g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Misiaczek :loveu: Ozzulek hopa :D :D A cóż to za grymas na morde Ozziego? :evil_lol: Śliczne oczęta :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Oj jakis diabelek w niego wstapil,ze takie czerwone oczyska ma:crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześc Aluś :multi: Ty sie martwisz, że wczoraj nie zrobiłaś ani jeden fotki, a ja o 2 tyg nie robiłam zdjęć i boje się, że z wprawy wyszlam :lol: miłej niedzieli ży;) czymy Quote
asher Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Biedna piłka zwiewa, bo wie, że takie mordercze spojrzenie asta źle jej wróży :lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']O wiedze, Ala, ze Ci nerwy przeszly :evil_lol: A czyje skapetki Ozulec zjada? :evil_lol::pOzzulec niczyich skarpetek nie zjada , bo to są rękawiczki doszyte do podkolanówek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jest to część składowa starego stroju UFOludka :p DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dzień Dobry Alu :loveu: Dzionek pochmurny ale i tak chce sie życ :multi: WIOSNA !! Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Dzień Dobry Alu :loveu: Dzionek pochmurny ale i tak chce sie życ :multi: WIOSNA !!Rano na spacerku pokropił na nas deszczyk ..potem wyjrzało słonko ..a teraz znowu się chmurzy :shake: Ale i tak jest extra bo cieplej :p Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 U nas słoneczko wyszło właśnie :lol: Kocham wiosne mimo ze psy linieją i błoto w domu ;) Quote
Magda-Amir Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 u mnie też słoneczko świeci i sie wypogodziło :D Aluu wyściskaj ozzulca mocno ode mnie :p Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Ozzulec wyściskany i wycałowany :p śpi teraz przed spacerkiem ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']śpi teraz przed spacerkie ;) zbiera siły na pozowanie do mnóóstwa zdjęć?? :cool1: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='malawaszka']zbiera siły na pozowanie do mnóóstwa zdjęć?? :cool1::razz:mam nadzieję ,że coś fotnę :cool1: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:mam nadzieję ,że coś fotnę :cool1: My też taka nadzieje mamy ;) Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 a wy jak zwykle spac nie mozecie:shake: dzieńdoberek Alu i Ozzulku:multi: u nas piękna słóneczna pogoda:multi: ciepełko niesamowite:multi: musze sie wybrac na spacer:multi: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='evaxon']a wy jak zwykle spac nie mozecie:shake: dzieńdoberek Alu i Ozzulku:multi: u nas piękna słóneczna pogoda:multi: ciepełko niesamowite:multi: musze sie wybrac na spacer:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koniecznie ;) Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:koniecznie ;) tylko musze poczekac na aparacik bo brat mi zawinol:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:mam nadzieję ,że coś fotnę :cool1: No to rozumiem, że pańciostwo z piesem teraz na spacerku i Ala fotki robisz? :lol: Bajan mimo długiego spaceru do domu wracać nie chciał :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć Alu :lol: ... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:mam nadzieję ,że coś fotnę :cool1: Już ufociłaś?? :razz: My tu czekamy :p ... Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 My już po spacerku :p Fotek jak na lekarstwo , bo ..................................................baterie padły , a zapasowe się ładowały :placz::placz::placz:/ chyba pomyliłam :oops:/ No cóż nie tylko Piotruś może mieć takie przygody ze mu baterie na spacerze robią śruuuuuuuuu:eviltong: lód na stawie :p pączuś i mój cień :eviltong: stokrotka Quote
g_o_n_i_a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dzien dobry!!!!!! [quote name='Alicjarydzewska']czym pachnie to drzewko :razz: O wiele lepiej ogląda się Ozzinka na zielonej trwace i w słoneczku... :loveu: Ależ On piękny! :loveu: :loveu: :loveu: Proszę Ozzulca wymiziać od goni. ;-) Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :lol: hahah aparat z Ozzulca - fiu fiu na 1 nodze śmigać to nie lada umiejętność a pączuś śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts