malawaszka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ja zawsze dzieciaczkom powtarzam ,że kazdy potrafi tylko każdy to robi inaczej .....bo rodzice u dzieci chyba zabijają chęc i ochotę do tworzenia . U mnie w grupie 5 , 6 letnie dzieci ..kilkoro takich było nie rysował , nie malowało , nie wycinało .....w domu musiał być porzadek:angryy: no bosko! Oliwkowa codziennie nosi kartki, długopisy, kredki i co chwilę do mnie przychodzi z tym i wciska kartkę na kolana, długopis do ręki - i ZAWSZE jak pytam co mam jej narysować to słyszę "miaaauuuu" :evil_lol: a talent do rysowania to mam taki że głowa boli :oops: no ale wystarczy żeby kotek miał uszy i koniecznie wąsy i już jest miau, a czasem ja się pocę, staram, kombinuję jak tu inaczej tego kota narysować a Oliwkowa stoi patrzy na to i mówi "muuuuuu" :evil_lol: :mdleje: chyba musze się udać na kurs rysunku :lol: Rozdziawiony Ozzy boski :loveu: Quote
Vectra Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 malawaszka napisał(a):no bosko! Oliwkowa codziennie nosi kartki, długopisy, kredki i co chwilę do mnie przychodzi z tym i wciska kartkę na kolana, długopis do ręki - i ZAWSZE jak pytam co mam jej narysować to słyszę "miaaauuuu" :evil_lol: a talent do rysowania to mam taki że głowa boli :oops: no ale wystarczy żeby kotek miał uszy i koniecznie wąsy i już jest miau, a czasem ja się pocę, staram, kombinuję jak tu inaczej tego kota narysować a Oliwkowa stoi patrzy na to i mówi "muuuuuu" :evil_lol: :mdleje: chyba musze się udać na kurs rysunku :lol: Rozdziawiony Ozzy boski :loveu: no to pokaz swoje "miau" dzieła :cool3: :cool3: :cool3: Quote
malawaszka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Vectra napisał(a):no to pokaz swoje "miau" dzieła :cool3: :cool3: :cool3: bhahaha zwariowała :evil_lol: każde dzieło zostaje następnie dokładnie zamalowane, pomazane itd.... Quote
bigos Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ale paszcza lwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:DOBRANOC:loveu::loveu::loveu: CO ON ROBI W MOIM ŁÓŻKU???? NO NIE NAJPIERW JEDNE PSIAKI SZALEJĄ PO MOJEJ KANAPIE TERAZ OZZI LEŻY W MOJEJ POŚCIELI W KRATKĘ I TO JAK LEŻY!!!!!:mad: :mad: :mad: Moja pańcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa Śpiewać chce tralalaaaaaaaaaaaaa!!!! UPS, coś pokręciłeeeeeeeeeeeeeeeeem Kolęd sie uczyłeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! Nie pasi tralalaaaaaaaaaaaaaaaaa, przecież ŚWIĘTA bliskoooooooooooooo!!! Moja pńcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaa LULI nad kołyskąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!! Z dziećmi se zanuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii potem do mnie wróciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Razem zaśpiewamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, bo kolędy znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :eviltong: Quote
bigos Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 samograj napisał(a): Moja pańcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa Śpiewać chce tralalaaaaaaaaaaaaa!!!! UPS, coś pokręciłeeeeeeeeeeeeeeeeem Kolęd sie uczyłeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! Nie pasi tralalaaaaaaaaaaaaaaaaa, przecież ŚWIĘTA bliskoooooooooooooo!!! Moja pńcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaa LULI nad kołyskąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!! Z dziećmi se zanuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii potem do mnie wróciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Razem zaśpiewamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, bo kolędy znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :eviltong: Brawo Samograj:klacz::klacz::klacz: Quote
alive Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='samograj'] o rany jaka wielka paszcza :eek2: prawie na około sie otwiera!!! Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='malawaszka']bhahaha zwariowała :evil_lol: każde dzieło zostaje następnie dokładnie zamalowane, pomazane itd....:razz:Oliwkowa koloruje:cool3: [quote name='samograj']CO ON ROBI W MOIM ŁÓŻKU???? NO NIE NAJPIERW JEDNE PSIAKI SZALEJĄ PO MOJEJ KANAPIE TERAZ OZZI LEŻY W MOJEJ POŚCIELI W KRATKĘ I TO JAK LEŻY!!!!!:mad: :mad: :mad: Moja pańcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa Śpiewać chce tralalaaaaaaaaaaaaa!!!! UPS, coś pokręciłeeeeeeeeeeeeeeeeem Kolęd sie uczyłeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! Nie pasi tralalaaaaaaaaaaaaaaaaa, przecież ŚWIĘTA bliskoooooooooooooo!!! Moja pńcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaa LULI nad kołyskąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!! Z dziećmi se zanuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii potem do mnie wróciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Razem zaśpiewamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, bo kolędy znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :eviltong::evil_lol:Ozzy leży jak należy.... Ozzulkowa Pastorałka swietna:multi: Aniu ...to jest moja ulubiona posciel w kratkę.....aż Cezary ostatnio spytał czy my już innej pościeli w domu nie mamy.... [quote name='alive']o rany jaka wielka paszcza :eek2: prawie na około sie otwiera!!! [quote name='bigos']Ale paszcza lwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaka lwia ...toż to mały kocik [quote name='Vectra']oo Ozzy już trenuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nio ktoś musi Córcia ale masz bowski banerek;) Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='alive']o rany jaka wielka paszcza :eek2: prawie na około sie otwiera!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bardziej sie nie dało;) Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Uuuu, nie chciałabym w taką lwią paszczę wsadzić głowy.. :shake::shocked!: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot'] Uuuu, nie chciałabym w taką lwią paszczę wsadzić głowy.. :shake::shocked!::evil_lol:to może chociaż paluszek;) Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:to może chociaż paluszek;) Aaaa, paluszek z przyjemnością - obawiam się tylko, że dałabym mu paluszek, to by wziął całą rękę :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Behemot napisał(a):Aaaa, paluszek z przyjemnością - obawiam się tylko, że dałabym mu paluszek, to by wziął całą rękę :evil_lol: a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='samograj']DOWÓD RZECZOWY (oni zawsze razem) Moja pościel!!! :mad: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Jaka krówcia potulna:diabloti: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='samograj']DOWÓD RZECZOWY (oni zawsze razem) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:brak mi tam tylko Ozzula [quote name='Behemot']Aaaa, paluszek z przyjemnością - obawiam się tylko, że dałabym mu paluszek, to by wziął całą rękę :evil_lol::razz:paluszki wypluwa:evil_lol: [quote name='Vectra']a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu:i jeszcze zbeszczesci i zakopie:eviltong: [quote name='Behemot']Moja pościel!!! :mad::cool3:czy aby napewno ......moja ci ona jest:mad: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Jaka krówcia potulna:diabloti::mad:a ta emotka to niby co .....:cool3:....................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
samograj Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Vectra napisał(a):a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu: A tak myśłałam sobie: "Może mnie kiedyś ALA zaprosi do siebie", ale po tym co tu przeczytałam....:scared: Behemot napisał(a):Moja pościel!!! :mad: WITAJ W KLUBIE!!! Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Vectra napisał(a):a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu: A po co mi taka durnowata głowa, niech se weźmie do zabawy :evil_lol: Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 samograj napisał(a): WITAJ W KLUBIE!!! No witaj, witaj, tylko dlaczego wszyscy mają: a to moją pościel, a to mój koc, a to mój dywan? :placz: Jak za komuny, kiedy każdy artykuł był w jednym wzorze :cool3: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='samograj']A tak myśłałam sobie: "Może mnie kiedyś ALA zaprosi do siebie", ale po tym co tu przeczytałam....:scared: WITAJ W KLUBIE!!!:pmój domek stoi otworem ;)i niektórzy nawet z niego wychodza;) [quote name='Behemot']A po co mi taka durnowata głowa, niech se weźmie do zabawy :evil_lol:dziękuję łaskawco , zaoszczędzimy na zakupie kolejnej piłki;) [quote name='Behemot']No witaj, witaj, tylko dlaczego wszyscy mają: a to moją pościel, a to mój koc, a to mój dywan? :placz: Jak za komuny, kiedy każdy artykuł był w jednym wzorze :cool3::razz:widać dogomaniacy mają podobny gust:p Quote
samograj Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Behemot napisał(a):No witaj, witaj, tylko dlaczego wszyscy mają: a to moją pościel, a to mój koc, a to mój dywan? :placz: Jak za komuny, kiedy każdy artykuł był w jednym wzorze :cool3: Widać wracają "stare dobre czasy" - ciekawe kiedy na półkach będzie tylko ocet???? Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 samograj napisał(a):Widać wracają "stare dobre czasy" - ciekawe kiedy na półkach będzie tylko ocet???? I to balsamico :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='samograj']Widać wracają "stare dobre czasy" - ciekawe kiedy na półkach będzie tylko ocet????:crazyeye:o bosz ....nie wywołuj wilka z lasu ....to już nie dla mnie stawanie do kolejki o 3 nad ranem:razz: Quote
Recommended Posts