Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:móżdzek bogaty w białko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja mysle ze ona ma poprostu bogatą wyobraźnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 olcha napisał(a):Nie we wszystkich przypadkach ale się zgadza. Oczywiscie :) W koncu psy na szczeście są jak ludzie :) Nie do jednego worka je mozna wsadzic ;) Zmoreczka jednak woli omijac na wszelki wypadek wszystkie z daleka ;) Szelma za to raz jak jej mały psiak jazgotał styłu odwrociła sie do niego i zrobiła basowe " hau". Tylko jeden raz a psiak jak na filmach poprostu sie przewrocil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe czy ze strachu czy podmuch z pyska był tak silny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jaki delikatny :cool3: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pysia napisał(a):Oczywiscie :) W koncu psy na szczeście są jak ludzie :) Nie do jednego worka je mozna wsadzic ;) Zmoreczka jednak woli omijac na wszelki wypadek wszystkie z daleka ;) Szelma za to raz jak jej mały psiak jazgotał styłu odwrociła sie do niego i zrobiła basowe " hau". Tylko jeden raz a psiak jak na filmach poprostu sie przewrocil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe czy ze strachu czy podmuch z pyska był tak silny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha chciałabym kiedyś coś takiego zobaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem Ci tak: Axel na spacer idzie na smyczy, nie pozwalam warczeć, szczekać itp itd na inne psy..... kochał wszelkie psiaki do wakacji... w wakacje dziabnął go duży pies i od tego czasu pozwalam Axlowi witać sie z nieznajomymi psami tylko pod okiem ich właścicieli... no cóż - duzo jest psów puszczonych bez smyczy i nikt mi nie zagwarantuje ze szarżujący w moim a właściwie Axla kierunku pies nic mu nie zrobi ;) w takich przypadkach tak... biorę go na ręce :eviltong: ale tylko w takich... w pozostałych pozwalam na przywitania :p a pisałam o dziamgotach względem takich, które właśnie bez smyczki lecą za przechodniem i dziamgolą :angryy: - no niestety.. reaguję niemiło względem ich właścicieli jeśli są w zasięgu wzroku i głosu :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Słodziak... :iloveyou: A tam w tle na monitorku Ozzulec jest. :cool3: Quote
justynia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pysia napisał(a):Kurna nie śmiej sie bo 2 -kilowy york na faflu 50-kilowej Zmorki kosztował mnie 150 zł. a jego pani w trakcie zdarzenia darła sie ze jej pieseczka potfffffór morduje !!:angryy: :angryy: :angryy: Szycie tanie nie jest.... Teraz jest to bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No normalnie się uśmiałam :laugh2_2:, ale dziwna kobita z tej paniusi :ghost_2: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pysia napisał(a):Oczywiscie :) W koncu psy na szczeście są jak ludzie :) Nie do jednego worka je mozna wsadzic ;) Zmoreczka jednak woli omijac na wszelki wypadek wszystkie z daleka ;) Szelma za to raz jak jej mały psiak jazgotał styłu odwrociła sie do niego i zrobiła basowe " hau". Tylko jeden raz a psiak jak na filmach poprostu sie przewrocil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe czy ze strachu czy podmuch z pyska był tak silny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O boooosz :roflt: sama upadłam :eviltong: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ozzy sprawdza czy misiu ma pchły?:lol:myślę ,że chciał przymierzyć szalik;) Quote
Agga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 OZZy jakie ty masz piekne zabawki. Pani pewnie pół wypłaty na nie przeznacza Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Agga'] OZZy jakie ty masz piekne zabawki. Pani pewnie pół wypłaty na nie przeznacza:loveu:dostał prezencik od Lilith Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']myślę ,że chciał przymierzyć szalik;) A jesteś pewna ze nie chciał tego szalika bardziej zacisnąc??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Pysia']A jesteś pewna ze nie chciał tego szalika bardziej zacisnąc??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Pysiu :mad: jak możesz Ozzulka o takie rzeczy posadzać :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy zachowuje sie jak czuly tatus :loveu: Caluje w czolko, spawdza czy malenstwo ma sucho... ;) Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Teklunia']Ozzy zachowuje sie jak czuly tatus :loveu: Caluje w czolko, spawdza czy malenstwo ma sucho... ;):evil_lol::evil_lol:Ozzy niańka Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu :mad: jak możesz Ozzulka o takie rzeczy posadzać :evil_lol: Lubie byc orgimalna ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Wy tu gadu gadu a fotek mało Aluś postaraj się troszke :evil_lol: Quote
agabass Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ozzy tatulek urojony hahaha :lol: świetny opiekunek:razz: Quote
asher Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Hahaha, Pysiu, twoja Szelma i mój Boogie mają coś wspólnego, oboje sprawnie posługują się bronią biologiczną :lol: Szelma załatwia wrogów oddechem, a mój Bugajski załatwił kiedyś napuszonego agresorka... bąkiem :oops: :evil_lol: Quote
Patka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Oj Ozzy wywą****e Lilith :cool3: w maskotce, a moze karmę, bo psiaczek lezał w chicopee całanoc przed wysyłką :lol: Alu śliczne fotki cieszy mnie ze Ozzy zadowolony z prezentu :cool3: Quote
Alka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 asher napisał(a): Szelma załatwia wrogów oddechem, a mój Bugajski załatwił kiedyś napuszonego agresorka... bąkiem :oops: :evil_lol: hahaha, sposoby dość oryginalne ale widać skuteczne :lol: cześć Alu i Ozzulku !:multi: My już zdążyliśmy zmoknąć na porannym spacerku ....:cool3: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzien dobry :) Wracajcie szybciorem z pracy czy skadstam i wrzucajcie nowe zdjecia!!! :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzien dobry! :krolik: To wszystko wyjaśnia dlaczego Ozzulek tak pilnuje i dba o zabaweczke... Przecież dostał ją od Lilith. :loveu: Quote
Alka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry! :krolik: To wszystko wyjaśnia dlaczego Ozzulek tak pilnuje i dba o zabaweczke... Przecież dostał ją od Lilith. :loveu: tak, o taki sliczny prezencik musi zadbać :loveu: Quote
Recommended Posts