Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja zawsze dzieciaczkom powtarzam ,że kazdy potrafi tylko każdy to robi inaczej .....bo rodzice u dzieci chyba zabijają chęc i ochotę do tworzenia .
U mnie w grupie 5 , 6 letnie dzieci ..kilkoro takich było nie rysował , nie malowało , nie wycinało .....w domu musiał być porzadek:angryy:

no bosko! Oliwkowa codziennie nosi kartki, długopisy, kredki i co chwilę do mnie przychodzi z tym i wciska kartkę na kolana, długopis do ręki - i ZAWSZE jak pytam co mam jej narysować to słyszę "miaaauuuu" :evil_lol: a talent do rysowania to mam taki że głowa boli :oops: no ale wystarczy żeby kotek miał uszy i koniecznie wąsy i już jest miau, a czasem ja się pocę, staram, kombinuję jak tu inaczej tego kota narysować a Oliwkowa stoi patrzy na to i mówi "muuuuuu" :evil_lol: :mdleje: chyba musze się udać na kurs rysunku :lol:

Rozdziawiony Ozzy boski :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
no bosko! Oliwkowa codziennie nosi kartki, długopisy, kredki i co chwilę do mnie przychodzi z tym i wciska kartkę na kolana, długopis do ręki - i ZAWSZE jak pytam co mam jej narysować to słyszę "miaaauuuu" :evil_lol: a talent do rysowania to mam taki że głowa boli :oops: no ale wystarczy żeby kotek miał uszy i koniecznie wąsy i już jest miau, a czasem ja się pocę, staram, kombinuję jak tu inaczej tego kota narysować a Oliwkowa stoi patrzy na to i mówi "muuuuuu" :evil_lol: :mdleje: chyba musze się udać na kurs rysunku :lol:

Rozdziawiony Ozzy boski :loveu:

no to pokaz swoje "miau" dzieła :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:DOBRANOC:loveu::loveu::loveu:

CO ON ROBI W MOIM ŁÓŻKU????
NO NIE NAJPIERW JEDNE PSIAKI SZALEJĄ PO MOJEJ KANAPIE TERAZ OZZI LEŻY W MOJEJ POŚCIELI W KRATKĘ I TO JAK LEŻY!!!!!:mad: :mad: :mad:

Moja pańcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Śpiewać chce tralalaaaaaaaaaaaaa!!!!
UPS, coś pokręciłeeeeeeeeeeeeeeeeem
Kolęd sie uczyłeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!
Nie pasi tralalaaaaaaaaaaaaaaaaa,
przecież ŚWIĘTA bliskoooooooooooooo!!!
Moja pńcia Alaaaaaaaaaaaaaaaaa
LULI nad kołyskąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą!!!!
Z dziećmi se zanuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
potem do mnie wróciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
Razem zaśpiewamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,
bo kolędy znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :eviltong:

Posted

samograj napisał(a):

bo kolędy znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :eviltong:

Brawo Samograj:klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='malawaszka']bhahaha zwariowała :evil_lol: każde dzieło zostaje następnie dokładnie zamalowane, pomazane itd....:razz:Oliwkowa koloruje:cool3:

[quote name='samograj']CO ON ROBI W MOIM ŁÓŻKU????
NO NIE NAJPIERW JEDNE PSIAKI SZALEJĄ PO MOJEJ KANAPIE TERAZ OZZI LEŻY W MOJEJ POŚCIELI W KRATKĘ I TO JAK LEŻY!!!!!:mad: :mad: :mad:

bo kolędy znamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:p :eviltong::evil_lol:Ozzy leży jak należy....
Ozzulkowa Pastorałka swietna:multi:
Aniu ...to jest moja ulubiona posciel w kratkę.....aż Cezary ostatnio spytał czy my już innej pościeli w domu nie mamy....

[quote name='alive']o rany jaka wielka paszcza :eek2: prawie na około sie otwiera!!!

[quote name='bigos']Ale paszcza lwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jaka lwia ...toż to mały kocik

[quote name='Vectra']oo Ozzy już trenuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nio ktoś musi
Córcia ale masz bowski banerek;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:to może chociaż paluszek;)

Aaaa, paluszek z przyjemnością - obawiam się tylko, że dałabym mu paluszek, to by wziął całą rękę :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Aaaa, paluszek z przyjemnością - obawiam się tylko, że dałabym mu paluszek, to by wziął całą rękę :evil_lol:

a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='samograj']

DOWÓD RZECZOWY (oni zawsze razem)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:brak mi tam tylko Ozzula
[quote name='Behemot']Aaaa, paluszek z przyjemnością - obawiam się tylko, że dałabym mu paluszek, to by wziął całą rękę :evil_lol::razz:paluszki wypluwa:evil_lol:

[quote name='Vectra']a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu:i jeszcze zbeszczesci i zakopie:eviltong:

[quote name='Behemot']Moja pościel!!! :mad::cool3:czy aby napewno ......moja ci ona jest:mad:

Posted

Vectra napisał(a):
a na koniec wyrwie ci krtań :evil_lol: :evil_lol: odgryzie głowe :evil_lol: :evil_lol: i co tam sobie jeszcze życzysz :loveu: :loveu:

A tak myśłałam sobie:
"Może mnie kiedyś ALA zaprosi do siebie", ale po tym co tu przeczytałam....:scared:

Behemot napisał(a):
Moja pościel!!! :mad:

WITAJ W KLUBIE!!!

Posted

Vectra napisał(a):

A po co mi taka durnowata głowa, niech se weźmie do zabawy :evil_lol:

Posted

samograj napisał(a):

WITAJ W KLUBIE!!!

No witaj, witaj, tylko dlaczego wszyscy mają: a to moją pościel, a to mój koc, a to mój dywan? :placz: Jak za komuny, kiedy każdy artykuł był w jednym wzorze :cool3:

Posted

[quote name='samograj']A tak myśłałam sobie:
"Może mnie kiedyś ALA zaprosi do siebie", ale po tym co tu przeczytałam....:scared:

WITAJ W KLUBIE!!!:pmój domek stoi otworem ;)i niektórzy nawet z niego wychodza;)

[quote name='Behemot']A po co mi taka durnowata głowa, niech se weźmie do zabawy :evil_lol:dziękuję łaskawco , zaoszczędzimy na zakupie kolejnej piłki;)

[quote name='Behemot']No witaj, witaj, tylko dlaczego wszyscy mają: a to moją pościel, a to mój koc, a to mój dywan? :placz: Jak za komuny, kiedy każdy artykuł był w jednym wzorze :cool3::razz:widać dogomaniacy mają podobny gust:p

Posted

Behemot napisał(a):
No witaj, witaj, tylko dlaczego wszyscy mają: a to moją pościel, a to mój koc, a to mój dywan? :placz: Jak za komuny, kiedy każdy artykuł był w jednym wzorze :cool3:

Widać wracają "stare dobre czasy" - ciekawe kiedy na półkach będzie tylko ocet????

Posted

[quote name='samograj']Widać wracają "stare dobre czasy" - ciekawe kiedy na półkach będzie tylko ocet????:crazyeye:o bosz ....nie wywołuj wilka z lasu ....to już nie dla mnie stawanie do kolejki o 3 nad ranem:razz: