malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 qrde wszyscy dostali Marley i ja a JA nawet nie wiem co to :oops: :placz: Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Napisał(a) Alicjarydzewska A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: łu ha ha... !!! łu ha ha...!!!, łu ha haaaaaaa...!!! Quote
samograj Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dobcia napisał(a):Witam prawie po świętach:multi: Ozzy po prostu opiekuńczy jest... dba o kwiatuszki:p Moze im azotu czy czegoś tam brakowało, no to teraz już mają-ogradnik z niego:cool3: DOBCIA ja Tobie życzeń nie zdążyłam złożyć!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Chcąc naprawić swoje faux pas, piszę teraz coś na pokaz, dla krajanki mojej miłej, na dogo chwilę nie byłej!!! Zdrowia, szczęścia, pomyślności, oklepane to życzenia, nic nowego tu wymościć nie chcę ,bo ja kawał lenia!!! Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witaj Alu :loveu: Moje dwie dziewczynki chyba przytyły w te swięta :diabloti: Ja jadłam cały czas i dziwnie jakoś nie widać różnicy :placz: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witaj Alu :) Wszystko już zjedzone? :cool3:jeszcze zostało dealer napisał(a):ja tez dostałam knige co prawda inna ale temat tradycyjnie psi:) "pies ktory kochał zbyt mocno" jescze nie zaczęłam bo jakos mi chyba ten pełny brzuch uciska na gałki oczne:)tej nie znam , jak przeczytasz to streścisz...biedne twoje gałki oczne:evil_lol: paula_z napisał(a):Czesc Ala :loveu: Hahaha :grin: Goowniane swieta u tesciowej ;) Chyba nie nauczyla :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba Ozzy nie lubi do teściowej chodzić samograj napisał(a):DZIWNE POŁĄCZENIE UCZTY DUCHOWEJ Z TĄ PRZYZIEMNĄ , Z TYM OBŻARSTWEM, którego skutki odczuwacie- a ja jestem lekka i zwiewana, bo tak mnie wciągnął PSP, że od wczoraj rana nie spię wogóle, o kromce chleba z żółtym serem do teraz byłam, ale.... zgłębiłam to co wydawało mi sie nie do ugryzienia i to w ciągu 2 dni, a bałam się ,że conajmniej 2 miesiące mi to zajmie. SOTA!!! Nie zazdroszczę tej LAPONII, TEJ GRENLANDII, TEGO BIEGUNA ZIMNA -brrrrrrrr (jestem ciepło lubna)!!! A mój laptopik dalej nie działa ( właściwie to laptop syna, ale na nim mamy całą naszą dokumentację projektową- łudzę się tylko, że skoro wasz przeżył colę to i mój może przetrzyma butelkę soku:-o - ciekawe co wypił laptop Sabiny1, że stracił literę G ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) ......A ja mam cudowną teściową, która powiedziała, że w nastepnym wcieleniu chciałaby, być psem u mnie!!!! MIŁY KOMPLEMENT, PRAWDA???zazdraszczam opanowania PSP Dobcia napisał(a):Witam prawie po świętach:multi: Ozzy po prostu opiekuńczy jest... dba o kwiatuszki:p Moze im azotu czy czegoś tam brakowało, no to teraz już mają-ogradnik z niego:cool3:Ozzy jest badzo opiekuńczy malawaszka napisał(a):qrde wszyscy dostali Marley i ja a JA nawet nie wiem co to :oops: :placz:książeczka o labradorku leemonca napisał(a):łu ha ha... !!! łu ha ha...!!!, łu ha haaaaaaa...!!!ha ha Jestem na chwilkę .... goście poszli .....ja zostałam dopuszczona na chwilkę do kompa a jutro do pracy na 7:cool3: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :loveu: Moje dwie dziewczynki chyba przytyły w te swięta :diabloti: Ja jadłam cały czas i dziwnie jakoś nie widać różnicy :placz::cool3:co ...upodobniłaś się do twoich dziewczyn:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy u mojej mamy nigdy takiego numeru nie wyciął chociaż moja mama ma kwiatki dokładnie wszędzie a Ozzy tam rządzi jak u siebie .A z teściową się nie lubią bo ona sie go boi ...zresztą ona nawet ma respekt przed swoim jaszczkiem .Pies teściowej leje gdzie popadnie więc Ozzy tylko dolał:evil_lol:...potem chciał poprawić na zasłonie ale TZ złapał go w locie i w tym momencie skończyła sie wizyta szczęśliwego / że musi iść z nami do teściowej:angryy:/ Kuby i Ozzulca ...wysłałam ich do domu . Harley jak szliśmy do teściowej to wysiedział 15 minut i zaczynał arie pod drzwiami , Kuba jak był mały to zaczynał ryczeć jak wchodziliśmy do mieszkania a kończył jak go z niego wynosiłam ...więc co ...jakieś fluidy:diabloti: Chyba tak - to fluidy!!! Wierzac, ze Gutek narobil mojej kochanej - inaczej - tesciowej 2 razy z rzedu! Kocham Ozziego!!! JUTRO RANO PRZYCHODZI PAN OD CENTRALNEGO!!!!! Quote
Kate I Luka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hej Alu... Ładna historia z tymi wizytami u teściów... Dobrze, że Gastek sie dobrze czuje u moich (dziś byliśmy tam 4 godziny, a tata wyszedł z nim 3 razy mając wielką frajdę mimo tego, że Gaston przegonił go na maxa ), a u teściów też nie jest źle, mimo tego, że teść patrzy krzywym okiem jak Gastek ładuje się na kanapę, kładąc głowę na poduszeczkach :razz: :razz: :razz: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 sota36 napisał(a):Chyba tak - to fluidy!!! Wierzac, ze Gutek narobil mojej kochanej - inaczej - tesciowej 2 razy z rzedu! Kocham Ozziego!!! JUTRO RANO PRZYCHODZI PAN OD CENTRALNEGO!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dlatego nie będę ryzykować kolejnej wizyty z Ozzym:evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Hej Alu... Ładna historia z tymi wizytami u teściów... Dobrze, że Gastek sie dobrze czuje u moich (dziś byliśmy tam 4 godziny, a tata wyszedł z nim 3 razy mając wielką frajdę mimo tego, że Gaston przegonił go na maxa ), a u teściów też nie jest źle, mimo tego, że teść patrzy krzywym okiem jak Gastek ładuje się na kanapę, kładąc głowę na poduszeczkach :razz: :razz: :razz:Kasiu u moich rodzicow Ozzy nawet jako szczeniak nic nie zrobił, a przesiadywał tam sporo ...teściowa ma przedmiotowy stosunek dla zwierząt:razz: Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a moja teściowa nie wie że w sobote będziemy mieć Franka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale wczoraj się nasłuchałam mądrości , że już psów więcej brać nie powinnam bo i z tymi co mamy to juz kłopot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i chyba bym była nienormalna jak bym wzieła kolejnego psa zwłaśzcza SZCZENIAKA :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ozzy miał dziś kolegę .....;) Paweł ...:mad:ten fotel jest mój Możesz siedzieć ale daj buzi... Ozzy chodź do pokoju Kuby;) Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 no tak, Ozzi pożera dziecko, jak to astman :shake: malawaszka napisał(a):qrde wszyscy dostali Marley i ja a JA nawet nie wiem co to :oops: :placz: biedna mała Waszunia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 O mein Gott!!! Ozzy chce wyssać dziecku mózg przez ucho! Ratuj się, kto może! Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 :pmieścimy się razem ;)to on ten mały mnie zdekrólował z mojego fotela ale ja się nie dałem a potem sie skumplowalismy i na spacerku nawet Pawła nie ciagnąłem ....aż Pańcio sie zdziwił :razz: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):no tak, Ozzi pożera dziecko, jak to astman :shake: biedna mała Waszunia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie dziecko to Mały Warszawiak:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Behemot napisał(a): O mein Gott!!! Ozzy chce wyssać dziecku mózg przez ucho! Ratuj się, kto może! :evil_lol:takie małe to ma delikatne tkanki ....miodzio dla astmana:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:co ...upodobniłaś się do twoich dziewczyn:evil_lol: Nie :mad: Paskudo :mad: Jestem ciągle taka sama :eviltong::evil_lol: Zupełnie jak Pysia :diabloti: Quote
PIKA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześć Aluś :multi: Przebrnełam, :mdleje: Czy ty nic nie robilaś w święta tylko na kompie siedzialas? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Aluś :multi: Przebrnełam, :mdleje: Czy ty nic nie robilaś w święta tylko na kompie siedzialas? :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany przecie ja dopiero dziś usiadłam do kompika .....to one tyle napisały:placz: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Gabryjella napisał(a):Jakiś sharpejowaty się zrobił ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:sfilcował się na deszczu .. WITAJ Gabryjella:multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :shake:Alusiu, moja najukochańsza ! Synek grzeczny był zapewne ( wsaystjkie mamusie swoich zynków wad nie postregają ), Pamiętaj Aluś minm wszystko chłopcy zachowują się cyklicznie. Jak był zbyt grzeczny - to po świętach musi być przeciwwaga, Wtedy - zakładajac sytuację hipotetycznie 0 należy miejsce wsapólnego pobytu opuścić. Na przykład do jakijś Galerii na ekskluzywne zakupy ... Tylko dlaczego j cI TO WSZYSTKO PISZĘ ???? :shake: POPRAWIŁAM BO POST BYŁ SKRÓTEM MYŚLOWYM . A teraz to niemodne :diabloti: Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ooo,Ozulec ma jeszcze zapas skóry!! to może dalej świętować :evil_lol::evil_lol: boziu,przecież to pies morderca,ratujcie to biedne dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alusiu, moja najukochańsz ! Synek grzeczny był zapewnw, Pamiętaj -jak sprawy wskazuj,a - i ZARAAAAAAAZ Bedzie :placz: TRZEBA STĄD NATYCHMIAST UCIEKAć Hania - co ci dobrze Ci życzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Haniu ja nie chcę być wscibska ale czy Ty aby nie za duzo wypiłaś ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts