Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

bo ty masz urlop a ja pracuje

:placz:

no i znów nie mam kiedy pozagladać do Was .....kuchnia mnie wciagnęła......

Dobra na szybko kilka fotek

:ppowtwór

Napisałaś wyżej JAK pracowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie wiem czym Ty karmisz tego morderce ale on bardzo zmalał wśród tej przyrody :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='MoniŚ']Dziękujemy za fotki Ozzy'ego :multi:

Jaki tyłeczek... no no no :evil_lol: :razz:;)pośladki jak cycki Pameli Anderson

[quote name='Pysia']Napisałaś wyżej JAK pracowałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie wiem czym Ty karmisz tego morderce ale on bardzo zmalał wśród tej przyrody :crazyeye::evil_lol:wydajnie i ekonomicznie/ hi hi odpowiedź pasuje do obu:evil_lol:/

[quote name='Behemot']:ppowtwór

Szarżujący byk :evil_lol:byczek

[quote name='zuzolandia']
.potfoooorek cosik zezarł i zdaje sie ze mu smakowało ;-).hheee
Witamy milutko mamciu słodkiego potfforka ;-)ogryzał badylki ktorne Kuba był ściąl mieczem:p
A ja już mam zrobione rogaliki z mięskiem jeszcze tylko z czekoladką i biore się za sprzątanko

Posted

A ja już mam zrobione rogaliki z mięskiem jeszcze tylko z czekoladką

Maaaatko :shake:, zajrzałam bo się stęskniłam i od razu zrobiłam się głodna :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: silikon mu wszczepiłaś???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak taki remontowy

[quote name='mmbbaj']Maaaatko :shake:, zajrzałam bo się stęskniłam i od razu zrobiłam się głodna :evil_lol::multi::multi::multi:Małgosia.....nie stydaj , wpadaj do Nas na rogale;)

Posted

A ja już mam zrobione rogaliki z mięskiem jeszcze tylko z czekoladką i biore się za sprzątanko

ALU!!!
Jaka Ty pracowita kobitka jestes:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']no taaaaaaaaaak nieźle sie śpi

jestem w szoku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie w szoku bo będe mieć wyrzuty sumienia

[quote name='Vogue']ALU!!!
Jaka Ty pracowita kobitka jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio bardzo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']uwaga uwaga

:loveu::loveu::loveu:nio SUPRAŚNE wyszły:multi::multi:

[quote name='paula_z']Czesc rogalikowa Alu :lol:

Super pozycjon :evil_lol:

Torreadorek ;)

Tarzanko musi byc :evil_lol::multi:o i Palulka do nas wpadła:multi:

[quote name='Gosiek']

bombowa fota :multi:

i w moich ulubionych kolorkach :loveu: :p :loveu::evil_lol:to fota z poświęceniem padłam doopalonem na zamarznięta trawkę:oops:

[quote name='nathaniel']Ala a jadłaś kiedyś pączki z chrzanem i musztardą?

Pękałam ze śmiechu jak kumpele siegnęły po pączki na imprezie pewnej Ani...
i takie miny /nietęgie .... :diabloti::shake:nie jadłam ale znając siebie to dało by się zjeść;)

[quote name='PIKA']Cześc rogalikowa Alu :multi:
Nawet jest nie nagadane i foty som :razz::multi:część PIKO .....foty jeszcze mam na kompiku:p

Posted

[quote name='zuzolandia'].no i wez tu sie odchudzej ;-)..hmmmmm apetycznie wygladaja ;-0przyjedź to podjemy razem;),z Jola traficie bezbłędnie:p

[quote name='Pysia']Przygnały mnie foty :) Znudziło mi się wstawiać dla samej siebie więc przyszłam tu popatrzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawaj kobieto :)o masz a ja do ciebie pełzam / objadłam się świeżych rogali..../

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']przyjedź to podjemy razem;),z Jola traficie bezbłędnie:p

o masz a ja do ciebie pełzam / objadłam się świeżych rogali..../
O Boże Alu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wyobraziłam sobie Ciebie pełzającą :diabloti: Buahahahahahahahahaha:evil_lol:

Posted

dobry wieczór!
Witałam się cichutko, bo bałam się, że się szum podniesie....
No i podniósł się ogromny i pałką mi wygrażali....:cool1:
Melduję, że się poprawiłam. Na dobre.:evil_lol: