Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie- ponieważ wełna jeszcze nie pojechała, czy mogę wziąć pół, (am jest na dwa podwójne kocyki) i przekazać również sparaliżowanemu Milordowi? :oops: Jeśli się sprawdzi, to spróbuję zorganizować drugie na zmianę....

Posted

uwaga, będę mówić :evil_lol:
dostałam przed chwilą kilka fotek na komórkę :razz: czyli przekazuję informację od Asi, która dopiero wróciła do domu i jest bardzo zmęczona i więcej napisze pewnie jutro:
Oskar ma dom! :multi:

Mam nadzieję, że teraz wszystkie osoby, które uważały, że Oskar nie ma szans i należy go uśpić, zrozumieją, czemu walczyliśmy: nie tylko dlatego, że znamy tego psiaka osobiście, wiemy jaką ma chęć do życia, ale również dlatego, że wiedzieliśmy coś więcej :cool3:

Posted

Myślę, że największe podziękowania i uznanie należą się Asi :Rose: która od początku do końca o niego walczyła!

Oskar mieszka w domu z ogrodem pod Warszawą. Ma koleżankę (i tu znowu zapomniałam rasy :evil_lol:) - taką mniejszą, kudłatą :lol:

Posted

Oczywiście nadal będziemy pomagać Oskarkowi, nadal będą potrzebne podkłady, ręczniki, kocyki itp! Mam nadzieję, że o nim nie zapomnicie!
Wszelkie dary można słać do Asi (adres w 1 poscie tego tematu), bo jak sami wiecie, Oskar ma bardzo duży przerób środków higienicznych ;)

Posted

Ło matko!!! Normalnie mnie wcięło do krzesła!!!! I sie popłakałam....

Oskarku, to najwspanialsza wiadomość ostatnich dni!!!
:multi::multi::multi:

Posted

Wchodzę, czytam i własnym oczą nie wierzę!Chya wszystkie cioteczki wiedzą jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niesamowite, to CUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Bardzo sie ciesze i do końca wierzyłam ,ze mu sie uda.
Chwała Asi za jej wielka wolę walki .Chyba nie ma tak oddanej osoby Oskarkowi jak ta wspaniała dziewczyna.
Oskarku życze Ci ze swoja sfora wiele lat szczescia.:lol: :lol: :lol: :calus: :calus: :calus: :calus:

Posted

Boże, wiedziłam, że ktoś zakocha się w Oskarku, własnym oczom nie wierzę, aż się popłakałam! Tak bardzo się cieszę, koniecznie tej rodzinie podziękujcie w naszym imieniu, to muszą byc cudowni ludzie! Muszą miec wielkie serca! Nie wiem co jeszcze napisac, jestem w szoku.

Posted

Aż zaniemówiłam ze szczęścia!!!!!!! I ten dom to taki prawdziwy, na zawsze, na dobre i na złe?... Oskarku i Jego Rodzino - wszystkiego Najjjjjjjjjjjj na Waszej wspólnej drodze życia!!!

Posted

tak to na pewno wspaniali ludzie-na zdjęciach widac to po ich twarzach-wspaniała wiadomośc:cunao: :popcorn: :Cool!: :klacz: -szkoda ze wcześniej o nim nie wiedzieli nie musiałby w tym hotelu siedziec

Posted

Ale się cieszę baardzooo !!!!!!!!!1 :multi::multi::multi:

Oskarek ma dom !! :)

nowa rodzinko Oskarka życzę Wam wiele, wiele a nawet 100 lat spędzonych wspólnie z Oskarkiem:loveu::loveu:

Posted

Oj ciezko bylo od rana utrzymac w tajemnicy te nowine;) !
A do Ciebie medar, nie podnos mi cisnienia Swoimi wywodami bo ja wole kawe, albo lampke koniaku.

Posted

Ale szczęśliwy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

BARDZO SIE CIECZE.....zobaczyłam na bazarku Oriflame, z którego pieniądze były przeznaczone na Oskarka....w pierwszej chwili nie mogłam uwierzyć a tą krótką wiadomość - "Oskarek ma dom"
To chyba 3 najpiękniejsze słowa, które dziś przeczytałam :loveu: