eloise Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 sprawdżcie na wątku Fionki czy ktoś nie ma numeru do Kasi Quote
carolinascotties Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Malibu']Dzisiaj na pomoc dla Oskarka z Forum Dogue de Bordeaux zostało przelane 200,00 zł. Na Forum Dogue de Bordeaux mój nick Hera :buzi: :sweetCyb: :iloveyou: dziękujemy !!!! Quote
ulvhedinn Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mam pytanie- ponieważ wełna jeszcze nie pojechała, czy mogę wziąć pół, (am jest na dwa podwójne kocyki) i przekazać również sparaliżowanemu Milordowi? :oops: Jeśli się sprawdzi, to spróbuję zorganizować drugie na zmianę.... Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 uwaga, będę mówić :evil_lol: dostałam przed chwilą kilka fotek na komórkę :razz: czyli przekazuję informację od Asi, która dopiero wróciła do domu i jest bardzo zmęczona i więcej napisze pewnie jutro: Oskar ma dom! :multi: Mam nadzieję, że teraz wszystkie osoby, które uważały, że Oskar nie ma szans i należy go uśpić, zrozumieją, czemu walczyliśmy: nie tylko dlatego, że znamy tego psiaka osobiście, wiemy jaką ma chęć do życia, ale również dlatego, że wiedzieliśmy coś więcej :cool3: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Myślę, że największe podziękowania i uznanie należą się Asi :Rose: która od początku do końca o niego walczyła! Oskar mieszka w domu z ogrodem pod Warszawą. Ma koleżankę (i tu znowu zapomniałam rasy :evil_lol:) - taką mniejszą, kudłatą :lol: Quote
Bodziulka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oczywiście nadal będziemy pomagać Oskarkowi, nadal będą potrzebne podkłady, ręczniki, kocyki itp! Mam nadzieję, że o nim nie zapomnicie! Wszelkie dary można słać do Asi (adres w 1 poscie tego tematu), bo jak sami wiecie, Oskar ma bardzo duży przerób środków higienicznych ;) Quote
Kasia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ło matko!!! Normalnie mnie wcięło do krzesła!!!! I sie popłakałam.... Oskarku, to najwspanialsza wiadomość ostatnich dni!!! :multi::multi::multi: Quote
LittleMy Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super !!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Olga132 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 łezka sie w oku kreci ze szczęścia a ta kolezanka Oskarta to foxterierek:lol: Quote
marola Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wchodzę, czytam i własnym oczą nie wierzę!Chya wszystkie cioteczki wiedzą jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niesamowite, to CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Evelin Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To za mało napisać,że się cieszę.... Wszystkiego dobrego Oskarku i Jego Nowa Rodzino.... :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
gamoń Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bardzo sie ciesze i do końca wierzyłam ,ze mu sie uda. Chwała Asi za jej wielka wolę walki .Chyba nie ma tak oddanej osoby Oskarkowi jak ta wspaniała dziewczyna. Oskarku życze Ci ze swoja sfora wiele lat szczescia.:lol: :lol: :lol: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
kasia_r Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Będę tęsknic za wizytami w lecznicy... Jakże udany dzień :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Boże, wiedziłam, że ktoś zakocha się w Oskarku, własnym oczom nie wierzę, aż się popłakałam! Tak bardzo się cieszę, koniecznie tej rodzinie podziękujcie w naszym imieniu, to muszą byc cudowni ludzie! Muszą miec wielkie serca! Nie wiem co jeszcze napisac, jestem w szoku. Quote
Kanzaj Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Aż zaniemówiłam ze szczęścia!!!!!!! I ten dom to taki prawdziwy, na zawsze, na dobre i na złe?... Oskarku i Jego Rodzino - wszystkiego Najjjjjjjjjjjj na Waszej wspólnej drodze życia!!! Quote
oktawia6 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak to na pewno wspaniali ludzie-na zdjęciach widac to po ich twarzach-wspaniała wiadomośc:cunao: :popcorn: :Cool!: :klacz: -szkoda ze wcześniej o nim nie wiedzieli nie musiałby w tym hotelu siedziec Quote
Matusz Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale się cieszę baardzooo !!!!!!!!!1 :multi::multi::multi: Oskarek ma dom !! :) nowa rodzinko Oskarka życzę Wam wiele, wiele a nawet 100 lat spędzonych wspólnie z Oskarkiem:loveu::loveu: Quote
nikador Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oskarku kochany,tak się cieszę skarbeńku...Taka wiadomość:loveu: Asia,dziewczyny to wszystko dzięki Wam! Jednak znalazł się Anioł... Quote
Kora Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oj ciezko bylo od rana utrzymac w tajemnicy te nowine;) ! A do Ciebie medar, nie podnos mi cisnienia Swoimi wywodami bo ja wole kawe, albo lampke koniaku. Quote
t_kasiek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ale szczęśliwy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: BARDZO SIE CIECZE.....zobaczyłam na bazarku Oriflame, z którego pieniądze były przeznaczone na Oskarka....w pierwszej chwili nie mogłam uwierzyć a tą krótką wiadomość - "Oskarek ma dom" To chyba 3 najpiękniejsze słowa, które dziś przeczytałam :loveu: Quote
lupe Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Aż mało nie spadłam z fotela.....co za wspaniała wiadomość !!!! Ależ się cieszymy !!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts