Gosiek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Evelina'] Weszlam do Galerii i widze : - autor jo-jo - temat Dogowisko i sie zaczelam zastanawiac co za nowy temat zalozylas ? :shake: :lol: Nigdy go nie widzialam a tu juz 2000 postow :oops: :lol:ooo dokładnie to samo chciałam napisać :evil_lol: Klaudia - zrobiłaś nas w konia z ta zmianą tytułu :eviltong: Quote
PIKA Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Gosiek'] Klaudia - zrobiłaś nas w konia z ta zmianą tytułu :eviltong: chcialaś powiedzieć w doga :evil_lol: chciaz to wlasciwie to samo :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 PIKA napisał(a):a czy ja z dogiem nietypowym :evil_lol: moge? :evil_lol: Pikuś, ale Ty przecież doga masz :diabloti: Tylko długowłosego :loveu: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Evelina']Witaj jo_jeczku Gdy zobaczyłam tę fotkę nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że Jojek stworzony jest do czerwonej obroży. Normalnie CUDNIE w niej wyglada ! :loveu: Ale jak zobaczyłam, że za Jojkiem też się czerwieni to już nie wiem kto mi się bardziej podoba :oops: Weszlam do Galerii i widze : - autor jo-jo - temat Dogowisko i sie zaczelam zastanawiac co za nowy temat zalozylas ? :shake: :lol: Nigdy go nie widzialam a tu juz 2000 postow :oops: :lol: witaj Eve :multi: A zmieniłam tytuł bo tak jakoś trzeba zachęcić do odwiedzania:lol: A po za tym dogowisko już za tydizeń i może kogoś ściągne jeszcze do tego czasu bo narazie mam stan 5+1 dog długowłosy:evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Gosiek napisał(a):ooo dokładnie to samo chciałam napisać :evil_lol: Klaudia - zrobiłaś nas w konia z ta zmianą tytułu :eviltong: Ale przynjamniej zajrzłyście i zobaczyłyście mojeego pojedynczego kuunia :loveu: Ale obiecuje całą fotorelacje ze saceru, jeszcze jak PIKA przyjedzie to już wogóle :multi: Quote
PIKA Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jo-jo napisał(a):Pikuś, ale Ty przecież doga masz :diabloti: Tylko długowłosego :loveu: no to mówie, nietypowy :evil_lol: jo-jo napisał(a): Ale obiecuje całą fotorelacje ze saceru, jeszcze jak PIKA przyjedzie to już wogóle :multi: :hmmmm: cos mi się zdaje, ze mam juz zrobiona odpowiednią "opinię" :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 PIKA napisał(a):no to mówie, nietypowy :evil_lol: No to po co się pytasz? :lol: PIKA napisał(a): :hmmmm: cos mi się zdaje, ze mam juz zrobiona odpowiednią "opinię" :evil_lol: A co to źle? :grins: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='mrowka'] :drink1: :drinking: :cunao:za 200 :cunao::drinking: :drink1: Chodz chodz Jojeczku moj kochany nbiech no ciocia mrowcia Cie wysciskaa :loveu: :loveu: o matko jakie cuda!!! :iloveyou: male ( no dobra juz nei takie male :iloveyou: ) koniikii Jojeczkowe :loveu: zaraz ukradne tam jedneego :oops: :placz: bo nikt mi nie chce dac to chyba musze sama sobie zabrac :diabloti: :cool3: :loveu: i te grubiutkie lapeczkii taakie kochane.. buuziaki ielkie dla Was Witaj Kochana :loveu: Za te 200 stron już trzeba faktycznie :pepsi: :pepsi: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='an3czka']Ale Pan Pies przybrał pozę. Wygląda jak czarno - biała skradająca się pantera:razz: Oj co prawda to prawda :lol: [quote name='malawaszka']Klaudia - tu jest ta sznaucereczka - jest dość charakterystyczna bo ma lekko podnoszące się uszka no i młoda dziewczynka http://img55.imageshack.us/img55/1349/dsc00049sl6.jpg Obiecuje że będe się rozglądać, ale myśle że jakby ktoś ją ukradł to z półwyspu by wyjechał, no chyba że uciekła to wszęzie może być :shake: [quote name='malawaszka'] a Pan Pies jest zabójczo przystojny :loveu: Dziękuje Pan pies :loveu: Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja myślę, że ktoś ją zabrał - mała ponoć ufna do obcych, ale od właścicieli by ot tak nie uciekła; a wogóle to załamka bo ona im już drugi raz zginęła - pierwszy raz w kwietniu, ale wtedy się znalazła, teraz to marne szanse - ktoś sobie wróci z wakacji z pieskiem :angryy: a ktoś inny już bez :shake: czemu nam tak skąpisz fotek Pan Psa? :mad: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Ehh, ale fajni Ci właściciele, żeby tak pilnować psa :shake: Skapie ?:crazyeye: No niech będzie zgadnijcie nakogo patrzy się Pan Pies 8) Quote
LAZY Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Eloł koniku! Co do tej czerwonej obroży to Ewelina ma rację! Jesteś boski w tym kolorze;) O nowym temacie nic nie wspomnę, bo jak dostałam powiadomienie to sobie pomyślałam, co znowu za nowy temat zaczelam:) Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 LAZY napisał(a):Eloł koniku! Co do tej czerwonej obroży to Ewelina ma rację! Jesteś boski w tym kolorze;) O nowym temacie nic nie wspomnę, bo jak dostałam powiadomienie to sobie pomyślałam, co znowu za nowy temat zaczelam:) Cześć Lazy:multi: Hihi specjalnie dla Was zmieniłam na stary, żeby nie było że wkręcam Was :lol: Ale nie zdziwcie się za tydzień w niedziele jak nagle będzie tytuł jakiś inszy ;-))) Quote
malawaszka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='jo-jo']Skapie ?:crazyeye: No niech będzie zgadnijcie nakogo patrzy się Pan Pies 8) na mnie na mnie :sweetCyb: Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oj tak, Pan Pies w czerwonym komplecie wygląda świetnie! A z tym tematem, to ja też myślałam, że zwidy mam... Ale uznałam, że widocznie Klaudia założyła temat o dogowisku jakiś czas temu i ja zapomniałam, że go suksbrybuję, subskrybuję... :hmmmm: Jeju, znów trudne słowo :mdleje: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='malawaszka']na mnie na mnie :sweetCyb: Hihi chciałabyś :lol: To jest obiekt któremu, mój pies przez cały obiad się przyglądał :lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 asher napisał(a):Oj tak, Pan Pies w czerwonym komplecie wygląda świetnie! A z tym tematem, to ja też myślałam, że zwidy mam... Ale uznałam, że widocznie Klaudia założyła temat o dogowisku jakiś czas temu i ja zapomniałam, że go suksbrybuję, subskrybuję... :hmmmm: Jeju, znów trudne słowo :mdleje: Aleście się zmówiły :mad: :lol: Czerwony komplet, jest z nam od zawsze i zawsze wczerwonym będziemy chodzić bo nie dość że nam do twarzy, to jeszcze na wszelkie uroki ;) Quote
asher Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='jo-jo']Hihi chciałabyś :lol: To jest obiekt któremu, mój pies przez cały obiad się przyglądał :lol: Oooo, kot płaszczowy? :cool3: Pasowałby taki do Jojka :multi: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 asher napisał(a):Oooo, kot płaszczowy? :cool3: Pasowałby taki do Jojka :multi: Hihi, powiem szczerze że obecnie mój pies jest ostrożny co do kotów, jest tu taki jeen kotek zwany Ninja:evil_lol: Zawsze jak obok niego przechodzimy, to Jojek już ostrożniej to roi, bo kot uwielbia dawać psiom po mordce, a pies omija w ten sposób że chowa się za mną i omija kota kilometrowym łukiem :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 foty super a kot kot nie ma sobie równych z początku myślałam, że to Jojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 dbsst napisał(a):foty super a kot kot nie ma sobie równych z początku myślałam, że to Jojek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihi no bo przybieraja takie same pozy :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='jo-jo']Hihi chciałabyś :lol: To jest obiekt któremu, mój pies przez cały obiad się przyglądał :lol: No kot czaderski :multi: :multi: idelanie pasuje do Jojka :) a pies omija w ten sposób że chowa się za mną i omija kota kilometrowym łukiem :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: extra musi być widok widok Jojek chowa się za Pańcią :lol: :lol: I na pewno wcale go nie widać :evil_lol: :evil_lol: Kochany konik :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No kot czaderski :multi: :multi: idelanie pasuje do Jojka :) :lol: :lol: :lol: :lol: extra musi być widok widok Jojek chowa się za Pańcią :lol: :lol: I na pewno wcale go nie widać :evil_lol: :evil_lol: Kochany konik :loveu: :loveu: On specjalnie, robi tak żeby nie było go widać :evil_lol: A to takieproste nie jest, osttnio zrobił lepszynumer, jakiś tydzień temu, jak była burza i wieczorem Panowie poszli z nim na spacer, to on najpierw taki szczęśliwy wybiegł z klatki a później podobno od razu do niej wrócił, i jak już wkońcu udało się go na dwór wyciągnąć to szedł cały czas między dwoma Panami, pod ...Parasolem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):On specjalnie, robi tak żeby nie było go widać :evil_lol: A to takieproste nie jest, osttnio zrobił lepszynumer, jakiś tydzień temu, jak była burza i wieczorem Panowie poszli z nim na spacer, to on najpierw taki szczęśliwy wybiegł z klatki a później podobno od razu do niej wrócił, i jak już wkońcu udało się go na dwór wyciągnąć to szedł cały czas między dwoma Panami, pod ...Parasolem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nie oplułam monitor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Uwielbiam Jojka :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cześć Jojek :multi: :multi: fajne to :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts