zuzolandia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witanko ;-)..kochaniutka .... No tak w koncu wypuscili Ozulka na dwor hehe...trzeba rozprostowac kosci heeh. Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dzisiejszy Ozzy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee powiem tak ALE ŁAMAGA buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaa Quote
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 haha o qrcze ale fajowe Ozzulkowodzieckowe foty :multi: Quote
beria Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brawo Ozzy :multi: Moja teściowa źle się ostatnio czuła, bo na serce choruje, więc podzieliłam się z nią świątecznym żarciem, nawet gąski nie pożałowałam :cool1: TZ wykonywał obowiązki kuriera, a ja nie przeszkadzałam teściowej w odpoczynku :p Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zawsze znajdzie się sposób żebypostawić na swoim i rozwalić się na fotelu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teściowa się nie przejmuj-one tak maja-zawsze marudzą:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Do Towarzystwa Opieki nad ...Ludzmi Pragne doniesc, aczkolwiek sie brzydze, ze u niejakiej Alicji R. z Rybnika mieszka astman. Jest to pies bardzo, bardzo agresywny, jak na prawdziwego astmana przystalo stanowi on zagrozenie dla ludzi. Zagrozenie to polegana tym, ze co dzien wykorzystuje swoja tajna bron - zalizowuje Ludzi tragicznie.Jest to bardzo niebezpieczne, gdzy w czasie tego buziakowego ataku, ludzie sie smieja i moze to prowadzic do zawalow serca! Dlatego prosze Towarzystwo Opieki na Ludzni do dokladnego zbadania spawy, powiadomienie odpowiednich wladz, gdzy jako obywatel IV RP musze dbac o to, by zylo sie tu bezpiecznie! A takowe psy za zagozeniem!!! Przesylam dowody w sprawie. Prosze, by Towarzystwo zwrocilo uwage, ze na zalaczonych zdjeciach widac owego "calusnie mordujacego" astnama i DZIECKO - malutkie, bezbronne i calkowicie zaslinione przez tego potffffora! Jednoczesnie bardzo prosze, by moje dane pozostaly anonimowe, bo jestem pewna, ze jak owa opiekunka tego psa sie dowie, ze donioslam (czego sie brzydze) to przyjedzie z tym zwierzem i tez mnie pozre (nie jestem pewna, czy Ona czy pies, ale i taksie boje!) dZIEKUJE I PRZEPRASZAM, ZE DONOSZE (ALE DALEJ SIE TEGO BRZYDZE). anonim, Gall Anonim O prosze! I jeszcze - na"beszczela" To biedne dziecko! Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 sota36 - :megagrin::megagrin::megagrin::klacz::klacz::klacz: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dziendoberek w słoneczny dzionek kochaniutka ;-) Co ja widze ...donos ;-).....choc tak w sumie to zgadzam sie z tym Anonimem...Galem Anonimem..gdziez jego martini ??? wstrzasniete nie mieszane co ?? Buzioki dla Całusnika Ozzullkaa ;-) Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany przecie ja dopiero dziś usiadłam do kompika .....to one tyle napisały:placz: ja sie pytam kto to te ONE???:evil_lol: sota jestes moim idolem:loveu: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 HankaRupczewska napisał(a)::shake:Alusiu, moja najukochańsza ! Synek grzeczny był zapewne ( wsaystjkie mamusie swoich zynków wad nie postregają ), Pamiętaj Aluś minm wszystko chłopcy zachowują się cyklicznie. Jak był zbyt grzeczny - to po świętach musi być przeciwwaga, Wtedy - zakładajac sytuację hipotetycznie 0 należy miejsce wsapólnego pobytu opuścić. Na przykład do jakijś Galerii na ekskluzywne zakupy ... Tylko dlaczego j cI TO WSZYSTKO PISZĘ ???? :shake: POPRAWIŁAM BO POST BYŁ SKRÓTEM MYŚLOWYM . A teraz to niemodne :diabloti: Pysia napisał(a):Haniu ja nie chcę być wscibska ale czy Ty aby nie za duzo wypiłaś ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i nadal nic z tego nie wiem ....mimo to pozdrawiam serdecznie;) Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 barbara.h napisał(a):ooo,Ozulec ma jeszcze zapas skóry!! to może dalej świętować :evil_lol::evil_lol: boziu,przecież to pies morderca,ratujcie to biedne dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad:taaaa a kto uratuje psa przed dzieckiem:razz: zuzolandia napisał(a): Witanko ;-)..kochaniutka .... No tak w koncu wypuscili Ozulka na dwor hehe...trzeba rozprostowac kosci heeh.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świnto racja:pwitaj zuzalkowa rodzinko dbsst napisał(a):eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee powiem tak ALE ŁAMAGA buuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahhaa:placz:łama ga .......bo go nie ma kto pomasować Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 evaxon napisał(a):haha o qrcze ale fajowe Ozzulkowodzieckowe foty :multi: :pudało się cosik cyknąć choć nie było łatwo beria napisał(a): Brawo Ozzy :multi: Moja teściowa źle się ostatnio czuła, bo na serce choruje, więc podzieliłam się z nią świątecznym żarciem, nawet gąski nie pożałowałam :cool1: TZ wykonywał obowiązki kuriera, a ja nie przeszkadzałam teściowej w odpoczynku :p:razz:oj ja też bym wolała kurierem ale mam za blisko więc nie wypadało nie iść bigos napisał(a)::evil_lol:Zawsze znajdzie się sposób żebypostawić na swoim i rozwalić się na fotelu A teściowa się nie przejmuj-one tak maja-zawsze marudzą:diabloti::evil_lol::evil_lol:Ozzy ma swoje sposoby sota36 napisał(a): Do Towarzystwa Opieki nad ...Ludzmi Pragne doniesc, aczkolwiek sie brzydze, ze u niejakiej Alicji R. z Rybnika mieszka astman. Jest to pies bardzo, bardzo agresywny, jak na prawdziwego astmana przystalo stanowi on zagrozenie dla ludzi. Zagrozenie to polegana tym, ze co dzien wykorzystuje swoja tajna bron - zalizowuje Ludzi tragicznie.Jest to bardzo niebezpieczne, gdzy w czasie tego buziakowego ataku, ludzie sie smieja i moze to prowadzic do zawalow serca! Dlatego prosze Towarzystwo Opieki na Ludzni do dokladnego zbadania spawy, powiadomienie odpowiednich wladz, gdzy jako obywatel IV RP musze dbac o to, by zylo sie tu bezpiecznie! A takowe psy za zagozeniem!!! Przesylam dowody w sprawie. Prosze, by Towarzystwo zwrocilo uwage, ze na zalaczonych zdjeciach widac owego "calusnie mordujacego" astnama i DZIECKO - malutkie, bezbronne i calkowicie zaslinione przez tego potffffora! Jednoczesnie bardzo prosze, by moje dane pozostaly anonimowe, bo jestem pewna, ze jak owa opiekunka tego psa sie dowie, ze donioslam (czego sie brzydze) to przyjedzie z tym zwierzem i tez mnie pozre (nie jestem pewna, czy Ona czy pies, ale i taksie boje!) dZIEKUJE I PRZEPRASZAM, ZE DONOSZE (ALE DALEJ SIE TEGO BRZYDZE). anonim, Gall Anonim O prosze! I jeszcze - na"beszczela" To biedne dziecko! :mad:JOLUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bigos napisał(a):sota36 - :megagrin::megagrin::megagrin::klacz::klacz::mad: zuzolandia napisał(a):Dziendoberek w słoneczny dzionek kochaniutka ;-) Co ja widze ...donos ;-).....choc tak w sumie to zgadzam sie z tym Anonimem...Galem Anonimem..gdziez jego martini ??? wstrzasniete nie mieszane co ?? Buzioki dla Całusnika Ozzullkaa wytrzachało się :angryy::evil_lol: dealer napisał(a):ja sie pytam kto to te ONE???:evil_lol: sota jestes moim idolem:loveu::cool3:no ONE to ...........ONE Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 aaa ONE no tak...ze tez sie od razu nie domysliłam:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:taaaa a kto uratuje psa przed dzieckiem:razz: :evil_lol: no, stad to obrzydliwe zawiadomienie! Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Sota :evil_lol::evil_lol: dobre dobre :evil_lol::evil_lol: uprzejmnie donosze :evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):Sota :evil_lol::evil_lol: dobre dobre :evil_lol::evil_lol: uprzejmnie donosze :evil_lol::evil_lol:........ chociaż sie brzydzę ...oczywiście:evil_lol: Quote
Magda Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hej Alu! No co ja tu widze:crazyeye: Ja sie bojam i sobie ide..........:scared: A ksiazke juz przeczytalam wczoraj i poryczalam sie jak gloopia:placz::placz: Quote
Agga Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicja no to jak wytłumaczysz to, że Ozzy jest Dj_ejem??? Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć pomarszczony Ozzulku :loveu: :loveu: :loveu: I cześć szczęśliwa Alu kończąca pracę wcześnie i jedząca obiadek o normalnej porze .... zazdroszczę:-( :-( :-( Quote
sota36 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a):Cześć pomarszczony Ozzulku :loveu: :loveu: :loveu: I cześć szczęśliwa Alu kończąca pracę wcześnie i jedząca biadek o normalnej porze .... zazdroszczę:-( :-( :-( zmarszczak! Zmarszczak! Alka - szarpnij sie dla niego na jakis krem z Q10 albo co inkszego! Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 sota36 :klacz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu jak to nie ma go kto pomasowac JA jestem i czekam na WAS:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ozzy tu wygląda jak jakiś rozwścieczony goryl :evil_lol: :oops: Cześć gaduły ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ala to zdjecie przed czy po swietach?:eviltong: Quote
Recommended Posts