Cimi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A ja 8 h codziennie :placz: To ja 8 godzin siedze w szkole :( + dojazd do szkoły i do domu to 9 godzin i to jeszcze poniedziałek i piątek :placz: .. ale czasem się zdarzy w szkole 6 lub 7 :). Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Witaj Alicjuś ;-))):calus: to ja nie narzekam...od poniedziałku do środy 8.00-13.20 w czwartek wyjatkowo do 14.20 ale za to w piątekczek do 12.25 :lol: Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Witam moich koffanych zapracowanych Dogomaniaków :multi::multi::multi: u mnie w domciu to najbardziej zapracowany jest komp:evil_lol: Ja generalnie na pracę nie narzekam , tylko ,że tam nie mam dostępu do netu :mad: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Alu :lol: ... Obfociłaś już Ozzulca? :razz: Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Alu :lol: ... Obfociłaś już Ozzulca? :razz: chyba nie :shake: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 PIKA napisał(a):chyba nie :shake: W sumie nic nowego, od dwóch lub trzech dni już czekamy :roll: ... Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Właśnie widziano Rydzewską jak wracała z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cierpliwości kochani, wiem ,że ma ochotę przebiśniegi ufocić ( rosną nieopodal bloku );) Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alka napisał(a):Właśnie widziano Rydzewską jak wracała z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cierpliwości kochani, wiem ,że ma ochotę przebiśniegi ufocić ( rosną nieopodal bloku );) A Ala siedzi w oknie i szpieguje Alicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Witam ...:multi:... a u nas znów pada deszczyk :placz: Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam ...:multi:... a u nas znów pada deszczyk :placz: Daje ci moja Szczecińską pogodę czyli słoneczko :) Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Daje ci moja Szczecińską pogodę czyli słoneczko :) Ale macie ślicznie ...a u nas szaro :-( Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A u nas było oberwanie chmury akurat jak byłam na spacerku :lol: :lol: :lol: Leje sie z nas....W mieszkaniu potop:lol: :lol: :lol: Niufa nie da sie wytrzec do sucha :lol: :lol: :lol: A jak fajnie jak sie otrzepią w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Pysia napisał(a):A u nas było oberwanie chmury akurat jak byłam na spacerku :lol: :lol: :lol: Leje sie z nas....W mieszkaniu potop:lol: :lol: :lol: Niufa nie da sie wytrzec do sucha :lol: :lol: :lol: A jak fajnie jak sie otrzepią w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz fajnie .............:angryy: mnie dopiero czeka spacer , ale Ozzulek śpi więc nie będę syncia budzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 witaj Ozzulkowa rodzinko :D a u nas sloneczko i bez sloneczka ale za to cieplo i ni epada:loveu: :multi: bylysmy dzis w takim ala parku z tigra po biegac :p skubana dorwala zdechlego kreta:shake: i begala z nim w pysku :lol: smiesznie to wygladalo bo tylko nozka z pyska jej wystawala:lol: dobrze ze go mie zjadlago :roll: :mad: Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz fajnie .............:angryy: mnie dopiero czeka spacer , ale Ozzulek śpi więc nie będę syncia budzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja dzisiaj idę na spacerek z Lazy :)- dzielna dziewczynka :) foty obowiązkowe :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześc Aluś :cool3: U nas też leje i tak ma być jeszcze przez kilka nastepnych dni, ale to dobrze bo przynajmniej spłuka śnieg, piach i psie pozostałości po zimie :evil_lol: Quote
Guest bernulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A u mnie to co u Pysi,wkoncu nie daleko :eviltong: A tak piknie rano było :placz: paździoszki Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Ewciu , ale się smakosz :cool3: z Tigry zrobił :evil_lol: Sylwia , koniecznie poproszę foteczki :multi:i proszę jeszcze wyściskać dziewczyny i wycałować Tekiego po faflach ;) Dagusia , ale fajnie by było iść na spacerek bez błotka :placz: Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sylwia , koniecznie poproszę foteczki :multi:i proszę jeszcze wyściskać dziewczyny i wycałować Tekiego po faflach ;) Fotki będa obowiązkowe i wycałowanie także :) ale przed spacerem bo po spacerze ma te fafle całkowicie obślinione :roll: Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 oj tak Alu smakosz niesamowity z niej :evil_lol: ale ona chyba chciala sie znim zaprzyjaznic :lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz fajnie .............:angryy: mnie dopiero czeka spacer , ale Ozzulek śpi więc nie będę syncia budzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaaaaaaa.....Niufki nigdy nie śpia jak pada deszcz...Jak tylko zaczyna lac to są gotowe do wyjscia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry!! :krolik: A gdzie Ozzulek?w domciu :p śpi , bawi się , je i czeka na wiosnę Quote
Recommended Posts