Pysia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: Tutaj znowu recydywiści :mdleje: Witaj Alu :loveu: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 PIKA napisał(a):ja bym wzięła wszystko :evil_lol: hihihihi ja też, ale nie na raz - stopniowo coby szok nie był zbyt wielki :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='malawaszka']hihihihi ja też, ale nie na raz - stopniowo coby szok nie był zbyt wielki :evil_lol: eee jak darczyńca taki kiele 70 -stki to szok nawet wskazany :evil_lol: (dla nas) :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='sota36']no Waszka - masz racje!!! W sumie, to ja jestem dosc droga w utrzymaniu:) harowce mowimy nie!1 Aleprzezyc trzeba!!! A poza tym ten pies!!! Boze!! Chyba go jednak oddam do schroniska! Za drogi jest!zamień Gutka na waciki:razz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu! :) Ozzy jak zwykle piękny :loveu:cześć ..nawet mu tego nie mówię [quote name='Patka']zawsze mozesz go zmaienić na yorka a ludziom mówić, ze sie skórczył w praniu :evil_lol: ale on przystojny hi hi sfilcowany Gutek.... Ozzy ma minę ...no i która teraz:razz: [quote name='PIKA']Cześć Alus :multi: ja bym wzięła wszystko :evil_lol: Patka a czemu Cię zamkli?cześć PIKA jesu kogo zamkli :crazyeye:ja znowu nic nie wiem [quote name='LAZY']Heloł! Znalazłam chwilkę i nadrabiam:)o rany a ja nie mam czasu polatać ...a tymczasem Heyka [quote name='Patka']PIKA byłam bardzo niegrzeczna :evil_lol:niemożliwe [quote name='PIKA']mówią, ze rok to nie wyrok :evil_lol::evil_lol: [quote name='Pysia']Boszzzzzzzzzzzz:crazyeye: Tutaj znowu recydywiści :mdleje: Witaj Alu :loveu:bosz no to jesteśmy na topie [quote name='malawaszka']hihihihi ja też, ale nie na raz - stopniowo coby szok nie był zbyt wielki :evil_lol:to szukamy sponsorów [quote name='PIKA']eee jak darczyńca taki kiele 70 -stki to szok nawet wskazany :evil_lol: (dla nas) :evil_lol:PIKA ...raz a skutecznie Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Patka']Alu czasem lepiej nie wiedziec :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Patko a to CO JEST.................Złamanie regulaminu przy tworzeniu podpisu:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Gabryjella']Witaj Alu, Witaj Ozzy........i nie tylko :lol::multi::multi::multi:witaj Quote
Paula Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Patka napisał(a):PIKA byłam bardzo niegrzeczna :evil_lol: Ale zeby tak od razu zamykac :shake: Apelujmy o zmiane srodka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no nie wiedziałam o so chozi z Patką ale jużwiem :p Quote
Patka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 alu ja nie wiem co to jest ale i tak malo bywam w swojej galerii :) a jak juz dam fotki to konkretne i rozmiar za duży ;) Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Witam w kolejny bury i ponury poranek:razz: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Patka']alu ja nie wiem co to jest ale i tak malo bywam w swojej galerii :) a jak juz dam fotki to konkretne i rozmiar za duży ;):crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kuna cyc........a ja myślałam ze na dogo sie kalendarium spierniczyl bo zobaczyłam date 13 :angryy:...no to se poczekamy ;)a ty teraz cykaj fotki:evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj Alus Ozzy Lomatko Patke zamkli za duze fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: To ja tez dlugo nie posiedze bo tyz mam za wielkie:placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Anka12']Witaj Alus Ozzy Lomatko Patke zamkli za duze fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: To ja tez dlugo nie posiedze bo tyz mam za wielkie:placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy:;)cześć Anka ...to szybciorkiem pomniejszaj :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka']no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p buhahahah, Waszko, jaka ty podobna do mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='beria'] Po prostu biorę ile mi potrzeba : [quote name='malawaszka']no ja tam bym się nie czuła upokorzona jakbym mogła brać ile chcę :p To jest nadinterpretacja :razz: chęć - pragnienie zrobienia czegoś, ochota na coś potrzeba - uczucie konieczności wykonania lub zrobienia czegoś Nie mogę brać ile chcę, bo moim TZtem nie jest Bill Gates :shake: Niestety :placz: Quote
samograj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witam w kolejny bury i ponury poranek:razz: JESTEM I ZAPRASZAM TUTAJTO CAŁY MÓJ DOROBEK PRZEDSYLWESTROWY - to mnie tak wyssało:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :huh: :huh: :huh: CHYBA MAM NIERÓWNO POD SUFITEM :stupid: :stupid: :stupid: [quote name='Anka12']Witaj Alus Ozzy Lomatko Patke zamkli za duze fotki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: To ja tez dlugo nie posiedze bo tyz mam za wielkie:placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy: JAK TO ZAMKLI - MA KŁÓDKĘ NA GALERII???? ================================================== Sprawdziłam, e tam tylko do 13. 07. 2007!!! ZARAZ JĄ WYPUSZCZĄ:) Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj Aluś :) A dziś ja też mam obiadek o normalnej porze :) Mam urlop, i dziś wyjątkowo zmianiam się w superdobrą mamusię dla Gastka i kurę domową - sprzątanie, pranie i gotowanie :) :) :) Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witam niewitanych:) faktycznie buro i ponuro a do tego zła jestem jak osa...jak szerszeń prawie.... Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witanko kochana Alu ;-)...ja tez juz po pracy ;-)....Kasia lata po dogo i swym urlopem ludzi drazni hehehe ;-)......buzioki przesyłamy i miziu miziu dla Ozzulkaaa;-) Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko kochana Alu ;-)...ja tez juz po pracy ;-)....Kasia lata po dogo i swym urlopem ludzi drazni hehehe ;-)......buzioki przesyłamy i miziu miziu dla Ozzulkaaa;-) :diabloti: :diabloti: :diabloti: a jak... należy mi się trochę... [SIZE="1"]dobrze, że Łukasz pracy, bo znów by psioczył, że cały dzień na dogo pświęcam :p Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 oj Kasiu skad ja znam to psioczenie ;-)...i hasła typu zlikwiduje ten komputer !! zobaczysz ! i tak wiem ze moj tz-k tego nie zrobi heheeh Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='zuzolandia']oj Kasiu skad ja znam to psioczenie ;-)...i hasła typu zlikwiduje ten komputer !! zobaczysz ! i tak wiem ze moj tz-k tego nie zrobi heheeh mój się kiedyś wkurzył, po jakiejś kłótni, i mi hasło zmienił na logowanie się na dogo :diabloti: Przychodzę do pracy, odpalam kompa, dogo, a tu nc... Oj, ale byłam :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='samograj']JESTEM I ZAPRASZAM TUTAJTO CAŁY MÓJ DOROBEK PRZEDSYLWESTROWY - to mnie tak wyssało:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :huh: :huh: :huh: CHYBA MAM NIERÓWNO POD SUFITEM :stupid: :stupid: :stupid: JAK TO ZAMKLI - MA KŁÓDKĘ NA GALERII???? ================================================== Sprawdziłam, e tam tylko do 13. 07. 2007!!! ZARAZ JĄ WYPUSZCZĄ:)po teleexpresie poprzegladam;) Kurcze Aniu .....13.07 2007:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak ja patrzałam to było 13.01 . 2007:razz:......a teraz nie ma żadnej daty:shake: Quote
Recommended Posts