Aneek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dzięki jeszcze raz wszystkim za ciepłe słowa :lol: Aż się zaczerwieniłam... :oops: Pozdrawiam cieplutko Quote
bea100 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Została zakończona licytacja obrazu Mmbbaj na Bazarku-dla Żaneci- miło mi donieść, że Sabinka1 wylicytowała go ( za 6 minut dwunasta :lol: ) na 170 zł :multi: BRAWO !!!! :multi: Dziękujemy Mmbbaj, dziękujemy Sabino1 :loveu: Quote
Tomo 2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jak to miło i przyjemnie coś takiego ogłaszać :lol: Cieszę się z Wami Pozdrowionka Quote
Sabina1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Tomo 2, pisałes,że masz ślicznego bigielka. Czy ogarki też Cię interesują ? Masz może galerię swojego psiaczka? Witam cię ze swojej strony. Widzę, że jesteś od niedawna na dogo :loveu: . Quote
bea100 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Tomo2 zajadle i dzielnie licytuje na forum Beagli Haniną książkę na rzecz naszej Żanetki :multi: I tak trochę, przy tej okazji, podagaliśmy OT tak sobie, o ogarkach i tak trafił tu do nas :p Na Beagielkach jest wielu bardzo fajnych ludzi, cieszę się, że Tomo2 do nas trafił i że jest tu z nami !!! Quote
Tomo 2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Jest mi niezmiernie miło Was poznać :lol:.Robicie wiele wspaniałych rzeczy. Sabina 1 ogarki zaczęły mnie interesować od światówki w Poznaniu to są wspaniałe psy Zaprasza na www.e-beagle.pl zdjęcia , tam znajdziesz Norę i wiele innych pięknych biglusi polecam też wspólne spacery Poznań gdzie zobaczysz nasze co tygodniowe sobotnio ,niedzielne spotkania polecam Pozdrowionka Quote
Tomo 2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 BEA 100 jesteś niezmiernie miłą i czarującą osobą :lol: od które wiele mogę się nauczyć nie tylko o ogarkach warto się uczyć od mistrzów . Pozdrowionka Quote
Sabina1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Tomo 2']BEA 100 jesteś niezmiernie miłą i czarującą osobą . Mam zaszczyt znać i potwierdzam :lol: Quote
bea100 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Sabinko1:loveu: , Tomo2 :loveu: No niech to, no nawet nie wiecie jak mi miło takie słowa czytać/ w dodatku o samej sobie :oops: :lol: (postaram się nadal usilnie pracować na taką pochlebną opinię :lol: , ale-i tak- dziękuję). Puz: napisz na pw do Rekma i podaj mu swojego maila (chodzi o CFG=cichy fundusz gończy :lol: , jest już gotowy wpłacić tam 460 zł (do ew częściowego pobrania na Żanecię-luty), Rekma/Mmbbaj mają dodatkowo pomysły/chcieli przegadać pewne szczegóły OK? Acha, zagłosujcie w konkursie Behemot na najlepsze zdjęcie dogo z 2006 roku (na poz 7 jest tam śliczna fotka Hani :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37262 Quote
Tomo 2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Też mi się podoba jestem z Wami:multi: czyli jako Wasz gość będę podobnie głosował. Widzę z pracy to wy nie wychodzicie a psy na spacer to co . Moja mi nawet dziś nie odpuściła i 1,5h w deszczu nad jeziorem /Rusałka/ i pociemku dało się we znaki. Pozdrowionka Quote
samograj Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='bea100'] Acha, zagłosujcie w konkursie Behemot na najlepsze zdjęcie dogo z 2006 roku (na poz 7 jest tam śliczna fotka Hani :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37262 JA TEŻ ZAGŁOSOWAŁAM, ale nie miałam pojęcia, że to HANI zdjęcie, postanowiłam nie zwracać uwagi na autorów, strasznie mi sie spodobało to "CHODZENIE SYNCHRONICZNE"!!! Świetna para:p Quote
bea100 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Noc była straszna, Orkan dał się we znaki, mam nadzieję, że wszyscy tu OK i cali i zdrowi i pieski też:p Radio podało, że w sumie zginęło 30 osób,,,starszne ["] Quote
Tomo 2 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Niezły był ten orkan, bo od jego przejściu wymiotło tu wszystkich :lol: Sabina 1 byłaś na naszej stronce hę;) Pozdrawiam wszystkich nie wymiecionych:multi: trzymajcie się BEA 100 notowania książki idą poooowolutko idą do góry:cool2: Quote
bea100 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Weekendy w necie są zawsze ,,leniwe" :evil_lol: Dzisiaj Dzień Babci...kroję pracowicie warzywa na sałatkę i szlag mnie trafia bo Monia zjadła mi doszczętnie okulary (babci starej :diabloti: ) te do dali, nie ma co ratować, nawet szkła (plastiki) pogryzła :cool3: i tylko sznurek ocalał. Ostał mi się jeno sznur?. Za oknem słonecznie (?!?) Co u Was? Quote
Hania Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja wzruszyłam się, że zagłosowaliscie na moje zdjecie :oops: . A poza tym szykuję sie do wyjazdu pierwszych szczeniaków :placz: Quote
Tomo 2 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No to z tymi okularami klops ,uważaj na paluszki bo to nie marchewka ;) My idziemy na spacerek 3h popowocie się zameldujemy czyli między jednym a drugim popołudniowym spacerkiem .:lol: Pozdrowionka . Quote
bea100 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Hania napisał(a):Ja wzruszyłam się, że zagłosowaliscie na moje zdjecie :oops: . A poza tym szykuję sie do wyjazdu pierwszych szczeniaków :placz: Zdjęcie mokrych dziewczynek- kapitalne :multi: Haniu, wiem jak to strasznie ciężko:roll: , tym bardziej, że dzieciaki rozjeżdżają Ci się po całej Polsce, ech, trzymaj się skarbie:glaszcze: Sałatka- wyszła-obyło się bez strat w sprzęcie i w ludziach :evil_lol: W środę mam pokaz Ogarów Polskich w Szkole Podst. w Pruszkowie? Godz 9,30. Ok 60tka dzieciaków. Biorę Dunię i Harmonię. A może jakaś sunia Gończa Polska? Pies niestety odpada, bo Dunia dopiero po cieczce. Byłoby wspaniale i wtedy byłby to Pokaz gończych Ras Polskich. Trzeba byłoby opowiedzieć o rasie. Jest ktoś chętny? Quote
dogaja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 bea100 napisał(a): W środę mam pokaz Ogarów Polskich w Szkole Podst. w Pruszkowie? Godz 9,30. Ok 60tka dzieciaków. Biorę Dunię i Harmonię. A może jakaś sunia Gończa Polska? Pies niestety odpada, bo Dunia dopiero po cieczce. Byłoby wspaniale i wtedy byłby to Pokaz gończych Ras Polskich. Trzeba byłoby opowiedzieć o rasie. Jest ktoś chętny? Ja, ja! Bardzo jestem chętna! Szkoda tylko, że mieszkam tak daleko, nie mam gończego ani sama nie jestem gończa... Jestem bardzo nie-gończa - siedzę sobie, nigdzie nie goniąc, w kompletnie bezwietrznych Karkonoszach, po prawie pięciu dobach mam prąd, ciepłe kaloryferki i nawet specjalnie się nie przejmuję tym, że mam również... częściowo rozwalony garaż przez wredną lipę sąsiadów. To było naprawdę LIPNE drzewo! Gdyby przechodziła tędy Ania W - to powiedzcie jej, że ma kolejną PW ode mnie. :cunao: Quote
Ania W Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ania W właśnie doszła do wszystkich pw i bardzo dziękuję. Dogaja może ty gończa nie jesteś ale zakładam, że jak śmigasz po swoich górach to pewnie jesteś rącza . Może cię Beata zakwalifikuje ;-) Quote
bea100 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Dogaja, No jasne- 100 na 100 masz moją pozytywna kwalifikację :lol: Sądząc z Twojego szalonego poczucia humoru oraz talentów gawędziarskich- gdybym Cie miała u boku? Noooo byłby to bardzo barwny pokaz Rączych Ras Polskich :multi: Cieszę się, że jestes tu z nami i że Ci ciepło i że wszystko co najgorsze dobrze się (już) skończyło. Na sąsiadów i ich lipne drzewa- nic nie poradzisz (musisz polubić?:cool3: ) a garaż? Nie jest to nic, czego nie moża odbudować/naprawić. Jutro rano z Imancą jedziemy, powierzę jej Monię, mam tez nadzieję na udaną ,,imprezę". Takie pokazy są bardzo ważne, wierzę w to mocno. Jesli taki maluch potem (i też jako dorosły) będzie umiał rozpoznać Ogara na ulicy i opowie coś rodzicom lub kolegom o tej razie bo cokolwiek zapamięta z mojego ,,wykładu" to już -zwycięstwo :lol: Kiedyś się to nazywało ,,pracą u podstaw" :evil_lol: Quote
Ania W Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 FOOOOOTYYYY! Poproszę bardzo!!!:modla: O powodzenia życzę!:p Quote
bea100 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ania W napisał(a):FOOOOOTYYYY! Poproszę bardzo!!!:modla: O powodzenia życzę!:p No nie wiem, czy będą...? Za zyczenia ,,powodzenia" dziekuje, baaardzo się przyda (wiesz przeciez jakie dzieciaki w grupie bywają nieobliczalne:evil_lol: Quote
Ania W Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Może imanca da radę? Bea widziałaś masz 2000 wpis na 200 stronie :-) ty to się umiesz wstrzelić! ;-) Jednym słowem sukces murowany! Quote
Tomo 2 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Bea 100 Powodzenia w szkole:multi: hę wracamy do ławek szkolnych , może jakiś sprawdzianik z przyrody :roll: Fakt o naukę psach a zwłaszcza takich rasach tzn.rodzimych trzeba zacząć od podstaw a Ty masz napewno kolosalną wiedzę:lol: no i praktykę . Trzymaj się;)No i oczywiście fot. Quote
Recommended Posts