samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 SABINA, MOJE PIANINO!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CHYBA BĘDĘ LICYTOWĆ!!!! Quote
bea100 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 samograj napisał(a):SABINA, MOJE PIANINO!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CHYBA BĘDĘ LICYTOWĆ!!!! :lol: Jak powiedziała, tak i zrobiła (i w ten cudowny sposób mamy dla Żaneci plus 150 zeta...:multi: ) Samograj: :-o jak to ,,Twoje pianino"? Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 bea100 napisał(a)::lol: Jak powiedziała, tak i zrobiła (i w ten cudowny sposób mamy dla Żaneci plus 150 zeta...:multi: ) Samograj: :-o jak to ,,Twoje pianino"? NO NIE CAŁKIEM - PODOBNE!!! ALE KCEM TAKI OBRAZ:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina1 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 samograj napisał(a):NO NIE CAŁKIEM - PODOBNE!!! ALE KCEM TAKI OBRAZ:loveu: :loveu: :loveu: Ale,czy nie umknęło Ci ,ze ja do teo pianinka dołączam Grubcię ? Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Sabina1 napisał(a):Ale,czy nie umknęło Ci ,ze ja do teo pianinka dołączam Grubcię ? NO WIDZIAŁAM za 1 zł. Pisałam u POŚWIATY o moim zainteresowaniu kotami, czy to jest ta łupia??? POZA TYM TAKI OBRAZ MOŻE DOSTAĆ SIE TYLKO W RĘCE SAMOGRAJA!!!!!! A NIE DAŁOBY SIE PRZERWAĆ AUKCJI PRZED ŚWIĘTAMI, GWIAZDKA PRZYNIOSŁABY MI PREZENT???? Quote
Sabina1 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 samograj napisał(a):czy to jest ta łupia??? W całej swojej tłustej okazałości :lol: Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bea100']Żanecia nie zginie jak ma TAKICH opiekunów :multi: Ten miesiąc wszak jest trudny finansowo dla nas wszystkich:shake: , byłam zmartwiona ale już teraz nie jestem, damy jakoś radę wspólnymi siłami. Imanca zakończyła sprzedaż na Allegro paru moich drobiazgów (nie wiemy ile mamy, Imanca dopiero policzy :p , nie będzie to suma zawrotna ale zawsze coś). No i wieści potwierdzone smsowo: jutro ok 15tej jedziemy z AniąW i ekipą cioteczek z PwP do Emir zobaczyć Żanetkę (będą i fotki i śledzik i pogaduchy :razz: i romowy bardziej poważne). Hania mi wysłałam smsa, żeby zahaczyć po drodze o Janki to przygotuje dla nas gadżety na kolejną loterię u AniW w szkole (super :multi: ) Sabinko1: obraz? ojej, daj kochana linka...:p A może (pytam niesmiało) byś się z nami tam do Emir jutro wybrała? Miejsca w samochodzie dla tekiej kruszyny jak Ty- są w nadmiarze... I JAK BYŁO??? Quote
Ania W Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 To proszę zdjęcia Żanetki :-) Wiecie że sunia podchodzi do siatki jak się ją woła ? Sama! I merda ogonkiem! Jak do budynku weszło 5 osób to była onieśmielona, ale przy trzech się zrobiła się odważniejsza . Quote
Ania W Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Żanetka i Żelki Zdjęcie robiona na początku i Żanetka jeszcze nieśmiała była, ale mała Żelka jest przebojowa :-) Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ha, ja wróciłam od Emir i zaraz tu wchodzę i co widzę? -Samograj wylicytowała obraz romantyczny... poprzez kumoterstwo ;) :evil_lol: Czyli 100 (Mateusz)+100 (Sabina1)+150 (duet aukcyjny Sabina1-Samograj)= 350 + 10 (?)= 360zeta BRAWO !!! No i plus aukcja Allegro (ja-Imnaca) -? Taki mamy stan ,,na teraz" :multi: A teraz najwazniejsze wieści z azylu Emir. Nadmieniam, że nasza AniaW jechała jak boski wiatr:lol: . Zawiozłysmy dla Żanetki ( i nie tylko) wór firmowego suszu (od Hani i Pawła od Rożka :loveu: :loveu: ). Nasza Żanecia czuje się dobrze, wygląda coraz piękniej :multi: Jest po cieczce, więc wet Emir czeka by się uspokoiły hormony i wtedy sunia będzie miała sterylkę. Jest nadal w kojcu z Żelkami (i teraz ze Skórką), jest tam cieplutko i czysto. Jak przyjechałysmy to zaczęła machać ogonem i podeszła do kraty na imię (postęp niewątpliwy !). AniaW robiła fotki, Żanecia siedziała troszkę w kącie (na widok nas tak wielu i aparatu foto) ale potem przybiegła sama do nas. Dała się pogłaskać. Podchodziła parę razy (postep!). Jest coraz bardziej ufna. Oczy ma coraz weselsze. Potem było karmienie- dostała miskę mięsa. Emir mówiła, że codziennie 2*po 2 godziny biega sobie po podwórzu ze stadem. Jest coraz lepiej bo już nie przeraża jej ,,wolność" i brak uwięzi (tak jak przedtem- to ona stawała przerażona na środku i bała sie ruszyć). Teraz biega sobie i podbiega i pozwala się nawet głaskać. Rozmawiałam z Krystyną, tutaj czas czas czas potrzebny jeszcze. Nie wezmie suni do stada domowego póki ta się jeszcze bardziej nie oswoi. I znowu potrzebny czas...i tak naprawdę Żelki w niczym tu nie wadzą i nie opózniaja socjalizacji naszej sunieczki (pewnie- dom dla nich potrzebny na wczoraj ale to inna para kaloszy) -a finansujemy tylko Żanecię ( a poprzez nią- inne potrzebujące bardzo psiaki bo tam każdy grosz jest wydawany na ten cel)-to tyle tak na swieżo/ niech AniaW- nasz wspaniały kierowca rajdowy:razz: - dopisze no i wklei fotki :p Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Już wkleiła? Ja pisałam a AniaW w tym czasie wklejała...:lol: Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Ania W']To proszę zdjęcia Żanetki :-) ... Zobaczcie sami, TEN pies w niczym nie przypomina tego sprzed 2 miesięcy. Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bea100']Ha, ja wróciłam od Emir i zaraz tu wchodzę i co widzę? -Samograj wylicytowała obraz romantyczny... poprzez kumoterstwo ;) :evil_lol: Czyli 100 (Mateusz)+100 (Sabina1)+150 (duet aukcyjny Sabina1-Samograj)= 350 + 10 (?)= 360zeta BRAWO !!! No i plus aukcja Allegro (ja-Imnaca) -? Taki mamy stan ,,na teraz" :multi: MAŁA POPRAWKA : DUET AUKCYJNY 300 zł, tyle obiecałam wpłacić! Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Łoł....:loveu: Czyli stan na teraz to 510 zł :laola: Plus aukcja (?) A jak Ci się Samograj widzi Żanecia co? Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bea100']Łoł....:loveu: Czyli stan na teraz to 510 zł :laola: Plus aukcja (?) A jak Ci się Samograj widzi Żanecia co? Warto w nią inwestować:multi: :multi: :multi: , tylko szkoda, że nikt na razie nie zdecydował się odać jej swoje serducho!!!:-( Quote
Ania W Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Samograj jesteś wielka!!! Samograj on a i tak musi jeszcze trochę pobyć u emir...Powoli się ośmiela w stosunku do człowieka, nawiązuje z nim kontakt , z innymi psami . Ale szybko się uczy. Mnie bardziej martwi że Żelki nadal w Fundacji...Mała Żelka jest taka kontaktowa ! Więcej zdjęć na wątku Żanetki i Żelek. Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 samograj napisał(a):Warto w nią inwestować:multi: :multi: :multi: , tylko szkoda, że nikt na razie nie zdecydował się odać jej swoje serducho!!!:-( Jesteś bez dwóch zdań- kochana :multi: :multi: :multi: Ja tez bym sobie marzyła, by juz teraz ktoś Żanetę dojrzał i się zakochał i nawet poczekał jeszcze trochę...ale by była już czyjaś :roll: Po dzisiejszej wizycie- wiem, że ta sunia będzie sie nadawała do adopcji i nie jest spisana na straty i że szansa i normalne życie przed nią :multi: Quote
samograj Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 BEA!!! Podaj konto raz jeszcze, bo na Żanetkę wpłacałam na adres WARSZAWSKI (Karabeli), a na inne psiaki to była Zielonka (ul. Żabia 2/7), ale nr konta ten sam:niewiem: I co mam dopisać, czy rozdzielic kwoty (aukcyjną osobno ,a moją osobno)??? Quote
bea100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Na wsiakij słuczaj-konto (ANF)- koniecznie z dopiskiem - ŻANETA podaję: MULTIBANK 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 Dorota Romaniuk ul Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka Tam zbieramy i tam pilnuję wpłat a jak mamy całość (450) za dany miesiąc- to idzie przelew do Emir. To jest aukcja Sabiny1- i z nią uzgadniaj a nie ze mną bo ona tu rządzi :razz: Quote
Sabina1 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 samograj napisał(a):I czy rozdzielic kwoty (aukcyjną osobno ,a moją osobno)??? Nie ma sensu, napisz, że 300zł od Ciebie, przecież najważniejsze , zeby zaznaczyć"dla Żanetki" :loveu: Jak ona pięknieje z miesiąca, na miesiąc i wiesz co Beatko, nie niewaj sie, ale ona też jest damą :lol: Tak delikatna i już nie zastraszona, a tylko leciutko niesmiała. Quote
Ania W Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 A to inna dama (udzielająca audiencji): Dunia :-) Quote
mmbbaj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Bea, wstawiam, na twoją prośbę, wybrane przez ciebie zdjęcia Monia i Dunia Dunia Monia Quote
bea100 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='mmbbaj'] Monia Dziekuję Mmbbaj (oto fotka w wykonaniu Moni pod tytułem,,Gosiu, Ty nawet mnie trzymaj ale ja i tak Cię wycałuję"- to cała Mońka :evil_lol: ), dzięki AniuW (nawet nie zauważyłam kiedy zrobiłaś te kapitalne portreciki Duni :-o ) Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 JAKA ONA DOSTOJNA!!! GOSIU, dobrze,że jesteś:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bea100 Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 I zobacz Samograj- to Rydzyński Las-u Duni ani śladu siwizny :multi: Popatrzcie tutaj: może komuś się nada? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36617 Quote
Recommended Posts