PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Cześć Klaudia :multi: Nie moglam znaleźć Twojej galerii :crazyeye: Myślałam, ze ją cała ukradli :evil_lol: Dawaj zdjęcia z wczoraj :razz: Quote
jo-jo Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Klaudia :multi: Nie moglam znaleźć Twojej galerii :crazyeye: Myślałam, ze ją cała ukradli :evil_lol: Dawaj zdjęcia z wczoraj :razz: Hmm no oddali mi trochę ale nie wszystko :mad: Wyobraź sobie że już ściągnęłam wsyzstkie fotki ( zobydwu aparatów) ale w chwili obecnej udaję się w stronę kanap, i moich qni:evil_lol: Quote
Pysia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 jo-jo napisał(a):Hihi i tak nastąpi jeszcze lekka przeróbka w grafice napisów ;-) Nie strasz nas :-o Jejku normalnie dozie są słodkie :) Troche mi zajęło poszukiwanie galerii bo mi nie dochodzą powiadomienia :angryy: Z powodu sporego wysiłku włożonego w szukanie postanowiłam conieco napisać ;) Nie tylko czytać :) Quote
olcha Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='jo-jo']Cześć Pikuś :multi: No bo taka mordka na molosach jest :diabloti: Dogowisko oczywiście aktualne :razz: , Dzisiaj nawet Asherową spotkaliśmy :evil_lol: A tu jeszcze mam takie porównanie :loveu: Rok temu, i teraz Hahaha jak Jojkowi się naciągnęły plamki na klacie :loveu: Poszły mu troszkę do góry :loveu: Słodkie Qnie :loveu: Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 hej Klaudia, mam pytanko: będziecie we wrześniu w Łodzi?:razz: Quote
jo-jo Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 bellatriks napisał(a):hej Klaudia, mam pytanko: będziecie we wrześniu w Łodzi?:razz: No pewnie że tak ;-) Będzie też dwójka naszych maluchów :multi: Dzięki dziewczyny za miłe słowa :multi: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Na stronkę wstąpię później;) Jojka podziwiałam ...chyba u PIKI ;) Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jo-jo napisał(a):No pewnie że tak ;-) Będzie też dwójka naszych maluchów :multi: Dzięki dziewczyny za miłe słowa :multi: super:multi: :multi: :multi: oj, będę miała co oglądać przy dożym ringu:razz: Quote
jo-jo Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Na stronkę wstąpię później;) Jojka podziwiałam ...chyba u PIKI ;) Mam jeszcze ja troche fot ale nie mam czasu obrobić ich :shake: Bell, to do zobaczenia ;) Quote
bellatriks Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jo-jo napisał(a):Bell, to do zobaczenia ;) no do zobaczonka:* Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: A duzyzielony jest najlepszy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 beria napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: A duzyzielony jest najlepszy :evil_lol: Dajcie Wy mi spokuj z tym duzym :angryy: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='jo-jo']Dajcie Wy mi spokuj z tym duzym :angryy: ma być sam zielony :evil_lol: Dawaj foty :mad: bo Cie dogiem dlugowlosym poszczuje :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 PIKA napisał(a):ma być sam zielony :evil_lol: Dawaj foty :mad: bo Cie dogiem dlugowlosym poszczuje :evil_lol: hihi no już zabieram się do roboty, bo mam chwilke czasu :crazyeye: Tylko czy ktoś tu wogóle zajrzy :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jo-jo napisał(a): Tylko czy ktoś tu wogóle zajrzy :evil_lol: ja zajrzalam ale fot ni ma :mad: Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 PIKA napisał(a):ja zajrzalam ale fot ni ma :mad: No bo si robią :mad: Narazie obrabiam z mojego aparatu, a musze jeszcze z drugiego przejrzeć :razz: :evil_lol: Quote
moon_light Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jo-jo napisał(a):hihi no już zabieram się do roboty, bo mam chwilke czasu :crazyeye: Tylko czy ktoś tu wogóle zajrzy :evil_lol: Codziennie zagladam !! :mad: a fot i dozych opowiesci nie ma:shake:...to sie nie ujawniam:eviltong: Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 A więc zaczynam od psa który lubił kopać dołki... ...Później ktoś stwierdził że pobiega... ...A później dołączyło do niego psie towarzystwo... Quote
Paula Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='jo-jo']A więc zaczynam od psa który lubił kopać dołki... :-o Jojek kopie dolek na lezaco :crazyeye: Super :multi: Bedzie duzo fot doziow :sweetCyb: Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 No nareszcie jakies fotki, mam nadzieję, że to na dzisiaj nie wszystko :razz: Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 paula_z napisał(a)::-o Jojek kopie dolek na lezaco :crazyeye: Super :multi: Bedzie duzo fot doziow :sweetCyb: Wcale nie tak dużo, a to jest fotka która pokazuje czym jest szczyt lenistwa :diabloti: PIKA, dopiero się rozkręcam, bo tak naprawde ale ciii mam fotki maluchów :)))) Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 ...Oprócz dogów między nogami plątał się taki długowłosy ktoś... ...a potem taki żółty ktoś się dołączył... ...następnie znaleziona została kałuża.. ...nie tylko dogi się kąpały... ... Quote
jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 No i na koniec taki mix ;-) Żegnajcie:hand: Quote
Paula Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Super fotki, a ta najbardziej mi sie podoba :lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 a nad kim Ciuka się tu pastwi???? :-o super fotki :multi: Quote
Recommended Posts