Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Klaudia :multi: :multi:
Ja z chęcią poszukam dozia tylko jakieś troszke bliższe namiary poprosze :razz: :razz: bo koło Kampinosu to strasznie duży teren do przeszukania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Klusie prześliczne :loveu: , jeszcze całkiem niedawno mój taki był. Teraz się już patyczak zrobił (nóżki się wyciągneły :roll: ) ale szpilorki ma nadal :diabloti: .

Posted

[quote name='Vectra']Cześć Klaudia :multi: :multi:
Ja z chęcią poszukam dozia tylko jakieś troszke bliższe namiary poprosze :razz: :razz: bo koło Kampinosu to strasznie duży teren do przeszukania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Postaram się jak tylko mogę :razz:

Pikuś Bardzo mokro nam tu :evil_lol:

Dzięki Simbik :multi:

DeBe a jaki problem żeby wziąść malucha do wychowawnia dla Szpili? :diabloti:

Posted

Ekhm...ale dozie urosły! Jakie są wspaniałe! Cudne, cudne...
Kolumb...pięknie o nim piszesz, ale tak to jest, przyjaciela kocha się zawsze i tak miło wspomina nawet po latach....

Posted

O a pańcia się opuściła w pisani i foceniu :cool3:
Byliście na tej wystawiew Sopocie .....bo pogoda to by mnie w żaden sposób nie zachęciła do biegania po ringu:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O a pańcia się opuściła w pisani i foceniu :cool3:
Byliście na tej wystawiew Sopocie .....bo pogoda to by mnie w żaden sposób nie zachęciła do biegania po ringu:cool3:

Kochana a pewnie że byliśmy i biegaliśmy, a raczej ja biegałam bo mojemu psu nie zabradzo się chciało :evil_lol: A pogode mieliśmy super, jak przyjechaliśmy słońce full lampa, zaczęlo się chmurzyć po naszym ostatnim zejściu z ringu a jak wychodziliśmy z wystawy to coś zaczęło kropić, ale wiem że w otwartej klasie żółtych suczek lało nie samowicie, :shake:

A fotek to mam dość dużo i nawet Pan Pies gdzieś jest na nich :evil_lol: Ale przedewszystkim, dużo zachodów słońca, chmurek i róznych takich :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)to dawaj te foty

jest pewien problem a mianowicie, to że siedze na drugim kompku (patrzcie czuż za luksusy drugi kompek przybył, na chwilkę:evil_lol: ) a tu nie mam żadnych fotek , ale postaram się jakość dopaść tego drugiego kompka, ale i tak musze poobrabiać...

Ehh moge się pochwlaić ze na wystawę klubowową 17 września oprócz Jojka, zgłosimy dwa nasze baby'ki :multi: :multi: :multi:

Przynajmniej taki mamy zamiar, hihi:loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):

Ehh moge się pochwlaić ze na wystawę klubowową 17 września oprócz Jojka, zgłosimy dwa nasze baby'ki :multi: :multi: :multi:

Przynajmniej taki mamy zamiar, hihi:loveu:

Czyżby konkurencja nam rosła :evil_lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Czyżby konkurencja nam rosła :evil_lol: .

Hihi napeno razem nie stanął, chyba że Maurycego zgłosimy, ja chce pzedewszystkim Maderke zgłosić :loveu: i Marca albo Macho -))

Posted

beria napisał(a):
Maluchy wieeeelkie urosły :loveu: Będziesz miała kontakt z nowymi właścicielami :cool3:

mam taką nadziejei bardzo mi na tym zalezy :roll:
Właściciele Malagi już mielli z nią ciekawą nockę i jej Pan jest podobno zakochany na zabój w małej :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):

Właściciele Malagi już mielli z nią ciekawą nockę i jej Pan jest podobno zakochany na zabój w małej :loveu:

Jakoś mnie nie zaskoczyłaś :evil_lol: Panowie zawsze bardzo kochają swoje dziewczynki ;) Przerabiam to w domu :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Hihi napeno razem nie stanął, chyba że Maurycego zgłosimy, ja chce pzedewszystkim Maderke zgłosić :loveu: i Marca albo Macho -))
No to ładnie mamy obsadzoną stawkę baby:)-bo Jaśków będzie troje albo czworo :loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Klaudia :multi: Kiedy foty? :mad: :cool3:
Hmm jak będę miała siłę :evil_lol:

Narazie moge Jojka z balkoniku wstawić :evil_lol:

Posted

Quelthalas napisał(a):
No to ładnie mamy obsadzoną stawkę baby:)-bo Jaśków będzie troje albo czworo :loveu:

No to najfajniejsza konkurencją na klubie będą baby'ki :lol:
Ja tam gdybym mogła to zgłosiłabym Maderke i Macho i Marca i Malibu, no i chyba Maurycego :loveu:

Ale nie wiem jeszcze które zgłosimy bo teraz nie wiadomo które do nowego domku pojedzie ;-)