jo-jo Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='malawaszka'] a nad kim Ciuka się tu pastwi???? :-o super fotki :multi: Aleź Ciuka się nie pastwi a daje buziaczki:evil_lol: Dzięk dziewczyny :multi: Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 jo-jo napisał(a): Żegnajcie:hand: juz? :shake: Quote
Vectra Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Byłam ,widziałam chce więcej fotek :mad::mad::mad: bowskie ma uszy :loveu::loveu: Quote
KUMPELka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jo-jo;2127354 [IMG napisał(a):http://www.zkolumbowejsfory.pl/wrzesiene.jpg ... :crazyeye: Kałuża miałą wzięcie:p Takie wielki dozie w malusieńkiej kałuży :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Naprawdę piękne foty!:loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Cześć Wszystkim :hand: [quote name='Vectra']Byłam ,widziałam chce więcej fotek :mad::mad::mad: Jak chcesz to przyjedź następnym razem i sama obfoć :razz: :lol: [quote name='PIKA']juz? :shake: No bo to pierwszy aparat, a na drugi póki co nei mam siły :shake: [quote name='Maga100']hallo, zostawiam znak, ze byłam :p I co tylko tak :razz: Ty to byś się ujawniła, może na wystawkę wpadniesz w sobotę :lol: [quote name='KUMPELka']:crazyeye: Kałuża miałą wzięcie:p Takie wielki dozie w malusieńkiej kałuży :evil_lol: Hihi, tylko moje małe Jojeczko nie kąpało się bo wstrętna Pańcia nie wpuściła :shake: [quote name='Juszes']Naprawdę piękne foty!:loveu::loveu::loveu: Dzięki :multi: i Witamy u nas w galerii :cool3: Quote
wiska Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 piekny,piekny piesek...:evil_lol: :loveu: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jo-jo napisał(a): Jak chcesz to przyjedź następnym razem i sama obfoć :razz: :lol: jest jeden problem :p:p nie mam doga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kiedy kolejne dogowisko :razz::razz: Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Vectr napisał(a):jest jeden problem :p:p nie mam doga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kiedy kolejne dogowisko :razz::razz: ja tak sobie myśle a może tak 23 września? :razz: teraz w sobote my na wystawe jedziemy za tydzień w niedziele jest klubówka dogów w Łodzi, więc najbliższy termin to 23 i my na pewno sie pojawimy bo ja wyjeżdżam dopiero tydzień póxniej, i to bez psa :placz: wiska napisał(a): piekny,piekny piesek...:evil_lol: :loveu: Dzięki :loveu: I Witamy w naszej galerii :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Boże jak mi się podobają dogi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No to się może w tą sobote spotkamy jakoś na wystawie :razz::razz: bo mam być :p tylko nie wiem o której dogi się będą prezentować na ringu :shake: 23 :hmmmm: może być ;) TZ może poczekac na impre urodzinową do wieczora :evil_lol: pies ważniejszy :siara: :evil_lol: Quote
nomu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='jo-jo'] ładnie tu wyglądają. Nic tylko tapete z tego zrobic :) Quote
simbik Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jo-jo napisał(a):ja tak sobie myśle a może tak 23 września? :razz: Nawet dobrze myślisz :cool3: , bo to nie byłby głupi termin. Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 simbik napisał(a):Nawet dobrze myślisz :cool3: , bo to nie byłby głupi termin. Widzisz jakie ja dobre pomysły mam :diabloti: , myśle że godzina tez tak 13-14, nie których nie będzie (wystawa we wrocku) ale my będziemy i myśle że Koroniasta też ;-)) sylwiaskalska napisał(a):Boże jak mi się podobają dogi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To chyba pora dokupić trzeciego pieska :evil_lol: Vectra napisał(a):No to się może w tą sobote spotkamy jakoś na wystawie :razz::razz: bo mam być :p tylko nie wiem o której dogi się będą prezentować na ringu :shake: 23 :hmmmm: może być ;-) TZ może poczekac na impre urodzinową do wieczora :evil_lol: pies ważniejszy :siara: :evil_lol: Znaczy wystawa jak zwykle od 10, ale dogi chyba dopiero od 12 :crazyeye: , my na potwierdzeniu mamy że na ring o 12.35 wchodzimy :crazyeye: Zadzwoń do mnei jak będziesz się wybierać na wystawę, olicze że Madzia przyjedzie to może razem wpadniecie? Ona ma do mnie numer jakby co i wie jak wyglądam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A z kótrym psiulcem chcesz przyjechać? :razz: nomu napisał(a):ładnie tu wyglądają. Nic tylko tapete z tego zrobic :smile: Prawda? :) Może i nie kótre części ciała nie są tam gdzie być powinny ale strasznie mi się to zdjęcie podoba :))) Witamy u nas w galerii :multi: (bo nie przypominam sobie żebym Cię witała ;-)))) Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Jak możesz to daj mi nr tel na PW lub inne gadu :D Na dogowisko wpadne z panną Sz :D niech dziewczyna pozna większych kolegów - niech się zaznajamia z dogami bo może kiedyś tam ..... będzie miała takiego brata hahahaha. Ja na wystawe umówiłam się z Paulą ,ale licze że Magda też dobije :) A myślisz że Cię nie poznam ?? po Jojku Cię wylukam będe tam 11-12 Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Vectra napisał(a):Jak możesz to daj mi nr tel na PW lub inne gadu :D Na dogowisko wpadne z panną Sz :D niech dziewczyna pozna większych kolegów - niech się zaznajamia z dogami bo może kiedyś tam ..... będzie miała takiego brata hahahaha. Ja na wystawe umówiłam się z Paulą ,ale licze że Magda też dobije :) A myślisz że Cię nie poznam ?? po Jojku Cię wylukam będe tam 11-12 Zaraz Ci PW wyślę ;-) Jak zobaczysz to się przerazisz :evil_lol: , ale poznasz bo Jojeczek chyba jedynym płaszczykiem będzie, a Panne Sz chętnie poznamy ;) Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 jo-jo napisał(a):Zaraz Ci PW wyślę ;-) Jak zobaczysz to się przerazisz :evil_lol: , ale poznasz bo Jojeczek chyba jedynym płaszczykiem będzie, a Panne Sz chętnie poznamy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciebie oglądać ani podziwiać nie będe :eviltong: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: to już się ciesze że poznam was ,a w szczególności Jojka osobiście :multi::multi: Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciebie oglądać ani podziwiać nie będe :eviltong: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: to już się ciesze że poznam was ,a w szczególności Jojka osobiście :multi::multi: Tylko naładuje baterie w aparatku i zabierz go bo ostatnio wszyscy znajomi zapominają :shake: :razz: Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Oczywiście że wezme aparat :cool3: ja bez niego się z domu nie ruszam :evil_lol: tylko karte mam nie za dużą więc fotków tysiąca nie zrobie :placz::placz: Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Vectra napisał(a):Oczywiście że wezme aparat :cool3: ja bez niego się z domu nie ruszam :evil_lol: tylko karte mam nie za dużą więc fotków tysiąca nie zrobie :placz::placz: Byle byś troche porobiła :evil_lol: Aż tysiące nie wymagam :razz: :lol: Quote
PIKA Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Vectra ale na dogowisko chodzi jeszcze jeden dog, taki dziwny dlugowłosy :evil_lol: Cześć Klaudia :multi: Quote
jo-jo Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 [quote name='PIKA']Vectra ale na dogowisko chodzi jeszcze jeden dog, taki dziwny dlugowłosy :evil_lol: Cześć Klaudia :multi: Cześć Aguś :multi: Rozumiem że Wy również się pojawicie :razz: Quote
bellatriks Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='jo-jo']Dobry Wieczór :p dobry dobry. I to jak;) :loveu: Quote
Recommended Posts