grudniu na jego konto zeby sie chlopak przed swietami o dach nad glowa nie martwil :) Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 lilo napisał(a):No to skoro przysmaczki ma to ja wplace jeszcze grosik w grudniu na jego konto zeby sie chlopak przed swietami o dach nad glowa nie martwil :) Na pewno się ucieszy z takiego prezentu :) Quote
kaskadaffik Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Między Bogiem a prawdą to Pręguś dostaje prawie codziennie jakieś przysmaki :) kostki wędzone, ciasteczka, bo inaczej nie chce mu się wracać do siebie :) smaczki oczywiście doszły :) Ale nic to dla niego, bo się wypiął na wszystkich i zakochany, zaślepiony biega, jedzenie go tak bardzo nie rusza ;) Sonia ma cieczkę i jak tylko po niej biega, to dostaje szału, podąża śladem suni, jakby skarbu szukał ;) :) Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 kaskadaffik napisał(a):Między Bogiem a prawdą to Pręguś dostaje prawie codziennie jakieś przysmaki :) kostki wędzone, ciasteczka, bo inaczej nie chce mu się wracać do siebie :) smaczki oczywiście doszły :) Ale nic to dla niego, bo się wypiął na wszystkich i zakochany, zaślepiony biega, jedzenie go tak bardzo nie rusza ;) Sonia ma cieczkę i jak tylko po niej biega, to dostaje szału, podąża śladem suni, jakby skarbu szukał ;) :) Hehehe... czyli mimo swojego "wieku" Pręguś ma zapędy młodego chojraka... ;) Quote
Monika z Katowic Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kochane! Poproszę na pw nowe konto Pręgusia (gdzieś mi się zapodziało). Wyślę Mu mały, ale świąteczny grosik!:x-mas: Quote
bela51 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Kochane! Poproszę na pw nowe konto Pręgusia (gdzieś mi się zapodziało). Wyślę Mu mały, ale świąteczny grosik!:x-mas:[/QUOTE] Wlasnie dotarł Twoj prezencik dla Pręgusia - 15 zł. Dziekujemy bardzo ! Quote
lilo Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ja tez wpłaciłam juz obiecany prezent dla Pregolka :) Quote
bela51 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='lilo']ja tez wpłaciłam juz obiecany prezent dla Pregolka :)[/QUOTE] Oczywiscie ! Napisałam o tym w poscie nr 1209:lol: Quote
Recommended Posts