samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='bea100']I zobacz Samograj- to Rydzyński Las-u Duni ani śladu siwizny :multi: Popatrzcie tutaj: może komuś się nada? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36617 A OGARY TAK SZYBKO SIWIEJĄ!!! MOJA RUDA (SONATA z Gończaków) MIAŁA TYLKO SIWĄ, BIAŁĄ GŁOWĘ 14 lat miała Quote
bea100 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Mmbbaj JEST Z NAMI....zobaczcie na to CUDO http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36501 Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='bea100']Mmbbaj JEST Z NAMI....zobaczcie na to CUDO http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36501 TEN LINK OTWIERA MÓJ PORTAL:crazyeye: Quote
bea100 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 samograj napisał(a):TEN LINK OTWIERA MÓJ PORTAL:crazyeye: E tam, coś masz nie halo, mnie sie otwiera aukcja Mmbbaj na naszym Bazarku:lol: Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 bea100 napisał(a):E tam, coś masz nie halo, mnie sie otwiera aukcja Mmbbaj na naszym Bazarku:lol: 2 razy klikałam, teraz już OK, widziałam obraz, piekny-napisałam u Mmbbaj!!! A jak znajdujesz moja RUDĄ ??? Quote
bea100 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='samograj']A OGARY TAK SZYBKO SIWIEJĄ!!! MOJA RUDA (SONATA z Gończaków) MIAŁA TYLKO SIWĄ, BIAŁĄ GŁOWĘ 14 lat miała Jest cudowna:loveu: Ta biała głowa jest piękna- mnie rozczulają te białe głowy. Wczoraj widziałam Hani Dumkę (niemal rówieśnicę Rudej)- słabo słyszy i też ma białą głowę i na tym ,,tle" jej orzechowe oczy wygladają tak wyraziście i wogóle Dumka wygląda świetnie, podbiegała i się bawiła i przychodziła do mnie na pieszczoty...NO CUDO...zresztą ja ją bardzo kocham :loveu: Wogóle mam sentyment do starych psów. A Ogary (tak jak np AniW Bardzik- z wiekiem- nabierają urody i szlachetności i takiej świetnej patyny :lol: ) Widziałam też Zagraja- jest kapitalny (Haniu, fotki plizzzz-bo to się nie da opisac- to trzeba zaobaczyć- a i tak fotki nie oddadzą wdzięku i inteligencji Zagrajka) Quote
Hania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Niestety najbardziej aktualnych fotek nie mam. aparat w serwisie :placz:, a pożyczony będę miała dopiero wtorek-środa. Ale fotki robione mniej więcej tydzień temu: Znalazłam fotki Gawry z tego okresu - okazuje się, ze Zagraj w ogóle nie jest do niej podobny. Szkoda, że nie mogę Wam pokazać jak śmiesznie się rozjaśnia :loveu:. A Dumeczka sowoeje jakoś tak zupełnie inaczej niż Ruda - cały czas jest tak jakby przesiana. Ale wszystkie stare ogary są piękne :loveu: Quote
Hania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Na potwierdzenie - malusieńka Gawra - myslę, ze była wtedy młodsza od Zagraja: Quote
samograj Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='bea100']Jest cudowna:loveu: Ta biała głowa jest piękna- mnie rozczulają te białe głowy. Wczoraj widziałam Hani Dumkę (niemal rówieśnicę Rudej)- słabo słyszy i też ma białą głowę i na tym ,,tle" jej orzechowe oczy wygladają tak wyraziście i wogóle Dumka wygląda świetnie, podbiegała i się bawiła i przychodziła do mnie na pieszczoty...NO CUDO...zresztą ja ją bardzo kocham :loveu: Wogóle mam sentyment do starych psów. A Ogary (tak jak np AniW Bardzik- z wiekiem- nabierają urody i szlachetności i takiej świetnej patyny :lol: ) Widziałam też Zagraja- jest kapitalny (Haniu, fotki plizzzz-bo to się nie da opisac- to trzeba zaobaczyć- a i tak fotki nie oddadzą wdzięku i inteligencji Zagrajka) WITAJ HANIU!!! ALE MINA: No a co z fotkami DUMKI??? O staruszkach też mówimy, chcę zobaczyc tę przesiana piękność, proszę!!! Quote
Hania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='samograj'] No a co z fotkami DUMKI??? O staruszkach też mówimy, chcę zobaczyc tę przesiana piękność, proszę!!! Jak tylko będę miała jakikolwiek aparat cyfrowy :roll: . Quote
Żaneta Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 bea100 napisał(a):I zobacz Samograj- to Rydzyński Las-u Duni ani śladu siwizny :multi: i to jest prawda-Rydzyński tak ma(ciekawe czemu)ale siwe ogarki są ładne-mnie sie podobają Quote
Hania Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A Bea tak się skupiła na Zagraju, że nawet słowem nie wspomniała o tym, że widziała moje małe gończe i Zorkę :mad:. Quote
bea100 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Zorka- wygląda prześlicznie, jest skupiona na swojej Pani i świata poza nią nie widzi, małe gończe-są słodziaki niebywałe...ale ZAGRAJ ? no Zagrajek mnie ZAUROCZYŁ :evil_lol: Quote
bea100 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :multi: :multi: :multi: RANYYYY ale dzisiaj dzień...zajrzyjcie natychmiast do galerii ,,BAJAN...i my"...!!!!!!!!!! HURRA HURRA HURRA :laola: :laola: Quote
agag22 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Widziałam- wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
odJuki Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 SUPER wiadomość!!! Poryczałam się z ... radości i wzruszenia:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Żaneta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
samograj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 NORMALNIE BOMBA!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :cunao: :popcorn: :drink1: :beerchug: :cunao: :laola: Quote
mmbbaj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='bea100']:multi: :multi: :multi: RANYYYY ale dzisiaj dzień...zajrzyjcie natychmiast do galerii ,,BAJAN...i my"...!!!!!!!!!! HURRA HURRA HURRA :laola: :laola: [quote name='agag22']Widziałam- wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='odJuki']SUPER wiadomość!!! Poryczałam się z ... radości i wzruszenia:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: [quote name='Żaneta']:multi: :multi: :multi: :multi: [quote name='samograj']NORMALNIE BOMBA!!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :cunao: :popcorn: :drink1: :beerchug: :cunao: :laola: Oj dziewczyny, ja jestem permanentnie wzruszona, cieszę się, że odważyliśmy się pojechać i poznać go i wiem, że będziemy go kochać :loveu::loveu::loveu: Quote
zpr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Oj dziewczyny, ja jestem permanentnie wzruszona, cieszę się, że odważyliśmy się pojechać i poznać go i wiem, że będziemy go kochać :loveu::loveu::loveu: I ja się bardzo cieszę, że w Waszych sercach i w Waszym domku zamieszkał nowy piesio, na pewno odda Wam całe swoje serce!!! :loveu: Quote
Ania W Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To ja pociągnę pasmo dobrych wiadomości! Na wątku węgrowskim już dziękowałam. Teraz zrobię to wśród "naszych".:loveu: Dzięki ogromnej cierpliwości marie (do mnie i nie tylko;)) oraz jej zaprzyjaźnionej drukarni udało nam się zebrać 486 złotych, które dzisiaj wpłaciłam na szczeniaki z Węgrowa (minus 5 zł na AFN). Oby nigdy nie trzeba było ich użyć !!!. A jak to było? Zapytałam marie czy mając dojście do drukarni i umiejętności zrobiłaby takie małe kalendarzyki kieszonkowe dla 3 - 4 osób ogaromaniaków i gończarzy. Ustaliłyśmy, że do każdego doliczymy 20 gr na Węgrów (min 30 szt do zamówienia) i...w rezultacie Marysia:loveu: siedziała nad kalendarzykami dla ponad 40 osób! Nawet nie wiem kiedy urosło to do takich rozmiarów, ale nie umiałam i ... nie chciałam odmawiać;) SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FANATYKOM POLSKICH RAS GOŃCZYCH ZA ZAANGAŻOWANIE I SERCE BO WIĘKSZOŚĆ DAŁA WIĘCEJ NIŻ "USTAWA PRZEWIDUJE" !!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Jeszcze raz potwierdza się jaki pies, taki pan :evil_lol: Nie mogłam niestety do wszystkich dotrzeć, być może więcej osób chciałoby taki gadżecik. ale mimo to mam nadzieję ,że w przyszłym roku odzew będzie równie duży... a może i większy. Quote
samograj Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Ania W']To ja pociągnę pasmo dobrych wiadomości! Na wątku węgrowskim już dziękowałam. Teraz zrobię to wśród "naszych".:loveu: Dzięki ogromnej cierpliwości marie (do mnie i nie tylko;)) oraz jej zaprzyjaźnionej drukarni udało nam się zebrać 486 złotych, które dzisiaj wpłaciłam na szczeniaki z Węgrowa (minus 5 zł na AFN). Oby nigdy nie trzeba było ich użyć !!!. A jak to było? Zapytałam marie czy mając dojście do drukarni i umiejętności zrobiłaby takie małe kalendarzyki kieszonkowe dla 3 - 4 osób ogaromaniaków i gończarzy. Ustaliłyśmy, że do każdego doliczymy 20 gr na Węgrów (min 30 szt do zamówienia) i...w rezultacie Marysia:loveu: siedziała nad kalendarzykami dla ponad 40 osób! Nawet nie wiem kiedy urosło to do takich rozmiarów, ale nie umiałam i ... nie chciałam odmawiać;) SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FANATYKOM POLSKICH RAS GOŃCZYCH ZA ZAANGAŻOWANIE I SERCE BO WIĘKSZOŚĆ DAŁA WIĘCEJ NIŻ "USTAWA PRZEWIDUJE" !!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Jeszcze raz potwierdza się jaki pies, taki pan :evil_lol: Nie mogłam niestety do wszystkich dotrzeć, być może więcej osób chciałoby taki gadżecik. ale mimo to mam nadzieję ,że w przyszłym roku odzew będzie równie duży... a może i większy. PRZEGAPIŁAM:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Ania W Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To nie tak, że przegapiłaś ! Ja po prostu nie byłam w stanie wszystkiego obskoczyć i nie ogłaszałam tego na forum. Poszło pocztą pantoflową i z 3-4 zrobiły się 40 . Bardzo mi pomogła małgosia 1 , która zajęła się prawie wszystkimi gończymi. Ogarnięcie tego i dystrybucja okazały się naprawdę czasochłonne. Jeżeli uda się podjąć podobną inicjatywę w przyszłym roku to na pewno zorganizuję to lepiej (i wcześniej !!! )i będę mogła wziąć na siebie więcej osób. A przy okazji Aniu - kłaniam ci się nisko za twój wkład w te psiaki , a zwłaszcza za to co zrobiłaś dla Żanetki, bo chyba widać teraz jak bardzo warto było :-) Quote
bea100 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Popatrzcie na awatar Mmbbaj...cudo :multi: Ja cały czas sie tak cieszę i nie mogę przestać, czytałam teraz galerę Mmbbaj i usmiechałam sie do siebie jak ten głupek do ekranu kompa i podśpiewywałam...nie kolędy bynajmniej ;) AniuW: kapitalne wieści :loveu: W przyszłym roku poprosimy na forum i duuuzo wcześniej (pomysł- trafił w 10 :multi: ) Samograj, a Ty kochana jesteś i kwita :loveu: Quote
samograj Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A ja z uporem maniaka będę prosiła o zdjęcia szacownej DUMKI z Gończaków!!! Toż to z gniazda SONATY (RUDEJ) i ŻMIŁECZKI!!! Quote
Recommended Posts