Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelina']
Weszlam do Galerii i widze :
- autor jo-jo
- temat Dogowisko i sie zaczelam zastanawiac co za nowy temat zalozylas ? :shake: :lol:
Nigdy go nie widzialam a tu juz 2000 postow :oops: :lol:ooo dokładnie to samo chciałam napisać :evil_lol:

Klaudia - zrobiłaś nas w konia z ta zmianą tytułu :eviltong:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']

chcialaś powiedzieć w doga :evil_lol: chciaz to wlasciwie to samo :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a czy ja z dogiem nietypowym :evil_lol: moge? :evil_lol:

Pikuś, ale Ty przecież doga masz :diabloti:
Tylko długowłosego :loveu:

Posted

[quote name='Evelina']Witaj jo_jeczku

Gdy zobaczyłam tę fotkę nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że Jojek stworzony jest do czerwonej obroży.
Normalnie CUDNIE w niej wyglada ! :loveu:

Ale jak zobaczyłam, że za Jojkiem też się czerwieni to już nie wiem kto mi się bardziej podoba :oops:

Weszlam do Galerii i widze :
- autor jo-jo
- temat Dogowisko i sie zaczelam zastanawiac co za nowy temat zalozylas ? :shake: :lol:
Nigdy go nie widzialam a tu juz 2000 postow :oops: :lol:

witaj Eve :multi:

A zmieniłam tytuł bo tak jakoś trzeba zachęcić do odwiedzania:lol:
A po za tym dogowisko już za tydizeń i może kogoś ściągne jeszcze do tego czasu bo narazie mam stan 5+1 dog długowłosy:evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
ooo dokładnie to samo chciałam napisać :evil_lol:

Ale przynjamniej zajrzłyście i zobaczyłyście mojeego pojedynczego kuunia :loveu:

Ale obiecuje całą fotorelacje ze saceru, jeszcze jak PIKA przyjedzie to już wogóle :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
Pikuś, ale Ty przecież doga masz :diabloti:
Tylko długowłosego :loveu:

no to mówie, nietypowy :evil_lol:

jo-jo napisał(a):

Ale obiecuje całą fotorelacje ze saceru, jeszcze jak PIKA przyjedzie to już wogóle :multi:

:hmmmm: cos mi się zdaje, ze mam juz zrobiona odpowiednią "opinię" :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
no to mówie, nietypowy :evil_lol:

No to po co się pytasz? :lol:

PIKA napisał(a):

:hmmmm: cos mi się zdaje, ze mam juz zrobiona odpowiednią "opinię" :evil_lol:

A co to źle? :grins:

Posted

[quote name='mrowka'] :drink1: :drinking: :cunao:za 200 :cunao::drinking: :drink1:

Chodz chodz Jojeczku moj kochany nbiech no ciocia mrowcia Cie wysciskaa :loveu: :loveu:

o matko jakie cuda!!! :iloveyou: male ( no dobra juz nei takie male :iloveyou: ) koniikii Jojeczkowe :loveu: zaraz ukradne tam jedneego :oops: :placz: bo nikt mi nie chce dac to chyba musze sama sobie zabrac :diabloti: :cool3: :loveu: i te grubiutkie lapeczkii taakie kochane..

buuziaki ielkie dla Was

Witaj Kochana :loveu:

Za te 200 stron już trzeba faktycznie :pepsi: :pepsi:

Posted

[quote name='an3czka']Ale Pan Pies przybrał pozę. Wygląda jak czarno - biała skradająca się pantera:razz:

Oj co prawda to prawda :lol:

[quote name='malawaszka']Klaudia - tu jest ta sznaucereczka - jest dość charakterystyczna bo ma lekko podnoszące się uszka no i młoda dziewczynka

http://img55.imageshack.us/img55/1349/dsc00049sl6.jpg

Obiecuje że będe się rozglądać, ale myśle że jakby ktoś ją ukradł to z półwyspu by wyjechał, no chyba że uciekła to wszęzie może być :shake:

[quote name='malawaszka']

a Pan Pies jest zabójczo przystojny :loveu:

Dziękuje Pan pies :loveu:

Posted

ja myślę, że ktoś ją zabrał - mała ponoć ufna do obcych, ale od właścicieli by ot tak nie uciekła; a wogóle to załamka bo ona im już drugi raz zginęła - pierwszy raz w kwietniu, ale wtedy się znalazła, teraz to marne szanse - ktoś sobie wróci z wakacji z pieskiem :angryy: a ktoś inny już bez :shake:

czemu nam tak skąpisz fotek Pan Psa? :mad:

Posted

Eloł koniku! Co do tej czerwonej obroży to Ewelina ma rację! Jesteś boski w tym kolorze;)

O nowym temacie nic nie wspomnę, bo jak dostałam powiadomienie to sobie pomyślałam, co znowu za nowy temat zaczelam:)

Posted

LAZY napisał(a):
Eloł koniku! Co do tej czerwonej obroży to Ewelina ma rację! Jesteś boski w tym kolorze;)

O nowym temacie nic nie wspomnę, bo jak dostałam powiadomienie to sobie pomyślałam, co znowu za nowy temat zaczelam:)

Cześć Lazy:multi:

Hihi specjalnie dla Was zmieniłam na stary, żeby nie było że wkręcam Was :lol:
Ale nie zdziwcie się za tydzień w niedziele jak nagle będzie tytuł jakiś inszy ;-)))

Posted

Oj tak, Pan Pies w czerwonym komplecie wygląda świetnie!

A z tym tematem, to ja też myślałam, że zwidy mam... Ale uznałam, że widocznie Klaudia założyła temat o dogowisku jakiś czas temu i ja zapomniałam, że go suksbrybuję, subskrybuję... :hmmmm: Jeju, znów trudne słowo :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']na mnie na mnie :sweetCyb:

Hihi chciałabyś :lol:

To jest obiekt któremu, mój pies przez cały obiad się przyglądał :lol:

Posted

asher napisał(a):
Oj tak, Pan Pies w czerwonym komplecie wygląda świetnie!

A z tym tematem, to ja też myślałam, że zwidy mam... Ale uznałam, że widocznie Klaudia założyła temat o dogowisku jakiś czas temu i ja zapomniałam, że go suksbrybuję, subskrybuję... :hmmmm: Jeju, znów trudne słowo :mdleje:

Aleście się zmówiły :mad: :lol:

Czerwony komplet, jest z nam od zawsze i zawsze wczerwonym będziemy chodzić bo nie dość że nam do twarzy, to jeszcze na wszelkie uroki ;)

Posted

[quote name='jo-jo']Hihi chciałabyś :lol:

Oooo, kot płaszczowy? :cool3: Pasowałby taki do Jojka :multi:

Posted

asher napisał(a):
Oooo, kot płaszczowy? :cool3: Pasowałby taki do Jojka :multi:

Hihi, powiem szczerze że obecnie mój pies jest ostrożny co do kotów, jest tu taki jeen kotek zwany Ninja:evil_lol: Zawsze jak obok niego przechodzimy, to Jojek już ostrożniej to roi, bo kot uwielbia dawać psiom po mordce, a pies omija w ten sposób że chowa się za mną i omija kota kilometrowym łukiem :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
foty super

a kot

kot nie ma sobie równych

z początku myślałam, że to Jojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hihi no bo przybieraja takie same pozy :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Hihi chciałabyś :lol:

No kot czaderski :multi: :multi: idelanie pasuje do Jojka :)

a pies omija w ten sposób że chowa się za mną i omija kota kilometrowym łukiem :evil_lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: extra musi być widok widok Jojek chowa się za Pańcią :lol: :lol: I na pewno wcale go nie widać :evil_lol: :evil_lol:

Kochany konik :loveu: :loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No kot czaderski :multi: :multi: idelanie pasuje do Jojka :)

:lol: :lol: :lol: :lol: extra musi być widok widok Jojek chowa się za Pańcią :lol: :lol: I na pewno wcale go nie widać :evil_lol: :evil_lol:

Kochany konik :loveu: :loveu:

On specjalnie, robi tak żeby nie było go widać :evil_lol: A to takieproste nie jest, osttnio zrobił lepszynumer, jakiś tydzień temu, jak była burza i wieczorem Panowie poszli z nim na spacer, to on najpierw taki szczęśliwy wybiegł z klatki a później podobno od razu do niej wrócił, i jak już wkońcu udało się go na dwór wyciągnąć to szedł cały czas między dwoma Panami, pod ...Parasolem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
On specjalnie, robi tak żeby nie było go widać :evil_lol: A to takieproste nie jest, osttnio zrobił lepszynumer, jakiś tydzień temu, jak była burza i wieczorem Panowie poszli z nim na spacer, to on najpierw taki szczęśliwy wybiegł z klatki a później podobno od razu do niej wrócił, i jak już wkońcu udało się go na dwór wyciągnąć to szedł cały czas między dwoma Panami, pod ...Parasolem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie oplułam monitor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Uwielbiam Jojka :) :loveu: :loveu: :loveu: