Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Gdzie jest Ozzy? I zaraz znów uciekam do kuchni...... może młody mnie potem puści jeszcze do komputera:cool3: Quote
MoniŚ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dziękujemy za fotki Ozzy'ego :multi: Jaki tyłeczek... no no no :evil_lol: :razz: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bo ty masz urlop a ja pracuje :placz: no i znów nie mam kiedy pozagladać do Was .....kuchnia mnie wciagnęła...... Dobra na szybko kilka fotek :ppowtwór Napisałaś wyżej JAK pracowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem czym Ty karmisz tego morderce ale on bardzo zmalał wśród tej przyrody :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 .potfoooorek cosik zezarł i zdaje sie ze mu smakowało ;-).hheee Witamy milutko mamciu słodkiego potfforka ;-) Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='MoniŚ']Dziękujemy za fotki Ozzy'ego :multi: Jaki tyłeczek... no no no :evil_lol: :razz:;)pośladki jak cycki Pameli Anderson [quote name='Pysia']Napisałaś wyżej JAK pracowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem czym Ty karmisz tego morderce ale on bardzo zmalał wśród tej przyrody :crazyeye::evil_lol:wydajnie i ekonomicznie/ hi hi odpowiedź pasuje do obu:evil_lol:/ [quote name='Behemot']:ppowtwór Szarżujący byk :evil_lol:byczek [quote name='zuzolandia'] .potfoooorek cosik zezarł i zdaje sie ze mu smakowało ;-).hheee Witamy milutko mamciu słodkiego potfforka ;-)ogryzał badylki ktorne Kuba był ściąl mieczem:p A ja już mam zrobione rogaliki z mięskiem jeszcze tylko z czekoladką i biore się za sprzątanko Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)pośladki jak cycki Pameli Anderson :crazyeye: silikon mu wszczepiłaś???? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A ja już mam zrobione rogaliki z mięskiem jeszcze tylko z czekoladką Maaaatko :shake:, zajrzałam bo się stęskniłam i od razu zrobiłam się głodna :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Alu pewnie ta klata Ozulca to też operacja plastyczna :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: silikon mu wszczepiłaś???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak taki remontowy [quote name='mmbbaj']Maaaatko :shake:, zajrzałam bo się stęskniłam i od razu zrobiłam się głodna :evil_lol::multi::multi::multi:Małgosia.....nie stydaj , wpadaj do Nas na rogale;) Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 no taaaaaaaaaak nieźle sie śpi jestem w szoku Quote
Vogue Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A ja już mam zrobione rogaliki z mięskiem jeszcze tylko z czekoladką i biore się za sprzątanko ALU!!! Jaka Ty pracowita kobitka jestes:evil_lol: Quote
Paula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Czesc rogalikowa Alu :lol: Super pozycjon :evil_lol: Torreadorek ;) Tarzanko musi byc :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 bombowa fota :multi::multi::multi: i w moich ulubionych kolorkach :loveu: :p :loveu: Quote
nathaniel Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ala a jadłaś kiedyś pączki z chrzanem i musztardą? Pękałam ze śmiechu jak kumpele siegnęły po pączki na imprezie pewnej Ani... i takie miny /nietęgie .... :diabloti::diabloti: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześc rogalikowa Alu :multi: Nawet jest nie nagadane i foty som :razz: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='dbsst']uwaga uwaga .no i wez tu sie odchudzej ;-)..hmmmmm apetycznie wygladaja ;-0 Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='dbsst']no taaaaaaaaaak nieźle sie śpi jestem w szoku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie w szoku bo będe mieć wyrzuty sumienia [quote name='Vogue']ALU!!! Jaka Ty pracowita kobitka jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio bardzo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='dbsst']uwaga uwaga :loveu::loveu::loveu:nio SUPRAŚNE wyszły:multi::multi: [quote name='paula_z']Czesc rogalikowa Alu :lol: Super pozycjon :evil_lol: Torreadorek ;) Tarzanko musi byc :evil_lol::multi:o i Palulka do nas wpadła:multi: [quote name='Gosiek'] bombowa fota :multi: i w moich ulubionych kolorkach :loveu: :p :loveu::evil_lol:to fota z poświęceniem padłam doopalonem na zamarznięta trawkę:oops: [quote name='nathaniel']Ala a jadłaś kiedyś pączki z chrzanem i musztardą? Pękałam ze śmiechu jak kumpele siegnęły po pączki na imprezie pewnej Ani... i takie miny /nietęgie .... :diabloti::shake:nie jadłam ale znając siebie to dało by się zjeść;) [quote name='PIKA']Cześc rogalikowa Alu :multi: Nawet jest nie nagadane i foty som :razz::multi:część PIKO .....foty jeszcze mam na kompiku:p Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Przygnały mnie foty :) Znudziło mi się wstawiać dla samej siebie więc przyszłam tu popatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawaj kobieto :) Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='zuzolandia'].no i wez tu sie odchudzej ;-)..hmmmmm apetycznie wygladaja ;-0przyjedź to podjemy razem;),z Jola traficie bezbłędnie:p [quote name='Pysia']Przygnały mnie foty :) Znudziło mi się wstawiać dla samej siebie więc przyszłam tu popatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawaj kobieto :)o masz a ja do ciebie pełzam / objadłam się świeżych rogali..../ Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']przyjedź to podjemy razem;),z Jola traficie bezbłędnie:p o masz a ja do ciebie pełzam / objadłam się świeżych rogali..../ O Boże Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyobraziłam sobie Ciebie pełzającą :diabloti: Buahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dobry wieczór! Witałam się cichutko, bo bałam się, że się szum podniesie.... No i podniósł się ogromny i pałką mi wygrażali....:cool1: Melduję, że się poprawiłam. Na dobre.:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czesc:cool3: (nie pamietam czy sie juz witalam dzisiaj :oops: ) Quote
Recommended Posts