samograj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] mój TZ nie zna swoich haseł na poczte ....to już to widze jakby poblokował necik:evil_lol: Ja jesze z doskoku wpadam na kompa, bo mi już mąż rozwodem zagroził:mad: :mad: :mad: , po prostu go zdradzam- i to będzie głównym atutem przemawiającym za rozwodem z orzeczeniem winy......... na moją niekorzyść:placz: jesu a ja myślałam że mi sie poprzestawiało.....a tak wogóle z twojego banera wlazłam ....do fotosika ŁOMATUNIU, nie dałam odsyłacza!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JUŻ POPRAWIŁAM:p :eviltong: oj mi też sie marzy kąpiółka ale za godzinke ide z ozzulkiem na psacerek .CZekam na SŁoNECZKO...dużo słoneczka JO TYŻ. SŁONKO, GDZIE JESTEŚ??? Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hahahha, ja powiedzialam, ze się nie przeprowadze dopóki nie bedzie netu w nowym domku :evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witam Alu:multi: :multi: :multi: TAk wpadlam nadrobic zaleglosci. A ta pogoda to juz normalnie:watpliwy: :watpliwy: Nawet z psiem nie mogie isc na spacer bo drze morde ze chce wracac:grab: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witanko Ozzulkowa ;-) czy ten deszcz wreszcie sie skonczy ??? Na spacer wyjsc nie mozna bo psina ani mysli moknac ,wieje paskudny wiatr ,ciemno jakos normalnie katasztrofffa ........ Buzioki Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 cześć Alu :cool3: Widzisz, zawsze jak jestem na dogo to do Ciebie zaglądam,nawet na informatyce :cool3: pozdrowionka :buzi: mizianko dla Ozzuulkkaaa Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko Ozzulkowa ;-) czy ten deszcz wreszcie sie skonczy ??? Na spacer wyjsc nie mozna bo psina ani mysli moknac ,wieje paskudny wiatr ,ciemno jakos normalnie katasztrofffa ........ Buzioki chyba się nie skończy :shake: , a mojemu czubkowi to nie przeszkadza :diabloti: , przeszkadza mu siedzenie w domu, bo pańci się nie chce na ten deszcz wuchodzić:evil_lol: dzieńdoberek Alu:lol: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 widzę że Ozzy pokazywał gdzie ma robienie fotek i odpowiednio zapozował :) Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jest mrocznie BLEEE, okropnie BLEEE i nic mi się nie chce BLEEE a na doatek boli mnie głowa BLEEE i mam dość BLEEE Ale za to Ciebie Alu witam BARDZO RADOŚNIE... I BUZIAKI DLA OZUNIA Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ale kameleon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć Alu! Ale ten Ozzy chętny do pozowania... :cool3: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witaj Alu :) Mój TZ ma od czasu do czasu napady na temat netu ;) Same wiecie ze nie przesiaduję na okrągło przy kompie a on ciągle opowiada znajomym niestworzone historie jakobym ja nawet spała przy kompie :mad: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Vectra']a kiedy będą tegoroczne ? ;):pw tym roku [quote name='beria']A ja płacę w ostatniej chwili :cool3: Bo mam łącze w prywatnej sieci i dostaję SMSa, że trzeba zapłacić :evil_lol: Ale tak będzie do końca lutego :roll: Co ja zrobię w wynajętym mieszkaniu :-?eee u mnie to by odcięli bez przypominania [quote name='samograj'] Ja jesze z doskoku wpadam na kompa, bo mi już mąż rozwodem zagroził:mad: :mad: :mad: , po prostu go zdradzam- i to będzie głównym atutem przemawiającym za rozwodem z orzeczeniem winy......... na moją niekorzyść:placz: ŁOMATUNIU, nie dałam odsyłacza!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JUŻ POPRAWIŁAM:p :eviltong: JO TYŻ. SŁONKO, GDZIE JESTEŚ???oj o tej porze to ja już spałam :lol:......mój sie nie rozwiedzie bo kto mu opłaty porobi i zakupy no i gotowanie;) [quote name='Maga100']hahahha, ja powiedzialam, ze się nie przeprowadze dopóki nie bedzie netu w nowym domku :evil_lol: hi hi a nam opowiadała ze o ogrzewanie sie rozchodzi [quote name='evaxon']czesc i czołem Ozzy z rosołem :evil_lol:czołem;) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Anka12']Witam Alu:multi: :multi: :multi: TAk wpadlam nadrobic zaleglosci. A ta pogoda to juz normalnie:watpliwy: :watpliwy: Nawet z psiem nie mogie isc na spacer bo drze morde ze chce wracac:grab:u nas tez okropnie jest .......o jakich zaległościach piszesz;) [quote name='zuzolandia']Witanko Ozzulkowa ;-) czy ten deszcz wreszcie sie skonczy ??? Na spacer wyjsc nie mozna bo psina ani mysli moknac ,wieje paskudny wiatr ,ciemno jakos normalnie katasztrofffa ........ Buzioki przygnębiająca ta pogoda:shake: [quote name='Tina.Sara']cześć Alu :cool3: Widzisz, zawsze jak jestem na dogo to do Ciebie zaglądam,nawet na informatyce :cool3: pozdrowionka :buzi: mizianko dla Ozzuulkkaaawitaj .....a ja w pracy nie mam neciku i potem w domu mam same zaległości:razz: [quote name='leemonca']chyba się nie skończy :shake: , a mojemu czubkowi to nie przeszkadza :diabloti: , przeszkadza mu siedzenie w domu, bo pańci się nie chce na ten deszcz wuchodzić:evil_lol: dzieńdoberek Alu:lol::evil_lol:chłopakow sie nudzi ......całe szczęście Ozzy nie lubi jak mu mokre po plecach kapie Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']u nas tez okropnie jest .......o jakich zaległościach piszesz;) U Ciebie w Galeryii zwykle jest minimum 5 stron:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;-) Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='tygra']widzę że Ozzy pokazywał gdzie ma robienie fotek i odpowiednio zapozował :) ;)wszystko trzeba pokazać [quote name='Kate I Luka']Jest mrocznie BLEEE, okropnie BLEEE i nic mi się nie chce BLEEE a na doatek boli mnie głowa BLEEE i mam dość BLEEE Ale za to Ciebie Alu witam BARDZO RADOŚNIE... I BUZIAKI DLA OZUNIA :lol:jaki radosny ptasiek;) A u mnie niebo nadal szare i płacze [quote name='dbsst'] ale kameleon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pzawzse o takim marzyłam [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu! Ale ten Ozzy chętny do pozowania... :cool3::evil_lol:o tak bardzo [quote name='Pysia']Witaj Alu :) Mój TZ ma od czasu do czasu napady na temat netu ;) Same wiecie ze nie przesiaduję na okrągło przy kompie a on ciągle opowiada znajomym niestworzone historie jakobym ja nawet spała przy kompie :mad::angryy:to tak jak mój....nawet jak ktoś dzwoni do mnie na stacjonarny to mówi .....chwileczkę tylko ją od komputera oderwę:mad: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Anka12'][quote name='Alicjarydzewska']u nas tez okropnie jest .......o jakich zaległościach piszesz;) U Ciebie w Galeryii zwykle jest minimum 5 stron:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;-):razz:prawda że żartujesz;) Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :angryy:to tak jak mój....nawet jak ktoś dzwoni do mnie na stacjonarny to mówi .....chwileczkę tylko ją od komputera oderwę:mad: Zawsze wiedziałam ze mężczyźni mają bujną wyobraźnie ale zeby aż tak? :crazyeye::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witaj .....a ja w pracy nie mam neciku i potem w domu mam same zaległości:razz: Trzeba to załatwić :cool3: Quote
Vectra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witaj mamuśka :) zaczepiam Cię na gg ,ale milczysz buuuuuuu :( Napisał(a) Alicjarydzewska :angryy:to tak jak mój....nawet jak ktoś dzwoni do mnie na stacjonarny to mówi .....chwileczkę tylko ją od komputera oderwę:mad: to one te chłopy wszystkie takie wredne są :mad: Rafał nielepszy :mad:teraz szcześliwy , do Frania gada "nie śpij nie dawaj ciotce przy kompie siedzieć":mad: Quote
Anja33 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Hej Alu Ja juz spadam bendem w poniedziałek Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Tina.Sara']Trzeba to załatwić :cool3::shake:sie nie da [quote name='Vectra']witaj mamuśka :) zaczepiam Cię na gg ,ale milczysz buuuuuuu :( to one te chłopy wszystkie takie wredne są :mad: Rafał nielepszy :mad:teraz szcześliwy , do Frania gada "nie śpij nie dawaj ciotce przy kompie siedzieć":mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale mnie sie nic na gg oprócz jednej dogociółki nie wyświetla :shake: [quote name='Anka12']Hej Alu Ja juz spadam bendem w poniedziałek ;)nie martw sie zaległości nie będzie Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:sie nie da szkoda:placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Tina.Sara']szkoda:placz::placz::placz::placz::razz:nio skoda.... Quote
Recommended Posts