Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
mój TZ nie zna swoich haseł na poczte ....to już to widze jakby poblokował necik:evil_lol:
Ja jesze z doskoku wpadam na kompa, bo mi już mąż rozwodem zagroził:mad: :mad: :mad: , po prostu go zdradzam- i to będzie głównym atutem przemawiającym za rozwodem z orzeczeniem winy......... na moją niekorzyść:placz:

jesu a ja myślałam że mi sie poprzestawiało.....a tak wogóle z twojego banera wlazłam ....do fotosika

ŁOMATUNIU, nie dałam odsyłacza!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JUŻ POPRAWIŁAM:p :eviltong:

oj mi też sie marzy kąpiółka ale za godzinke ide z ozzulkiem na psacerek .CZekam na SŁoNECZKO...dużo słoneczka

JO TYŻ. SŁONKO, GDZIE JESTEŚ???

Posted

Witam Alu:multi: :multi: :multi:
TAk wpadlam nadrobic zaleglosci. A ta pogoda to juz normalnie:watpliwy: :watpliwy:
Nawet z psiem nie mogie isc na spacer bo drze morde ze chce wracac:grab:

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko Ozzulkowa ;-) czy ten deszcz wreszcie sie skonczy ???
Na spacer wyjsc nie mozna bo psina ani mysli moknac ,wieje paskudny wiatr ,ciemno jakos normalnie katasztrofffa ........
Buzioki

chyba się nie skończy :shake: , a mojemu czubkowi to nie przeszkadza :diabloti: ,
przeszkadza mu siedzenie w domu, bo pańci się nie chce na ten deszcz wuchodzić:evil_lol:

dzieńdoberek Alu:lol:

Posted

Witaj Alu :)
Mój TZ ma od czasu do czasu napady na temat netu ;) Same wiecie ze nie przesiaduję na okrągło przy kompie a on ciągle opowiada znajomym niestworzone historie jakobym ja nawet spała przy kompie :mad:

Posted

[quote name='Vectra']a kiedy będą tegoroczne ? ;):pw tym roku

[quote name='beria']A ja płacę w ostatniej chwili :cool3: Bo mam łącze w prywatnej sieci i dostaję SMSa, że trzeba zapłacić :evil_lol: Ale tak będzie do końca lutego :roll: Co ja zrobię w wynajętym mieszkaniu :-?eee u mnie to by odcięli bez przypominania

[quote name='samograj']
Ja jesze z doskoku wpadam na kompa, bo mi już mąż rozwodem zagroził:mad: :mad: :mad: , po prostu go zdradzam- i to będzie głównym atutem przemawiającym za rozwodem z orzeczeniem winy......... na moją niekorzyść:placz:

ŁOMATUNIU, nie dałam odsyłacza!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JUŻ POPRAWIŁAM:p :eviltong:

JO TYŻ. SŁONKO, GDZIE JESTEŚ???oj o tej porze to ja już spałam :lol:......mój sie nie rozwiedzie bo kto mu opłaty porobi i zakupy no i gotowanie;)

[quote name='Maga100']hahahha, ja powiedzialam, ze się nie przeprowadze dopóki nie bedzie netu w nowym domku :evil_lol: hi hi a nam opowiadała ze o ogrzewanie sie rozchodzi

[quote name='evaxon']czesc i czołem Ozzy z rosołem :evil_lol:czołem;)

Posted

[quote name='Anka12']Witam Alu:multi: :multi: :multi:
TAk wpadlam nadrobic zaleglosci. A ta pogoda to juz normalnie:watpliwy: :watpliwy:
Nawet z psiem nie mogie isc na spacer bo drze morde ze chce wracac:grab:u nas tez okropnie jest .......o jakich zaległościach piszesz;)

[quote name='zuzolandia']Witanko Ozzulkowa ;-) czy ten deszcz wreszcie sie skonczy ???
Na spacer wyjsc nie mozna bo psina ani mysli moknac ,wieje paskudny wiatr ,ciemno jakos normalnie katasztrofffa ........
Buzioki
przygnębiająca ta pogoda:shake:

[quote name='Tina.Sara']cześć Alu :cool3: Widzisz, zawsze jak jestem na dogo to do Ciebie zaglądam,nawet na informatyce :cool3: pozdrowionka :buzi:
mizianko
dla
Ozzuulkkaaawitaj .....a ja w pracy nie mam neciku i potem w domu mam same zaległości:razz:

[quote name='leemonca']chyba się nie skończy :shake: , a mojemu czubkowi to nie przeszkadza :diabloti: ,
przeszkadza mu siedzenie w domu, bo pańci się nie chce na ten deszcz wuchodzić:evil_lol:

dzieńdoberek Alu:lol::evil_lol:chłopakow sie nudzi ......całe szczęście Ozzy nie lubi jak mu mokre po plecach kapie

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']u nas tez okropnie jest .......o jakich zaległościach piszesz;)
U Ciebie w Galeryii zwykle jest minimum 5 stron:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;-)

Posted

[quote name='tygra']widzę że Ozzy pokazywał gdzie ma robienie fotek i odpowiednio zapozował :)
;)wszystko trzeba pokazać

[quote name='Kate I Luka']Jest mrocznie BLEEE, okropnie BLEEE i nic mi się nie chce BLEEE a na doatek boli mnie głowa BLEEE i mam dość BLEEE

Ale za to Ciebie Alu witam BARDZO RADOŚNIE... I BUZIAKI DLA OZUNIA
:lol:jaki radosny ptasiek;)
A u mnie niebo nadal szare i płacze

[quote name='dbsst']

ale kameleon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pzawzse o takim marzyłam

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu!

Ale ten Ozzy chętny do pozowania... :cool3::evil_lol:o tak bardzo

[quote name='Pysia']Witaj Alu :)
Mój TZ ma od czasu do czasu napady na temat netu ;) Same wiecie ze nie przesiaduję na okrągło przy kompie a on ciągle opowiada znajomym niestworzone historie jakobym ja nawet spała przy kompie :mad::angryy:to tak jak mój....nawet jak ktoś dzwoni do mnie na stacjonarny to mówi .....chwileczkę tylko ją od komputera oderwę:mad:

Posted

[quote name='Anka12'][quote name='Alicjarydzewska']u nas tez okropnie jest .......o jakich zaległościach piszesz;)
U Ciebie w Galeryii zwykle jest minimum 5 stron:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;-):razz:prawda że żartujesz;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:angryy:to tak jak mój....nawet jak ktoś dzwoni do mnie na stacjonarny to mówi .....chwileczkę tylko ją od komputera oderwę:mad:
Zawsze wiedziałam ze mężczyźni mają bujną wyobraźnie ale zeby aż tak? :crazyeye::evil_lol:

Posted

witaj mamuśka :)
zaczepiam Cię na gg ,ale milczysz buuuuuuu :(

Napisał(a) Alicjarydzewska

:angryy:to tak jak mój....nawet jak ktoś dzwoni do mnie na stacjonarny to mówi .....chwileczkę tylko ją od komputera oderwę:mad:

to one te chłopy wszystkie takie wredne są :mad:

Rafał nielepszy :mad:teraz szcześliwy , do Frania gada "nie śpij nie dawaj ciotce przy kompie siedzieć":mad:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Trzeba to załatwić :cool3::shake:sie nie da

[quote name='Vectra']witaj mamuśka :)
zaczepiam Cię na gg ,ale milczysz buuuuuuu :(

to one te chłopy wszystkie takie wredne są :mad:

Rafał nielepszy :mad:teraz szcześliwy , do Frania gada "nie śpij nie dawaj ciotce przy kompie siedzieć":mad:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale mnie sie nic na gg oprócz jednej dogociółki nie wyświetla :shake:

[quote name='Anka12']Hej Alu
Ja juz spadam bendem w poniedziałek

;)nie martw sie zaległości nie będzie