an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ala powiedz, że to ściema:lol: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dealer napisał(a):dzien dobły:) my tez po sniadanku i chyba sie dzis nie ruszam z domu bo mi sie brzuch mało estetycznie będzie wlókł po ziemi....:diabloti: A ja właśnie na śniadanie wcinam ciasto:lol: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 an3czka napisał(a):A ja właśnie na śniadanie wcinam ciasto:lol: toz to rozpusta w biały dzień:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dealer napisał(a):toz to rozpusta w biały dzień:evil_lol: Teraz przerzuciłam się na śledziki i grzybki w zalewie octowej, które mały, czarny potwór usiłował mi podprowadzić:diabloti: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 an3czka napisał(a):Teraz przerzuciłam się na śledziki i grzybki w zalewie octowej, które mały, czarny potwór usiłował mi podprowadzić:diabloti: a ..korniszonków nie jadasz...:cool3: :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dealer napisał(a):a ..korniszonków nie jadasz...:cool3: :evil_lol: Jadam, jadam. Właśnie mi tu taki jeden po mieszkaniu lata i do talerza się pakuje:razz: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 an3czka napisał(a):Jadam, jadam. Właśnie mi tu taki jeden po mieszkaniu lata i do talerza się pakuje:razz: hihi :evil_lol: tylko co by ci skórka z korniszonka w gardle nie stanęła..:) Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alunia hop hop no nie jedz juz tyle:) chodz tu do nas:) Quote
Agga Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 sota napisała: Aga=-- to Ty nie wiedzialas?To najwiekszy DJ w Rybniku, jak dobrze pojdzie to do Grammy bedzie startowal z innymi takimi ...Mandarynami :smile: To co ta Alicja ściemnia.:mad: Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):ja też dostałam :p I też od mamusi :p Ja tez dostalam od mamusi!!:multi::multi: Widze, ze nasze mamy mysla podobnie. Przeczytalyscie juz choc troche? Hej Alu! Sliczne foteczki i tradycyjnie choinka w powietrzu:evil_lol: Ozzy cieszy sie z prezentow? Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzulek słodkości pod postacia serniczka ma dawkowane;) A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesssu!! aż mnie zemdliło :crazyeye::crazyeye: a ja tak brzydna nie jestem :razz: ale jak TZ-owi powiedziałam co zrobił Ozzy!!! to powiedział ze dzisiaj zabiera Atosa do teściowej!:evil_lol: a ja mu na to że,chyba sam musiałby podlać jej choinkę :diabloti: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Aluniaaaaa juhuuuuu:) pękłaś???:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):ja też dostałam :p I też od mamusi :p jo-jo napisał(a):O ja też dostałam, ale od cioci :evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Ja tez dostalam od mamusi!!:multi::multi: Widze, ze nasze mamy mysla podobnie. Przeczytalyscie juz choc troche? Hej Alu! Sliczne foteczki i tradycyjnie choinka w powietrzu:evil_lol: Ozzy cieszy sie z prezentow?:multi::multi::multi:no proszę jakie zgodne mamusie i ciocie mamy;) Ja połowę przeczytałam ....narazie nie mam czasu na dalej:p Choinka tradycyjnie w powietrzu bo nie mam miejsca:placz:na podłodze sota36 napisał(a):Witamy zLaponii!!!! Ina! I Ty tez przeciwko mnie? A ja myslalam, ze Ty dobry czlowiek jestes?No i sie pomylilam!Sniegu Jej brakuje!A mnie brakuje CIEPLA!!!!!!! Aga=-- to Ty nie wiedzialas?To najwiekszy DJ w Rybniku, jak dobrze pojdzie to do Grammy bedzie startowal z innymi takimi ...Mandarynami :) hahaha- jak mlody bylbardzo mlody to u tesciowej narobil z rzedu 2 razy -kochaja (tylko ze inaczej).Kocham Ozziego - a jak juz sie dowiedzialam o tych "ekscesach" to jeszce bardziej! jedzie! i nocuje u mnie!!!!! ps. a sporbowalaby nie :mad:Jolus aż mi Was żal że to centralne na święta wam padło .....mi tam śnieg do szczęścia nie potrzebny tylko słonko Ozzy u mojej mamy nigdy takiego numeru nie wyciął chociaż moja mama ma kwiatki dokładnie wszędzie a Ozzy tam rządzi jak u siebie .A z teściową się nie lubią bo ona sie go boi ...zresztą ona nawet ma respekt przed swoim jaszczkiem .Pies teściowej leje gdzie popadnie więc Ozzy tylko dolał:evil_lol:...potem chciał poprawić na zasłonie ale TZ złapał go w locie i w tym momencie skończyła sie wizyta szczęśliwego / że musi iść z nami do teściowej:angryy:/ Kuby i Ozzulca ...wysłałam ich do domu . Harley jak szliśmy do teściowej to wysiedział 15 minut i zaczynał arie pod drzwiami , Kuba jak był mały to zaczynał ryczeć jak wchodziliśmy do mieszkania a kończył jak go z niego wynosiłam ...więc co ...jakieś fluidy:diabloti: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Vogue napisał(a):Witajcie w swiateczny poranek!!! My juz po dlugim godzinnym spacerku, gotowi do dalszego obzarstwa:evil_lol::multi:witaj ..my po śniadanku pojechaliśmy na działkę kuzynki do Harleyka zaświecić a Ozzy szalał z badylkami dealer napisał(a):dzien dobły:) my tez po sniadanku i chyba sie dzis nie ruszam z domu bo mi sie brzuch mało estetycznie będzie wlókł po ziemi....:diabloti::evil_lol:daj fotkę an3czka napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ala powiedz, że to ściema:lol: :shake:najprawdziwsza prawda:evil_lol::evil_lol: an3czka napisał(a):A ja właśnie na śniadanie wcinam ciasto:lol: ja też na śniadanko miałam kawkę i ciacho dealer napisał(a):Alunia hop hop no nie jedz juz tyle:) chodz tu do nas:)nie jem ....jestem Agga napisał(a):sota napisała: To co ta Alicja ściemnia.:mad::oops:no dobra przyznaję się barbara.h napisał(a):jesssu!! aż mnie zemdliło :crazyeye::crazyeye: a ja tak brzydna nie jestem :razz: ale jak TZ-owi powiedziałam co zrobił Ozzy!!! to powiedział ze dzisiaj zabiera Atosa do teściowej!:evil_lol: a ja mu na to że,chyba sam musiałby podlać jej choinkę :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzeba se psa wychować;) dealer napisał(a):Aluniaaaaa juhuuuuu:) pękłaś???:evil_lol:jestem evaxon napisał(a):dziendoberek :cool3:doberek Quote
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy u mojej mamy nigdy takiego numeru nie wyciął chociaż moja mama ma kwiatki dokładnie wszędzie a Ozzy tam rządzi jak u siebie .A z teściową się nie lubią bo ona sie go boi ...zresztą ona nawet ma respekt przed swoim jaszczkiem .Pies teściowej leje gdzie popadnie więc Ozzy tylko dolał:evil_lol:...potem chciał poprawić na zasłonie ale TZ złapał go w locie i w tym momencie skończyła sie wizyta szczęśliwego / że musi iść z nami do teściowej:angryy:/ Kuby i Ozzulca ...wysłałam ich do domu . Harley jak szliśmy do teściowej to wysiedział 15 minut i zaczynał arie pod drzwiami , Kuba jak był mały to zaczynał ryczeć jak wchodziliśmy do mieszkania a kończył jak go z niego wynosiłam ...więc co ...jakieś fluidy:diabloti: hahaha wigilijne opowiesci :grin: Quote
Teklunia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Dzień dobry, tu pękająca Kasia :shake: Powiedzcie że i Wy pękacie... Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Teklunia napisał(a):Dzień dobry, tu pękająca Kasia :shake: Powiedzcie że i Wy pękacie...:shake:nie Kasiuniu , nie pękam ...dawkuję sobie przyjemności:p Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:no proszę jakie zgodne mamusie i ciocie mamy;) Ja połowę przeczytałam ....narazie nie mam czasu na dalej:p Choinka tradycyjnie w powietrzu bo nie mam miejsca:placz:na podłodze Ja zaczęłam czytać o 3.30 i dałam się oderwać dopiero jak słońce zaczęło wschodzić :evil_lol: Bardzo dobrze się czyta, właśnie ide się położyć i czytać dalej... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witaj Alu :) Wszystko już zjedzone? :cool3: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 jo-jo napisał(a):Ja zaczęłam czytać o 3.30 i dałam się oderwać dopiero jak słońce zaczęło wschodzić :evil_lol: Bardzo dobrze się czyta, właśnie ide się położyć i czytać dalej... ja tez dostałam knige co prawda inna ale temat tradycyjnie psi:) "pies ktory kochał zbyt mocno" jescze nie zaczęłam bo jakos mi chyba ten pełny brzuch uciska na gałki oczne:) Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzulek słodkości pod postacia serniczka ma dawkowane;) A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy jesteś moim idolem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Czesc Ala :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha :grin: Goowniane swieta u tesciowej ;) Alicjarydzewska napisał(a)::shake:jej jamnikopodobny to w standarcie ma załatwianie się w domu .....tak go nauczyła :razz: Chyba nie nauczyla :evil_lol: Quote
samograj Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Teklunia napisał(a):Dzień dobry, tu pękająca Kasia :shake: Powiedzcie że i Wy pękacie... jo-jo napisał(a):Ja zaczęłam czytać o 3.30 i dałam się oderwać dopiero jak słońce zaczęło wschodzić :evil_lol: Bardzo dobrze się czyta, właśnie ide się położyć i czytać dalej... dealer napisał(a):ja tez dostałam knige co prawda inna ale temat tradycyjnie psi:) "pies ktory kochał zbyt mocno" jescze nie zaczęłam bo jakos mi chyba ten pełny brzuch uciska na gałki oczne:) DZIWNE POŁĄCZENIE UCZTY DUCHOWEJ Z TĄ PRZYZIEMNĄ , Z TYM OBŻARSTWEM, którego skutki odczuwacie- a ja jestem lekka i zwiewana, bo tak mnie wciągnął PSP, że od wczoraj rana nie spię wogóle, o kromce chleba z żółtym serem do teraz byłam, ale.... zgłębiłam to co wydawało mi sie nie do ugryzienia i to w ciągu 2 dni, a bałam się ,że conajmniej 2 miesiące mi to zajmie. SOTA!!! Nie zazdroszczę tej LAPONII, TEJ GRENLANDII, TEGO BIEGUNA ZIMNA -brrrrrrrr (jestem ciepło lubna)!!! A mój laptopik dalej nie działa ( właściwie to laptop syna, ale na nim mamy całą naszą dokumentację projektową- łudzę się tylko, że skoro wasz przeżył colę to i mój może przetrzyma butelkę soku:-o - ciekawe co wypił laptop Sabiny1, że stracił literę G ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) ......A ja mam cudowną teściową, która powiedziała, że w nastepnym wcieleniu chciałaby, być psem u mnie!!!! MIŁY KOMPLEMENT, PRAWDA??? Quote
Dobcia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witam prawie po świętach:multi: Ozzy po prostu opiekuńczy jest... dba o kwiatuszki:p Moze im azotu czy czegoś tam brakowało, no to teraz już mają-ogradnik z niego:cool3: Quote
Recommended Posts