Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
A teraz pewnie będzie się tłumaczyć, że mu baterie się wyczerpały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Jak byś zgadła :p :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Warszawiaki takie już są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:cool1:wiem ...bo takowych posiadam w rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Bo to pewnie przez czasy kibicowskie :evil_lol:.:angryy:ja zawsze mówiłam ,że piłka nożna to nic dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ja zawsze mówiłam ,że piłka nożna to nic dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No nie, lepsza siatkówka :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:wiem ...bo takowych posiadam w rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co TY? I siem nie chwalisz? :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ja zawsze mówiłam ,że piłka nożna to nic dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Się nie znacie :p ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A Ozzulec właśnie wrócił z 2 godzinnego bieganka z boksiami

Witaj Alu :sweetCyb:troszku się za wami stęskniłam :lol: A Bajan ostatnio też poznał bokserkę, którą bardzo polubił, ona jego też, ale chyba jeszcze bardziej lubi patyki :evil_lol: Po krótkiej wspólnej zabawie, ona dorywa patyka i go obrabia, a Bajan nad nią stoi i wychodzi ze skóry żeby zwrócić na siebie uwagę :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Alu :sweetCyb:troszku się za wami stęskniłam :lol: A Bajan ostatnio też poznał bokserkę, którą bardzo polubił, ona jego też, ale chyba jeszcze bardziej lubi patyki :evil_lol: Po krótkiej wspólnej zabawie, ona dorywa patyka i go obrabia, a Bajan nad nią stoi i wychodzi ze skóry żeby zwrócić na siebie uwagę :evil_lol::multi::multi::multi:Małgosiu nareszcie wróciłaś :multi:
Co do boxiów toż to najlepsze zabawkowe psiaki na swiecie ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Warszawiakami ma się chwalić???:roll:...:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie jakby to było czym ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Warszawiakami ma się chwalić???:roll:...:evil_lol:

Ehhh ... Jak ludzie mają dobrze o Nas mówić skoro zdziwienie w słowach Warszawianki można znaleźć :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie jakby to było czym ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu :razz: :mad: :mad: ...

Posted

beria napisał(a):
Piłka nożna the best :diabloti: Mój TZ grywa na hali 3 razy w tygodniu, a ja mam wtedy spokój w domu :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to rozumię :razz:
ale ogólnie jest do .......:cool3:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ehhh ... Jak ludzie mają dobrze o Nas mówić skoro zdziwienie w słowach Warszawianki można znaleźć :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Alu :razz: :mad: :mad: ...słucham Piotrze :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
ale ogólnie jest do .......:cool3:

Nie no do doopy nie jest :lol:. Takie mistrzostwa świata albo europy i jak gra portugalia :loveu:.

Posted

Cimi napisał(a):
Nie no do doopy nie jest :lol:. Takie mistrzostwa świata albo europy i jak gra portugalia :loveu:.

A konkretnie Christiano Ronaldo :cool3: :eviltong:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ehhh ... Jak ludzie mają dobrze o Nas mówić skoro zdziwienie w słowach Warszawianki można znaleźć :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Ehhh...wiesz, ja to już czasem wolałabym żeby o nas w ogóle nie mówili :evil_lol: Tyle, że takich prawdziwych warszawiaków to w Warszawie ze świecą szukać :candle: Ale i tak powiem, że na południu ludzie są o wiele milsi i grzeczniejsi, naprawdę, mam skalę porównawczą bo mieszkałam tam 3 lata :lol:

[quote name='beria']Piłka nożna the best :diabloti: Mój TZ grywa na hali 3 razy w tygodniu, a ja mam wtedy spokój w domu :eviltong:

Nooo, z takiego powodu faktycznie można piłkę nożną polubić :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ale i tak powiem, że na południu ludzie są o wiele milsi i grzeczniejsi, naprawdę, mam skalę porównawczą bo mieszkałam tam 3 lata :lol:

O tak w pełni się z tym zgadzam :evil_lol:.