Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wieczornie i wieczorowo :cool3:

dzis u Was lało a w nocy ponoc ma się na całą Polskę rozpadać :placz: a tak już było fajnie - ziemia po roztopach śniegu zaczęła ładnie wciagać wilgoć :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:wink:
Ależ śliczne poduszeczki :loveu: Takie różowiutkie i pulchniutkie... Ale to było dawno temu... teraz też takie ma??? Jak przebrnę przez te tysiąc coś postów, to napiszę więcej, ale na razie zaczynam od szczenięcych czasów Ozzy'ego :eviltong:

Guest bernulka
Posted

justynia napisał(a):
Ależ śliczne poduszeczki :loveu: Takie różowiutkie i pulchniutkie... Ale to było dawno temu... teraz też takie ma??? Jak przebrnę przez te tysiąc coś postów, to napiszę więcej, ale na razie zaczynam od szczenięcych czasów Ozzy'ego :eviltong:

Noo cudowne poprostu oczu oderwać nie moge :loveu: Cudny jest :loveu:
A wybieracie sie na wystawe do Bytomia :cool3: ?

paździoszki

Posted

bernulka napisał(a):
Noo cudowne poprostu oczu oderwać nie moge :loveu: Cudny jest :loveu:
A wybieracie sie na wystawe do Bytomia :cool3: ?

paździoszki

No właśnie? Wybieracie sie? Musze zobaczyc kto tam sedziuje ;)
Kurcze.....mam błoto w mieszkaniu :placz:

Posted

[quote name='Pysia']No właśnie? Wybieracie sie? Musze zobaczyc kto tam sedziuje ;)
Kurcze.....mam błoto w mieszkaniu :placz:
haha trzeba ogolic pieski :evil_lol: i po sprawie
Alu nooo gdzie te foteczki :roll:

Posted

a ja znowu natknęłam się Alicję ... widziałam przez okno jak spacerowała z Ozzym , teraz pewnie łapska Ozzamberowe myje ...:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
haha trzeba ogolic pieski :evil_lol: i po sprawie
Alu nooo gdzie te foteczki :roll:

Nigdy w zyciu :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Cały ich urok w tych wnoszacych błotko kudełkach :lol: :lol: :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nigdy w zyciu :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Cały ich urok w tych wnoszacych błotko kudełkach :lol: :lol: :lol:

:evil_lol: a okres linienia tokolejna wspaniala sprawa:evil_lol: pamietam jak kudelki mojej sunki lataly w powietrzu :D i blotko tez bywalo achhh...stare dobre czasy:-( a terazniejsze kudelki jeszcze gorsze:placz: wbijaja sie strasznie ...

Aluu nooo wracajjj

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: a okres linienia tokolejna wspaniala sprawa:evil_lol: pamietam jak kudelki mojej sunki lataly w powietrzu :D i blotko tez bywalo achhh...stare dobre czasy:-( a terazniejsze kudelki jeszcze gorsze:placz: wbijaja sie strasznie ...

Aluu nooo wracajjj

No właśnie....Jakoś łatwiej usunąć długa sierść niz krótką ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jestem , jestem , ale net mi chodzi jak stary traktor :angryy:
Alu :) Postrasz go ze wexmiesz podpiszesz umowe z konkurencją :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Alu :) Postrasz go ze wexmiesz podpiszesz umowe z konkurencją :evil_lol:

Pysia, konkurencja jeszcze gorsza ...:diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
otóż to , wybory brak :-(

Hmmmm...Ja wybór mam a jak coś to straszę ;) Ale nie zawsze skutecznie ...:lol: Chyba nie jestem " straszna" :evil_lol:

Posted

[quote name='moon_light']A ja mam zdjęcie...amstaffa LOCO mojego kolegi..ktory spaceruje z Cezarym wieczorową porą..
chcecie zobaczyc:P??:cool3::pno oczywiście ,że TAK :multi:

Ozzulek Miziany :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek Miziany :p
Boooziiiiuuu jaki cacy:loveu:tylko tulić:p<i ta różowa bródka :cool3:>

a oto LOCO (ma 3 lata, i jest uosobieniem dobra:loveu:-nawet bulgoczącego cezara ignoruje:cool3:)

zdjecie kiepskie-bo się kręcił-i nie chciał dac zrobic fotki z przodu:cool3: