PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 sota36 napisał(a):A gdzie Ala - znow łazi po nocy? poleciala straszyć policmajtrow :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='leemonca']u nas śniegu nie ma, jest tylko rano:evil_lol: dzieńdoberek, widzę że tu już sylwestrowo :cool3:rano tysz nie było [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu :) Jaki śnieg? U nas wiosna :roll:wiosna ...jak mi uszy odpadały z zimna [quote name='sota36']Kurde Alka - juz Nowy Rok?! Hmmm - znow Sylwestra przespalam....a widzisz śpiochu [quote name='zuzolandia']Witanko.....widze ze tu sie jakis zwiazek do walki z bezsniegiem zawiązał eheh......;-)......Kobity nie wiecie co dobreeee wiemy Zuzolku......wiosenka [quote name='Kate I Luka']Cześć Ozzulki i Alutki :) Jak o śniegu, to ja powiem tak: mam przeczucie, że on już niedaleko śląska :cool3: nooooooo...aa cześć [quote name='madzia18sosnowiec']a ja bym kciała a nie mam sniega :-( ala u was jest?:roll:nie było [quote name='Vectra']NIEMA :multi: popruszyło troche ,ale pogroziłam mu paluchem i przestałsypać :diabloti: tak do soboty byle nie padało potem niech sypie :pgrozij dalej [quote name='Pysia']Ja tez chyba ze 30 jak pług nie przyjedzie Więc : Precz ze śniegiem !!Pysia na Prezydenta!!!!!!!!!! [quote name='PIKA']Czesc rozczochrana Alu :multi:cześć dokuczalska PIKO [quote name='agabass']ale pomarszczony Ozborn :evil_lol: no proszę ile to skóry w zapasię :lol:chłopak pakuje na zapas [quote name='Kate I Luka'] [SIZE=5]Wróżka Kasia zaprasza codziennie w godzinach 18:00 - 19:00 na przepowiednie .... [SIZE=5] PADA ŚNIEG, PADA ŚNIEG....wróżko Kasiu ....wykrakałaś [quote name='Pysia']Zapytam tylko: Walnąć Ci:mad::mad::lilangel::lilangel::lilangel:Pysia jaka groźna [quote name='sota36']Gadaja, ze ma dzis spasc w nocy! Telewizornia nie klamie! Bo ja nie patrze na TVP 1i TVP 2 ani na to, gdzie wystepuja ci panowie w dlugich i czarnych sukienkach!żeby tylko gadali [quote name='sota36']PADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko po jaką cholere [quote name='MoniŚ']Hej ;) U nas reaktywacja galerii - zapraszam :) Nie ma śniegu u nas... :shake: a szkoda, bo zimę uwielbiam :loveu:hey MoniŚ [quote name='Pysia']Nie zgadzam się !!!!!!!!!!! Na wszelki wypadek nie wychodzę patrzeć :diabloti:ja też wyprułam do okna jak mi Cezary na domofon zadzwonił że jest biało [quote name='sota36']A gdzie Ala - znow łazi po nocy?teraz piekłam rogale a w nocy chodze z Ozzym .....ok 4-4.30 tak se chłopina ubzdurał [quote name='majoka']A u nas sypie:eviltong: bawłanka ulepcie [quote name='MoniŚ']Ja chcę śnieg! :placz: Zaciągnijcie jakoś do mnie chmury ze śniegiem... :cool1: . Ja chcę prawdziwej zimy, a nie wszędzie szaro :shake: .mus do nas przyjechać i zabrać Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='PIKA']poleciala straszyć policmajtrow :evil_lol:nieprawda Policsrajtki jeżdżą w nocy :pok 4 nad ranem :eviltong:dziś już wyszłam poczesana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MoniŚ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zabrać, zabrać... ale nie wiem czy te chmury by się zmieściły do samochodu czy coś :evil_lol: U nas nie pada... zimo, zimo gdzie jesteś? :placz: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pysia na Prezydenta!!!!!!!!!! Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='MoniŚ']Zabrać, zabrać... ale nie wiem czy te chmury by się zmieściły do samochodu czy coś :evil_lol: U nas nie pada... zimo, zimo gdzie jesteś? :placz::pna antenke zaczepisz;) [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:czego śmichasz poważna jestem [quote name='paula_z']Dobry Wieczor uczesana Alu :pwitaj Paula :loveu:, chociaż ty dostrzegłaś mą schludną fryzurkę:evil_lol: Quote
Behemot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No, dotelepałam się do Was wreszcie... Straszny młyn dziś miałam w domu, huk roboty, chociaż po świętach raczej odpoczywać się powinno :evil_lol: To zdjęcie jest przeeleganckie i wszystkomające :evil_lol: Ozzy wygląda tu jak malutki hipopotamek, który dopiero uczy się chodzić i jeszcze łapy mu się plączą :evil_lol: :loveu: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] czego śmichasz poważna jestem No to ja Wam sój program przedstawiam :) 1. W kazdym domu ma być pies ( lub suka ;) ) 2. Każdy musi o psa dbać ( lub o suke) 3. Kazdy musi minimum wychodzić z psem na 2 godz. spaceru ( lub z suką)\ Nad resztą się zastanowię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dobry wieczór Alu... hihihihihihihi ale hipcio z iego..., hoihihihihihihihihihihihihi Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Behemot']No, dotelepałam się do Was wreszcie... Straszny młyn dziś miałam w domu, huk roboty, chociaż po świętach raczej odpoczywać się powinno :evil_lol: To zdjęcie jest przeeleganckie i wszystkomające :evil_lol: Ozzy wygląda tu jak malutki hipopotamek, który dopiero uczy się chodzić i jeszcze łapy mu się plączą :evil_lol: :loveu::evil_lol::evil_lol:hipopotamek:razz: Ja dziś wzięłam się za sprzątanie i pomyślał by kto że przed swiętami sprzątanie generalne było:cool3: [quote name='Pysia']No to ja Wam sój program przedstawiam :) 1. W kazdym domu ma być pies ( lub suka ;) ) 2. Każdy musi o psa dbać ( lub o suke) 3. Kazdy musi minimum wychodzić z psem na 2 godz. spaceru ( lub z suką)\ Nad resztą się zastanowię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki ..jestem ZA:p [quote name='Cerber']dobry wieczór Alu... hihihihihihihi ale hipcio z iego..., hoihihihihihihihihihihihihija też koffam tą fotkę A tu wyczekiwany .........śpiący Ozzy'rys:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A tu wyczekiwany .........śpiący Ozzy'rys:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, przyznaj się, ulepiłaś go z masy solnej, prawda? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Behemot']Ala, przyznaj się, ulepiłaś go z masy solnej, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z ciasta na rogale;) [quote name='PIKA']Ooooo jajeczka :multi::evil_lol:jak wszędzie jajka to i u nas mus żeby były;) Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 .jajeczkowy standardzik ;-) .hmmmmmm intrygujaca foteczka ..Ozulek na scianie ? na szafie ? w powietrzu ..niesiony promieniem słoneczka ;-)...??? Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Powoli zamykamy 2006 rok ...jajcarsko! Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='zuzolandia'] .jajeczkowy standardzik ;-) .hmmmmmm intrygujaca foteczka ..Ozulek na scianie ? na szafie ? w powietrzu ..niesiony promieniem słoneczka ;-)...???Ozzy joga lewituje:p [quote name='sota36']Powoli zamykamy 2006 rok ...jajcarsko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamykamy a może otwieramy kolejny .....jajcarski sezon;) Dobranoc ....bo jeden Ozzulek wie czy pójdziemy znów Policje o 4 rano podrywać ....bosz jak oni mnie za włóczęgostwo zamkną :cool3: Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] jak wszędzie jajka to i u nas mus żeby były;) ale to nie te świeta :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'];) Dobranoc ....bo jeden Ozzulek wie czy pójdziemy znów Policje o 4 rano podryać ....bosz jak oni mnie za włóczęgoswo zamkną :cool3: co Ty Rydzewska bredzisz? :crazyeye::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 AAAAAAAAAAAaa jak pięknieee!!:loveu: :loveu: :loveu: ja sie nadziwic nie moge, ze jego kregosłup nie boli od takiego spania :cool3: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mamuśka to powiedz ładnie panom policmajstrą "dzieńdobry" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pgimnastykuje się jutro jak wrócę z pracy to wrzucę reszte fotek a teraz idę spać bo jeśli Ozzy znów się wybierze o 4 na spacer to musze się jakoś oporządzić bo jak mnie panowie policjanci znów zobacza taką niepoczesaną:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: nie możesz iść niepoczesana bo mandat Ci wlepią za to że straszysz :evil_lol: Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Pysia']No to ja Wam sój program przedstawiam :) 1. W kazdym domu ma być pies ( lub suka ;) ) 2. Każdy musi o psa dbać ( lub o suke) 3. Kazdy musi minimum wychodzić z psem na 2 godz. spaceru ( lub z suką)\ Nad resztą się zastanowię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja mama nie może mieć i basta!!!! :mad::mad::mad: Alu,dziękuję za jajeczka :buzi: Quote
Kati Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale Ozzulec wygimnastykowany :lol: Super pies :loveu: Quote
alive Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] pełen relaks!!! :lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='barbara.h']moja mama nie może mieć i basta!!!! :mad::mad::mad: Alu,dziękuję za jajeczka :buzi: A czemu to nie może? :mad::mad::mad: Witaj Alu :multi: I znowu mi jajkami machasz przed oczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts