Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dobrywieczorek:lol: Widze, że Ozzulek troche wstydliwy... może przez te święta;) Podpisuje się pod Tiną:cool3: Quote
dzasta Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ależ Alu piękne foty robisz ja takich nie potrafie chociaż w sumie zawsze można na aparat zwalić :razz: Ale jakieś nowe foty Ozzulca by się przydały :) Ja już dawno go obserwuje w topicu TTB i bardzo mi sie chłopczyk podoba bo uwielbiam takie umaszczenie :loveu: A na chłopa najlepiej mieć własnego laptopa mówie Wam to działa :mad: Zaraz po Dżeziku był to najlepszy zakup w życia :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Tina.Sara']kiedy jakieś nowe foty :cool3::mad:były wczoraj [quote name='Dobcia']Dobrywieczorek:lol: Widze, że Ozzulek troche wstydliwy... może przez te święta;) Podpisuje się pod Tiną:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek wstydliwy ...nie o chyba nie on :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dzasta']Ależ Alu piękne foty robisz ja takich nie potrafie chociaż w sumie zawsze można na aparat zwalić :razz: Ale jakieś nowe foty Ozzulca by się przydały :) Ja już dawno go obserwuje w topicu TTB i bardzo mi sie chłopczyk podoba bo uwielbiam takie umaszczenie :loveu: A na chłopa najlepiej mieć własnego laptopa mówie Wam to działa :mad: Zaraz po Dżeziku był to najlepszy zakup w życia :evil_lol:Witam u Nas:multi: Foty to dzieło przypadku i światła ;)...aż dziś światło paskudne to chwilowo ich brak ....jakoś ostatnio wena mnie odeszła:razz: O laptopiku to myślę ....ale narazie na myśleniu sie kończy;) Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] O laptopiku to myślę ....ale narazie na myśleniu sie kończy;) ja też po cichutku o nim marzę , wolno mi a co :evil_lol: póki co skoczyłam do kompika bo właściciel wybył na urodzinki:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Alka']ja też po cichutku o nim marzę , wolno mi a co :evil_lol: póki co skoczyłam do kompika bo właściciel wybył na urodzinki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za marzenia sie nie płaci a nawet ich nie widać więc jest mała tajemnica;) Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:były wczoraj to dzisiaj już nie mogą być? :cool3: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Tina.Sara'] to dzisiaj już nie mogą być? :cool3::razz:chwilowo odpadam od kompa [quote name='LAZY']Hej kobitki!Hej Polinko:multi: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:chwilowo odpadam od kompa Aaaaaa... no i to wyjaśnia czemu znalazłam was na 4 stronce :p Chciałam ci Alu powiedzieć, że dziś na spacerku Zagraj poznał amstaffa, wygląda zupełnie jak Ozzulec, do złudzenia podobny :lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='mmbbaj']Aaaaaa... no i to wyjaśnia czemu znalazłam was na 4 stronce :p Chciałam ci Alu powiedzieć, że dziś na spacerku Zagraj poznał amstaffa, wygląda zupełnie jak Ozzulec, do złudzenia podobny :lol::razz:i jak Gosieńko ..dało się przeżyć spotkanko;) Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mmbbaj napisał(a):Aaaaaa... no i to wyjaśnia czemu znalazłam was na 4 stronce :p Chciałam ci Alu powiedzieć, że dziś na spacerku Zagraj poznał amstaffa, wygląda zupełnie jak Ozzulec, do złudzenia podobny :lol: a bo Ala dziś z Ozzym była u nas na spacerku zapomniałam powiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Pysia']a on ciągle opowiada znajomym niestworzone historie jakobym ja nawet spała przy kompie :mad: buhahaha, skądś to znam :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:były wczoraj Alu - ale kiedy to było to wczoraj :cool3: Czy Tobie dzisiaj DG też tak wolnochodzi?????????? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Patka']Alu robisz sobie odwyk :)kompa dzielimy na pół ;) no i na spacerku byliśmy [quote name='dbsst']a bo Ala dziś z Ozzym była u nas na spacerku zapomniałam powiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wygadałaś:evil_lol: [quote name='Maga100']buhahaha, skądś to znam :lol: :lol: :lol: bo TZty zawsze wymyślają niestworzone rzeczy [quote name='aga1215']Alu - ale kiedy to było to wczoraj :cool3: Czy Tobie dzisiaj DG też tak wolnochodzi?????????? :angryy: :angryy: :angryy:wczoraj to było coś ok 24 godzin wstecz:p...kolejne dam jutro A dogo mi muli i bardzo mnie to denerwuje Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 aga1215 napisał(a): Czy Tobie dzisiaj DG też tak wolnochodzi?????????? :angryy: :angryy: :angryy: mi chodzi dziś potwoooornie..... My już do wanny wskakujemy i w kimono... Dobranoc nocne Marki :) Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']kolejne dam jutro czyli za 20 minut :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jak Gosieńko ..dało się przeżyć spotkanko;) Jest bardzo łagodny i miły, no i ma normalnych właścicieli, którzy sami dbają o to żeby nie obudziła się w nim agresja. Kiedyś bardzo ich unikałam bo mają psa i sukę i zwykle są razem na spacerach, ale Zagraj jest malutki, pozwoliłam go obejrzeć ;) Suka nie jest kontaktowa, ale pies bardzo miły :lol: No i wiesz....żyjemy :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wygadałaś:evil_lol: uuuuppppppppppppppppsssssssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']mi chodzi dziś potwoooornie..... My już do wanny wskakujemy i w kimono... Dobranoc nocne Marki :):razz:ja też zaraz do myjni [quote name='Kate I Luka']czyli za 20 minut :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:to inne jutro:evil_lol: [quote name='mmbbaj']Jest bardzo łagodny i miły, no i ma normalnych właścicieli, którzy sami dbają o to żeby nie obudziła się w nim agresja. Kiedyś bardzo ich unikałam bo mają psa i sukę i zwykle są razem na spacerach, ale Zagraj jest malutki, pozwoliłam go obejrzeć ;) Suka nie jest kontaktowa, ale pies bardzo miły :lol: No i wiesz....żyjemy :evil_lol:najważniejsze dobrze trafić na normalnych ludzi i takiego psa, cieszę się że pieski się poznały .A Ozzy coraz ładniej chodzi bez smyczy i się pilnuje / oczywiście nie po osiedlu czy ulicy ale na dłuższych spacerkach /Wieczorem też zapinałam go dopiero jak dochodziliśmy do ulicy .Chyba mi chłopak madrzeje:evil_lol: Dobranoc Nocnym Markom Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Gabryjella']Fiu fiu model pierwsza klasa :loveu:mój Modelinek...witaj Gabi [quote name='dbsst']uuuuppppppppppppppppsssssssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::pmasz wybaczone [quote name='paula_z']Bylam tu :cool3: Papa, do jutra :bye:pa pa ;) [quote name='PIKA']Ja tez bylam :evil_lol: Cześc :multi::multi::multi::multi:Witamy Quote
dzasta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Uwielbiam takie foteczki :loveu: No zazdroszcze Ci Alicja bo Dżezik się jako tako słucha ale jak zobaczy sunie to myk myk i juz jest przy niej i wtedy można gardło zedrzeć :p Quote
Recommended Posts