Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

samograj napisał(a):
SABINA, MOJE PIANINO!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
CHYBA BĘDĘ LICYTOWĆ!!!!

:lol: Jak powiedziała, tak i zrobiła (i w ten cudowny sposób mamy dla Żaneci plus 150 zeta...:multi: )

Samograj: :-o jak to ,,Twoje pianino"?

Posted

bea100 napisał(a):
:lol: Jak powiedziała, tak i zrobiła (i w ten cudowny sposób mamy dla Żaneci plus 150 zeta...:multi: )

Samograj: :-o jak to ,,Twoje pianino"?

NO NIE CAŁKIEM - PODOBNE!!!
ALE KCEM TAKI OBRAZ:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ale,czy nie umknęło Ci ,ze ja do teo pianinka dołączam Grubcię ?

NO WIDZIAŁAM za 1 zł. Pisałam u POŚWIATY o moim zainteresowaniu kotami, czy to jest ta łupia???

POZA TYM TAKI OBRAZ MOŻE DOSTAĆ SIE TYLKO W RĘCE SAMOGRAJA!!!!!!

A NIE DAŁOBY SIE PRZERWAĆ AUKCJI PRZED ŚWIĘTAMI, GWIAZDKA PRZYNIOSŁABY MI PREZENT????

Posted

[quote name='bea100']Żanecia nie zginie jak ma TAKICH opiekunów :multi:

Ten miesiąc wszak jest trudny finansowo dla nas wszystkich:shake: , byłam zmartwiona ale już teraz nie jestem, damy jakoś radę wspólnymi siłami.

Imanca zakończyła sprzedaż na Allegro paru moich drobiazgów (nie wiemy ile mamy, Imanca dopiero policzy :p , nie będzie to suma zawrotna ale zawsze coś).

No i wieści potwierdzone smsowo: jutro ok 15tej jedziemy z AniąW i ekipą cioteczek z PwP do Emir zobaczyć Żanetkę (będą i fotki i śledzik i pogaduchy :razz: i romowy bardziej poważne).
Hania mi wysłałam smsa, żeby zahaczyć po drodze o Janki to przygotuje dla nas gadżety na kolejną loterię u AniW w szkole (super :multi: )

Sabinko1: obraz? ojej, daj kochana linka...:p
A może (pytam niesmiało) byś się z nami tam do Emir jutro wybrała? Miejsca w samochodzie dla tekiej kruszyny jak Ty- są w nadmiarze...
I JAK BYŁO???

Posted

To proszę zdjęcia Żanetki :-)
Wiecie że sunia podchodzi do siatki jak się ją woła ? Sama! I merda ogonkiem!
Jak do budynku weszło 5 osób to była onieśmielona, ale przy trzech się zrobiła się odważniejsza .

Posted

Ha, ja wróciłam od Emir i zaraz tu wchodzę i co widzę? -Samograj wylicytowała obraz romantyczny... poprzez kumoterstwo ;) :evil_lol:

Czyli 100 (Mateusz)+100 (Sabina1)+150 (duet aukcyjny Sabina1-Samograj)= 350 + 10 (?)= 360zeta BRAWO !!!
No i plus aukcja Allegro (ja-Imnaca) -?
Taki mamy stan ,,na teraz" :multi:

A teraz najwazniejsze wieści z azylu Emir.
Nadmieniam, że nasza AniaW jechała jak boski wiatr:lol: .
Zawiozłysmy dla Żanetki ( i nie tylko) wór firmowego suszu (od Hani i Pawła od Rożka :loveu: :loveu: ).
Nasza Żanecia czuje się dobrze, wygląda coraz piękniej :multi:
Jest po cieczce, więc wet Emir czeka by się uspokoiły hormony i wtedy sunia będzie miała sterylkę.
Jest nadal w kojcu z Żelkami (i teraz ze Skórką), jest tam cieplutko i czysto. Jak przyjechałysmy to zaczęła machać ogonem i podeszła do kraty na imię (postęp niewątpliwy !). AniaW robiła fotki, Żanecia siedziała troszkę w kącie (na widok nas tak wielu i aparatu foto) ale potem przybiegła sama do nas. Dała się pogłaskać. Podchodziła parę razy (postep!). Jest coraz bardziej ufna. Oczy ma coraz weselsze. Potem było karmienie- dostała miskę mięsa. Emir mówiła, że codziennie 2*po 2 godziny biega sobie po podwórzu ze stadem. Jest coraz lepiej bo już nie przeraża jej ,,wolność" i brak uwięzi (tak jak przedtem- to ona stawała przerażona na środku i bała sie ruszyć). Teraz biega sobie i podbiega i pozwala się nawet głaskać. Rozmawiałam z Krystyną, tutaj czas czas czas potrzebny jeszcze. Nie wezmie suni do stada domowego póki ta się jeszcze bardziej nie oswoi. I znowu potrzebny czas...i tak naprawdę Żelki w niczym tu nie wadzą i nie opózniaja socjalizacji naszej sunieczki (pewnie- dom dla nich potrzebny na wczoraj ale to inna para kaloszy) -a finansujemy tylko Żanecię ( a poprzez nią- inne potrzebujące bardzo psiaki bo tam każdy grosz jest wydawany na ten cel)-to tyle tak na swieżo/ niech AniaW- nasz wspaniały kierowca rajdowy:razz: - dopisze no i wklei fotki :p

Posted

[quote name='bea100']Ha, ja wróciłam od Emir i zaraz tu wchodzę i co widzę? -Samograj wylicytowała obraz romantyczny... poprzez kumoterstwo ;) :evil_lol:

Czyli 100 (Mateusz)+100 (Sabina1)+150 (duet aukcyjny Sabina1-Samograj)= 350 + 10 (?)= 360zeta BRAWO !!!
No i plus aukcja Allegro (ja-Imnaca) -?
Taki mamy stan ,,na teraz" :multi:

MAŁA POPRAWKA :
DUET AUKCYJNY 300 zł, tyle obiecałam wpłacić!

Posted

[quote name='bea100']Łoł....:loveu:

Czyli stan na teraz to 510 zł
:laola:

Plus aukcja (?)

A jak Ci się Samograj widzi Żanecia co?

Warto w nią inwestować:multi: :multi: :multi: , tylko szkoda, że nikt na razie nie zdecydował się odać jej swoje serducho!!!:-(

Posted

Samograj jesteś wielka!!!
Samograj on a i tak musi jeszcze trochę pobyć u emir...Powoli się ośmiela w stosunku do człowieka, nawiązuje z nim kontakt , z innymi psami . Ale szybko się uczy. Mnie bardziej martwi że Żelki nadal w Fundacji...Mała Żelka jest taka kontaktowa !
Więcej zdjęć na wątku Żanetki i Żelek.

Posted

samograj napisał(a):
Warto w nią inwestować:multi: :multi: :multi: , tylko szkoda, że nikt na razie nie zdecydował się odać jej swoje serducho!!!:-(

Jesteś bez dwóch zdań- kochana :multi: :multi: :multi:

Ja tez bym sobie marzyła, by juz teraz ktoś Żanetę dojrzał i się zakochał i nawet poczekał jeszcze trochę...ale by była już czyjaś :roll:

Po dzisiejszej wizycie- wiem, że ta sunia będzie sie nadawała do adopcji i nie jest spisana na straty i że szansa i normalne życie przed nią :multi:

Posted

BEA!!!
Podaj konto raz jeszcze, bo na Żanetkę wpłacałam na adres WARSZAWSKI (Karabeli), a na inne psiaki to była Zielonka (ul. Żabia 2/7), ale nr konta ten sam:niewiem:
I co mam dopisać, czy rozdzielic kwoty (aukcyjną osobno ,a moją osobno)???

Posted

Na wsiakij słuczaj-konto (ANF)- koniecznie z dopiskiem - ŻANETA
podaję:

MULTIBANK
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923

Dorota Romaniuk
ul Żabia 2 m 7
05-220 Zielonka

Tam zbieramy i tam pilnuję wpłat a jak mamy całość (450) za dany miesiąc- to idzie przelew do Emir.

To jest aukcja Sabiny1- i z nią uzgadniaj a nie ze mną bo ona tu rządzi :razz:

Posted

samograj napisał(a):
I czy rozdzielic kwoty (aukcyjną osobno ,a moją osobno)???

Nie ma sensu, napisz, że 300zł od Ciebie, przecież najważniejsze , zeby zaznaczyć"dla Żanetki" :loveu:
Jak ona pięknieje z miesiąca, na miesiąc i wiesz co Beatko, nie niewaj sie, ale ona też jest damą :lol: Tak delikatna i już nie zastraszona, a tylko leciutko niesmiała.

Posted

[quote name='mmbbaj']
Monia

Dziekuję Mmbbaj (oto fotka w wykonaniu Moni pod tytułem,,Gosiu, Ty nawet mnie trzymaj ale ja i tak Cię wycałuję"- to cała Mońka :evil_lol: ),
dzięki AniuW (nawet nie zauważyłam kiedy zrobiłaś te kapitalne portreciki Duni :-o )