PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cimi napisał(a):A teraz pewnie będzie się tłumaczyć, że mu baterie się wyczerpały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Jak byś zgadła :p :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak byś zgadła :p :evil_lol: :evil_lol: ...:mad:no proszę a na innych kijaszkiem wywijał :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no proszę a na innych kijaszkiem wywijał :razz: Warszawiaki takie już są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Warszawiaki takie już są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...:cool1:wiem ...bo takowych posiadam w rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no proszę a na innych kijaszkiem wywijał :razz: Bo to pewnie przez czasy kibicowskie :evil_lol:. Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Cimi']Bo to pewnie przez czasy kibicowskie :evil_lol:.:angryy:ja zawsze mówiłam ,że piłka nożna to nic dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ja zawsze mówiłam ,że piłka nożna to nic dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie, lepsza siatkówka :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Cimi']No nie, lepsza siatkówka :evil_lol: :evil_lol:.bezsprzecznie :p nawet piłki są smaczniejsze / wg Ozzulka/ Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:wiem ...bo takowych posiadam w rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co TY? I siem nie chwalisz? :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:ja zawsze mówiłam ,że piłka nożna to nic dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Się nie znacie :p ... Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A Ozzulec właśnie wrócił z 2 godzinnego bieganka z boksiami Witaj Alu :sweetCyb:troszku się za wami stęskniłam :lol: A Bajan ostatnio też poznał bokserkę, którą bardzo polubił, ona jego też, ale chyba jeszcze bardziej lubi patyki :evil_lol: Po krótkiej wspólnej zabawie, ona dorywa patyka i go obrabia, a Bajan nad nią stoi i wychodzi ze skóry żeby zwrócić na siebie uwagę :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 czesc ala :buzi: a boksie to samce czy babeczki?bo z tego co słyszałam to z guciem sie chłopaki nie lubią za bardzo :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No co TY? I siem nie chwalisz? :mad: Warszawiakami ma się chwalić???:roll:...:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Alu :sweetCyb:troszku się za wami stęskniłam :lol: A Bajan ostatnio też poznał bokserkę, którą bardzo polubił, ona jego też, ale chyba jeszcze bardziej lubi patyki :evil_lol: Po krótkiej wspólnej zabawie, ona dorywa patyka i go obrabia, a Bajan nad nią stoi i wychodzi ze skóry żeby zwrócić na siebie uwagę :evil_lol::multi::multi::multi:Małgosiu nareszcie wróciłaś :multi: Co do boxiów toż to najlepsze zabawkowe psiaki na swiecie ;) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Warszawiakami ma się chwalić???:roll:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie jakby to było czym ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Się nie znacie :p ... Pfyy.. znawca się odezwał :evil_lol: :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Warszawiakami ma się chwalić???:roll:...:evil_lol: Ehhh ... Jak ludzie mają dobrze o Nas mówić skoro zdziwienie w słowach Warszawianki można znaleźć :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie jakby to było czym ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu :razz: :mad: :mad: ... Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Piłka nożna the best :diabloti: Mój TZ grywa na hali 3 razy w tygodniu, a ja mam wtedy spokój w domu :eviltong: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 beria napisał(a):Piłka nożna the best :diabloti: Mój TZ grywa na hali 3 razy w tygodniu, a ja mam wtedy spokój w domu :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to rozumię :razz: ale ogólnie jest do .......:cool3: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ehhh ... Jak ludzie mają dobrze o Nas mówić skoro zdziwienie w słowach Warszawianki można znaleźć :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Alu :razz: :mad: :mad: ...słucham Piotrze :razz: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ale ogólnie jest do .......:cool3: Nie no do doopy nie jest :lol:. Takie mistrzostwa świata albo europy i jak gra portugalia :loveu:. Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cimi napisał(a):Nie no do doopy nie jest :lol:. Takie mistrzostwa świata albo europy i jak gra portugalia :loveu:. A konkretnie Christiano Ronaldo :cool3: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']słucham Piotrze :razz: Już Ty dobrze wiesz co :razz: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 beria napisał(a):A konkretnie Christiano Ronaldo :cool3: :eviltong: O właśnie..:loveu: :lol: :evil_lol:. Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ehhh ... Jak ludzie mają dobrze o Nas mówić skoro zdziwienie w słowach Warszawianki można znaleźć :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Ehhh...wiesz, ja to już czasem wolałabym żeby o nas w ogóle nie mówili :evil_lol: Tyle, że takich prawdziwych warszawiaków to w Warszawie ze świecą szukać :candle: Ale i tak powiem, że na południu ludzie są o wiele milsi i grzeczniejsi, naprawdę, mam skalę porównawczą bo mieszkałam tam 3 lata :lol: [quote name='beria']Piłka nożna the best :diabloti: Mój TZ grywa na hali 3 razy w tygodniu, a ja mam wtedy spokój w domu :eviltong: Nooo, z takiego powodu faktycznie można piłkę nożną polubić :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Ale i tak powiem, że na południu ludzie są o wiele milsi i grzeczniejsi, naprawdę, mam skalę porównawczą bo mieszkałam tam 3 lata :lol: O tak w pełni się z tym zgadzam :evil_lol:. Quote
Recommended Posts