Alicja Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Klaydia , dlaczego tu nie ma nowych fotek:cool3: Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :pno nareszcie Pewno w drodze nad morze cyknięte;) Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno nareszcie Pewno w drodze nad morze cyknięte;) Nie no wycieczke po lesie sobie zrobilismy, moj pies w tym roku na plaży już nie zawita :shake: Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 ale zadowolony Pan Pies :loveu: :multi: a czemu już na plażę nie? Quote
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Jojki miejcie oczy otwarte :modla: Dnia 20.08.2006. pomiędzy godz.15-16 zaginęła sznaucerka miniaturowa "pieprz i sól" , miało to miejsce na kampingu "SOLAR" w Chałupach . Suczka przyjechała na wakacje i zniknęła.... Miała różową obróżkę z cyrkoniami oraz przywieszkę w kształcie serduszka koloru różowego z dwoma numerami telefonu . Sunia ma w uszku tatuaż o numerze 120R. Jest zgłoszona w związku kynologicznym. Lubi jeździć autem i jest przyjaźnie nastawiona do ludzi. Bardzo za nią tęsknimy . Oczywiście dla znalazcy przewidziana jest nagroda. Bardzo proszę wszystkich miłośników tej rasy o pomoc w znalezieniu mojego pieska. Dodam ,że jest młoda, ma niecały rok. Kontakt pod nr telefonu 0-601-50-51-71 lub 0-601-50-44-44 . Liczę na uczciwość znalazcy mojego psa. Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 malawaszka napisał(a):Jojki miejcie oczy otwarte :modla: Będziemy mieli otwarte, ale do Chałup jest dość daleko więc wątpie żebyśmy zobaczyli, ale jakby co damy znać, A na plaże nie możemy, bo Jojek na piasek się uczulił :angryy: Quote
Sylvia_76 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 jo-jo napisał(a):A na plaże nie możemy, bo Jojek na piasek się uczulił :angryy: O, kurczę... Jesteś pewna, że to nadmorski piasek? Oj... Wracajcie z powrotem! 1. tu nic nie uczula 2. my tu jesteśmy :) :) :) Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Sylvia_76 napisał(a):O, kurczę... Jesteś pewna, że to nadmorski piasek? Oj... Wracajcie z powrotem! 1. tu nic nie uczula 2. my tu jesteśmy :) :) :) Powiedzmy tak, trzech wetów tak stwierdziło :evil_lol: No ale trudno zdrowie psia ważniejsze od plaży, więc chodzimy do lasku na spacerki ;-)) A wracamy za tydzień i ja jz stęskniłam się za mleństwem :loveu: Mam nadzieje że w sobote, albo i ja jestem za tym żeby wcześniej się zobaczyć :razz: Quote
blacky Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 jo-jo napisał(a): A na plaże nie możemy, bo Jojek na piasek się uczulił :angryy: Jo-Jo a jak się objawia to uczulenie? Bo my tez mieliśmy problem z łapami :-( Quote
sylwiaskalska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Z innej beczki - A ja się kręciłam w Sopocie koło dogów na wystawie i nikogo nie widziałam :( :oops: :oops: :oops: albo raczej nie poznałam :( Quote
jo-jo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 blacky napisał(a):Jo-Jo a jak się objawia to uczulenie? Bo my tez mieliśmy problem z łapami :-( Łapy to zwykłe odparzenie nie przejmuj się, wystarczy zasypać mączką ziemniaczaną i nie chodzić przez pare dni na ciepły piach ;) Quote
blacky Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 jo-jo napisał(a):Łapy to zwykłe odparzenie nie przejmuj się, wystarczy zasypać mączką ziemniaczaną i nie chodzić przez pare dni na ciepły piach ;) Hehe, chodziło mi o całe nogi :-( Nieprecyzyjnie napisałam :placz: Quote
jo-jo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Z innej beczki - A ja się kręciłam w Sopocie koło dogów na wystawie i nikogo nie widziałam :( :oops: :oops: :oops: albo raczej nie poznałam :( Sylwia trzeba było krzyczeć ja na wystawie jestem tak zakręcona że nic nie widze :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Dobry Wieczór, O to kolejna porcja Pana Psa Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :drink1: :drinking: :cunao:za 200 :cunao::drinking: :drink1: Chodz chodz Jojeczku moj kochany nbiech no ciocia mrowcia Cie wysciskaa :loveu: :loveu: Madera Mah-Jong Maurycy I 3 arlekiniaste cuda razem: Marc, Mah-Jong i Malibu o matko jakie cuda!!! :iloveyou: male ( no dobra juz nei takie male :iloveyou: ) koniikii Jojeczkowe :loveu: zaraz ukradne tam jedneego :oops: :placz: bo nikt mi nie chce dac to chyba musze sama sobie zabrac :diabloti: :cool3: :loveu: i te grubiutkie lapeczkii taakie kochane.. buuziaki ielkie dla Was Quote
an3czka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='jo-jo']Dobry Wieczór, O to kolejna porcja Pana Psa Ale Pan Pies przybrał pozę. Wygląda jak czarno - biała skradająca się pantera:razz: Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Klaudia - tu jest ta sznaucereczka - jest dość charakterystyczna bo ma lekko podnoszące się uszka no i młoda dziewczynka http://img55.imageshack.us/img55/1349/dsc00049sl6.jpg a Pan Pies jest zabójczo przystojny :loveu: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [CENTER]Uwaga! Uwaga[/CENTER] [CENTER]!!!DoGowisko!!![/CENTER] [CENTER]Wstępny termin, 2 września godzina 14.00 Miejsce, Pola Kabackie[/CENTER] [CENTER]Skład na dzień 22 sierpnia:[/CENTER] [CENTER]1. Sylwia i Korek 2. Klaudia i Jojek 3. Marta i Achilles[/CENTER] [CENTER]Czy ktoś jeszcze? :evil_lol: [/CENTER] Quote
Sylvia_76 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jo-jo napisał(a):Uwaga! Uwaga !!!DoGowisko!!! Wstępny termin, 2 września godzina 14.00 Miejsce, Pola Kabackie Skład na dzień 22 sierpnia: 1. Sylwia i Korek 2. Klaudia i Jojek 3. Marta i Achilles Czy ktoś jeszcze? :evil_lol: Może uda mi sie namówić Kasię Cairową, aby przyjechała ze swoimi trzema... I gdyby Korona przywiozła dziewczynki... to byłoby już 8 dogów :multi: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Troche poprawek 1. Sylwia i Korek 2. Klaudia i Jojek 3. Marta i Achilles 4. Kasia, Buster i Espirito :multi: Czy ktoś jeszcze? :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 http://images1.fotosik.pl/143/5c44c3de82c7afd1.jpg pies szcześliwy z życia :loveu: Quote
PIKA Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jo-jo napisał(a):Uwaga! Uwaga !!!DoGowisko!!! Wstępny termin, 2 września godzina 14.00 Miejsce, Pola Kabackie Skład na dzień 22 sierpnia: 1. Sylwia i Korek 2. Klaudia i Jojek 3. Marta i Achilles Czy ktoś jeszcze? :evil_lol: a czy ja z dogiem nietypowym :evil_lol: moge? :evil_lol: Quote
Evelina Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witaj jo_jeczku Gdy zobaczyłam tę fotkę nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że Jojek stworzony jest do czerwonej obroży. Normalnie CUDNIE w niej wyglada ! :loveu: Ale jak zobaczyłam, że za Jojkiem też się czerwieni to już nie wiem kto mi się bardziej podoba :oops: Weszlam do Galerii i widze : - autor jo-jo - temat Dogowisko i sie zaczelam zastanawiac co za nowy temat zalozylas ? :shake: :lol: Nigdy go nie widzialam a tu juz 2000 postow :oops: :lol: Quote
Recommended Posts