Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Życie jest piękne tylko dlaczego czas tak szybko płynie a doba nie ma 48 godzin? Ciągle zadaję sobie to pytanie ;):cool3:oj dla mnie to te 24 stanowczo za mało

[quote name='evaxon']dżemdobry :cool3:ja żem bożem dżem zem jem;)

[quote name='Kate I Luka']mój się kiedyś wkurzył, po jakiejś kłótni, i mi hasło zmienił na logowanie się na dogo :diabloti:
Przychodzę do pracy, odpalam kompa, dogo, a tu nc... Oj, ale byłam :angryy: :angryy: :angryy::angryy:mój mi zagroził ze nam zrobi wejście na hasło do netu a hasło tylko on będzie znał:angryy:

[quote name='zuzolandia']oj Kasiu skad ja znam to psioczenie ;-)...i hasła typu zlikwiduje ten komputer !! zobaczysz !
i tak wiem ze moj tz-k tego nie zrobi heheeh
:evil_lol:mój tylko straszył ale nie odważyłby się :mad::eviltong:

[quote name='zuzolandia']Witanko kochana Alu ;-)...ja tez juz po pracy ;-)....Kasia lata po dogo i swym urlopem ludzi drazni hehehe ;-)......buzioki przesyłamy i miziu miziu dla Ozzulkaaa;-)witaczki buziaczki:multi:

[quote name='dealer']Witam niewitanych:)
faktycznie buro i ponuro a do tego zła jestem jak osa...jak szerszeń prawie....ta pogoda na mnie strasznie działa:shake:

[quote name='Kate I Luka']Witaj Aluś :)

A dziś ja też mam obiadek o normalnej porze :) Mam urlop, i dziś wyjątkowo zmianiam się w superdobrą mamusię dla Gastka i kurę domową - sprzątanie, pranie i gotowanie :) :) :)i tak powinno być

Posted

[quote name='Kate I Luka']mój się kiedyś wkurzył, po jakiejś kłótni, i mi hasło zmienił na logowanie się na dogo :diabloti:
Przychodzę do pracy, odpalam kompa, dogo, a tu nc... Oj, ale byłam :angryy: :angryy: :angryy:

[quote name='Alicjarydzewska']
:angryy:mój mi zagroził ze nam zrobi wejście na hasło do netu a hasło tylko on będzie znał:angryy:

Mojemu TZtowi, nawet taka myśl nie ma prawa przemknąć przez głowę :mad: Za to ja znam wszystkie hasła do jego poczty :p Bo ufać, znaczy kontrolować :eviltong:

Posted

Witaj Alu w ten ponury dzien :cool1:

Pysia napisał(a):
Życie jest piękne tylko dlaczego czas tak szybko płynie a doba nie ma 48 godzin? Ciągle zadaję sobie to pytanie ;)

Albo chociaz 36 :roll: Dodatkowych 6 na spanie i 6 na dogo :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']po teleexpresie poprzegladam;)
Kurcze Aniu .....13.07 2007:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak ja patrzałam to było 13.01 . 2007:razz:......a teraz nie ma żadnej daty:shake:

Mówiłam, że mi się kiełbie we łbie, no jasne, że 13. 01.2007
Za nieregulaminowy podpis czy zdjęcia jest 10 dni aresztu (takżem wyczytała), ale lepiej sprawdźcie, bo ja nie ponoszę odpowiedzialności za swoje słowa, dopóki nie będę sprawna umysłowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

witojcie maniaczki dogo ja mam dosc pogody .... idę wziac kąpiel :cool3:
marzy mi sie słońce i zimno co by tą "rozmemłaność" ze mnie wykurzyła :p

Posted

[quote name='Vectra']cześć mamuś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:witaj wśród żywych

[quote name='beria']Mojemu TZtowi, nawet taka myśl nie ma prawa przemknąć przez głowę :mad: Za to ja znam wszystkie hasła do jego poczty :p Bo ufać, znaczy kontrolować :eviltong:mój TZ nie zna swoich haseł na poczte ....to już to widze jakby poblokował necik:evil_lol:

[quote name='paula_z']Witaj Alu w ten ponury dzien :cool1:

Albo chociaz 36 :roll: Dodatkowych 6 na spanie i 6 na dogo :po tak tak

[quote name='samograj']Mówiłam, że mi się kiełbie we łbie, no jasne, że 13. 01.2007
Za nieregulaminowy podpis czy zdjęcia jest 10 dni aresztu (takżem wyczytała), ale lepiej sprawdźcie, bo ja nie ponoszę odpowiedzialności za swoje słowa, dopóki nie będę sprawna umysłowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:jesu a ja myślałam że mi sie poprzestawiało.....a tak wogóle z twojego banera wlazłam ....do fotosika

[quote name='Kate I Luka']oj a to chyba dewiza mojego upierdliwca :cool3: :cool3: :cool3::evil_lol:

[quote name='Patka']witojcie maniaczki dogo ja mam dosc pogody .... idę wziac kąpiel :cool3:
marzy mi sie słońce i zimno co by tą "rozmemłaność" ze mnie wykurzyła :poj mi też sie marzy kąpiółka ale za godzinke ide z ozzulkiem na psacerek .CZekam na SŁoNECZKO...dużo słoneczka

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Alis :p
Dostaniesz szlaban na Dogo ???? :cool3: :cool3: :cool3:
Czy muszę wkroczyć ? I dziecię do porządku przywołać ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu , nie martw sie on tylko tak straszy ale nie ma takiej mocy która by mnie od dogo zaszlabaniła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ pierwsza wpłata w tym roku to była opłata netu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/
Uciekam na spacerek :razz:

Posted

ooo tak jak u mnie , pierwsza wpłata był za net :evil_lol: TZ sam do banku wyruszył.
On nigdy by się nie odwazył by zablokować mi neta :razz: :razz:
Jak mu marudze że muli i ze kulawe to łącze to widze przerażenie w jego oczach:evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Mojemu TZtowi, nawet taka myśl nie ma prawa przemknąć przez głowę :mad: Za to ja znam wszystkie hasła do jego poczty :p Bo ufać, znaczy kontrolować :eviltong:

bhahahahha :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']No wywaliłam Kubę do myjni:razz:..kompik chwilke mój;)

i ja dorwałam komp :evil_lol:

cześć Alu !:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] pierwsza wpłata w tym roku to była opłata netu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hehe :D U mnie tez :p

Kamuflaz :evil_lol:

Mordzia kochana :loveu: ząbeczki widac :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
pierwsza wpłata w tym roku to była opłata netu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Vectra napisał(a):
ooo tak jak u mnie , pierwsza wpłata był za net

A ja płacę w ostatniej chwili :cool3: Bo mam łącze w prywatnej sieci i dostaję SMSa, że trzeba zapłacić :evil_lol: Ale tak będzie do końca lutego :roll: Co ja zrobię w wynajętym mieszkaniu :-?