Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ALicja kurna czy ty nie pracujesz!!! Jeden dzien mnie nie było i 6 stron napłodziliście!!! Nie macie litości.Cezary weź z tą babą zrób porządek . A ty moja panno nie waż się TOmaszka wołać:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:D Dobry Wieczor Alu :loveu:

[quote name='Agga']ALicja kurna czy ty nie pracujesz!!! Jeden dzien mnie nie było i 6 stron napłodziliście!!! Nie macie litości.Cezary weź z tą babą zrób porządek . A ty moja panno nie waż się TOmaszka wołać:cool3: :evil_lol:hi hi mam chorobowe bo w srode ide z dziećmi śpiewać .......................................................................................................
...............................................................................................
.........................................................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pod kościół:oops::oops::oops:i musze gardziołko podleczyć :razz:

Tomeczku ....Agga na mnie krzyczy i mi wygraża ...zrób coś z tą dziewczyną :p

Posted

[quote name='sota36']udaje , ze "wajec" nie widzi!:eviltong:dyskretna dziewczyna jest

[quote name='Kate I Luka']Cześć Ozzulki....

Jak tam urlopik, dobrze spożytkowany? Ja dziś dostałam aż 1 dzień urlopu :multi: :multi: i pomyłam wszystkie szafki w kuchni, zrobiłam 3 prania, (1 musiałam wrzucić prosto z suszarki co mi Gaston w ziemi z kwiatków wytarmosił ), pomyłam kafelki w łazience, podłogi... Za okna się nie biorę, myłam 2 miesiące temu i już to pierdzielę... Zmienię tylko firanki, i będzie wyglądało nice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Teraz już padam na pysk, i zaraz do wanny, kąpiel w bąbelkach z książką :p :p;)mebelki w pokoju i kuchni pomyte 2 okna umyte firanki obwieszone ....pokój i kuchnia , u Kuby nie mam...teraz prasowanie i łazienka mnie czeka ....tam w półkach totalny burdel

[quote name='sota36']Jezuuuu jakie ludzie pracowite!!! Jakby jakie swieta szly! A my znow mamy lenia!no widzisz ...nie doceniasz kożelanek

[quote name='evaxon']dziendoberek Alu :cool3:
doberek dziecinko
[quote name='Vectra']mamciu miałąś być wieczorem :cool3: :cool3:jestem

[quote name='Dobcia']Dobrywieczorek:lol:

Jak tu jajecznie, no no no:evil_lol:

Piękny portrecik-gogunia ma niesamowity talent:loveu:nio święta idą

[quote name='PIKA']Cześć Alus :multi:
Melduje, ze wszystkie portrety jajkow obejrzalam z wielką dokladnością :evil_lol:cieszkam żeś zadowolniona

Posted

[quote name='evaxon']ooo Ala bedzie spiewac:D to ja poprosze filmek z dźwiekiem :evil_lol::mad::mad::mad:się prosze nie naśmiewać ...dzieci będą śpiewać ja będę w tle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:się prosze nie naśmiewać ...dzieci będą śpiewać ja będę w tle:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:lol: łeeee Alu zaspiewaj z dziecmi:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaśpiewam ci na Skypa ....:eviltong:
trzymam Cię za słowo :diabloti:

mamusia mi zaśpoiewa :loveu: :multi: :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']trzymam Cię za słowo :diabloti:

mamusia mi zaśpoiewa :loveu: :multi: :loveu: :multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nie powiedziałam kiedy:eviltong:

Posted

Super :multi: Mnie sie jeszcze nie udalo ufocic Maksia przy ziewie ;) Albo nie zdaze, albo mu cos utne i nie widac pieknej paszczeki :evil_lol:

Slodki mordeczek :loveu: Cudna foteczka portretowa :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale nie powiedziałam kiedy:eviltong:

oo Ozzy już trenuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: