Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dzien Dobry Alu... wieki mnie nie było... ale kracolek kochany...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 dzieńdoberek!!!Ozzy na tym zdjęciu powyżej, z tą plamką na grzbiecie wygląda jak Haker :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witaj Alu :loveu: Proszę proszę :) Ozulec zaczyna stwierdzać że z Wami nie jest tak źle i zwiewać nie trzeba ;) Chyba że się pogodził juz z losem....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ja tu 3 str. zaległości przeglądam z nadzieją na foty a tu ni ma :placz: ale widziałam że następne dzisiaj :diabloti: a tak poza tym to cześć :cool3: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-).... odwaliłam prace i teraz sie bycze ;-) az do przyszłej niedzieli ;-)....ehehehe mam URLOPPPPPPPPPPP!!!! Buzioki Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-).... odwaliłam prace i teraz sie bycze ;-) az do przyszłej niedzieli ;-)....ehehehe mam URLOPPPPPPPPPPP!!!! Buzioki No to teraz zmiana... Dziś Zuzki latają po foto blogach i się chwalą urlopikiem... A my co? ślinka cieknie, a pracować trzeba :placz: :placz: :placz: Witanko w sobotnie popołudnie... Odrywam się co chwile od porządków... Zupka już się robi, pranko zaraz do powieszenia, podłoga wysycha, Gastuś wyprowadzony... Oj przydałoby się więcej takich sobót w tygodniu i mogłabym startować w konkursie - zadbany dom i rodzinka :eviltong: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='LAZY']Ooo,..Ozzy staję się dojrzałym męzczyzna:)a taki niedawno fajny szczeniaczek był [quote name='dzasta'] Uwielbiam takie foteczki :loveu: No zazdroszcze Ci Alicja bo Dżezik się jako tako słucha ale jak zobaczy sunie to myk myk i juz jest przy niej i wtedy można gardło zedrzeć hi hi ale ja napisalam że jest coraz lepiej to pomyśl jak było ....jak TZ wracał z każdego spaceru cały w nerwach bo Ozzy mu nawial ...oj podnosił adrenalinke ....ale teraz generalnie reaguje na hasło stój czekaj i jak na razie daje to efekty ......co do posłuszeństwa to granice przyzwoitości przekraczał Ozzy na szkoleniu:evil_lol: [quote name='Cerber']dzien Dobry Alu... wieki mnie nie było... ale kracolek kochany...:loveu: witaj Luizko [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!!Ozzy na tym zdjęciu powyżej, z tą plamką na grzbiecie wygląda jak Haker bo Ozzy ma dusze boxiato i może czasem sie uzewnętrznia;) [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Proszę proszę Ozulec zaczyna stwierdzać że z Wami nie jest tak źle i zwiewać nie trzeba ;) Chyba że się pogodził juz z losem....:evil_lol:mówisz że złożył oręż:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']ja tu 3 str. zaległości przeglądam z nadzieją na foty a tu ni ma :placz: ale widziałam że następne dzisiaj :diabloti: a tak poza tym to cześć :cool3:no zaraz będą [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-).... odwaliłam prace i teraz sie bycze ;-) az do przyszłej niedzieli ;-)....ehehehe mam URLOPPPPPPPPPPP!!!! Buzioki ot szczęśliwa istota [quote name='Kate I Luka']No to teraz zmiana... Dziś Zuzki latają po foto blogach i się chwalą urlopikiem... A my co? ślinka cieknie, a pracować trzeba :placz: Witanko w sobotnie popołudnie... Odrywam się co chwile od porządków... Zupka już się robi, pranko zaraz do powieszenia, podłoga wysycha, Gastuś wyprowadzony... Oj przydałoby się więcej takich sobót w tygodniu i mogłabym startować w konkursie - zadbany dom i rodzinka :eviltong:u nas podobnie było a teraz znów bałagan poobiedni w kuchni Wpadłam w przelocie wrzucić Sylwestrowe fotki i arsenał Kuby Quote
Kati Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ale miałam dzisiaj szczęscie trafić na świerzutkie foty. Zazwyczaj musze pół galerii przekopać. Ozzy wygląda jak zawsze - rewelacyjnie, tylko powinnać postarać się o nowy fotel, bo ten jest stanowczo za mały dla Ozzika. Przez to musi spać w takich niewygodnych pozycjach. tylko co on tą łapą robi? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 czesc sis nie no wymiękam nie wiem co powiedzieć normalnie :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Kati']Ale miałam dzisiaj szczęscie trafić na świerzutkie foty. Zazwyczaj musze pół galerii przekopać. Ozzy wygląda jak zawsze - rewelacyjnie, tylko powinnać postarać się o nowy fotel, bo ten jest stanowczo za mały dla Ozzika. Przez to musi spać w takich niewygodnych pozycjach. tylko co on tą łapą robi? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to ci się udało;) jak to co robi .....zasłania się ...wprowadził autocenzurę w galerii:p A fotel ma Ozzyemu kupić Agga:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='dbsst']czesc sis nie no wymiękam nie wiem co powiedzieć normalnie :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :razz:bosz ja nie wiem ...jedna fota a ile radochy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 :angryy:a teraz jade na zakupy ......pa wrócę to będe Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Alu fotelowy Ozzy jest jak zwykle rozbrajający. A a propos zbrojenia :p - Kubuś ma prawdziwą zbrojownię :crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 wowwwwwwwwww zbrojownia imponująca :razz: a Ozzy też imponująco poskładany hahahaha Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witaj Alu! Czy Ozzy pzrechodził jakieś akrobatyczne szkolenie? Quote
asiunia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:bosz ja nie wiem ...jedna fota a ile radochy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej! I ten jezyczek prowokacyjnie wysuniety:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='asiunia']Hej! I ten jezyczek prowokacyjnie wysuniety:evil_lol::evil_lol:on go pokazuje czepialskim:eviltong: [quote name='evaxon']czesc Alu :multi: :roflt: :roflt: :roflt::cool3:no i czego hiha [quote name='AlKil']Witaj Alu! Czy Ozzy pzrechodził jakieś akrobatyczne szkolenie? tak zaczął szkolenie w Julinku ...tylko go wylali [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:o następna rozbawiona [quote name='malawaszka']wowwwwwwwwww zbrojownia imponująca :razz: a Ozzy też imponująco poskładany hahahahaOzzy scyzoryk ......my się zbroimy na wypadek wojny [quote name='HankaRupczewska']Alu fotelowy Ozzy jest jak zwykle rozbrajający. A a propos zbrojenia :p - Kubuś ma prawdziwą zbrojownię :crazyeye: mamy mini arsenał Quote
Tina.Sara Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Boskie :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Łojezu jaka sierotka z Ozulca :loveu::loveu::loveu: Ozorek na wierzchu, łapka zakrywa jajcątka i ta pozycja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś Ty mu Alu zrobiła biedakowi ze się wykaraskać nie moze :mad::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Pysia napisał(a): Łojezu jaka sierotka z Ozulca :loveu::loveu::loveu: Ozorek na wierzchu, łapka zakrywa jajcątka i ta pozycja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś Ty mu Alu zrobiła biedakowi ze się wykaraskać nie moze :mad::evil_lol:jaka sierotka ...ma rodziców ma no więc........ mamabazyla napisał(a):O sylwester był udany :diabloti: oj bardzo udany sylwester:evil_lol: Tina.Sara napisał(a): Boskie :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:na 10 fot 2 się udały Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Malutki klocuszek ;) :loveu: jakie manewry musi wykonac, zeby sie przekrecic :evil_lol: Quote
Recommended Posts