jo-jo Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Jojek :multi: :multi: fajne to :loveu: :loveu: Cześć Vectra :multi: Prawda? :cool3: Quote
Vectra Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):Cześć Vectra :multi: Prawda? :cool3: fajny taki wyluzowany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jo-jo napisał(a):i jak już wkońcu udało się go na dwór wyciągnąć to szedł cały czas między dwoma Panami, pod ...Parasolem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mądry dożek! :) hihihihihihi... Quote
PIKA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 To jest obiekt któremu, mój pies przez cały obiad się przyglądał :lol: Bo wyście jedli obid a tu jego obiad podgrzewał sie na slonku :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 PIKA napisał(a):Bo wyście jedli obid a tu jego obiad podgrzewał sie na slonku :evil_lol: Haha trafne spostrzerzenie :evil_lol: Sylvia_76 napisał(a):Mądry dożek! :smile: hihihihihihi... No wiesz musi dawać przykład młodszym kologom :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Dzisiaj zasypie Was chyba tylko fotkami zachodów i chmurek :diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witaj Klaudia :lol: zachody słońca ładne :p :p a gdzie foty Jojka :razz: :razz: :mad: :mad: Quote
Paula Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Czesc Klaudia :lol: Czy na dogowisko mozna przyjechac bez doga :cool3: ? Pan kotek rozbrajający :evil_lol: Dzieki za te fotki :multi: Bede mogla sie pochwalic, ze widzialam w tym roku zachod slonca nad morzem ;) Wiecej fotek Pana Psa poprosze :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dlaczego jeździec na tym koniu jest bez toczka ? :cool3: Witajcie Jojki :p :p :p Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :crazyeye: boszzz Klaudia kto Ci namalował te zachody???? :loveu: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jojkowy obiad świetny;) Rany koguta jakie cudowne te zachody słońca ....no chyba nie uwierza ze ty robiłas :placz::placz::placz:no tak ma się super aparata :razz: Dziękuję za zmiany w podpisie;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Vectra']Witaj Klaudia :lol: zachody słońca ładne :p a gdzie foty Jojka :razz: :mad: Cześć Vectra:multi: Móiwłam że teraz zachody :mad: A psa fot nie mam bo nie mam kiedy mu robić, dzisiajza to na karmienu fok byłam i mam ponad 200 fot :loveu: [quote name='paula_z']Dzieki za te fotki :multi: Bede mogla sie pochwalic, ze widzialam w tym roku zachod slonca nad morzem ;-) Wiecej fotek Pana Psa poprosze :cool3: Paula poszukam i jeszcze Ci zachody powstawiam to będziesz mogła nawet druknąć sobie na dowód :evil_lol: A co do zdjęć Psa, to czy Wy się zgadałyście? :mad: [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego jeździec na tym koniu jest bez toczka ? :cool3: Cześć Haniu :multi: Hmm bo na takim kuniu dozwolone bez toczka :evil_lol: [quote name='malawaszka']:crazyeye: boszzz Klaudia kto Ci namalował te zachody???? :loveu: Hmm aparat? :razz: :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:Jojkowy obiad świetny;-) Rany koguta jakie cudowne te zachody słońca ....no chyba nie uwierza ze ty robiłas :placz::placz::placz:no tak ma się super aparata :razz: Dziękuję za zmiany w podpisie;-) E tam fart :evil_lol: A to mojej mamy zresztą dzieło :razz: Proszę Bardzo;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pGratulki dla mamy;)naprawdę cudowne Ale tamte strasze z Jastrzębiej Góry to dzieło mojego Taty :evil_lol: Ale fotki fok chyba jutro wstawie o ile juro zdąrze :shake: Wieczorem zostawiam psa i znikam na koncert :multi: Quote
PIKA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Jejku jojek jakie cuuuudne zachody :loveu: Klaudia czy mozesz mnie uświadomc kiedy jest wystawa w warszawie i kiedy jest KLubowka Doga w Lodzi? Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 PIKA napisał(a):Jejku jojek jakie cuuuudne zachody :loveu: Klaudia czy mozesz mnie uświadomc kiedy jest wystawa w warszawie i kiedy jest KLubowka Doga w Lodzi? Kochana Warszawka: 9 września A Klubowka 17 września Jednak na obydwie zgłaszam Jojka :shake: Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 zapraszamy do nas do galerii :) juz dawno was nie bylo u nas Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dlaczego nie ma nowych Jojkowych fotek:cool3: Quote
KORONA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='jo-jo'] Przepiekne ! Aż dech zapiera... Dlaczego w Warszawie nie ma takich zachodów ? :shake: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :razz:u Achileska już sa fotki a u Jojka nie ma :shake: Quote
jo-jo Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:u Achileska już sa fotki a u Jojka nie ma :shake: Alui widze że u mnie też nie odpuścisz a ja mam tyle wieści :loveu: Ale na początek foteczki : A więc oto moja relacje ze spacerku :loveu: Hmm a więc zacznijmy duzyzielony Postanowiłyśmy z Martą że lepiej będzie jak chłopaki (Achillu i Jojek) spotkają się wcześniej żeby sobie pobiegali razem :) I spotkali się, a później to radziłabym wszystkim z drogi zchodzić, bo latały dwa szybkie kotki duzyzielony Znaczy się pantera z lampardem, ale w pewnym momencie zmęczyli się trochę więc trzeba było odpocząć, tak odpoczywał Jojek usmiech Więc powędrowaliśmy aby sobie usiąć i odpocząć :multi: A tak wygląda "mama i dziecko" duzyzielony Później chłopaki mieli już dość spokoju więc zaczęli się "Zagryzać" CdN... Quote
jo-jo Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Ciąg Dalszy ;-) A więc może teraz troche zadumania ? duzyzielony Hmm a więc zacznijmy duzyzielony Ale chłopcy potrafią się również dogadać duzyzielony Potem przyszła pora aby pójść po Korka, i Korek chyba się ciutke za chłopakami stęsknił duzyzielony CdN... Quote
Recommended Posts