Vectra Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Cześć Klaudia :multi: :multi: Ja z chęcią poszukam dozia tylko jakieś troszke bliższe namiary poprosze :razz: :razz: bo koło Kampinosu to strasznie duży teren do przeszukania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 boshe ja kce takie szpileczkowe potffory :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Klusie prześliczne :loveu: , jeszcze całkiem niedawno mój taki był. Teraz się już patyczak zrobił (nóżki się wyciągneły :roll: ) ale szpilorki ma nadal :diabloti: . Quote
PIKA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cześć Klaudia :multi: Jak Wam sie tam zyje z wodą dookola ? :razz: Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Klaudia :multi: :multi: Ja z chęcią poszukam dozia tylko jakieś troszke bliższe namiary poprosze :razz: :razz: bo koło Kampinosu to strasznie duży teren do przeszukania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Postaram się jak tylko mogę :razz: Pikuś Bardzo mokro nam tu :evil_lol: Dzięki Simbik :multi: DeBe a jaki problem żeby wziąść malucha do wychowawnia dla Szpili? :diabloti: Quote
LAZY Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ekhm...ale dozie urosły! Jakie są wspaniałe! Cudne, cudne... Kolumb...pięknie o nim piszesz, ale tak to jest, przyjaciela kocha się zawsze i tak miło wspomina nawet po latach.... Quote
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 aaaleee urosłyyyy :multi: :loveu: :loveu: :loveu: ahhh w Twoich słowach widać jak mocno kochałaś Kolumba :calus: Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Dzięki Dziewczyny :calus: Może i Kolumbka już ze mna nie ma, i to już od dłuższego czasu, ale cały czas czuję jego obecność przy mnie Quote
Olynda Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Zakochałam się w arlekinkach maluśkich no psześliczne szczeniątka - wspaniałe fotki ... !!! (będę odwiedzać was tu) Quote
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 O a pańcia się opuściła w pisani i foceniu :cool3: Byliście na tej wystawiew Sopocie .....bo pogoda to by mnie w żaden sposób nie zachęciła do biegania po ringu:cool3: Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']O a pańcia się opuściła w pisani i foceniu :cool3: Byliście na tej wystawiew Sopocie .....bo pogoda to by mnie w żaden sposób nie zachęciła do biegania po ringu:cool3: Kochana a pewnie że byliśmy i biegaliśmy, a raczej ja biegałam bo mojemu psu nie zabradzo się chciało :evil_lol: A pogode mieliśmy super, jak przyjechaliśmy słońce full lampa, zaczęlo się chmurzyć po naszym ostatnim zejściu z ringu a jak wychodziliśmy z wystawy to coś zaczęło kropić, ale wiem że w otwartej klasie żółtych suczek lało nie samowicie, :shake: A fotek to mam dość dużo i nawet Pan Pies gdzieś jest na nich :evil_lol: Ale przedewszystkim, dużo zachodów słońca, chmurek i róznych takich :loveu: Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)to dawaj te foty jest pewien problem a mianowicie, to że siedze na drugim kompku (patrzcie czuż za luksusy drugi kompek przybył, na chwilkę:evil_lol: ) a tu nie mam żadnych fotek , ale postaram się jakość dopaść tego drugiego kompka, ale i tak musze poobrabiać... Ehh moge się pochwlaić ze na wystawę klubowową 17 września oprócz Jojka, zgłosimy dwa nasze baby'ki :multi: :multi: :multi: Przynajmniej taki mamy zamiar, hihi:loveu: Quote
simbik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 jo-jo napisał(a): Ehh moge się pochwlaić ze na wystawę klubowową 17 września oprócz Jojka, zgłosimy dwa nasze baby'ki :multi: :multi: :multi: Przynajmniej taki mamy zamiar, hihi:loveu: Czyżby konkurencja nam rosła :evil_lol: . Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 simbik napisał(a):Czyżby konkurencja nam rosła :evil_lol: . Hihi napeno razem nie stanął, chyba że Maurycego zgłosimy, ja chce pzedewszystkim Maderke zgłosić :loveu: i Marca albo Macho -)) Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Maluchy wieeeelkie urosły :loveu: Będziesz miała kontakt z nowymi właścicielami :cool3: Quote
jo-jo Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 beria napisał(a):Maluchy wieeeelkie urosły :loveu: Będziesz miała kontakt z nowymi właścicielami :cool3: mam taką nadziejei bardzo mi na tym zalezy :roll: Właściciele Malagi już mielli z nią ciekawą nockę i jej Pan jest podobno zakochany na zabój w małej :loveu: Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 jo-jo napisał(a): Właściciele Malagi już mielli z nią ciekawą nockę i jej Pan jest podobno zakochany na zabój w małej :loveu: Jakoś mnie nie zaskoczyłaś :evil_lol: Panowie zawsze bardzo kochają swoje dziewczynki ;) Przerabiam to w domu :evil_lol: Quote
Quelthalas Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 jo-jo napisał(a):Hihi napeno razem nie stanął, chyba że Maurycego zgłosimy, ja chce pzedewszystkim Maderke zgłosić :loveu: i Marca albo Macho -))No to ładnie mamy obsadzoną stawkę baby:)-bo Jaśków będzie troje albo czworo :loveu: Quote
Paula Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Czesc Klaudia :multi: Kiedy foty? :mad: :cool3: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Klaudia :multi: Kiedy foty? :mad: :cool3: Hmm jak będę miała siłę :evil_lol: Narazie moge Jojka z balkoniku wstawić :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Quelthalas napisał(a):No to ładnie mamy obsadzoną stawkę baby:)-bo Jaśków będzie troje albo czworo :loveu: No to najfajniejsza konkurencją na klubie będą baby'ki :lol: Ja tam gdybym mogła to zgłosiłabym Maderke i Macho i Marca i Malibu, no i chyba Maurycego :loveu: Ale nie wiem jeszcze które zgłosimy bo teraz nie wiadomo które do nowego domku pojedzie ;-) Quote
bigos Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Piekne:loveu::loveu::loveu: Myzianko dla jojka:buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts