Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hihihihi ja też, ale nie na raz - stopniowo coby szok nie był zbyt wielki :evil_lol:
eee jak darczyńca taki kiele 70 -stki to szok nawet wskazany :evil_lol: (dla nas) :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']no Waszka - masz racje!!! W sumie, to ja jestem dosc droga w utrzymaniu:)

harowce mowimy nie!1 Aleprzezyc trzeba!!! A poza tym ten pies!!! Boze!! Chyba go jednak oddam do schroniska! Za drogi jest!zamień Gutka na waciki:razz:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu! :)

Ozzy jak zwykle piękny :loveu:cześć ..nawet mu tego nie mówię

[quote name='Patka']zawsze mozesz go zmaienić na yorka a ludziom mówić, ze sie skórczył w praniu :evil_lol:

ale on przystojny

hi hi sfilcowany Gutek....
Ozzy ma minę ...no i która teraz:razz:

[quote name='PIKA']Cześć Alus :multi:

ja bym wzięła wszystko :evil_lol:

Patka a czemu Cię zamkli?cześć PIKA

jesu kogo zamkli :crazyeye:ja znowu nic nie wiem

[quote name='LAZY']Heloł! Znalazłam chwilkę i nadrabiam:)o rany a ja nie mam czasu polatać ...a tymczasem Heyka

[quote name='Patka']PIKA byłam bardzo niegrzeczna :evil_lol:niemożliwe

[quote name='PIKA']mówią, ze rok to nie wyrok :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pysia']Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: Tutaj znowu recydywiści :mdleje:
Witaj Alu :loveu:bosz no to jesteśmy na topie

[quote name='malawaszka']hihihihi ja też, ale nie na raz - stopniowo coby szok nie był zbyt wielki :evil_lol:to szukamy sponsorów

[quote name='PIKA']eee jak darczyńca taki kiele 70 -stki to szok nawet wskazany :evil_lol: (dla nas) :evil_lol:PIKA ...raz a skutecznie

Posted

[quote name='Patka']alu ja nie wiem co to jest ale i tak malo bywam w swojej galerii :) a jak juz dam fotki to konkretne i rozmiar za duży ;):crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kuna cyc........a ja myślałam ze na dogo sie kalendarium spierniczyl bo zobaczyłam date 13 :angryy:...no to se poczekamy ;)a ty teraz cykaj fotki:evil_lol:

Posted

Witaj Alus Ozzy
Lomatko Patke zamkli za duze fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: To ja tez dlugo nie posiedze bo tyz mam za wielkie:placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Anka12']Witaj Alus Ozzy
Lomatko Patke zamkli za duze fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: To ja tez dlugo nie posiedze bo tyz mam za wielkie:placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy:;)cześć Anka ...to szybciorkiem pomniejszaj :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p

buhahahah, Waszko, jaka ty podobna do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria'] Po prostu biorę ile mi potrzeba :

[quote name='malawaszka']no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p

To jest nadinterpretacja :razz:

chęć - pragnienie zrobienia czegoś, ochota na coś
potrzeba - uczucie konieczności wykonania lub zrobienia czegoś

Nie mogę brać ile chcę, bo moim TZtem nie jest Bill Gates :shake: Niestety :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam w kolejny bury i ponury poranek:razz:
JESTEM I ZAPRASZAM TUTAJTO CAŁY MÓJ DOROBEK PRZEDSYLWESTROWY - to mnie tak wyssało:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :huh: :huh: :huh: CHYBA MAM NIERÓWNO POD SUFITEM :stupid: :stupid: :stupid:

[quote name='Anka12']Witaj Alus Ozzy
Lomatko Patke zamkli za duze fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: To ja tez dlugo nie posiedze bo tyz mam za wielkie:placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy:
JAK TO ZAMKLI - MA KŁÓDKĘ NA GALERII????
==================================================
Sprawdziłam, e tam tylko do 13. 07. 2007!!! ZARAZ JĄ WYPUSZCZĄ:)

Posted

Witaj Aluś :)

A dziś ja też mam obiadek o normalnej porze :) Mam urlop, i dziś wyjątkowo zmianiam się w superdobrą mamusię dla Gastka i kurę domową - sprzątanie, pranie i gotowanie :) :) :)

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko kochana Alu ;-)...ja tez juz po pracy ;-)....Kasia lata po dogo i swym urlopem ludzi drazni hehehe ;-)......buzioki przesyłamy i miziu miziu dla Ozzulkaaa;-)

:diabloti: :diabloti: :diabloti:
a jak... należy mi się trochę... [SIZE="1"]dobrze, że Łukasz pracy, bo znów by psioczył, że cały dzień na dogo pświęcam :p

Posted

[quote name='zuzolandia']oj Kasiu skad ja znam to psioczenie ;-)...i hasła typu zlikwiduje ten komputer !! zobaczysz !
i tak wiem ze moj tz-k tego nie zrobi heheeh

mój się kiedyś wkurzył, po jakiejś kłótni, i mi hasło zmienił na logowanie się na dogo :diabloti:
Przychodzę do pracy, odpalam kompa, dogo, a tu nc... Oj, ale byłam :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='samograj']JESTEM I ZAPRASZAM TUTAJTO CAŁY MÓJ DOROBEK PRZEDSYLWESTROWY - to mnie tak wyssało:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :huh: :huh: :huh: CHYBA MAM NIERÓWNO POD SUFITEM :stupid: :stupid: :stupid:

JAK TO ZAMKLI - MA KŁÓDKĘ NA GALERII????
==================================================
Sprawdziłam, e tam tylko do 13. 07. 2007!!! ZARAZ JĄ WYPUSZCZĄ:)po teleexpresie poprzegladam;)
Kurcze Aniu .....13.07 2007:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak ja patrzałam to było 13.01 . 2007:razz:......a teraz nie ma żadnej daty:shake: