gallegro Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :multi::multi::multi: Oskarkowi życzę samych wspaniałych chwil ze swoja kochającą Rodziną, a nowym opiekunom wytrwałości i cierpliwości, które to bez wątpienia będą niezbędne... Niech ta wspaniała wiadomość będzie przestrogą dla wszystkich, którzy optują za usypianiem kalekich psów... Quote
sisia0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Super Oskarek !!!!! Brawo !!!!! Oskar Ma Dooooooooooooooooom Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oskarku-teraz juz będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Ela Quote
Monia70 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Boże , a ja ryczę :placz: :placz: :placz: :placz: z radości.Jestem zalana łzami szczęścia . Tak bardzo, bardzo , bardzo się cieszę.Byłam tu codziennie po kilka razy. O Boziuchnu, nie wiem co napisać????? Rodzino Oskarka, macie wielkie szczęście :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jesteście wspaniali. DZIĘKUJĘ !!!! Quote
Ania-Sonia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To dla mnie najbardziej wzruszająca chwila odkąd jestem na tym forum... Oskarku, bądź tam szczęśliwy, tak ja Ty potrafisz… Do opiekunów Oskara – wiedziałam, że gdzieś jesteście!!! Asiu, jesteś wyjątkowym człowiekiem... I Wy wszyscy, ludzie z daleka i bliska wspierający Oskara. To wspaniałe, że otworzyliście serca ... Jestem teraz pewna, że Oskar ma wielu przyjaciół, na których zawsze może liczyć. Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] Do opiekunów Oskara – wiedziałam, że gdzieś jesteście!!! To muszą być naprawdę wspaniali LUDZIE!!! :loveu: Quote
supergoga Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No to dołącze do wyjców dzisiejszych. Monia mi własnie napisała na gg - a ja nie uwierzyłam w szczęście psiaka, choc wierzyłam, że gdzies kiedyś ktoś musi go zobaczyć. Oskarkowi przyjaciele, opiekunowie - Oskarkowi Państwo - jesteście wielcy, cudowni. DZIEKUJEMY!!!! My wszyscy. Ide pobeczeć spokojnie. Oskar - szczęściarzu i Asiu - gratuluję! Warto było./ Quote
Witokret Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :multi: :multi: :multi: najwspanialsza wiadomość od baaardzo dawna !!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego Oskarku w nowym domku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Monia70 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asiu! Jesteś szcęśliwa prawda??????????? Dziękuję za wiarę i że GO nigdy nie opuścilaś! Quote
pixie Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Dzidziusiu Dogomaniusiu! Masz WYJATKOWA MAME! WIELKA WYJATKOWA MAME! jak bardzo sie ciesze trudno opisac, serce mi rosnie na mysl jak Asia sie raduje ufam, ze rady konsultacji w Czechach dotra do Rodziny Oskarka i, ze wykorzystaja ten kontakt Zdrowiej Oskarku! Dzidziusiu rosnij spokojnie, szykuj sie na ten swiat.. Mama trafila Ci sie nie byle jaka Oskar wiedzial komu zaufac! Quote
Irkowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Asiula!!!!!!!! Walczylas dzielna babo! :multi: Jestes Boska , ale to juz chyba wiesz....Oskar juz zawsze bedzie spiewal na Twoj widok , ocalilas jego zycie! :buzi: :Cool!: :drink1: Pamietaj błagam ,jesli bedzie ktos dzwonil w sprawie Oskarka ....opowiedz o moim Aresiku :placz: Oskar!!!szczesliwego zycia chlopie masz wielu przyjaciol tylko pozazdroscic :multi: Quote
justynavege Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 idę po chusteczki wierzylam ze Oskarek znajdzie dom ale ze tak szybko :crazyeye: :multi: :loveu: cudowni ludzie Quote
Kathleen Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :cunao: :laola: :laola: :cunao: Super wiadomość, wiadomość dnia. Spadłam z krzesła i popłynęły łzy. Cieszę się bardzo, najbardziej chyba cieszy się Oskar. Mam pytanie, czy będzie możliwość, aby od czasu do czasu dowiedzieć się co u Oskarka? Quote
Ania-Sonia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Monia70 napisał(a):Asiu! Jesteś szcęśliwa prawda??????????? Dziękuję za wiarę i że GO nigdy nie opuścilaś! Przede wszystkim Asia jest pewnie wykończona, dziś od rana na nogach, w tym upale, mnóstwo wrażeń... Jutro pewnie więcej napisze. Gdyby nie Asia Oskara już by nie było... Quote
xxxx52 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Pragne przekazac podziekowania,dla wszystkich dbajacych,pielegnujacych,adoptujacych,i nowym opiekunom tego wspanialego pieska. Quote
ice_t Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 czytałam ten watek od deski do deski, nie miałam jak pomóc więc po cichu kibicowałam Oskarkowi aby znalazł dom. A dziś siadłam przed kompem i to było pierwsze co przeczytałam - Oskar ma dom. Aż ze szczęscia puściłam trochę łez. Wszystkiego najlepszego dla nowej kochanej rodzinki Oskara a dla Asi i wszystkich warszawskich dogomaniaczek najszczersze wyrazy radości za cierpliwośc i wiarę bo tylko ona uratowała Oskarka przed uspieniem o czym wiele razy tu mówiono. A teraz wszystkie niedowiarki patrzcie i uczcie się że miłość szczerze dana wraca z jeszcze większą siłą. :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
eloise Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 to już dziś???? :) świetna wiadomość!!! bardzo mnie zaskoczyłyscie, bo ja myślałam, ze to nastąpi dopiero po niedzieli... jak sie cieszę, ze Oskar juz nie spędza wiekszości dnia sam w tym małym pokoiku... wielkie dzięki należy sie także lekarzom z kliniki na Strzekeckiego, którzy dzielnie znosili naloty ciotek i wujków :) no i za wspracie i zaangażowanie... ale sie cieszę :) siedzę przed monitorem i szczerzę zęby z szerokim uśmiechu:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: sialalalalalalalala!!! Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 O matko CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!!!!A co niektórzy byli za uśpieniem tego PSIAKA!Ja po cichu kibicowałam i wierzyłam,że w końcu zauroczy kogoś Jego smutna historia,wzruszy jego Osoba. My też z chłopakiem wzięliśmy kalekiego dorosłego Kota z działek,z niedowładem,porażeniem,który co parę kroków się przewraca,jest cały poobijany(ale szczęśliwy)jak je,to trwa chwilę zanim uchwyci jakiś kąsek,gdyby był w schronie już dawno by go......a na działkach przeżył,ale był w stanie agonalnym,wszystkie wyniki były tragiczne,a teraz...już 1,5roku jest u nas w domu!!Jest Cudowny!I nikt mi nie powie,że lepiej jest uśpić dorosłego,kalekiego kota czy psa,niż dać mu DOM!! Quote
Maupa4 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oskar - szczęściarzu !!! :happy1: dziękuję Wam wszystkim ... :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Asior Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wiecie co.... normalnie musiałam przeczytac to jeszcze raz bo myslałam, że to pomyłka!!!!!! Rany julek Asia jesteś aniołem!!!!!! to szok.. napiszcie coś więcej np. skąd Pani dowiedziała się o Oskarku?? Asiu!! wiem, że te dobre uczynki do nas wracają, wierze, że bozia wynagrodzi Ci to wszystko, Twoje serce, poświęcenie i to ryzyko jakie podjęłaś, i wynagrodzi CI to w dzidzi!!! Maleństwo będzie napewno takim samym wspaniałym człowiekiem jakim TY jesteś !!!!!! :loveu: Dla takich chwil warto żyć!!!!!!!! Quote
San_(jagodowa:) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wątek Oskarka był jednym z pierwszych, na które trafiłam, kiedy zarejestrowałam się na dogo. Tak się cieszę, że ma taki właśnie finał :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ludzie,jesteście wspaniali! Zarówno ci,którzy się nim tak długo opiekowali jak i ci,którzy go zaadoptowali. No i się popłakałam:placz::lol: Quote
Borusia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :multi::multi::multi::multi:Ogromnie się cieszę:multi::multi::multi: Oskar! Trzymamy kciuki!!! Dla nowych właścicieli wielkie, wielkie podziękowania :loveu::loveu::loveu: Rewelacyjna wiadomość!!! Quote
akucha Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To największy cud na dogo!!!! Oskarkowi ludzie, jesteście wspaniali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jakie szczęście!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Quote
Recommended Posts