mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cimi napisał(a):O tak w pełni się z tym zgadzam :evil_lol:. Acha! ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 mmbbaj napisał(a):Ehhh...wiesz, ja to już czasem wolałabym żeby o nas w ogóle nie mówili :evil_lol: Tyle, że takich prawdziwych warszawiaków to w Warszawie ze świecą szukać :candle: Ale i tak powiem, że na południu ludzie są o wiele milsi i grzeczniejsi, naprawdę, mam skalę porównawczą bo mieszkałam tam 3 lata :lol: Co prawda to prawda :roll: ... Oczywiście nie mówię o grzeczności Slązaków :) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Co prawda to prawda :roll: ... Oczywiście nie mówię o grzeczności Slązaków :) ... o tak Ślazacy są bardzo mili inie przeciągają :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']o tak Ślazacy są bardzo mili inie przeciągają :eviltong: Ze Ślązakami miałam kontakt tylko jeśli pojechaliśmy do Pszczyny:eviltong: A mówię o ludziach z południa tak ogólnie, my mieszkaliśmy pod Krakowem :loveu: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Co prawda to prawda :roll: ... Oczywiście nie mówię o grzeczności Slązaków :) ...:mad:Piotrusiu a co masz do Ślązaków :razz: Siakoś tak nasze warszawskie pociotki :lol:nie narzekają a wręcz z ochotą spędzają na Śląsku wszystkie święta etc Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:Piotrusiu a co masz do Ślązaków :razz: Fajni są tylko mówią śmiesznie :lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Fajni są tylko mówią śmiesznie :lol::pnie wszyscy:eviltong: Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Ala A Tu jak zwykle nagadane, a fot ni ma :shake: Protestuję ....... Nie czytam :diabloti: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Ala A Tu jak zwykle nagadane, a fot ni ma :shake: Protestuję ....... Nie czytam :diabloti::cool3:oj PIKA ja z nerwów że Ciebie nie było tyle czasu nie mogłam wstawiać fotek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :placz: ja tez nie czytam :shake: załamka tysiąc stron zaległości u Pani Rydzewskiej :placz: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 ale z Was MARUDY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ooo mniamiii jakie pyszne skarpetki :evil_lol: ja co jakiś czas wyciągam spod łóżka Luny legowisko i wyciągam kilka swoich :lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 A Ozulec na jednej fotce to pokazuje nam...zadek i klejnociki :evil_lol: Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale skoncentrowana mina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Pysia']A Ozulec na jednej fotce to pokazuje nam...zadek i klejnociki :evil_lol: :razz::razz::razz:dawno się nie chwalił Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:dawno się nie chwalił Ja mysle !! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zrobiłam dzisiaj 221 fotek.... Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Pysia']Ja mysle !! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja zrobiłam dzisiaj 221 fotek....:placz::placz::placz:A JA ANI 1 Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Pysia'] A ja zrobiłam dzisiaj 221 fotek.... Będzie się działo w galerii Zmorkowo-Szelmowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] i Ozzulek zjadl piłeczke:shake: a taka ladna byla amerykańska:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:A JA ANI 1 Trza było aparat mu w reke wsadzic a nie rozpaczac teraz !!:mad: Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 O wiedze, Ala, ze Ci nerwy przeszly :evil_lol: A czyje skapetki Ozulec zjada? :evil_lol: Quote
Recommended Posts