Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ Alu piękne foty robisz ja takich nie potrafie chociaż w sumie zawsze można na aparat zwalić :razz: Ale jakieś nowe foty Ozzulca by się przydały :) Ja już dawno go obserwuje w topicu TTB i bardzo mi sie chłopczyk podoba bo uwielbiam takie umaszczenie :loveu:
A na chłopa najlepiej mieć własnego laptopa mówie Wam to działa :mad:
Zaraz po Dżeziku był to najlepszy zakup w życia :evil_lol:

Posted

[quote name='Tina.Sara']kiedy jakieś nowe foty :cool3::mad:były wczoraj

[quote name='Dobcia']Dobrywieczorek:lol:

Widze, że Ozzulek troche wstydliwy... może przez te święta;)

Podpisuje się pod Tiną:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek wstydliwy ...nie o chyba nie on :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='dzasta']Ależ Alu piękne foty robisz ja takich nie potrafie chociaż w sumie zawsze można na aparat zwalić :razz: Ale jakieś nowe foty Ozzulca by się przydały :) Ja już dawno go obserwuje w topicu TTB i bardzo mi sie chłopczyk podoba bo uwielbiam takie umaszczenie :loveu:
A na chłopa najlepiej mieć własnego laptopa mówie Wam to działa :mad:
Zaraz po Dżeziku był to najlepszy zakup w życia :evil_lol:Witam u Nas:multi:
Foty to dzieło przypadku i światła ;)...aż dziś światło paskudne to chwilowo ich brak ....jakoś ostatnio wena mnie odeszła:razz:
O laptopiku to myślę ....ale narazie na myśleniu sie kończy;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

O laptopiku to myślę ....ale narazie na myśleniu sie kończy;)

ja też po cichutku o nim marzę , wolno mi a co :evil_lol:

póki co skoczyłam do kompika bo właściciel wybył na urodzinki:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']ja też po cichutku o nim marzę , wolno mi a co :evil_lol:

póki co skoczyłam do kompika bo właściciel wybył na urodzinki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za marzenia sie nie płaci a nawet ich nie widać więc jest mała tajemnica;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:chwilowo odpadam od kompa

Aaaaaa... no i to wyjaśnia czemu znalazłam was na 4 stronce :p Chciałam ci Alu powiedzieć, że dziś na spacerku Zagraj poznał amstaffa, wygląda zupełnie jak Ozzulec, do złudzenia podobny :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Aaaaaa... no i to wyjaśnia czemu znalazłam was na 4 stronce :p Chciałam ci Alu powiedzieć, że dziś na spacerku Zagraj poznał amstaffa, wygląda zupełnie jak Ozzulec, do złudzenia podobny :lol::razz:i jak Gosieńko ..dało się przeżyć spotkanko;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Aaaaaa... no i to wyjaśnia czemu znalazłam was na 4 stronce :p Chciałam ci Alu powiedzieć, że dziś na spacerku Zagraj poznał amstaffa, wygląda zupełnie jak Ozzulec, do złudzenia podobny :lol:

a bo Ala dziś z Ozzym była u nas na spacerku zapomniałam powiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:były wczoraj

Alu - ale kiedy to było to wczoraj :cool3:
Czy Tobie dzisiaj DG też tak wolnochodzi?????????? :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Patka']Alu robisz sobie odwyk :)kompa dzielimy na pół ;) no i na spacerku byliśmy

[quote name='dbsst']a bo Ala dziś z Ozzym była u nas na spacerku zapomniałam powiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wygadałaś:evil_lol:

[quote name='Maga100']buhahaha, skądś to znam :lol: :lol: :lol: bo TZty zawsze wymyślają niestworzone rzeczy

[quote name='aga1215']Alu - ale kiedy to było to wczoraj :cool3:
Czy Tobie dzisiaj DG też tak wolnochodzi?????????? :angryy: :angryy: :angryy:wczoraj to było coś ok 24 godzin wstecz:p...kolejne dam jutro
A dogo mi muli i bardzo mnie to denerwuje

Posted

aga1215 napisał(a):

Czy Tobie dzisiaj DG też tak wolnochodzi?????????? :angryy: :angryy: :angryy:

mi chodzi dziś potwoooornie.....

My już do wanny wskakujemy i w kimono... Dobranoc nocne Marki :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jak Gosieńko ..dało się przeżyć spotkanko;)

Jest bardzo łagodny i miły, no i ma normalnych właścicieli, którzy sami dbają o to żeby nie obudziła się w nim agresja. Kiedyś bardzo ich unikałam bo mają psa i sukę i zwykle są razem na spacerach, ale Zagraj jest malutki, pozwoliłam go obejrzeć ;) Suka nie jest kontaktowa, ale pies bardzo miły :lol: No i wiesz....żyjemy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wygadałaś:evil_lol:

uuuuppppppppppppppppsssssssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']mi chodzi dziś potwoooornie.....

My już do wanny wskakujemy i w kimono... Dobranoc nocne Marki :):razz:ja też zaraz do myjni

[quote name='Kate I Luka']czyli za 20 minut :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:to inne jutro:evil_lol:

[quote name='mmbbaj']Jest bardzo łagodny i miły, no i ma normalnych właścicieli, którzy sami dbają o to żeby nie obudziła się w nim agresja. Kiedyś bardzo ich unikałam bo mają psa i sukę i zwykle są razem na spacerach, ale Zagraj jest malutki, pozwoliłam go obejrzeć ;) Suka nie jest kontaktowa, ale pies bardzo miły :lol: No i wiesz....żyjemy :evil_lol:najważniejsze dobrze trafić na normalnych ludzi i takiego psa, cieszę się że pieski się poznały .A Ozzy coraz ładniej chodzi bez smyczy i się pilnuje / oczywiście nie po osiedlu czy ulicy ale na dłuższych spacerkach /Wieczorem też zapinałam go dopiero jak dochodziliśmy do ulicy .Chyba mi chłopak madrzeje:evil_lol:
Dobranoc Nocnym Markom

Posted

[quote name='Gabryjella']Fiu fiu model pierwsza klasa

:loveu:mój Modelinek...witaj Gabi

[quote name='dbsst']uuuuppppppppppppppppsssssssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pmasz wybaczone

[quote name='paula_z']Bylam tu :cool3: Papa, do jutra :bye:pa pa ;)

[quote name='PIKA']Ja tez bylam :evil_lol:

Cześc :multi::multi::multi::multi:Witamy

Posted

Uwielbiam takie foteczki :loveu:

No zazdroszcze Ci Alicja bo Dżezik się jako tako słucha ale jak zobaczy sunie to myk myk i juz jest przy niej i wtedy można gardło zedrzeć :p