g_o_n_i_a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']w domciu :p śpi , bawi się , je i czeka na wiosnę Prosimy ucałować Ozzulka. :multi: A zdjecia jakieś będą? :watpliwy: ;-) Quote
PIKA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Cześć Ala Z ta pogoda to tak zawsze :shake: w tygodniu w ciagu dnia jest slońce a pewnie w eekend będzie lało :shake: Quote
KaRa_ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 U mnie też słoneczko i cieplutko i nawet bez zlych deszczowych hmurek bylo:cool3: A gdzie zdjecia Ozziego? Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 witam wieczornie i wieczorowo :cool3: dzis u Was lało a w nocy ponoc ma się na całą Polskę rozpadać :placz: a tak już było fajnie - ziemia po roztopach śniegu zaczęła ładnie wciagać wilgoć :placz: Quote
justynia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :wink: Ależ śliczne poduszeczki :loveu: Takie różowiutkie i pulchniutkie... Ale to było dawno temu... teraz też takie ma??? Jak przebrnę przez te tysiąc coś postów, to napiszę więcej, ale na razie zaczynam od szczenięcych czasów Ozzy'ego :eviltong: Quote
Guest bernulka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 justynia napisał(a):Ależ śliczne poduszeczki :loveu: Takie różowiutkie i pulchniutkie... Ale to było dawno temu... teraz też takie ma??? Jak przebrnę przez te tysiąc coś postów, to napiszę więcej, ale na razie zaczynam od szczenięcych czasów Ozzy'ego :eviltong: Noo cudowne poprostu oczu oderwać nie moge :loveu: Cudny jest :loveu: A wybieracie sie na wystawe do Bytomia :cool3: ? paździoszki Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 bernulka napisał(a):Noo cudowne poprostu oczu oderwać nie moge :loveu: Cudny jest :loveu: A wybieracie sie na wystawe do Bytomia :cool3: ? paździoszki No właśnie? Wybieracie sie? Musze zobaczyc kto tam sedziuje ;) Kurcze.....mam błoto w mieszkaniu :placz: Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Pysia']No właśnie? Wybieracie sie? Musze zobaczyc kto tam sedziuje ;) Kurcze.....mam błoto w mieszkaniu :placz: haha trzeba ogolic pieski :evil_lol: i po sprawie Alu nooo gdzie te foteczki :roll: Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 a ja znowu natknęłam się Alicję ... widziałam przez okno jak spacerowała z Ozzym , teraz pewnie łapska Ozzamberowe myje ...:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 evaxon napisał(a):haha trzeba ogolic pieski :evil_lol: i po sprawie Alu nooo gdzie te foteczki :roll: Nigdy w zyciu :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Cały ich urok w tych wnoszacych błotko kudełkach :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia napisał(a):Nigdy w zyciu :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Cały ich urok w tych wnoszacych błotko kudełkach :lol: :lol: :lol: :evil_lol: a okres linienia tokolejna wspaniala sprawa:evil_lol: pamietam jak kudelki mojej sunki lataly w powietrzu :D i blotko tez bywalo achhh...stare dobre czasy:-( a terazniejsze kudelki jeszcze gorsze:placz: wbijaja sie strasznie ... Aluu nooo wracajjj Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Jestem , jestem , ale net mi chodzi jak stary traktor :angryy: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: a okres linienia tokolejna wspaniala sprawa:evil_lol: pamietam jak kudelki mojej sunki lataly w powietrzu :D i blotko tez bywalo achhh...stare dobre czasy:-( a terazniejsze kudelki jeszcze gorsze:placz: wbijaja sie strasznie ... Aluu nooo wracajjj No właśnie....Jakoś łatwiej usunąć długa sierść niz krótką ;) Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jestem , jestem , ale net mi chodzi jak stary traktor :angryy: Alu :) Postrasz go ze wexmiesz podpiszesz umowe z konkurencją :evil_lol: Quote
Alka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pysia napisał(a):Alu :) Postrasz go ze wexmiesz podpiszesz umowe z konkurencją :evil_lol: Pysia, konkurencja jeszcze gorsza ...:diabloti: Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alka napisał(a):Pysia, konkurencja jeszcze gorsza ...:diabloti: Ale postraszyc można :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Alka napisał(a):Pysia, konkurencja jeszcze gorsza ...:diabloti:otóż to , wybory brak :-( Quote
Pysia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):otóż to , wybory brak :-( Hmmmm...Ja wybór mam a jak coś to straszę ;) Ale nie zawsze skutecznie ...:lol: Chyba nie jestem " straszna" :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A ja mam zdjęcie...amstaffa LOCO mojego kolegi..ktory spaceruje z Cezarym wieczorową porą.. chcecie zobaczyc:P??:cool3: Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='moon_light']A ja mam zdjęcie...amstaffa LOCO mojego kolegi..ktory spaceruje z Cezarym wieczorową porą.. chcecie zobaczyc:P??:cool3::pno oczywiście ,że TAK :multi: Ozzulek Miziany :p Quote
beria Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzulek Miziany :p Buziaczki dla mizianego Ozziego i pozdrówka dla Ali :bye: Quote
moon_light Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulek Miziany :p Boooziiiiuuu jaki cacy:loveu:tylko tulić:p<i ta różowa bródka :cool3:> a oto LOCO (ma 3 lata, i jest uosobieniem dobra:loveu:-nawet bulgoczącego cezara ignoruje:cool3:) zdjecie kiepskie-bo się kręcił-i nie chciał dac zrobic fotki z przodu:cool3: Quote
Patka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ozzonek miziany :loveu: mam nadzieję, że już jutro dostanie swój szamopnik i male co nieco ;) Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Ala :p U Was też pewnie dzis szaroburo na dworku? miziany? hmmm a mnei wygląda jakby był przytrzymywany ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts