Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A ja 8 h codziennie :placz:

To ja 8 godzin siedze w szkole :( + dojazd do szkoły i do domu to 9 godzin i to jeszcze poniedziałek i piątek :placz: .. ale czasem się zdarzy w szkole 6 lub 7 :).

Posted

Witaj Alicjuś ;-))):calus:

to ja nie narzekam...od poniedziałku do środy 8.00-13.20 w czwartek wyjatkowo do 14.20 ale za to w piątekczek do 12.25 :lol:

Posted

Witam moich koffanych zapracowanych Dogomaniaków :multi::multi::multi:
u mnie w domciu to najbardziej zapracowany jest komp:evil_lol:

Ja generalnie na pracę nie narzekam , tylko ,że tam nie mam dostępu do netu :mad:

Posted

Właśnie widziano Rydzewską jak wracała z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cierpliwości kochani, wiem ,że ma ochotę przebiśniegi ufocić ( rosną nieopodal bloku );)

Posted

Alka napisał(a):
Właśnie widziano Rydzewską jak wracała z pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cierpliwości kochani, wiem ,że ma ochotę przebiśniegi ufocić ( rosną nieopodal bloku );)

A Ala siedzi w oknie i szpieguje Alicje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A u nas było oberwanie chmury akurat jak byłam na spacerku :lol: :lol: :lol: Leje sie z nas....W mieszkaniu potop:lol: :lol: :lol: Niufa nie da sie wytrzec do sucha :lol: :lol: :lol: A jak fajnie jak sie otrzepią w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A u nas było oberwanie chmury akurat jak byłam na spacerku :lol: :lol: :lol: Leje sie z nas....W mieszkaniu potop:lol: :lol: :lol: Niufa nie da sie wytrzec do sucha :lol: :lol: :lol: A jak fajnie jak sie otrzepią w mieszkaniu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz fajnie .............:angryy: mnie dopiero czeka spacer , ale Ozzulek śpi więc nie będę syncia budzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

witaj Ozzulkowa rodzinko :D

a u nas sloneczko i bez sloneczka ale za to cieplo i ni epada:loveu: :multi:
bylysmy dzis w takim ala parku z tigra po biegac :p skubana dorwala zdechlego kreta:shake: i begala z nim w pysku :lol: smiesznie to wygladalo bo tylko nozka z pyska jej wystawala:lol: dobrze ze go mie zjadlago :roll: :mad:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz fajnie .............:angryy: mnie dopiero czeka spacer , ale Ozzulek śpi więc nie będę syncia budzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja dzisiaj idę na spacerek z Lazy :)- dzielna dziewczynka :) foty obowiązkowe :)

Guest bernulka
Posted

A u mnie to co u Pysi,wkoncu nie daleko :eviltong:
A tak piknie rano było :placz:

paździoszki

Posted

Ewciu , ale się smakosz :cool3: z Tigry zrobił :evil_lol:

Sylwia , koniecznie poproszę foteczki :multi:i proszę jeszcze wyściskać dziewczyny i wycałować Tekiego po faflach ;)

Dagusia , ale fajnie by było iść na spacerek bez błotka :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Sylwia , koniecznie poproszę foteczki :multi:i proszę jeszcze wyściskać dziewczyny i wycałować Tekiego po faflach ;)

Fotki będa obowiązkowe i wycałowanie także :) ale przed spacerem bo po spacerze ma te fafle całkowicie obślinione :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Taaaaaaaaa.....Niufki nigdy nie śpia jak pada deszcz...Jak tylko zaczyna lac to są gotowe do wyjscia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: