Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
uhhh jak tu bojowo - jakieś agresywne jesteście - jak te WASZE PSY :p

Prawda? :diabloti: Przy Szelmie nawet Weszka zapina terrorystów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Babcie z ozdóbkami też :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj i jak tu się złościć jak tu wpada takie miłe towarzystwo :loveu:

jak mile połechtano moją próżność:cool3:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']alu a moze chcesz jeszcze jednego piesia http://www.allegro.pl/item151729653_oddam_w_dobre_rece.html#photo ale ten opis na allegro jest katastroficzny :D za to pies sprzesliczny :shake:oj ręce można załamać czytając to .....niestety 2 zwierz nie wchodzi w rachubę ...chociaż chciałabym

[quote name='dealer']jak mile połechtano moją próżność:cool3::loveu:

[quote name='Cerber']Dobry wieczór Alu i dobranoc za razem...:multi:hey Luizko

[quote name='BBeta']Wpadłam powiedzieć dobranoc i życzyć szczęśliwego nowego roku :buzi:dziękujemy

[quote name='madzia i medor']Szczęśliwego Nowego Roku:multi: :multi: :multi: :multi:dziękujemy i życzymy wzajemnie:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']alu a moze chcesz jeszcze jednego piesia http://www.allegro.pl/item151729653_oddam_w_dobre_rece.html#photo ale ten opis na allegro jest katastroficzny :D za to pies sprzesliczny
szukam dlaniej tylko i wyłacznie dobrego domu najepiej jak najblirzej aby mogły sie czasami spotkac i aby muj starszy pies mugł ja pokryc

no wiecie co... szkoda nawet komentować... pies suki nie toleruje, ale niech się spotkają do pokrycia...

Doberek Alu, w ostatnim dniu roku :)

Posted

[quote name='Kate I Luka']szukam dlaniej tylko i wyłacznie dobrego domu najepiej jak najblirzej aby mogły sie czasami spotkac i aby muj starszy pies mugł ja pokryc

no wiecie co... szkoda nawet komentować... pies suki nie toleruje, ale niech się spotkają do pokrycia...

Doberek Alu, w ostatnim dniu roku :):multi:witaj .....

no własnie czytając to aż mi się nóż w torebce otwierał ...skąd sie takie cepy i bezmózgowce na świecie biora i na dodatek jeszcze mają psy:angryy:

Posted

[quote name='Alka']Witaj sąsiadko w ten ostatni dzionek starego roku :multi::multi:witam

[quote name='Pysia']Witaj Alu w ostatnie przedpołudnie Starego Roku :multi:
Spełnienia marzeń w Nowym Roku :multi::multi::multi:witaj Pysiu ...i wzajemnie;)

[quote name='Vogue']U nas w ostatni dzien roku sztorm i deszcz!!!!
Jest okropnie:shake:
Dziendoberek Alu!!dzień doberek :multi:

Szkoda że pogoda u Was nie dopisała:cool3:

Wszystkim bywającym w naszej Galeryjce pragnę złożyć w ostatnim dniu Starego Roku życzenia
oby Wam się dobrze działo w Nowym 2007 Roku ....oby okazał się lepszy od tego który odchodzi...

Posted

Daj ludziom wiary...
Idź już Nowy Roku...
Tak mówi Rok Stary...
I znika...z łzą w oku...

Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę,
a Tobie ALICJO życzę:
niechaj wszystko o czym marzysz,
w Nowym Roku się wydarzy

Guest Kamcia_14
Posted

Ile razy Miller sklamal,