Tina.Sara Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a u nas już śnieg :cool3: a tak ogólnie to cześć :) Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Gdzie śnieg? Jaki śnieg :crazyeye: Ja nie chcę śniegu !! Śnieg ma być tylko w górach !! Ja nie chcę odśnieżać podwórka :placz: Quote
Gosiek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 uuuu ileż cytować 1 foteczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to i ja sobie ja zacytuję, a co.... śliczne kolorki :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie śnieg? Jaki śnieg :crazyeye: Ja nie chcę śniegu !! Śnieg ma być tylko w górach !! Ja nie chcę odśnieżać podwórka :placz: a ja mam ze 30 metrów drogi do odśnieżania :placz::placz: wrazie jak zasypie :placz: PRECZ ZE ŚNIEGIEM :mad::mad: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 bonita napisał(a):Dzień Doberek:multi: Ja już z życzonkami wpadam, bo Wiesz jak to Z tym naszym kompem jest:shake: . więc Wszystkiego Najlepsiejszego w Nowym Roku dla Ciebie i Ozulka od naszej bandy fafli:evil_lol: Pozdrowionka:loveu::pdziękujemy dziękujemy a kompikowi życzymy powrotu do zdrowia Vectra napisał(a):cześć mamuśka ,a u mnie zaczoł śnieg pruszyć :( i bardzo ,ale to bardzo nie dobrze bo mi wsie plany pokrzyżuje :(stopnieje śnieżek nie martwij się bigos napisał(a):Wszystkiego dobrego na Nowy Rok:p :multi:dziękujemy Tina.Sara napisał(a):a u nas już śnieg :cool3: a tak ogólnie to cześć :)cześć;)...oj mnie śnieg nie cieszka Pysia napisał(a):Gdzie śnieg? Jaki śnieg :crazyeye: Ja nie chcę śniegu !! Śnieg ma być tylko w górach !! Ja nie chcę odśnieżać podwórka :placz:wprawdzie ja nie mam podwórka ale śniegu nie chce Gosiek napisał(a):uuuu ileż cytować 1 foteczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to i ja sobie ja zacytuję, a co.... śliczne kolorki :loveu::loveu::loveu: witaj Gosiaczku:multi: Vectra napisał(a):a ja mam ze 30 metrów drogi do odśnieżania :placz::placz: wrazie jak zasypie :placz: PRECZ ZE ŚNIEGIEM :mad::mad:kup pługa Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 u nas śniegu nie ma, jest tylko rano:evil_lol: dzieńdoberek, widzę że tu już sylwestrowo :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witaj Alu :) Jaki śnieg? U nas wiosna :roll: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kurde Alka - juz Nowy Rok?! Hmmm - znow Sylwestra przespalam.... Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witanko;-).....widze ze tu sie jakis zwiazek do walki z bezsniegiem zawiązał eheh......;-)......Kobity nie wiecie co dobreeee ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Ozzulki i Alutki :) Jak o śniegu, to ja powiem tak: mam przeczucie, że on już niedaleko śląska :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Vectra napisał(a):a ja mam ze 30 metrów drogi do odśnieżania :placz::placz: wrazie jak zasypie :placz: PRECZ ZE ŚNIEGIEM :mad::mad: a ja bym kciała a nie mam sniega :-( ala u was jest?:roll: Quote
Vectra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a ja bym kciała a nie mam sniega :-( ala u was jest?:roll: NIEMA :multi: :multi: popruszyło troche ,ale pogroziłam mu paluchem i przestałsypać :diabloti: tak do soboty byle nie padało :roll: potem niech sypie :p Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Vectra']a ja mam ze 30 metrów drogi do odśnieżania :placz::placz: wrazie jak zasypie :placz: PRECZ ZE ŚNIEGIEM :mad::mad: Ja tez chyba ze 30 jak pług nie przyjedzie :razz: Więc : Precz ze śniegiem !! Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale pomarszczony Ozborn :evil_lol: :evil_lol: no proszę ile to skóry w zapasię :lol: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Kate I Luka']Cześć Ozzulki i Alutki :) Jak o śniegu, to ja powiem tak: mam przeczucie, że on już niedaleko śląska :cool3: :cool3: :cool3: [SIZE="7"][SIZE="5"]Wróżka Kasia zaprasza codziennie w godzinach 18:00 - 19:00 na przepowiednie .... PADA ŚNIEG, PADA ŚNIEG.... Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Kate I Luka'] [SIZE=5]Wróżka Kasia zaprasza codziennie w godzinach 18:00 - 19:00 na przepowiednie .... [SIZE=5] PADA ŚNIEG, PADA ŚNIEG.... Zapytam tylko: Walnąć Ci ?:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a ja bym kciała a nie mam sniega :-( ala u was jest?:roll: Gadaja, ze ma dzis spasc w nocy! Telewizornia nie klamie! Bo ja nie patrze na TVP 1i TVP 2 ani na to, gdzie wystepuja ci panowie w dlugich i czarnych sukienkach! Quote
MoniŚ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hej ;) U nas reaktywacja galerii - zapraszam :) Nie ma śniegu u nas... :shake: a szkoda, bo zimę uwielbiam :loveu: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='sota36']PADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadzam się !!!!!!!!!!! Na wszelki wypadek nie wychodzę patrzeć :diabloti: Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A u nas sypie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
MoniŚ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja chcę śnieg! :placz: Zaciągnijcie jakoś do mnie chmury ze śniegiem... :cool1: . Ja chcę prawdziwej zimy, a nie wszędzie szaro :shake: . Quote
Recommended Posts