Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamabazyla']2006

2007

Oj się postarzało chłopisko od zeszłego roku, nie ma co...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak starość nie radość

[quote name='paula_z']
:loveu: Witajcie Ozzulkowi w Nowym Roku :multi:Witamy

[quote name='tygra']jaka gębulka uśmiechnięta
zadowoleństwo bo wyszalał sie za wszystkie czasy

[quote name='Teklunia']toż to wiosna chyba, a nie środek zimy :crazyeye:to 3 dzień kalendarzowej zimy

[quote name='sota36']Mysmy dzis grzali doopkami kanape, a teraz jedziemy pic do knajpy Zozoli z GUTKIEM!!!!łooo tylko mi sie dzieci nie spijta

[quote name='dealer']Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku:loveu:

dobry wieczór...dochodzę do siebie po niewyspaniu....byliśmy u znajomych ale było....eeee niefajnie z powodu jednej osoby....Dilski podziwiał fajerwerki razem z nami:)ja już przywykłam i jakoś tak mi dobrze w sylwka w domu

[quote name='Kate I Luka']zamyślony przystojniak :)

a ogonek mu przycieliście,czy cuś?....

Witaj Alu w Noworoczny wieczorek... A jakieś zdjęcie Ozzulka z Imprezki Sylwestrowej są?ogonek jest na swoim miejscu a foty mam owszem .....fotelowe:evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']

ozzyyyy ale ci sie klaciora rozrosła :cool3: :evil_lol:Klata na kanarki:p

Posted

cześc Alu w Nowym Roku :multi:

Sporo fotek zapodałaś w ten pierwszy dzionek i super :multi: Ozzulek jest bardzo fotogenicznym psiakiem:loveu:

Posted

[quote name='Alka']cześc Alu w Nowym Roku :multi:

Sporo fotek zapodałaś w ten pierwszy dzionek i super :multi: Ozzulek jest bardzo fotogenicznym psiakiem:loveu::p

[quote name='Vectra']bry wieczorek w Nowym Roku :loveu: :loveu: :loveu::p
Witajcie w noworoczny wieczór:loveu:

Posted

Kuba;-)

nooo obaj obaj niczego sobie - śliczne fotki :klacz: czy mnie sięwydaje czy Ozzy ostatnio znowu mięśnie rozbudował bosko??? :loveu: :loveu: :loveu: Alu wystaw go jeszcze :razz: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']

Kuba;-)

nooo obaj obaj niczego sobie - śliczne fotki :klacz: czy mnie sięwydaje czy Ozzy ostatnio znowu mięśnie rozbudował bosko??? :loveu: :loveu: :loveu: Alu wystaw go jeszcze :razz: :loveu:Ozzulek zmienił swoją budowę troszeczke , ...a z wystawami to nadal otwarty temat;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek zmienił swoją budowę troszeczke , ...a z wystawami to nadal otwarty temat;)

W takim razie dla Ozziego samych "doskonałych" w Nowym Roku :multi:

Posted

Hej Alu i Ozzy
W Nowym 2007 Roku raz jeszcze wszystkiego Najlepszego spelnienia marzen i Alu wystaw Ozulka on jest tali sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej kochani! Bez bicia się przyznaje, ze nie nadrobiłam. Nie mam czasu, a obawiam się, ze w domu z netem może byc krucho, wiec po cichutku z pracy daję znać, ze zyję i życzę Wam wszystkiego naj, naj w tym Nowym Roku!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Witam ...
ja już po pracy i po obiadku :p
Pędzę do innych galerii;)

Alu, byś Ty wiedziała, jak ja Ci tej Twojej pracy zazdroszczę... Ty juz w domu o 14stej po obiadku, a ja wtedy dopiero na półmetku jestem:shake: :shake: :shake: i przez to dopiero teraz zaglądam, i dobry wieczór mówię...

Posted

[quote name='Kate I Luka']Alu, byś Ty wiedziała, jak ja Ci tej Twojej pracy zazdroszczę... Ty juz w domu o 14stej po obiadku, a ja wtedy dopiero na półmetku jestem:shake: :shake: :shake: i przez to dopiero teraz zaglądam, i dobry wieczór mówię...;)możesz zazdrościć pracy ale strony finansowej :shake:...no ale cóż ;)
Tyle ze dla mnie teraz jest ważne by Ozzy nie był zbyt długo sam a Kuba jak wróci ze szkoły też nie pętał sie po pustym domu ...tak więc z 1 muszę być zadowolona ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)możesz zazdrościć pracy ale strony finansowej :shake:...no ale cóż ;)
Tyle ze dla mnie teraz jest ważne by Ozzy nie był zbyt długo sam a Kuba jak wróci ze szkoły też nie pętał sie po pustym domu ...tak więc z 1 muszę być zadowolona ;)

eee, moja tez gównianie płatna... A dyspozycyjna najlepiej jakbym była 24h na dobę...
A co do reszty - świetna mamusia z Ciebie dla chłopców :klacz: :klacz: :klacz: