beria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)możesz zazdrościć pracy ale strony finansowej :shake:...no ale cóż ;) Tyle ze dla mnie teraz jest ważne by Ozzy nie był zbyt długo sam a Kuba jak wróci ze szkoły też nie pętał sie po pustym domu ...tak więc z 1 muszę być zadowolona ;) Nie narzekaj Alu, nie narzekaj :razz: Jestem w trakcie szukania pracy :cool1: Co nie znaczy, że nic nie robię :razz: Ale TZ nie płaci regularnych pensji :placz: Po prostu biorę ile mi potrzeba :p Dla takiej ambitnej osoby, jak ja to upokarzające :angryy: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 beria napisał(a):Po prostu biorę ile mi potrzeba :p no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Kate I Luka']eee, moja tez gównianie płatna... A dyspozycyjna najlepiej jakbym była 24h na dobę... A co do reszty - świetna mamusia z Ciebie dla chłopców :klacz: :klacz: :klacz:dzięki Kasiu;) [quote name='Asti']Śliczny psiaczek...! Aaaaaaaaa - 2449 stron? Heh :D Dziękuję za wpis do galerii Kulki :)dziękujemy za odwiedzinki [quote name='paula_z']Dobry Wieczor Alu :loveu: A jutro na ktora do pracki? :cool3:witaj....:pna 12 [quote name='beria']Nie narzekaj Alu, nie narzekaj :razz: Jestem w trakcie szukania pracy :cool1: Co nie znaczy, że nic nie robię :razz: Ale TZ nie płaci regularnych pensji :placz: Po prostu biorę ile mi potrzeba :p Dla takiej ambitnej osoby, jak ja to upokarzające :angryy:oj mus ponarzekać bo jest gorzej niż było .....właśnie znów nam zabrano ....tym razem dodatek za wychowawstwo:angryy:.....cholerka ja nawet wziać ile potrzeba nie mogę:evil_lol: [quote name='Gabryjella']Witaj Alu. "No nie ma co, fajny gość ze mnie" witaj gabi:multi: [quote name='malawaszka']no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :pwłaśnie gdzie tu miejsce na upokorzenie:razz: Witam w szary bury i ponury dzionek.......woda nie leci ....nie licząc mrzawki z nieba:angryy: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='tygra']dzień dobry Alu:multi::multi:witaj Quote
Anja33 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witaj Alu Ozzy Wpadlam zaprosic was w odwiedziny do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2700269 Quote
Patka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ;-)możesz zazdrościć pracy ale strony finansowej :shake:...no ale cóż ;-) Tyle ze dla mnie teraz jest ważne by Ozzy nie był zbyt długo sam a Kuba jak wróci ze szkoły też nie pętał sie po pustym domu ...tak więc z 1 muszę być zadowolona ;-) cos za coś ja też wybralam opcje nie zacharowac sie na smierc i znac swoja rodzine nie tylko z fotki :cool3: Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witajcie Ozzulki:loveu::loveu::loveu: Fenomenalna mina - "no, bo z czego się tu cieszyć, że jestem o rok starszy:watpliwy:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 HEJKA!!! Ja tylko wpadłam się przywitać. Stary rok wyssał ze mnie całą moją żywotność, wypaliłam się, nie mam na nic siły, najchętniej spałabym dniami i nocami. Nawet kompik mnie odrzuca...... przesyt???? Chyba przesadziłam ostatnio z tą bezsennością, do tego doszły szaleństwa weselno-sylwestrowe (alkohol, którego nie pijam wcale -na weselu nie mogłam odmówić:shake: ) i masz babo placek... niemoc totalna:mdleje: :mdleje: :mdleje: Wiem, że dobrze mi życzycie, i z tą myślą jakże błogą, rozwód muszę ja wziąć z DOGO. SAMOGRAJA NIE UJRZYCIE!!!:shake: Wrócę jak mi się polepszy i znów skrobne trochę wierszy!!:bye: :bye: :bye: Quote
Kate I Luka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Aluś w ten deszczowy dzionek... Mnie się dziś nic nie chce, pogoda bezsensu, senna jestem.... Quote
zuzolandia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-)....widze ze wiekszosc zmechaczona w tym nowym roku hehe.dziwna niemoc dopadła bidne kobitki ;-) ja tez niestety zaliczam sie do tej grupy ;-) Mizianko dla Ozzullkaaaa !!! Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 witam!!! a ja nie zmechaczona :mdrmed:, tylko mokra, bo strasznie leje od rana :mdrmed: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Tina.Sara']cześć Alu! :multi:witaj :multi: [quote name='Anka12']Witaj Alu Ozzy Wpadlam zaprosic was w odwiedziny do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2700269już byłam ...bo ja najpierw bawię sie w oblatywacza a potem zachodzę do siebie....czasem nie dochodzę [quote name='Patka']cos za coś ja też wybralam opcje nie zacharowac sie na smierc i znac swoja rodzine nie tylko z fotki :cool3:i to chyba jedyna słuszna ...bo cóż po pieniądzach jak nie ma rodziny [quote name='bigos']Witajcie Ozzulki:loveu::loveu::loveu: Fenomenalna mina - "no, bo z czego się tu cieszyć, że jestem o rok starszy:watpliwy:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Kasia super koment....a mina faktycznie pasuje [quote name='samograj']HEJKA!!! Ja tylko wpadłam się przywitać. Stary rok wyssał ze mnie całą moją żywotność, wypaliłam się, nie mam na nic siły, najchętniej spałabym dniami i nocami. Nawet kompik mnie odrzuca...... przesyt???? Chyba przesadziłam ostatnio z tą bezsennością, do tego doszły szaleństwa weselno-sylwestrowe (alkohol, którego nie pijam wcale -na weselu nie mogłam odmówić:shake: ) i masz babo placek... niemoc totalna:mdleje: :mdleje: :mdleje: Wiem, że dobrze mi życzycie, i z tą myślą jakże błogą, rozwód muszę ja wziąć z DOGO. SAMOGRAJA NIE UJRZYCIE!!!:shake: Wrócę jak mi się polepszy i znów skrobne trochę wierszy!!:bye: :bye: :bye: o rany Aniu ...to tylko biomet niekorzystny ...wracaj [quote name='Kate I Luka']Cześć Aluś w ten deszczowy dzionek... Mnie się dziś nic nie chce, pogoda bezsensu, senna jestem....ja najchętniej dzionek w wyrku bym spędziła......ale byłam w pracy pośpiewałam i ciut mi lepiej, zaraz ide kolejną kawe wypić [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-)....widze ze wiekszosc zmechaczona w tym nowym roku hehe.dziwna niemoc dopadła bidne kobitki ;-) ja tez niestety zaliczam sie do tej grupy ;-) Mizianko dla Ozzullkaaaa !!! doberek Zuzolki [quote name='evaxon']bryy bardzo :razz:bry [quote name='leemonca']witam!!! a ja nie zmechaczona :mdrmed:, tylko mokra, bo strasznie leje od rana :mdrmed:uważaj bo się sfilcujesz ;) [quote name='Teklunia']Cześć Alu :) Ja się masz w tym roku?hmmm o rok starsza:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Alu :loveu::multi::multi::multi:cześć cioteczko Paulko:multi: Quote
sota36 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 malawaszka napisał(a):no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p no Waszka - masz racje!!! W sumie, to ja jestem dosc droga w utrzymaniu:) Patka napisał(a):cos za coś ja też wybralam opcje nie zacharowac sie na smierc i znac swoja rodzine nie tylko z fotki :cool3: harowce mowimy nie!1 Aleprzezyc trzeba!!! A poza tym ten pies!!! Boze!! Chyba go jednak oddam do schroniska! Za drogi jest! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Alu! :) Ozzy jak zwykle piękny :loveu: Quote
Patka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Chyba go jednak oddam do schroniska! Za drogi jest! zawsze mozesz go zmaienić na yorka a ludziom mówić, ze sie skórczył w praniu :evil_lol: ale on przystojny Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Alus :multi: [quote name='malawaszka'][quote name='beria'] Po prostu biorę ile mi potrzeba :p Dla takiej ambitnej osoby, jak ja to upokarzające :angryy: no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p ja bym wzięła wszystko :evil_lol: Patka a czemu Cię zamkli? Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Patka napisał(a):PIKA byłam bardzo niegrzeczna :evil_lol: mówią, ze rok to nie wyrok :evil_lol: Quote
Recommended Posts