Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:móżdzek bogaty w białko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja mysle ze ona ma poprostu bogatą wyobraźnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Nie we wszystkich przypadkach ale się zgadza.

Oczywiscie :) W koncu psy na szczeście są jak ludzie :) Nie do jednego worka je mozna wsadzic ;)
Zmoreczka jednak woli omijac na wszelki wypadek wszystkie z daleka ;)
Szelma za to raz jak jej mały psiak jazgotał styłu odwrociła sie do niego i zrobiła basowe " hau". Tylko jeden raz a psiak jak na filmach poprostu sie przewrocil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe czy ze strachu czy podmuch z pyska był tak silny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Oczywiscie :) W koncu psy na szczeście są jak ludzie :) Nie do jednego worka je mozna wsadzic ;)
Szelma za to raz jak jej mały psiak jazgotał styłu odwrociła sie do niego i zrobiła basowe " hau". Tylko jeden raz a psiak jak na filmach poprostu sie przewrocil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe czy ze strachu czy podmuch z pyska był tak silny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahahaha chciałabym kiedyś coś takiego zobaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

powiem Ci tak:
Axel na spacer idzie na smyczy, nie pozwalam warczeć, szczekać itp itd na inne psy..... kochał wszelkie psiaki do wakacji... w wakacje dziabnął go duży pies i od tego czasu pozwalam Axlowi witać sie z nieznajomymi psami tylko pod okiem ich właścicieli... no cóż - duzo jest psów puszczonych bez smyczy i nikt mi nie zagwarantuje ze szarżujący w moim a właściwie Axla kierunku pies nic mu nie zrobi ;) w takich przypadkach tak... biorę go na ręce :eviltong: ale tylko w takich... w pozostałych pozwalam na przywitania :p

a pisałam o dziamgotach względem takich, które właśnie bez smyczki lecą za przechodniem i dziamgolą :angryy: - no niestety.. reaguję niemiło względem ich właścicieli jeśli są w zasięgu wzroku i głosu :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest....
Teraz jest to bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No normalnie się uśmiałam :laugh2_2:, ale dziwna kobita z tej paniusi :ghost_2:

Posted

Pysia napisał(a):

O boooosz :roflt: sama upadłam :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']myślę ,że chciał przymierzyć szalik;)
A jesteś pewna ze nie chciał tego szalika bardziej zacisnąc??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A jesteś pewna ze nie chciał tego szalika bardziej zacisnąc??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Pysiu :mad: jak możesz Ozzulka o takie rzeczy posadzać :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu :mad: jak możesz Ozzulka o takie rzeczy posadzać :evil_lol:
Lubie byc orgimalna ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hahaha, Pysiu, twoja Szelma i mój Boogie mają coś wspólnego, oboje sprawnie posługują się bronią biologiczną :lol: Szelma załatwia wrogów oddechem, a mój Bugajski załatwił kiedyś napuszonego agresorka... bąkiem :oops: :evil_lol:

Posted

Oj Ozzy wywą****e Lilith :cool3: w maskotce, a moze karmę, bo psiaczek lezał w chicopee całanoc przed wysyłką :lol:
Alu śliczne fotki cieszy mnie ze Ozzy zadowolony z prezentu :cool3:

Posted

asher napisał(a):
Szelma załatwia wrogów oddechem, a mój Bugajski załatwił kiedyś napuszonego agresorka... bąkiem :oops: :evil_lol:

hahaha, sposoby dość oryginalne ale widać skuteczne :lol:

cześć Alu i Ozzulku !:multi:

My już zdążyliśmy zmoknąć na porannym spacerku ....:cool3:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Dzien dobry! :krolik:
To wszystko wyjaśnia dlaczego Ozzulek tak pilnuje i dba o zabaweczke... Przecież dostał ją od Lilith. :loveu:

tak, o taki sliczny prezencik musi zadbać :loveu: