Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leemonca']u nas śniegu nie ma, jest tylko rano:evil_lol:
dzieńdoberek, widzę że tu już sylwestrowo :cool3:rano tysz nie było

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu :)

Jaki śnieg? U nas wiosna :roll:wiosna ...jak mi uszy odpadały z zimna

[quote name='sota36']Kurde Alka - juz Nowy Rok?! Hmmm - znow Sylwestra przespalam....a widzisz śpiochu

[quote name='zuzolandia']Witanko.....widze ze tu sie jakis zwiazek do walki z bezsniegiem zawiązał eheh......;-)......Kobity nie wiecie co dobreeee wiemy Zuzolku......wiosenka

[quote name='Kate I Luka']Cześć Ozzulki i Alutki :)
Jak o śniegu, to ja powiem tak: mam przeczucie, że on już niedaleko śląska :cool3: nooooooo...aa cześć

[quote name='madzia18sosnowiec']a ja bym kciała a nie mam sniega :-( ala u was jest?:roll:nie było

[quote name='Vectra']NIEMA :multi: popruszyło troche ,ale pogroziłam mu paluchem i przestałsypać :diabloti:
tak do soboty byle nie padało potem niech sypie :pgrozij dalej

[quote name='Pysia']Ja tez chyba ze 30 jak pług nie przyjedzie Więc :
Precz ze śniegiem !!Pysia na Prezydenta!!!!!!!!!!

[quote name='PIKA']Czesc rozczochrana Alu :multi:cześć dokuczalska PIKO

[quote name='agabass']ale pomarszczony Ozborn :evil_lol: no proszę ile to skóry w zapasię :lol:chłopak pakuje na zapas

[quote name='Kate I Luka']

[SIZE=5]Wróżka Kasia zaprasza codziennie w godzinach 18:00 - 19:00 na przepowiednie ....

[SIZE=5]
PADA ŚNIEG, PADA ŚNIEG....
wróżko Kasiu ....wykrakałaś

[quote name='Pysia']Zapytam tylko:
Walnąć Ci:mad::mad::lilangel::lilangel::lilangel:Pysia jaka groźna

[quote name='sota36']Gadaja, ze ma dzis spasc w nocy! Telewizornia nie klamie! Bo ja nie patrze na TVP 1i TVP 2 ani na to, gdzie wystepuja ci panowie w dlugich i czarnych sukienkach!żeby tylko gadali

[quote name='sota36']PADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko po jaką cholere
[quote name='MoniŚ']Hej ;)

U nas reaktywacja galerii - zapraszam :)

Nie ma śniegu u nas... :shake: a szkoda, bo zimę uwielbiam :loveu:hey MoniŚ

[quote name='Pysia']Nie zgadzam się !!!!!!!!!!! Na wszelki wypadek nie wychodzę patrzeć :diabloti:ja też wyprułam do okna jak mi Cezary na domofon zadzwonił że jest biało

[quote name='sota36']A gdzie Ala - znow łazi po nocy?teraz piekłam rogale a w nocy chodze z Ozzym .....ok 4-4.30 tak se chłopina ubzdurał

[quote name='majoka']A u nas sypie:eviltong: bawłanka ulepcie

[quote name='MoniŚ']Ja chcę śnieg! :placz:

Zaciągnijcie jakoś do mnie chmury ze śniegiem... :cool1: . Ja chcę prawdziwej zimy, a nie wszędzie szaro :shake: .mus do nas przyjechać i zabrać

Posted

[quote name='PIKA']poleciala straszyć policmajtrow :evil_lol:nieprawda Policsrajtki jeżdżą w nocy :pok 4 nad ranem :eviltong:dziś już wyszłam poczesana:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Pysia na Prezydenta!!!!!!!!!!

Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='MoniŚ']Zabrać, zabrać... ale nie wiem czy te chmury by się zmieściły do samochodu czy coś :evil_lol:

U nas nie pada... zimo, zimo gdzie jesteś? :placz::pna antenke zaczepisz;)

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:czego śmichasz poważna jestem

[quote name='paula_z']Dobry Wieczor uczesana Alu :pwitaj Paula :loveu:, chociaż ty dostrzegłaś mą schludną fryzurkę:evil_lol:

Posted

No, dotelepałam się do Was wreszcie... Straszny młyn dziś miałam w domu, huk roboty, chociaż po świętach raczej odpoczywać się powinno :evil_lol:

To zdjęcie jest przeeleganckie i wszystkomające :evil_lol:

Ozzy wygląda tu jak malutki hipopotamek, który dopiero uczy się chodzić i jeszcze łapy mu się plączą :evil_lol: :loveu:

Posted

czego śmichasz poważna jestem

No to ja Wam sój program przedstawiam :)
1. W kazdym domu ma być pies ( lub suka ;) )
2. Każdy musi o psa dbać ( lub o suke)
3. Kazdy musi minimum wychodzić z psem na 2 godz. spaceru ( lub z suką)\
Nad resztą się zastanowię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']No, dotelepałam się do Was wreszcie... Straszny młyn dziś miałam w domu, huk roboty, chociaż po świętach raczej odpoczywać się powinno :evil_lol:

To zdjęcie jest przeeleganckie i wszystkomające :evil_lol:

Ozzy wygląda tu jak malutki hipopotamek, który dopiero uczy się chodzić i jeszcze łapy mu się plączą :evil_lol: :loveu::evil_lol::evil_lol:hipopotamek:razz:
Ja dziś wzięłam się za sprzątanie i pomyślał by kto że przed swiętami sprzątanie generalne było:cool3:

[quote name='Pysia']No to ja Wam sój program przedstawiam :)
1. W kazdym domu ma być pies ( lub suka ;) )
2. Każdy musi o psa dbać ( lub o suke)
3. Kazdy musi minimum wychodzić z psem na 2 godz. spaceru ( lub z suką)\
Nad resztą się zastanowię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki ..jestem ZA:p

[quote name='Cerber']dobry wieczór Alu...

hihihihihihihi ale hipcio z iego..., hoihihihihihihihihihihihihija też koffam tą fotkę

A tu wyczekiwany .........śpiący Ozzy'rys:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Ala, przyznaj się, ulepiłaś go z masy solnej, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z ciasta na rogale;)

[quote name='PIKA']Ooooo jajeczka :multi::evil_lol:jak wszędzie jajka to i u nas mus żeby były;)

Posted

[quote name='zuzolandia']
.jajeczkowy standardzik ;-)

.hmmmmmm intrygujaca foteczka ..Ozulek na scianie ? na szafie ? w powietrzu ..niesiony promieniem słoneczka ;-)...???Ozzy joga lewituje:p

[quote name='sota36']Powoli zamykamy 2006 rok ...jajcarsko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamykamy a może otwieramy kolejny .....jajcarski sezon;)

Dobranoc ....bo jeden Ozzulek wie czy pójdziemy znów Policje o 4 rano podrywać ....bosz jak oni mnie za włóczęgostwo zamkną :cool3:

Posted

jak wszędzie jajka to i u nas mus żeby były;)

ale to nie te świeta :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'];)

Dobranoc ....bo jeden Ozzulek wie czy pójdziemy znów Policje o 4 rano podryać ....bosz jak oni mnie za włóczęgoswo zamkną :cool3:

co Ty Rydzewska bredzisz? :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pgimnastykuje się
jutro jak wrócę z pracy to wrzucę reszte fotek a teraz idę spać bo jeśli Ozzy znów się wybierze o 4 na spacer to musze się jakoś oporządzić bo jak mnie panowie policjanci znów zobacza taką niepoczesaną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: