pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cóż za wygimnastykowany chłopak! A posłanie leży gdzieśtam zapomniane :cool3: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='PIKA']ale to nie te świeta :evil_lol: co Ty Rydzewska bredzisz? :crazyeye::evil_lol::razz:każde świeta są dobre Nic nie bredze tylko piszę prawdę ....no i czasami mi klawiaturka szwankuje [quote name='madzia18sosnowiec'] AAAAAAAAAAAaa jak pięknieee!!:loveu: :loveu: :loveu: ja sie nadziwic nie moge, ze jego kregosłup nie boli od takiego spania :cool3:pies-guma [quote name='Vectra']Mamuśka to powiedz ładnie panom policmajstrą "dzieńdobry" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ...to wtedy na bank mnie wylegitymują [quote name='barbara.h']nie możesz iść niepoczesana bo mandat Ci wlepią za to że straszysz :evil_lol:myślisz .....ide do fryzjera [quote name='barbara.h']moja mama nie może mieć i basta!!!! :mad::mad::mad: Alu,dziękuję za jajeczka :buzi: czemu mama nie może mieć pesa [quote name='Kati']Ale Ozzulec wygimnastykowany :lol: Super pies :loveu:dusza sportowca [quote name='alive']pełen relaks!!! :lol:Ozzy ma solare na dywaniku [quote name='Pysia']A czemu to nie może? :mad::mad::mad: Witaj Alu :multi: I znowu mi jajkami machasz przed oczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czym ci machać?? [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cóż za wygimnastykowany chłopak! A posłanie leży gdzieśtam zapomniane :cool3:posłanie jest dla mnie jak spadne w nocy z wyrka Witajcie!!!!!!!!! ja już byłam ostatni dzień w pracy w starym roku...dziecków sztuk 4 pań nauczycielek sztuk 4 , sztuk dyrekcji 2 ,sztuk kuchni 2, sztuk salowych 4, sztuk woźny 1.............dużo nas było Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o rany ...to wtedy na bank mnie wylegitymują sie wtedy powolaj na znajomosci - wiadomo - Wiaderka! Tez skorzystaj z "fabryki kolesiow"! Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej Alu! To dobrze, ze mialas dzisiaj luzik w pracy:p A u was skonczylo sie Boze Narodzenie i zaczyna sie juz Wielkanoc:eviltong: Jajecznie u was! Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 o matko :cool3: rzeczywiście Wielkanocnie się u Was robi :evil_lol: Jajka dominują:lol: Cześć Alicjo! :multi: Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moniś napisał(a): :evil_lol: Jajka dominują:lol: czyli normy unijne sa spelnione:)! Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='sota36']Nieekonomicznie!!!!:razz:ale jak miło i gwarnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']sie wtedy powolaj na znajomosci - wiadomo - Wiaderka! Tez skorzystaj z "fabryki kolesiow"!:pto jak będą chcieli spisać to zadzwonie do Was;) [quote name='Magda_Miki']Hej Alu! To dobrze, ze mialas dzisiaj luzik w pracy:p A u was skonczylo sie Boze Narodzenie i zaczyna sie juz Wielkanoc:eviltong: Jajecznie u was!oj luzik w pracy wskazany.... Bardzo fajnie tak wszystkie święta naraz bo by przy jednorazowych nakładach finansowych poszło;) A gnojki latają po podwórku i strzelają petardami :angryy:zajoba można dostać :diabloti:......połowa z nich to dopłaty z opieki społecznej dostaje i darmowe obiady w przedszkolach i szkolach a na petardy żeby se raz sru w powietrze zrobić mają ......:angryy: Quote
MoniŚ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzień dobry ;) Chyba podziałało to przewożenie chmur na antenie :roll: . Spadł dzisiaj w nocy śnieg :D Quote
bigos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ...i straszą gnojki nasze stwory:placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A gnojki latają po podwórku i strzelają petardami :angryy:zajoba można dostać :diabloti:......połowa z nich to dopłaty z opieki społecznej dostaje i darmowe obiady w przedszkolach i szkolach a na petardy żeby se raz sru w powietrze zrobić mają ......:angryy: zabij!!! Och, jak ja bym co niektorym .... Quote
Magda Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] oj luzik w pracy wskazany.... Bardzo fajnie tak wszystkie święta naraz bo by przy jednorazowych nakładach finansowych poszło;) Hmmm.....trzeba o tym pomyslec. Tylko co na to Kosciol?:diabloti: Quote
BoJa2 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześć.Szkoda że na dworze się zrobiła ciapryka:p bo by się Dulka chetnie z Ozzym pobawiła,a tak to doopa:p Dzisiaj o mało co a miałabyś nieproszonych gości:evil_lol: (ja Plus Dulka)Bo w końcu uległam prośbom pana od kurczków(wiesz którego:roll: )i zasmyczyłam Dulkę na targ;) a smyczyłam ją od Waszego mostu,bo ta małpa ciągnęła do Ozzego!!Tak więc czekamy na świeży i mało mokry śnieżek i na spacerek z Wami:lol: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Mówię po cichutku dzień doberek Alu!!!:loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='MoniŚ']Dzień dobry ;) Chyba podziałało to przewożenie chmur na antenie :roll: . Spadł dzisiaj w nocy śnieg :Da widzisz jaki dobry pomysł [quote name='bigos']...i straszą gnojki nasze stwory:placz::placz::placz:Ozzy już jest nerwowy bo mu przeszkadzają spać [quote name='sota36']zabij!!! Och, jak ja bym co niektorym ....a mam czym;) [quote name='Magda_Miki']Hmmm.....trzeba o tym pomyslec. Tylko co na to Kosciol?:diabloti:hmmmm...jakoś nimi to się nie przejmuję;) [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć.Szkoda że na dworze się zrobiła ciapryka:p bo by się Dulka chetnie z Ozzym pobawiła,a tak to doopa:p Dzisiaj o mało co a miałabyś nieproszonych gości:evil_lol: (ja Plus Dulka)Bo w końcu uległam prośbom pana od kurczków(wiesz którego:roll: )i zasmyczyłam Dulkę na targ;) a smyczyłam ją od Waszego mostu,bo ta małpa ciągnęła do Ozzego!!Tak więc czekamy na świeży i mało mokry śnieżek i na spacerek z Wami:lol::pno proszę to chociaż Dusia pamięta drogę do Ozzulka ...no to czekamy na odwiedzinki i na świezy śnieżek Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='AlKil']Mówię po cichutku dzień doberek Alu!!!:loveu::razz:a dlaczego po cichutku;) Quote
leemonca Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a ja mówię bardzo głośno:DZIEŃ DOBRY :laola: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Witajcie!!!!!!!!! ja już byłam ostatni dzień w pracy w starym roku...dziecków sztuk 4 pań nauczycielek sztuk 4 , sztuk dyrekcji 2 ,sztuk kuchni 2, sztuk salowych 4, sztuk woźny 1.............dużo nas było Buahahahahaha widzę że miałaś pracowity dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Heloł babo! Będę wredna i powiem:cała strona i ani jednej foty!:eviltong: Quote
Anja33 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Alus Cezary Kuba Ozzy Wszystkich Najlepsiejszych Chwil w Nowym 2007 roku Niech Szczescie Wam dopisuje Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 LAZY napisał(a):Heloł babo! Będę wredna i powiem:cała strona i ani jednej foty!:eviltong: Noż Alicjo ! Ja myślę dokładnie tak samo, jak Paulina :roll: A nie myślisz, że chętnie zobaczyłabym własne dzieciąteczko ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 LAZY napisał(a):Heloł babo! Będę wredna i powiem:cała strona i ani jednej foty!:eviltong: A ja że wredna jestem to powiem ze wysilam się ostatnio codziennie a Ty Alu coś opylasz się :mad: Dawaj foty choćby na fotelu ;) Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 LAZY napisał(a):Heloł babo! Będę wredna i powiem:cała strona i ani jednej foty!:eviltong: Pysia napisał(a):A ja że wredna jestem to powiem ze wysilam się ostatnio codziennie a Ty Alu coś opylasz się :mad: Dawaj foty choćby na fotelu ;) No wlasnie! Leniuszku!!!! Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='leemonca']a ja mówię bardzo głośno:DZIEŃ DOBRY :laola::multi::multi::multi:DZIEŃ DOBRY [quote name='Pysia']Buahahahahaha widzę że miałaś pracowity dzień :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops:bardzo [quote name='LAZY']Heloł babo! Będę wredna i powiem:cała strona i ani jednej foty!:eviltong:no patrz zapisały mi całą stronę:evil_lol: [quote name='tygra']właśnie - nowych fotek chcemyale macie zachcianki [quote name='Anka12'] Alus Cezary Kuba Ozzy Wszystkich Najlepsiejszych Chwil w Nowym 2007 roku Niech Szczescie Wam dopisuje DZIĘKUJEMY [quote name='HankaRupczewska']Noż Alicjo ! Ja myślę dokładnie tak samo, jak Paulina :roll: A nie myślisz, że chętnie zobaczyłabym własne dzieciąteczko ? :evil_lol:oj teściowo moja koffana ...dla ciebie wszystko [quote name='Pysia']A ja że wredna jestem to powiem ze wysilam się ostatnio codziennie a Ty Alu coś opylasz się :mad: Dawaj foty choćby na fotelu ;)bo ty masz urlop a ja pracuje [quote name='sota36']No wlasnie! Leniuszku!!!!:placz: no i znów nie mam kiedy pozagladać do Was .....kuchnia mnie wciagnęła...... Dobra na szybko kilka fotek :ppowtwór Quote
Recommended Posts