Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Ala powiedz, że to ściema:lol:

Posted

dealer napisał(a):
dzien dobły:) my tez po sniadanku i chyba sie dzis nie ruszam z domu bo mi sie brzuch mało estetycznie będzie wlókł po ziemi....:diabloti:

A ja właśnie na śniadanie wcinam ciasto:lol:

Posted

dealer napisał(a):
toz to rozpusta w biały dzień:evil_lol:

Teraz przerzuciłam się na śledziki i grzybki w zalewie octowej, które mały, czarny potwór usiłował mi podprowadzić:diabloti:

Posted

an3czka napisał(a):
Teraz przerzuciłam się na śledziki i grzybki w zalewie octowej, które mały, czarny potwór usiłował mi podprowadzić:diabloti:

a ..korniszonków nie jadasz...:cool3: :evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Jadam, jadam. Właśnie mi tu taki jeden po mieszkaniu lata i do talerza się pakuje:razz:

hihi :evil_lol: tylko co by ci skórka z korniszonka w gardle nie stanęła..:)

Posted

sota napisała:

Aga=-- to Ty nie wiedzialas?To najwiekszy DJ w Rybniku, jak dobrze pojdzie to do Grammy bedzie startowal z innymi takimi ...Mandarynami :smile:

To co ta Alicja ściemnia.:mad:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja też dostałam :p I też od mamusi :p

Ja tez dostalam od mamusi!!:multi::multi:
Widze, ze nasze mamy mysla podobnie. Przeczytalyscie juz choc troche?

Hej Alu!
Sliczne foteczki i tradycyjnie choinka w powietrzu:evil_lol: Ozzy cieszy sie z prezentow?

Posted

Ozzulek słodkości pod postacia serniczka ma dawkowane;)

A dziś byliśmy z wizytą u teściowej ......i Ozzy podlał jej fikusa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pies teściowej wlazł między doniczki i wyrąbał koopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślałam że wywinę orła ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jesssu!! aż mnie zemdliło :crazyeye::crazyeye: a ja tak brzydna nie jestem :razz: ale jak TZ-owi powiedziałam co zrobił Ozzy!!! to powiedział ze dzisiaj zabiera Atosa do teściowej!:evil_lol: a ja mu na to że,chyba sam musiałby podlać jej choinkę :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja też dostałam :p I też od mamusi :p

jo-jo napisał(a):
O ja też dostałam, ale od cioci :evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):
Ja tez dostalam od mamusi!!:multi::multi:
Widze, ze nasze mamy mysla podobnie. Przeczytalyscie juz choc troche?

Hej Alu!
Sliczne foteczki i tradycyjnie choinka w powietrzu:evil_lol: Ozzy cieszy sie z prezentow?
:multi::multi::multi:no proszę jakie zgodne mamusie i ciocie mamy;)
Ja połowę przeczytałam ....narazie nie mam czasu na dalej:p
Choinka tradycyjnie w powietrzu bo nie mam miejsca:placz:na podłodze

sota36 napisał(a):
Witamy zLaponii!!!!

Ina! I Ty tez przeciwko mnie? A ja myslalam, ze Ty dobry czlowiek jestes?No i sie pomylilam!Sniegu Jej brakuje!A mnie brakuje CIEPLA!!!!!!!

Aga=-- to Ty nie wiedzialas?To najwiekszy DJ w Rybniku, jak dobrze pojdzie to do Grammy bedzie startowal z innymi takimi ...Mandarynami :)
hahaha- jak mlody bylbardzo mlody to u tesciowej narobil z rzedu 2 razy -kochaja (tylko ze inaczej).Kocham Ozziego - a jak juz sie dowiedzialam o tych "ekscesach" to jeszce bardziej!

jedzie! i nocuje u mnie!!!!! ps. a sporbowalaby nie :mad:
Jolus aż mi Was żal że to centralne na święta wam padło .....mi tam śnieg do szczęścia nie potrzebny tylko słonko

Ozzy u mojej mamy nigdy takiego numeru nie wyciął chociaż moja mama ma kwiatki dokładnie wszędzie a Ozzy tam rządzi jak u siebie .A z teściową się nie lubią bo ona sie go boi ...zresztą ona nawet ma respekt przed swoim jaszczkiem .Pies teściowej leje gdzie popadnie więc Ozzy tylko dolał:evil_lol:...potem chciał poprawić na zasłonie ale TZ złapał go w locie i w tym momencie skończyła sie wizyta szczęśliwego / że musi iść z nami do teściowej:angryy:/ Kuby i Ozzulca ...wysłałam ich do domu .
Harley jak szliśmy do teściowej to wysiedział 15 minut i zaczynał arie pod drzwiami , Kuba jak był mały to zaczynał ryczeć jak wchodziliśmy do mieszkania a kończył jak go z niego wynosiłam ...więc co ...jakieś fluidy:diabloti:

Posted

Vogue napisał(a):
Witajcie w swiateczny poranek!!!
My juz po dlugim godzinnym spacerku, gotowi do dalszego obzarstwa:evil_lol:
:multi:witaj ..my po śniadanku pojechaliśmy na działkę kuzynki do Harleyka zaświecić a Ozzy szalał z badylkami

dealer napisał(a):
dzien dobły:) my tez po sniadanku i chyba sie dzis nie ruszam z domu bo mi sie brzuch mało estetycznie będzie wlókł po ziemi....:diabloti:
:evil_lol:daj fotkę

an3czka napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Ala powiedz, że to ściema:lol:
:shake:najprawdziwsza prawda:evil_lol::evil_lol:

an3czka napisał(a):
A ja właśnie na śniadanie wcinam ciasto:lol:
ja też na śniadanko miałam kawkę i ciacho

dealer napisał(a):
Alunia hop hop no nie jedz juz tyle:) chodz tu do nas:)
nie jem ....jestem

Agga napisał(a):
sota napisała:

To co ta Alicja ściemnia.:mad:
:oops:no dobra przyznaję się

barbara.h napisał(a):
jesssu!! aż mnie zemdliło :crazyeye::crazyeye: a ja tak brzydna nie jestem :razz: ale jak TZ-owi powiedziałam co zrobił Ozzy!!! to powiedział ze dzisiaj zabiera Atosa do teściowej!:evil_lol: a ja mu na to że,chyba sam musiałby podlać jej choinkę :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:trzeba se psa wychować;)

dealer napisał(a):
Aluniaaaaa juhuuuuu:) pękłaś???:evil_lol:
jestem

evaxon napisał(a):
dziendoberek
:cool3:
doberek

Posted

Ozzy u mojej mamy nigdy takiego numeru nie wyciął chociaż moja mama ma kwiatki dokładnie wszędzie a Ozzy tam rządzi jak u siebie .A z teściową się nie lubią bo ona sie go boi ...zresztą ona nawet ma respekt przed swoim jaszczkiem .Pies teściowej leje gdzie popadnie więc Ozzy tylko dolał:evil_lol:...potem chciał poprawić na zasłonie ale TZ złapał go w locie i w tym momencie skończyła sie wizyta szczęśliwego / że musi iść z nami do teściowej:angryy:/ Kuby i Ozzulca ...wysłałam ich do domu .
Harley jak szliśmy do teściowej to wysiedział 15 minut i zaczynał arie pod drzwiami , Kuba jak był mały to zaczynał ryczeć jak wchodziliśmy do mieszkania a kończył jak go z niego wynosiłam ...więc co ...jakieś fluidy:diabloti:

hahaha wigilijne opowiesci :grin:

Posted

:multi::multi::multi:no proszę jakie zgodne mamusie i ciocie mamy;)
Ja połowę przeczytałam ....narazie nie mam czasu na dalej:p
Choinka tradycyjnie w powietrzu bo nie mam miejsca:placz:na podłodze

Ja zaczęłam czytać o 3.30 i dałam się oderwać dopiero jak słońce zaczęło wschodzić :evil_lol: Bardzo dobrze się czyta, właśnie ide się położyć i czytać dalej...

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja zaczęłam czytać o 3.30 i dałam się oderwać dopiero jak słońce zaczęło wschodzić :evil_lol: Bardzo dobrze się czyta, właśnie ide się położyć i czytać dalej...

ja tez dostałam knige co prawda inna ale temat tradycyjnie psi:) "pies ktory kochał zbyt mocno" jescze nie zaczęłam bo jakos mi chyba ten pełny brzuch uciska na gałki oczne:)

Posted

Ozzulek słodkości pod postacia serniczka ma dawkowane;)

buhahahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy jesteś moim idolem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Czesc Ala :loveu:

Hahaha :grin: Goowniane swieta u tesciowej ;)

:shake:jej jamnikopodobny to w standarcie ma załatwianie się w domu .....tak go nauczyła :razz:

Chyba nie nauczyla :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Dzień dobry, tu pękająca Kasia :shake:

Powiedzcie że i Wy pękacie...

jo-jo napisał(a):

dealer napisał(a):
ja tez dostałam knige co prawda inna ale temat tradycyjnie psi:) "pies ktory kochał zbyt mocno" jescze nie zaczęłam bo jakos mi chyba ten pełny brzuch uciska na gałki oczne:)

DZIWNE POŁĄCZENIE UCZTY DUCHOWEJ Z TĄ PRZYZIEMNĄ , Z TYM OBŻARSTWEM, którego skutki odczuwacie- a ja jestem lekka i zwiewana, bo tak mnie wciągnął PSP, że od wczoraj rana nie spię wogóle, o kromce chleba z żółtym serem do teraz byłam, ale.... zgłębiłam to co wydawało mi sie nie do ugryzienia i to w ciągu 2 dni, a bałam się ,że conajmniej 2 miesiące mi to zajmie.
SOTA!!! Nie zazdroszczę tej LAPONII, TEJ GRENLANDII, TEGO BIEGUNA ZIMNA -brrrrrrrr (jestem ciepło lubna)!!!
A mój laptopik dalej nie działa ( właściwie to laptop syna, ale na nim mamy całą naszą dokumentację projektową- łudzę się tylko, że skoro wasz przeżył colę to i mój może przetrzyma butelkę soku:-o - ciekawe co wypił laptop Sabiny1, że stracił literę G ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: )

......A ja mam cudowną teściową, która powiedziała, że w nastepnym wcieleniu chciałaby, być psem u mnie!!!!
MIŁY KOMPLEMENT, PRAWDA???

Posted

Witam prawie po świętach:multi:
Ozzy po prostu opiekuńczy jest... dba o kwiatuszki:p Moze im azotu czy czegoś tam brakowało, no to teraz już mają-ogradnik z niego:cool3: