Jump to content
Dogomania

Pręguś odnalazł swoje miejsce na ziemi :) Po ponad roku czekania ma dom ...

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Pręgutku ?? co u Ciebie ?? mam nadzieje ze nie dopadła Cię jesienna depresja :) Buziaki i mizianka ... czy Pręgus ma jakiekolwiek ogłoszenia ?? moze by mu kupic cos...

Posted

lilo napisał(a):
Witaj Pręgutku ?? co u Ciebie ?? mam nadzieje ze nie dopadła Cię jesienna depresja :) Buziaki i mizianka ... czy Pręgus ma jakiekolwiek ogłoszenia ?? moze by mu kupic cos...

Pręguś ma ogłoszenia. Odnawiam , ale trzeba by było poraz kolejny zmienic tekst , bo na trzy porzednie nie było odezwu :( W poniedziałek jak wróce do domu zabiore sie za ogłosznie na portalach.

Ihabe czy Pręguś ma odnowione to ładne allegro, które mu zrobiłaś?

Posted

Ale ja chociaż na żywo pomiziam :) Pręgusek ma teraz za Olusia szczeniaczka, może jakieś fajne imię mu chcecie nadać ? :)
Z obserwacji widać, zę mały za Pręguskiem jak w ogień, robi to , co tatuś pokaże ;)

Posted

agata51 napisał(a):
Rzadko bywam to i nie wiem. Skąd zmiana konta?

Dlatego ,że ihabe kochana ostatnio ma za mało czasu i za dużo spraw prywatnych na głowie. Sama poprosiła o to ,żeby kto przejął finanse Pręgola.

Posted

Dziekujemy za wpłaty od RANDA - 50zł i Moniki z Katowic - 30zł:loveu:
Bardzo dziekuje Czarodziejce za przydzielenie 2 postu.:loveu:
Aktualne saldo juz jest na pierwszej stronie.

Posted

bela51 napisał(a):
Zgadza się, dotarła - 20 zł.:lol: Po prostu nie sprawdzam co chwile konta.:lol:

hehe ;)

Miałaś prawo nie zauważyć bo ja dzisiaj po 12.00 wysłałam, a że mamy konta w tym samym banku to z automatu dochodzi od razu ;)

Posted

Julio ja myślę o Pręgutku cały czas ale nie mam pomysłu co z nim zrobic :( tyle ogłoszeń , allegro , tyle czasu Pręgutek już jest w hoteliku ...rok cały i pies z kulawą noga się nie obejrzał... martwię się o niego i nie wiem co moglibyśmy zrobic...